Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam yediğim kayısı ve üzümler kuru oldukları için meyveden sayılmıyor mu caniko? Sabah 3 akşam 2 arada 0.75 ise o zaman 5,75 yapar 0.25 için parmağımı yormayayım dedim.
Ay kız delirtme ya Allah Allah beni toplamda 5 etimek 2,5 dilim ekmek yapar. 2 gongda yarm ekme olsa 3 dilim ekmeeeeeekkkk. Hadi gongkarı 1 say 3,5 dilim ekmek yapar hepsi toplamda. Saçını başını yolcam şimdi. 5-6 dilim nerde 3 dilim nerde. Diyet yapıp öküz gibi ekmek yersem delirmişimdir herhalde
Ara öğünde ayrıştırmalık o kuru meyveler onları saymıyorum yediklerimizin yanında ohhoooo keşke her gün 3 meyve yiyip böyle menülerle devam edebilsem.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum
Kendinden bahseder misin biraz?
Mesela ben tatile diye izne ayrıldım hala listeye dönmeye çalışıyorum evli, 2 çocuk annesi ve 37 yaşındayım. Şimdilik bebelerimin başında ev hanımıyım canım. Ayrıccaaaa 77,3 üm bugün itibariyle, uzun bir yolun var.

Yani aslında milleti bu düzene uydurmak tamamen senin elinde diyosun dikkate alıcam dediklerini

bende böyle durumlarda akşam değilde sabah uyanınc tüketiyorum hem o kırılmamış oluyo hemde benim aklım o çikolatada kalmıyor. sabah 6 da çikolata yiyen kim şişmanlamış akşama kadar kalmaz bişey

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum :)
Hoşgeldin takımımıza, ben kaptan yardımcısıyım. Kuralları okuyup kabul ettiğini yazmışsın zaten.
Biraz kendinden bahseder misin? Şu an kaç kg'sin, hedefin kaç kg olmak? Ben bunları not alayım :)
Ben 28 yaşında evliyim. 6.5 aylık bir oğlum var. Daha önce mezun olmuştum buradan ve şimdi de hamilelik sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum, çoğunu da verdim sayılır :)

Ben 22 yaşındayım 80 kiloyum bebekliğimden beri böyleyim lise 1 e giderken falan 60 kiloydum üniversite gittiğim yıl 67 diydim ilk yıl yurtta kaldım yemekler beğenmediğim
için dışardan yedim ve 80 kiloya cıktm yazın mezuniyetim olacağı için yağlarımı kırdırdım makinelere girdim 74 e kadar düştüm fakat yine aldm aynı kiloyu şimdi sürekli zayıflamak istiyorum ama bir türlü olmuyor sizinle beraber bende başaracağim inş

tekrar hoşgeldi canım bende 32 yaşındayım evliyim 7 yaşında bir oğlum var. 60.3 kilom 55 e düşmek için çabalıyorum

Hoşbuldum kızlar bende 55 olmak istiyorum bir genç kız gibi
bendeeeeeeeeeeeeeeee
evlenirken 22 yaşımdaydım ve 52 kiloydum ne günlerdi beeee şimdi gelinliğimin arkası kapanmıyor.

İnş bende olurum canım senin azmış cok rahat verirsin inşallah

Hep birlikte kurtulacağız fazlalıklarımızdan canım, biraz iradeyle herşey hallolur. Nasıl bir başlangıç yapmayı düşünüyorsun? Diyetisyen vs gidecek misin kafana göre mi takılacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…