Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü paylaşılmış süper birşey öncelikle. 3 etim ek peynir yerine 1etimek peynir 1 yumurta yeseydin seni daha uzun süre yok tutardı. Meyve iyi de sanki 1ini yemesemiysin bilemedim. Onun yorumunu dennisgo ya bırakacağım. Bende meyveyi abartabilirim. Akşam bence iyi dengeli olmuş. Gong olayına gelince 3 tanesi 1 dilim ekmek yapıyor. Sabah 3 akşam 2 2tane ginga da 1 diyelim. 6 dilim ekmek yapınca hiç karatay gibi gelmedi bana
Su az ve spor yapılmış

Çok güzel canım menün göremedim ama eger sporda varsa ksymakli kadayıf olmus

Bu arada tartıldım tekrardan. sabah +1.5 akşam sadece -500grdı. Regl ödemi devam
ah regl dönemleri resmen diyetin icine ediyo tam adapte olmuşsun veriyosun kilolari hoooop regl sonra beyin sasiriyo tartida ben simdi kilomu aldim yoksa veremiyomuyum ne yedim acaba diye

Sporda olsaymis cok iyiymis tatlım
Ip atlamak cok eglencelı ayagıma zarar vermese hergun atlatım aslında
bencede cok eğlenceli ve fazla vakit almiyor her an yapilabilir

Haftaıcı ekmek sıfır nerdeyse dusunun
Haftasonu allah ne verdıyse artık
O yuzddn daha normal gunler olmalı
Sanki beni anlatiyosun hafta ici super bi irade hafta sonu bütün buyu bozuluyo sanki cok kilo vermisim diyetim bitmiste kendimi odullendiriyo gibi oluyorum...
Günaydın tatlışlar
gunaydin canım erkenciler burda bende yollarda....

Günaydın fit hatun adayları
Dünkü menüm(iğrenç bu arada) ama yinede yazicam oklavayla dövün beni
Sabah
Yarim dilim ekmek
Uzerine peynir sürdüm
Ara
1 fincan bitki çayı
Öğle
Ev yapimi poğaça 2 adet
1 adet kuraniye
Yeşil cay
Ara
Türk kahvesi
Aksam
Yarim kepce kuru fasulye
2 kaşık pirinc pilavi

2 litre su
100 adet ip atlama

Ah be gülüm ne yaptın sen Öğlen bunları yiyeceğine sabah yarım ekmek arası bol malzemeli sandiviç yeseydin keşke. Hatta 2-3 tane ara öğün yapsaydın 1 meyve, süt, kefir, çiğ kuruyemiş gibi. Akşam da güzelce 6yk kuru fasulyeni yeseydin bol salata ile. Bu kadar vicdan azabın olmazdı. bence bu ip seni kurtarmaz

Kız ne iki meyvesi? 1 tane muz var orda.
Toplamda 5 dilim etimek. 2 gong = 3 dilim ekmek canım. 3 tanesi 1 dilim yapıyorsa 2si 0,75 dilim
Aboovvvv 6 dilim ekmek dedi yaaa. 2 dilim etimek = 1 dilim ekmek aşkiletom.
Ayrıcaaaaa Karatay abla ekmek istemiyor ama ben yiyorum diye yazdım ki

Oh oh ooohhhh kurabişler poğçişler maşallah
Yemeyin yavrular yemeyin. Onlar mahvetti biziiii

Bence de kurtarmaz

aynen canım yaaa malesef işyerindeki yemeği yemiyoruz çok iğrenç kendi imkanlarımızla yiyoruz. ve iş yerim mahrumiyet bölgesi arkadaşım evden getirmiş poğaçaları aç kalmamak için yedim. yoksa dışardan söyleyeceğim yemekte çok masum olmucaktı. evden getirmediğim gün benim için bitik gün.

Oh oh ooohhhh kurabişler poğçişler maşallah
Yemeyin yavrular yemeyin. Onlar mahvetti biziiii
ah yavrum ahhh nasıl oluck bilmiyorum hatalar hatalar berbat bi menü bugün daha iyi başladım.
sabah k fleks yedim bi kase sütlü
şimdide bitki çayımı içtim.
100 tanede ip atladım

Günaayydddıınnnnnn herkese

Bir sürü nazar boncuğu atayım ortaya şöyleee

Güzel ve kaçamaksız, düzgün beslendiğimiz bir gün olması dileğiyle güzeller
günaydın canım bu hafta listemiz güzel olsun ondan sonra gelsin nazar boncukları
bu hafta kaçıncı olduk bilen varmı?

bu arada öğlen yemeğim yine kendi imkanlarımla dışarıdn olucak
tavsiyesi olan varmı?
dürüm, lahmacun, cantık,tost,söyleyebilirim (bunları yemeyi düşünmüyorum tabi)
yada marketten bişeyler alabilirim

tatlım sonuç listesi burda maalesef 11. olduk
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-148#post-53619415

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…