- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.561
Menü paylaşılmış süper birşey öncelikle. 3 etim ek peynir yerine 1etimek peynir 1 yumurta yeseydin seni daha uzun süre yok tutardı. Meyve iyi de sanki 1ini yemesemiysin bilemedim. Onun yorumunuKahvaltı
3 dilim etimek üzeri Pınar beyaz
Şekersiz çay
Ara
1 orta boy muz
Türk kahvesi
Filtre kahve sütlü, şekersiz
2 tane Gong, paket değil rici ederim, tane
(Aralıklarla yenilip içildiler)
Akşam
Bir tabak etli türlü
2 etimek
3 yk yoğurt
Gece
10 kuru üzüm
1 kuru kayısı
Su: 1,5-2 lt arası
Spor: 800 ip, 10 dk ağırlık
Biraz Karatay kafası takılayım diyorum, ekmek yeme diyor ama yiyorum o ayrı2 öğün kısmını uygulamaya çalışacağım elimden geldiğince. Aaaaaaaaayyyy şu an çooookkk açım arkadaşlar. Gerçekten yatıp zıbarayım en iyisi. Yoksa sonu iyi değil bu mide gurultumun
Çok güzel canım menün göremedim ama eger sporda varsa ksymakli kadayıf olmusSabah kalkınca
500ml su ve 2ceviz içi
Kahvaltı
Portakallı yulaf ezmesi
60gr peynir, 4-5cherry domates, dereotu maydanoz, nane
Öğlen
Bezelyeli köfte salata
Ara
1 küçük armut
Ara
1 küçük yeşil elma
Ara
200ml süt
Akşam
1 tabak Kabak sote salata 1 dilim tbe
3lt su
2 sade Türk kahvesi
2 büyük kupa ananasli kiraz saplı yeşil çay
Spor yaparsam yazarım
ah regl dönemleri resmen diyetin icine ediyo tam adapte olmuşsun veriyosun kilolari hoooop regl sonra beyin sasiriyo tartida ben simdi kilomu aldim yoksa veremiyomuyum ne yedim acaba diyeBu arada tartıldım tekrardan. sabah +1.5 akşam sadece -500grdı. Regl ödemi devam
Sporda olsaymis cok iyiymis tatlımUnutmadan menümü de paylaşıyım
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
1 domates
2 dilim tb ekmeği
Ara
1 armut
Öğlen
4 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık
1 etimek
Ara
5 fındık 1 fincan hibiskus
Aksam
5 yk pırasa
3 yk yogurt
Salata
Su 2 litre
Spor yok
bencede cok eğlenceli ve fazla vakit almiyor her an yapilabilirIp atlamak cok eglencelı ayagıma zarar vermese hergun atlatım aslında
Sanki beni anlatiyosun hafta ici super bi irade hafta sonu bütün buyu bozuluyo sanki cok kilo vermisim diyetim bitmiste kendimi odullendiriyo gibi oluyorum...Haftaıcı ekmek sıfır nerdeyse dusunun
Haftasonu allah ne verdıyse artık
O yuzddn daha normal gunler olmalı
gunaydin canım erkenciler burda bende yollarda....Günaydın tatlışlar
Kahvaltı
3 dilim etimek üzeri Pınar beyaz
Şekersiz çay
Ara
1 orta boy muz
Türk kahvesi
Filtre kahve sütlü, şekersiz
2 tane Gong, paket değil rici ederim, tane
(Aralıklarla yenilip içildiler)
Akşam
Bir tabak etli türlü
2 etimek
3 yk yoğurt
Gece
10 kuru üzüm
1 kuru kayısı
Su: 1,5-2 lt arası
Spor: 800 ip, 10 dk ağırlık
Biraz Karatay kafası takılayım diyorum, ekmek yeme diyor ama yiyorum o ayrı2 öğün kısmını uygulamaya çalışacağım elimden geldiğince. Aaaaaaaaayyyy şu an çooookkk açım arkadaşlar. Gerçekten yatıp zıbarayım en iyisi. Yoksa sonu iyi değil bu mide gurultumun
Ah be gülüm ne yaptın senGünaydın fit hatun adayları
Dünkü menüm(iğrenç bu arada) ama yinede yazicam oklavayla dövün beni
Sabah
Yarim dilim ekmek
Uzerine peynir sürdüm
Ara
1 fincan bitki çayı
Öğle
Ev yapimi poğaça 2 adet
1 adet kuraniye
Yeşil cay
Ara
Türk kahvesi
Aksam
Yarim kepce kuru fasulye
2 kaşık pirinc pilavi
2 litre su
100 adet ip atlama
Yok bebeyim ben fırçalamıyorum yatmadan önce. Yorgunluktan dişlerimi zor fırçalıyorum. Bu iki azgın var ya geceleri kuduruyorlar resmen.Sende mi fircaliyorsun
Kız ne iki meyvesi? 1 tane muz var orda.Menü paylaşılmış süper birşey öncelikle. 3 etim ek peynir yerine 1etimek peynir 1 yumurta yeseydin seni daha uzun süre yok tutardı. Meyve iyi de sanki 1ini yemesemiysin bilemedim. Onun yorumunudennisgo ya bırakacağım. Bende meyveyi abartabilirim. Akşam bence iyi dengeli olmuş. Gong olayına gelince 3 tanesi 1 dilim ekmek yapıyor. Sabah 3 akşam 2 2tane ginga da 1 diyelim. 6 dilim ekmek yapınca hiç karatay gibi gelmedi bana
Su azve spor yapılmış
Oh oh ooohhhh kurabişler poğçişler maşallahGünaydın fit hatun adayları
Dünkü menüm(iğrenç bu arada) ama yinede yazicam oklavayla dövün beni
Sabah
Yarim dilim ekmek
Uzerine peynir sürdüm
Ara
1 fincan bitki çayı
Öğle
Ev yapimi poğaça 2 adet
1 adet kuraniye
Yeşil cay
Ara
Türk kahvesi
Aksam
Yarim kepce kuru fasulye
2 kaşık pirinc pilavi
2 litre su
100 adet ip atlama
Bence de kurtarmazAh be gülüm ne yaptın senÖğlen bunları yiyeceğine sabah yarım ekmek arası bol malzemeli sandiviç yeseydin keşke. Hatta 2-3 tane ara öğün yapsaydın 1 meyve, süt, kefir, çiğ kuruyemiş gibi. Akşam da güzelce 6yk kuru fasulyeni yeseydin bol salata ile. Bu kadar vicdan azabın olmazdı. bence bu ip seni kurtarmaz
aynen canım yaaa malesef işyerindeki yemeği yemiyoruz çok iğrenç kendi imkanlarımızla yiyoruz. ve iş yerim mahrumiyet bölgesi arkadaşım evden getirmiş poğaçaları aç kalmamak için yedim. yoksa dışardan söyleyeceğim yemekte çok masum olmucaktı. evden getirmediğim gün benim için bitik gün.Ah be gülüm ne yaptın senÖğlen bunları yiyeceğine sabah yarım ekmek arası bol malzemeli sandiviç yeseydin keşke. Hatta 2-3 tane ara öğün yapsaydın 1 meyve, süt, kefir, çiğ kuruyemiş gibi. Akşam da güzelce 6yk kuru fasulyeni yeseydin bol salata ile. Bu kadar vicdan azabın olmazdı. bence bu ip seni kurtarmaz
ah yavrum ahhh nasıl oluck bilmiyorum hatalar hatalar berbat bi menü bugün daha iyi başladım.Oh oh ooohhhh kurabişler poğçişler maşallah
Yemeyin yavrular yemeyin. Onlar mahvetti biziiii
günaydın canım bu hafta listemiz güzel olsun ondan sonra gelsin nazar boncuklarıGünaayydddıınnnnnn herkese
Bir sürü nazar boncuğu atayım ortaya şöyleee
Güzel ve kaçamaksız, düzgün beslendiğimiz bir gün olması dileğiyle güzeller
tatlım sonuç listesi burda maalesef 11. oldukaynen canım yaaa malesef işyerindeki yemeği yemiyoruz çok iğrenç kendi imkanlarımızla yiyoruz. ve iş yerim mahrumiyet bölgesi arkadaşım evden getirmiş poğaçaları aç kalmamak için yedim. yoksa dışardan söyleyeceğim yemekte çok masum olmucaktı. evden getirmediğim gün benim için bitik gün.
ah yavrum ahhh nasıl oluck bilmiyorum hatalar hatalar berbat bi menü bugün daha iyi başladım.
sabah k fleks yedim bi kase sütlü
şimdide bitki çayımı içtim.
100 tanede ip atladım
günaydın canım bu hafta listemiz güzel olsun ondan sonra gelsin nazar boncukları
bu hafta kaçıncı olduk bilen varmı?
Diksiyon kursunun bitirme sunumuNe dunumu monım
Teşekkür ederim canımHazırlayacağın sunumda kolaylıklar, başarılar diliyorum.
Başın çok ağrıyorsa bu gece uykunu alıp dinlenmeye çalış, yarın başının ağrısı geçince daha verimli olur belki çalışman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?