- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.461
gel şekerim ben güzelce yolarım sacını başını sen merak etmeKaptanımmmm, ben maratona başlıyorum. Eğer 2 ay daha listeye giremezsem uçak biletimi alıp yanına geleceğim hususi olarak saçımı başımı yolman için.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Sağolasın.Allah gönlüne göre verir inşallah canım.
İşlerinde kolay gelsin arkadaşım.Günaydın kızlar. Sabahın kör karanlığın ağarmadan işe varmış oluyorum. Depresyon sebebi ama ben giremiyorum. Tam gireceğim biri sesleniyor mecbur çıkıyorum
senin zaten 1,5 kilo ödemin vardı. Bence şimdiden sonra başlasın gerçek kilo vermeler
Sağol canım hepimize ALLAH kolaylık versin inşALLAHAaahhhh ahhhh bahtsız kuzuuummm. Evinin direği. Allah kolaylık versin canım.
Uçak biletine gerek yok ben vekaleten yolarım seniKaptanımmmm, ben maratona başlıyorum. Eğer 2 ay daha listeye giremezsem uçak biletimi alıp yanına geleceğim hususi olarak saçımı başımı yolman için.
Ah canım bende evliyim ve senin bu dertlerine 2 tane de velet ekle. Bence dertlenecek birşey yokHerşeyle tek başına mücadele etmek kolay değil. Dertleşecek, zorluklara birlikte göğüs gerecek biri olsa diyor insan. Yalnızlık zor. Ama bu zamanda düzgün, sağlam karakterli bir eş bulmak da çok zor.
Buydu canımı sıkan.
Evet canım.senin zaten 1,5 kilo ödemin vardı. Bence şimdiden sonra başlasın gerçek kilo vermeler
Ah canım bende evliyim ve senin bu dertlerine 2 tane de velet ekle. Bence dertlenecek birşey yok
Herşeyle tek başına mücadele etmek kolay değil. Dertleşecek, zorluklara birlikte göğüs gerecek biri olsa diyor insan. Yalnızlık zor. Ama bu zamanda düzgün, sağlam karakterli bir eş bulmak da çok zor.
Buydu canımı sıkan.
Amin :)Evet canım.
Sağlık olsun en önce. Hayırlısı olsun hepimiz için.
git kahve yap banaaa+3 nedır yaaaaaa ccıldırmamak elde değil
Bu hafta regl olayı bende de var ödem çayı içiyorum bol bol işe yarıyor gibiBende ananaslı, kiraz saplı yeşil çayımı içtim. Regl ödemini atmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?