- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.601
Ay kız delirtme ya Allah Allah beni toplamda 5 etimek 2,5 dilim ekmek yapar. 2 gongda yarm ekme olsa 3 dilim ekmeeeeeekkkk. Hadi gongkarı 1 say 3,5 dilim ekmek yapar hepsi toplamda. Saçını başını yolcam şimdi. 5-6 dilim nerde 3 dilim nerde. Diyet yapıp öküz gibi ekmek yersem delirmişimdir herhaldeAkşam yediğim kayısı ve üzümler kuru oldukları için meyveden sayılmıyor mu caniko? Sabah 3 akşam 2 arada 0.75 ise o zaman 5,75 yapar 0.25 için parmağımı yormayayım dedim.
Aman bitmedi mi hala monişim ya.Sitedeki bakım çalışmalarıda beynimi deliyor,bizim binanın ön cephesinde ve benim katındalar şu an iskele kuruluyır.gıy gıy sesler matkap ta cabası
Salonumun camında gölge oyunu izliyoruz,kedinin de şaftı kaydı
Evet tatlım.ipmi atladın canım
Valla süper fikir. Bence de bunu uygula canım.Ben bu gibi durumlarda marketten aç bitir tarzı 120-150grkıl hindi füme alıyorum. Yanına salatalık cherry domates olabilir. hem sebze / salata hemde protein oluyor
Süpersin
Kızlar ben dün ne yaptım. Benim kocam bana kalpli çikolata almış. Bana verdi ve bende ona; ben çikolata yemiyorum ama yine de sağol diyip dolaba attım
Kalbi kırılır diye hiç düşünmedimhiçbirşeyde olmadı. Gayet iyi görünüyordu. Kalbi sağlam demek ki
Hoşgeldin canım.Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazmalısın öncelikleMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum :)
HoşbuldummHoşgeldin canım.
Kendinden bahseder misin biraz?Kuralları okudum ve kabul ediyorum
Yani aslında milleti bu düzene uydurmak tamamen senin elinde diyosun dikkate alıcam dedikleriniEvet o olabilir. Yada 1-2tane çantana koyup arada atarsin ağzına. Birazda onlar alsınlar canım. Biz sırayla alırdık. Bende sürekli kuru meyve kuru yemiş oluyor. Hatta bitmeden yarışla alıyorlar ki ben almadan hazır bulunsun diye. Arada diğer ofislerden gelenler bile bana kuru meyve hediye getirirler. Hep sizden yiyoruz bu sefer bizden olsun diye.
bende böyle durumlarda akşam değilde sabah uyanınc tüketiyorum hem o kırılmamış oluyo hemde benim aklım o çikolatada kalmıyor. sabah 6 da çikolata yiyen kim şişmanlamış akşama kadar kalmaz bişeyKızlar ben dün ne yaptım. Benim kocam bana kalpli çikolata almış. Bana verdi ve bende ona; ben çikolata yemiyorum ama yine de sağol diyip dolaba attım
Kalbi kırılır diye hiç düşünmedimhiçbirşeyde olmadı. Gayet iyi görünüyordu. Kalbi sağlam demek ki
merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum :)
Hoşgeldin takımımıza, ben kaptan yardımcısıyım. Kuralları okuyup kabul ettiğini yazmışsın zaten.Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum :)
Kendinden bahseder misin biraz?
Mesela ben tatile diye izne ayrıldım hala listeye dönmeye çalışıyorumevli, 2 çocuk annesi ve 37 yaşındayım. Şimdilik bebelerimin başında ev hanımıyım canım. Ayrıccaaaa 77,3 üm bugün itibariyle, uzun bir yolun var.
tekrar hoşgeldi canım bende 32 yaşındayım evliyim 7 yaşında bir oğlum var. 60.3 kilom 55 e düşmek için çabalıyorumBen 22 yaşındayım 80 kiloyum bebekliğimden beri böyleyim lise 1 e giderken falan 60 kiloydum üniversite gittiğim yıl 67 diydim ilk yıl yurtta kaldım yemekler beğenmediğim
için dışardan yedim ve 80 kiloya cıktm yazın mezuniyetim olacağı için yağlarımı kırdırdım makinelere girdim 74 e kadar düştüm fakat yine aldm aynı kiloyu şimdi sürekli zayıflamak istiyorum ama bir türlü olmuyor sizinle beraber bende başaracağim inş
bendeeeeeeeeeeeeeeeeHoşbuldum kızlar bende 55 olmak istiyorum bir genç kız gibi
İnş bende olurum canım senin azmış cok rahat verirsin inşallahtekrar hoşgeldi canım bende 32 yaşındayım evliyim 7 yaşında bir oğlum var. 60.3 kilom 55 e düşmek için çabalıyorum
bendeeeeeeeeeeeeeeee
evlenirken 22 yaşımdaydım ve 52 kiloydum ne günlerdi beeee şimdi gelinliğimin arkası kapanmıyor.
Hep birlikte kurtulacağız fazlalıklarımızdan canım, biraz iradeyle herşey hallolur. Nasıl bir başlangıç yapmayı düşünüyorsun? Diyetisyen vs gidecek misin kafana göre mi takılacaksın?Ben 22 yaşındayım 80 kiloyum bebekliğimden beri böyleyim lise 1 e giderken falan 60 kiloydum üniversite gittiğim yıl 67 diydim ilk yıl yurtta kaldım yemekler beğenmediğim
için dışardan yedim ve 80 kiloya cıktm yazın mezuniyetim olacağı için yağlarımı kırdırdım makinelere girdim 74 e kadar düştüm fakat yine aldm aynı kiloyu şimdi sürekli zayıflamak istiyorum ama bir türlü olmuyor sizinle beraber bende başaracağim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?