- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.581
1 lahmacun iyi gibi canımbu arada öğlen yemeğim yine kendi imkanlarımla dışarıdn olucak
tavsiyesi olan varmı?
dürüm, lahmacun, cantık,tost,söyleyebilirim (bunları yemeyi düşünmüyorum tabi)
yada marketten bişeyler alabilirim
GÜNAYDIIIIINNNNGünaydın tatlışlarım
sanırım büyük ihtimal öyle yapıcam canım yada markete gidebilirsem yoğurt galeta falan alayım diyorum1 lahmacun iyi gibi canım
ah sonra o temizlik öyle zorki camları resmen telle kazımıştık eşimle 2 sene önce Allah kolaylık versin canımSitedeki bakım çalışmalarıda beynimi deliyor,bizim binanın ön cephesinde ve benim katındalar şu an iskele kuruluyır.gıy gıy sesler matkap ta cabası
Salonumun camında gölge oyunu izliyoruz,kedinin de şaftı kaydı
Akşam yediğim kayısı ve üzümler kuru oldukları için meyveden sayılmıyor mu caniko? Sabah 3 akşam 2 arada 0.75 ise o zaman 5,75 yapar 0.25 için parmağımı yormayayım dedim.Kız ne iki meyvesi? 1 tane muz var orda.
Toplamda 5 dilim etimek. 2 gong = 3 dilim ekmek canım. 3 tanesi 1 dilim yapıyorsa 2si 0,75 dilim
Aboovvvv 6 dilim ekmek dedi yaaa. 2 dilim etimek = 1 dilim ekmek aşkiletom.
Ayrıcaaaaa Karatay abla ekmek istemiyor ama ben yiyorum diye yazdım ki
ipmi atladın canım
Sandviçini akşamdan hazırla dolaba koy. Ben sadece kahvaltı hazırlayacağım diye 6da kalkıyorum. Sağlıklı yaşamak ve kilo vermek istiyorsan yapman lazım. sandviçin yanına 1 kutu süt, ayran, kefir, kuru meyve, taze meyve, çiğ kuruyemiş birşeyler de koyuver balım zor bişey değil. Ben bazen yumurta haşlıyorum. Elimi yüzümü yıkayıp üstümü giyene kadar pişiyor. Bu sabah hibiskus çayı bile demledim. Termosu evde unuttum o başka ama boşver akşama çayım hazır en azındanaynen canım yaaa malesef işyerindeki yemeği yemiyoruz çok iğrenç kendi imkanlarımızla yiyoruz. ve iş yerim mahrumiyet bölgesi arkadaşım evden getirmiş poğaçaları aç kalmamak için yedim. yoksa dışardan söyleyeceğim yemekte çok masum olmucaktı. evden getirmediğim gün benim için bitik gün.
ah yavrum ahhh nasıl oluck bilmiyorum hatalar hatalar berbat bi menü bugün daha iyi başladım.
sabah k fleks yedim bi kase sütlü
şimdide bitki çayımı içtim.
100 tanede ip atladım
günaydın canım bu hafta listemiz güzel olsun ondan sonra gelsin nazar boncukları
bu hafta kaçıncı olduk bilen varmı?
Ben bu gibi durumlarda marketten aç bitir tarzı 120-150grkıl hindi füme alıyorum. Yanına salatalık cherry domates olabilir. hem sebze / salata hemde protein oluyorbu arada öğlen yemeğim yine kendi imkanlarımla dışarıdn olucak
tavsiyesi olan varmı?
dürüm, lahmacun, cantık,tost,söyleyebilirim (bunları yemeyi düşünmüyorum tabi)
yada marketten bişeyler alabilirim
Birşeyler yapabildin mi canım?Diksiyon kursunun bitirme sunumu
Süpersin
çok haklısın canım ben zaten 5.30 da kalkan bi insanım eşimi oğlumu bide kendimi hazırlıyorum 6.30 da evden çıkıyorum çok yorucu baslıyor sabah.ama sabah yanıma yemek koyamamamın sebebi bi odada 4-5 kişi çalışıyoruz. abes geliyo arkadaşlarımın yanında evden getirdiğimi yemek onlarada getirmek isterim ama malesef hergün yapamam bunu batarım. sırf bu yüzden evden getiremiyorum...çok iki arada bi derede kaldımSandviçini akşamdan hazırla dolaba koy. Ben sadece kahvaltı hazırlayacağım diye 6da kalkıyorum. Sağlıklı yaşamak ve kilo vermek istiyorsan yapman lazım. sandviçin yanına 1 kutu süt, ayran, kefir, kuru meyve, taze meyve, çiğ kuruyemiş birşeyler de koyuver balım zor bişey değil. Ben bazen yumurta haşlıyorum. Elimi yüzümü yıkayıp üstümü giyene kadar pişiyor. Bu sabah hibiskus çayı bile demledim. Termosu evde unuttum o başka ama boşver akşama çayım hazır en azından
şuan lahmacun almaya karar verdik 1 lahmacun+1 ayran yapıcam yarına Allah kerimBen bu gibi durumlarda marketten aç bitir tarzı 120-150grkıl hindi füme alıyorum. Yanına salatalık cherry domates olabilir. hem sebze / salata hemde protein oluyor
Bence sabah sandviçinde sıkıntı olmaz. Akşama kadar da ara ogun yap. Belki onlarda senden görüp getirirler. Bende eskiden senin gibi düşünürdüm ama herkes hazırı seviyor maalesef. Sonra üstüne görev kalıyor onun için bu devir gemisini kurtaran kaptan devriçok haklısın canım ben zaten 5.30 da kalkan bi insanım eşimi oğlumu bide kendimi hazırlıyorum 6.30 da evden çıkıyorum çok yorucu baslıyor sabah.ama sabah yanıma yemek koyamamamın sebebi bi odada 4-5 kişi çalışıyoruz. abes geliyo arkadaşlarımın yanında evden getirdiğimi yemek onlarada getirmek isterim ama malesef hergün yapamam bunu batarım. sırf bu yüzden evden getiremiyorum...çok iki arada bi derede kaldım
Afiyet olsun.şuan lahmacun almaya karar verdik 1 lahmacun+1 ayran yapıcam yarına Allah kerim
çok haklısın sabah evde güzel kahvaltımı yapıyorum. öğlenleride evden sağlıklı bişeyler yapıp getirip ben artık dışardan almıyorum dicem. süt yoğurt galeta kepekli sandiviç salata bile yapabilirim ama meyve kuruyemiş falan malesef kiloyla almam gerek o zamanBence sabah sandviçinde sıkıntı olmaz. Akşama kadar da ara ogun yap. Belki onlarda senden görüp getirirler. Bende eskiden senin gibi düşünürdüm ama herkes hazırı seviyor maalesef. Sonra üstüne görev kalıyor onun için bu devir gemisini kurtaran kaptan devri
Evet o olabilir. Yada 1-2tane çantana koyup arada atarsin ağzına. Birazda onlar alsınlar canım. Biz sırayla alırdık. Bende sürekli kuru meyve kuru yemiş oluyor. Hatta bitmeden yarışla alıyorlar ki ben almadan hazır bulunsun diye. Arada diğer ofislerden gelenler bile bana kuru meyve hediye getirirler. Hep sizden yiyoruz bu sefer bizden olsun diye.çok haklısın sabah evde güzel kahvaltımı yapıyorum. öğlenleride evden sağlıklı bişeyler yapıp getirip ben artık dışardan almıyorum dicem. süt yoğurt galeta kepekli sandiviç salata bile yapabilirim ama meyve kuruyemiş falan malesef kiloyla almam gerek o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?