Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefime ulaştım moni
Kilom 95,5 kg
Durmak yok, devam

İnşallah olur canım ben bilmiyordum bebegin olmadığını seni uzduysek k.bakma lutfen

Aa ben seni evli saniyordum canım umarım en kısa zamanda hayırlı insanlarla karsilasirsin karşına sevebilecegn biri çıkar

Espri konusu degilde biraz dertlestik diyelim kendimizce ama seni de uzmek istemedik canım yanlış anlasildiysa Özür dilerim
Bizde seni seviyoruz

Gunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize
Bu gece 12 den beri 2000 adim atmisim aksama kadar bakalim kac adim olcak
Kaptanımmmm, ben maratona başlıyorum. Eğer 2 ay daha listeye giremezsem uçak biletimi alıp yanına geleceğim hususi olarak saçımı başımı yolman için.

Espri konusu degilde biraz dertlestik diyelim kendimizce ama seni de uzmek istemedik canım yanlış anlasildiysa Özür dilerim
Bizde seni seviyoruz
Canım sıkkındı başka bazı konulara dün gece biraz. Gece uykum kaçtı, sabah 5:00'e kadar. Sizinle ilgisi yok.Hassas bir akşamdı sanırım.
Alınganlık ettiysem siz benim kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Canım sıkkındı bazı konulara dün gece biraz. Gece uykum kaçtı, sabah 5:00'e kadar. Hassas bir akşamdı sanırım.
Alınganlık ettiysem siz benim kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Estağfurullah canım Hayır olsun inşallah bu kadar canını sıkan nedir merak ettim özel degilse

Estağfurullah canım Hayır olsun inşallah bu kadar canını sıkan nedir merak ettim özel degilse
Herşeyle tek başına mücadele etmek kolay değil. Dertleşecek, zorluklara birlikte göğüs gerecek biri olsa diyor insan. Yalnızlık zor. Ama bu zamanda düzgün, sağlam karakterli bir eş bulmak da çok zor.
Buydu canımı sıkan.

bu haftacumaya kadar neyaparsın ne edersin bilmiyorum ama artı gelmek yok ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…