- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.521
+3 nedır yaaa terbıyesızlıkkkSağol canım. Benimki kronik +/-1kilo asıl başarı sende. H.sonu +2 gelip cumaya eksi gelmek
Cok motıve goruyorum senı kırarsın benceeeKesin olmak zorunda. -1.1 di hedef. Şu 80-79 aralığını kırmak istiyorum.
Ben cok begendımmmUnutmadan menümü de paylaşıyım
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
1 domates
2 dilim tb ekmeği
Ara
1 armut
Öğlen
4 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık
1 etimek
Ara
5 fındık 1 fincan hibiskus
Aksam
5 yk pırasa
3 yk yogurt
Salata
Su 2 litre
Spor yok
Yeni animasyon filmlerini bilmiyorum ya neler var bu ara :)Bende tam animasyon hastasıyım. Geçen de Baha ile yine animasyona gittik
Bence başaracaksınKesin olmak zorunda. -1.1 di hedef. Şu 80-79 aralığını kırmak istiyorum.
Senın seerefıne 1000 oldu
Bunu ayarı kacmış haftasonu donuslerınde yapacagım
Di mi yaa... +2 neyine yetmedi+3 nedır yaaa terbıyesızlıkkk
Teşekkür ederim. Çok sıkıldım artık. Bir daha 8li birşey artı geldiğimde bile görmek istemiyorum. Senin 70 direncine döndü buCok motıve goruyorum senı kırarsın benceee
Guvenıyorum sannaaa
Ben takip edemiyorum canim ya... minyonlar ve çılgın hırsızda kaldık. Aslında daha geçen gün baktım neler var diye ama sanıyorum dikkatimi çekmedi ki aklımda kalmamışYeni animasyon filmlerini bilmiyorum ya neler var bu ara :)
Bence başaracaksın
Senın seerefıne 1000 oldu
Bunu ayarı kacmış haftasonu donuslerınde yapacagım
Ben cok begendımmm
Bence gayet süper bir fikir.Tumden gelerek haftasonunu kurtarmaya calıştıgım haftaıclerı ıle mucadele ederek kamlumbaga hızıyla ılerlıyorum bunun yerıne tumevararak taktık degısterecegım
Yanı haftaıclerını asırı kısmayarak haftasonlarını şolen olmaktan kurtaracagım nasıl fıkır sızce
H.sonu ekmek yiyormusun?Haftaıcı ekmek sıfır nerdeyse dusunun
Haftasonu allah ne verdıyse artık
O yuzddn daha normal gunler olmalı
Cevap yazıyorum ama sanıyorum bende kendi kendime cevapliyorumKendı kendıme konusmayı da ozlemıısm hee
500 ip atlama 20dk bacak karın çalışması yapıldı. Toplamda 30dk
SevgilerÇocukla sinema imkansız ya ancak cocuk filmlerine gidilebilir galiba
Ben cok severim animasyon filmlerini, Umut büyüsün de gidelim
Canım ben sana alınmadım kesinlikle, şaka amaçlı takıldım :) yoksa dediklerinde çok haklısın, halimize sonsuz şükür. Umarım sen de bize alinmamissindir, seni kırmak üzmek değildi amacımız. Biz de seni cok seviyoruz
Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım
Servey neyse de senden +4 görmek şaşırttı monis
Hazırlayacağın sunumda kolaylıklar, başarılar diliyorum.İyi akşamlar,
garip bi başağrım var,sanırım kaçamaklardan .
Off çarşamba sabahı kursta sunum yspmam gerekiyor ve ben hala hazırlanmadım.o da ayrı bir strese soktu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?