- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.481
Hadi hayırlısı :)Hayırlı haftalar herkese...
Bende +300 deyim haftasonu tatilinden sonra daha çok bekliyordum açıkçası bugün az kalorili bir diyet uygulayacağım yarına eksi olur diye düşünüyorum.sonra 21 gün şekersiz diyet e başlıyorum bakalım işe yarıyacak mı:))
Yaramak zorunda. Sporda yaparsam eksiyi görürüm. Ben böyle zamanlarda güzel kilolar vermiştim :)Bu hafta regl olayı bende de var ödem çayı içiyorum bol bol işe yarıyor gibi
Kahlemi içtim. En sadesinden
Olsun arkadaşım. Bir sonraki haftaya eksi çok olacak, bak göreceksin.
Olsun arkadaşım. Bir sonraki haftaya eksi çok olacak, bak göreceksin.
Yaptım ıcmedın yaaa fıltre kahveegit kahve yap banaaa
İyimiş denemek lazımKizlar bugün öğlen yemegimi yerken yemek kaşığı yerine tatlı kaşığı kullandım ve daha cok doydugumu hissettim 4 yk fasulye ve 3 yk kaşığı yogurttan yaptığım cacığı zar zor bitirebildim hatta şu an çok yedim diye vicdan azabı çekiyorum cok ilginç
İyimiş denemek lazım
Çok iyi fikir.Kizlar bugün öğlen yemegimi yerken yemek kaşığı yerine tatlı kaşığı kullandım ve daha cok doydugumu hissettim 4 yk fasulye ve 3 yk kaşığı yogurttan yaptığım cacığı zar zor bitirebildim hatta şu an çok yedim diye vicdan azabı çekiyorum cok ilginç
Basla canım basla heyecanlı oluyorHayırlı haftalar herkese...
Bende +300 deyim haftasonu tatilinden sonra daha çok bekliyordum açıkçası bugün az kalorili bir diyet uygulayacağım yarına eksi olur diye düşünüyorum.sonra 21 gün şekersiz diyet e başlıyorum bakalım işe yarıyacak mı:))
Başlayım bakalım ne kadar heyecanlı olcak:)Basla canım basla heyecanlı oluyor
Ah su odemler ahhhhBende ananaslı, kiraz saplı yeşil çayımı içtim. Regl ödemini atmam lazım
Aslında ben 34 ile 36 arası gidip geliyorum canım da böyle şiş şiş olunca 42 dar geliyorAh su odemler ahhhh
Aynen kaptancim verilcek 5 kilom var 5 ayda veremicem boyle gidersembu haftacumaya kadar neyaparsın ne edersin bilmiyorum ama artı gelmek yok ona göre
sagol canim sanada iyi haftalar olsunIyı haftalar guzellerrrr
bencede hic iyi olmamış sen izindemiydin canim+3 nedır yaaaaaa ccıldırmamak elde değil
hayirli haftalar canim tamam 21 gun dene bakalim senden ilham aliriz bizdeHayırlı haftalar herkese...
küçük tabak denemistim ama küçük kaşık denemedim ilginç ama iyi fikir bence denenebilirKizlar bugün öğlen yemegimi yerken yemek kaşığı yerine tatlı kaşığı kullandım ve daha cok doydugumu hissettim 4 yk fasulye ve 3 yk kaşığı yogurttan yaptığım cacığı zar zor bitirebildim hatta şu an çok yedim diye vicdan azabı çekiyorum cok ilginç
resmen dökülmüşüz geçen hafta bencede bu hafta hepiiz telafi etmeliyizSelamlar,
Güne +4 le başladım bekliyordum zaten,cumaya kadar telafideyim.
Aynen kaptancim verilcek 5 kilom var 5 ayda veremicem boyle gidersem
sagol canim sanada iyi haftalar olsun
bencede hic iyi olmamış sen izindemiydin canim
hayirli haftalar canim tamam 21 gun dene bakalim senden ilham aliriz bizde
küçük tabak denemistim ama küçük kaşık denemedim ilginç ama iyi fikir bence denenebilir
resmen dökülmüşüz geçen hafta bencede bu hafta hepiiz telafi etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?