- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.501
Çocukla sinema imkansız ya ancak cocuk filmlerine gidilebilir galibaValla banada öyle geliyor da bizde büyüdüklerinde gideriz inşallah seninki daha çok küçük tabi biz yemeğe felan gittiğimiz de restaurant ı birbirine katıyor benimki çok hareketli bide sinema düşünemiyorum kovarlar heralde salondan
Ben cok severim animasyon filmlerini, Umut büyüsün de gidelimBaha 4 yaşındayken biz bir başladık animasyon filimlere gitmeye; sonu gelmedi. Sizde merak etmeyin tüm animasyonlar sizi bekliyor
Canım ben sana alınmadım kesinlikle, şaka amaçlı takıldım :) yoksa dediklerinde çok haklısın, halimize sonsuz şükür. Umarım sen de bize alinmamissindir, seni kırmak üzmek değildi amacımız. Biz de seni cok seviyoruzArkadaşlar
Bak darılacağım vallahi
morordek Dirilisci hatun lydznp
Ben sadece çok güzel bir film olduğunu paylaşmak istemiştim. Amacım sinemaya gittiğimi söylemek değildi
Çok şanslı olduğunuzu hiç unutmayın, olur mu? Çocuğum olsaydı keşke de yıllarca evden çıkamasaydım. Benim durumumda da nice kişi var, sayımız hiç az değil. Evli olup çocuğu olamayan, bekar olup evlenip, çocuk sahibi olmayan nice bayan var.
Allah gönlüne göre hayırlısını versin canımHerşeyle tek başına mücadele etmek kolay değil. Dertleşecek, zorluklara birlikte göğüs gerecek biri olsa diyor insan. Yalnızlık zor. Ama bu zamanda düzgün, sağlam karakterli bir eş bulmak da çok zor.
Buydu canımı sıkan.
Selamlar,
Güne +4 le başladım bekliyordum zaten,cumaya kadar telafideyim.
Olsun canım bugün -500 ise cumaya daha güzel bir eksi olur :)Bu arada tartıldım tekrardan. sabah +1.5 akşam sadece -500grdı. Regl ödemi devam
Ne dunumu monımİyi akşamlar,
garip bi başağrım var,sanırım kaçamaklardan .
Off çarşamba sabahı kursta sunum yspmam gerekiyor ve ben hala hazırlanmadım.o da ayrı bir strese soktu beni.
Supersın AysemBu arada tartıldım tekrardan. sabah +1.5 akşam sadece -500grdı. Regl ödemi devam
Çocukla sinema imkansız ya ancak cocuk filmlerine gidilebilir galiba
Ben cok severim animasyon filmlerini, Umut büyüsün de gidelim
Canım ben sana alınmadım kesinlikle, şaka amaçlı takıldım :) yoksa dediklerinde çok haklısın, halimize sonsuz şükür. Umarım sen de bize alinmamissindir, seni kırmak üzmek değildi amacımız. Biz de seni cok seviyoruz
Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım
Servey neyse de senden +4 görmek şaşırttı monis
Ben de keyıfsızımmmİyi akşamlar,
garip bi başağrım var,sanırım kaçamaklardan .
Off çarşamba sabahı kursta sunum yspmam gerekiyor ve ben hala hazırlanmadım.o da ayrı bir strese soktu beni.
Bende tam animasyon hastasıyım. Geçen de Baha ile yine animasyona gittikÇocukla sinema imkansız ya ancak cocuk filmlerine gidilebilir galiba
Ben cok severim animasyon filmlerini, Umut büyüsün de gidelim
Canım ben sana alınmadım kesinlikle, şaka amaçlı takıldım :) yoksa dediklerinde çok haklısın, halimize sonsuz şükür. Umarım sen de bize alinmamissindir, seni kırmak üzmek değildi amacımız. Biz de seni cok seviyoruz
Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım
Servey neyse de senden +4 görmek şaşırttı monis
Kesin olmak zorunda. -1.1 di hedef. Şu 80-79 aralığını kırmak istiyorum.Olsun canım bugün -500 ise cumaya daha güzel bir eksi olur :)
Sağol canım. Benimki kronik +/-1kilo asıl başarı sende. H.sonu +2 gelip cumaya eksi gelmekSupersın Aysem
Senın seerefıne 1000 olduIste süper servey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?