- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.541
İnşallah en kısa zamanda ödemden kurtulur, daha çok eksi görürsün canım.Bu arada tartıldım tekrardan. sabah +1.5 akşam sadece -500grdı. Regl ödemi devam
Haklısın canım.Haftaıcı ekmek sıfır nerdeyse dusunun
Haftasonu allah ne verdıyse artık
O yuzddn daha normal gunler olmalı
Bakalım ben yarın nasıl olacağımMasallah canım süper
Bende dün 30 dk basen bacak calismistm bugün oldugum yerden kalkamiyorum
Sağol canım. Hepbirlikte inşALLAHİnşallah en kısa zamanda ödemden kurtulur, daha çok eksi görürsün canım.
Sadec fılmlerde olur sanırdım yatmadn sac fırcalama ısını:))))))))Kızlar yatak beni çağırıyor. Zeynep te beni bekliyor. Muşmula ben ne yaparsam aynısını yapıyor. Önce dişler sonra saçlar fırçaladı ve yatmaya hazırız. Iyi geceler herkese
Sımıt yıyorumH.sonu ekmek yiyormusun?
Sorma cok fena oluyor takılıncaTeşekkür ederim. Çok sıkıldım artık. Bir daha 8li birşey artı geldiğimde bile görmek istemiyorum. Senin 70 direncine döndü bu
İşte buuuuuuu500 ip atlama 20dk bacak karın çalışması yapıldı. Toplamda 30dk
gel şekerim ben güzelce yolarım sacını başını sen merak etme
Uçak biletine gerek yok ben vekaleten yolarım seni
Düşündüm de kıyamayabilirm.En iyisi kaptan yolsun
Ahahahaaaaa koptum ya deliSadec fılmlerde olur sanırdım yatmadn sac fırcalama ısını:))))))))
Az biraz kokoşluk var içimizde demek kiSadec fılmlerde olur sanırdım yatmadn sac fırcalama ısını:))))))))
1 simit 4 dilim ekmek demekSımıt yıyorum
InşALLAH canım ya hepimiz takılmadan patır patır verelimSorma cok fena oluyor takılınca
Atlattım allahtan darısı sana
Şimdi sıra 65 e gelmekteee
Ay tatlişım sana ben böyle saldiginda da kıyamıyorum ama sen kıydın kendine ve güzelim.Ay kıyamadı bana arkidişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?