- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.621
Diyetisyene gitmeyeceğim canım bir çok yol denedim bu zamana kada bir çok diyetisyene gittim kafada bitirmeden olmuyor evde birsürü diyet listesi var kendi basıma bişeyler yapmaya çalışacağımHep birlikte kurtulacağız fazlalıklarımızdan canım, biraz iradeyle herşey hallolur. Nasıl bir başlangıç yapmayı düşünüyorsun? Diyetisyen vs gidecek misin kafana göre mi takılacaksın?
Aman be ne carladın öyle. Yi bacım yi istersen 5 dilim yiinn gariiiAy kız delirtme ya Allah Allaj beni toplamda 5 etimek 2,5 dilim ekmek yapar. 2 gongda yarm ekme olsa 3 dilim ekmeeeeeekkkk. Hadi gongkarı 1 say 3,5 dilim ekmek yapar hepsi toplamda. Saçını başını yolcam şimdi. 5-6 dilim nerde 3 dilim nerde. Diyet yapıp öküz gibi ekmek yersem delirmişimdir herhalde
Ara öğünde ayrıştırmalık o kuru meyveler onları saymıyorumyediklerimizin yanında ohhoooo keşke her gün 3 meyve yiyip böyle menülerle devam edebilsem.
Hoşgeldin katıldıysanMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum :)
Hoşbuldumm :)Hoşgeldin katıldıysan
Ah bebeeemmm ahhh geliyom
Ben sütlü çikolata sevmemYani aslında milleti bu düzene uydurmak tamamen senin elinde diyosun dikkate alıcam dediklerini
bende böyle durumlarda akşam değilde sabah uyanınc tüketiyorum hem o kırılmamış oluyo hemde benim aklım o çikolatada kalmıyor. sabah 6 da çikolata yiyen kim şişmanlamış akşama kadar kalmaz bişey
merhaba canım hoşgeldin aramıza
ama 6 dilim ekmek yemişsin diyorsun bana bebişim yaaaaAman be ne carladın öyle. Yi bacım yi istersen 5 dilim yiinn gariii
Getir getirAh bebeeemmm ahhh geliyomkız yanına gün kurusu getirem mi
Ah canım benim... Neyse doğru yerdesin. Burada hep birlikte doğru beslenmeyi öğreneceğiz ve bir daha asla kilolu olmayacaksın inşALLAHBen 22 yaşındayım 80 kiloyum bebekliğimden beri böyleyim lise 1 e giderken falan 60 kiloydum üniversite gittiğim yıl 67 diydim ilk yıl yurtta kaldım yemekler beğenmediğim
için dışardan yedim ve 80 kiloya cıktm yazın mezuniyetim olacağı için yağlarımı kırdırdım makinelere girdim 74 e kadar düştüm fakat yine aldm aynı kiloyu şimdi sürekli zayıflamak istiyorum ama bir türlü olmuyor sizinle beraber bende başaracağim inş
Boyun kaç? Öyle 55 demekle olmuyorHoşbuldum kızlar bende 55 olmak istiyorum bir genç kız gibi
Eki Görüntüle 2072819
Artık akşama da eliptik yapıp biraz karın çalışırım.
Toplam 1460 ip atlamış oldum. Bugün verimli geçti
Acıların kadını seniBen sütlü çikolata sevmemBitter en acısından olsun
Psikolojik baskı bu. Bugün yarın 6 dilim etimek yiyemeyeceksin meselaama 6 dilim ekmek yemişsin diyorsun bana bebişim yaaaao yidiklerimi bünyeden atmak için totomdan terler akıyor ip atlıycam deyuuuu
İnşllah canımAh canım benim... Neyse doğru yerdesin. Burada hep birlikte doğru beslenmeyi öğreneceğiz ve bir daha asla kilolu olmayacaksın inşALLAH
Ruhuma işlemekle kalmamış tüm hücrelerim acı istiyor varmı böyle bir şeyAcıların kadını seni
165 boyumBoyun kaç? Öyle 55 demekle olmuyor
Ba ba baaaaa. Kaldı mı kız senin kilon, anneler olarak çatlıyoruz gördükçe seniHoşgeldin takımımıza, ben kaptan yardımcısıyım. Kuralları okuyup kabul ettiğini yazmışsın zaten.
Biraz kendinden bahseder misin? Şu an kaç kg'sin, hedefin kaç kg olmak? Ben bunları not alayım :)
Ben 28 yaşında evliyim. 6.5 aylık bir oğlum var. Daha önce mezun olmuştum buradan ve şimdi de hamilelik sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum, çoğunu da verdim sayılır :)
55 çok çık biraz sen hedefi 59-60 tut. son 4 kiloyu koruma vs diye verirsin. Kendini çok kasma bence165 boyum
KesinlikleeeeeePsikolojik baskı bu. Bugün yarın 6 dilim etimek yiyemeyeceksin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?