- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.441
Hedefime ulaştım1ARALIK CUMA
@servey (67,8/67,0)
moni (80,4/79,6)
@inatettimolacak (59,4/59,0)
Dirilisci hatun (78,6 / 77,8)
lydznp (79,9/78,8)
@bluedolphin (96,5/ 95,5)
prensesss016 (60,2/59,5 )
@matilda34 (74,6/73,8)
toplight (73,2 /72,5)
@morordek (63,4/63,2)
@wendigo (?/)beni etiletleyip güncel kilon
@nilsub (82/81,5)
0zlem (75 /74,5)
fancynancy (? /)beni etiketleyip güncel kilon
@dennisgo (?/)beni etiketleyip güncel kilon
@Metben (65,4/64,9)
Olsun olsun, sorun değil.
ben çocuklu arkadaşlarımdan biliyorum, Allah kolaylık versin hepinize.
Ama @morordekDirilisci hatun
Siz çok şanslısınız.
Keşke benim de bir bebeğim olsaydı da 1 dakika boş vaktim olmayaydı.
Keşke çok yorulsaydım, uykusuz kalsaydım; ama kucağıma alınca herşeyi unutsaydım.
Ben de çocuk konusunda darısı başıma diyeyim.Tabii önce bi koca lazım. Kusura bakmayın, sinirlerim bozuldu biraz. Kafam bozuluyor düşündükçe. Bu zamanda iyi bir eş adayı bulmak zor bence. Hayırlısı diyelim.
Amin canım. İnşallah.İnşallah olur canım ben bilmiyordum bebegin olmadığını seni uzduysek k.bakma lutfen
Herkese iyi geceler. Alınganlık ettiysem kusuruma bakmayın arkadaşlar @morordekDirilisci hatun lydznp
Sadece bu sinema konusunun espri konusu olması hoşuma gitmedi sanırım.
Her zaman kısmet olmuyor, uzun aradan sonra bugün gittim.
Ben sizleri çok seviyorum
arkadaşlar.
Canınız sağolsun.
Aaahhhh ahhhh bahtsız kuzuuummm. Evinin direği. Allah kolaylık versin canım.Günaydın kızlar. Sabahın kör karanlığın ağarmadan işe varmış oluyorum. Depresyon sebebi ama ben giremiyorum. Tam gireceğim biri sesleniyor mecbur çıkıyorum
Teşekkürler güzel dileklerin için arkadaşım.Aa ben seni evli saniyordum canım umarım en kısa zamanda hayırlı insanlarla karsilasirsin karşına sevebilecegn biri çıkar
Kaptanımmmm, ben maratona başlıyorum. Eğer 2 ay daha listeye giremezsem uçak biletimi alıp yanına geleceğim hususi olarak saçımı başımı yolman için.Gunaydinlar guzel bir gun olsun hepimize
Bu gece 12 den beri 2000 adim atmisim aksama kadar bakalim kac adim olcak
Teşekkürler güzel dileklerin için arkadaşım.Güzel bir hafta diliyorum.
Canım sıkkındı başka bazı konulara dün gece biraz. Gece uykum kaçtı, sabah 5:00'e kadar. Sizinle ilgisi yok.Hassas bir akşamdı sanırım.Espri konusu degilde biraz dertlestik diyelim kendimizce ama seni de uzmek istemedik canım yanlış anlasildiysa Özür dilerim
Bizde seni seviyoruz
Canım sıkkındı bazı konulara dün gece biraz. Gece uykum kaçtı, sabah 5:00'e kadar. Hassas bir akşamdı sanırım.
Alınganlık ettiysem siz benim kusuruma bakmayın arkadaşlar.
Herşeyle tek başına mücadele etmek kolay değil. Dertleşecek, zorluklara birlikte göğüs gerecek biri olsa diyor insan. Yalnızlık zor. Ama bu zamanda düzgün, sağlam karakterli bir eş bulmak da çok zor.Estağfurullah canım Hayır olsun inşallah bu kadar canını sıkan nedir merak ettim özel degilse
Allah gönlüne göre verir inşallah canım.Herşeyle tek başına mücadele etmek kolay değil. Dertleşecek, zorluklara birlikte göğüs gerecek biri olsa diyor insan. Yalnızlık zor. Ama bu zamanda düzgün, sağlam karakterli bir eş bulmak da çok zor.
Buydu canımı sıkan.
bu haftacumaya kadar neyaparsın ne edersin bilmiyorum ama artı gelmek yok ona göreSelam kizlar gunaydinlar
Bikac gündür guremedim kusura bakmayın tatil malum gezmeler oglum eşim temizlik....duyetimede dikkat edemedim korkumdan bu sabah tartilamadim bile 4 gün cok saglam dikmat etmeye calisicam cumaya uzerimden atmis olurum umarim yediklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?