Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşllah canım
Tatlım bak biz arada teyze moduna giriyoruz bak mesela şimdi olduğu gibi
Senşn yaşın genç gerçi benim de ruhum ama neyse konumuz bu değil zaten
Metabolizmanda hızlıdır. Önce şekeri çıkar hayatından. O bile etkili olacaktır inanki. Özellikle paketlenmiş gıdalardan uzak dur. Şeker, çikolata, cips vs. Hepsi cısssss

Ya işin doğrusu ben hiç sağlıksız beslenmiyorum aburcubur hiç yemem cok nadir gayet düzenli 3 öğün yiyorum sadece su içmiyorum birde bende polikistikover var o yüzden Doğum kontrol hapı kullanıyorum metabolizmam bu yüzden cok yavaş çalışıyor ölçtürmüştüm 37 yasında gibi çalışıyormuş metobolizma yaşım sizden yaslı yani :) ayrıca Eminim sizde cok güzel bayanlarsınızdır yas önemli değil

Hiç o kilolarda olamadığım için özeniyorum
Sen de olursunnnn, yürüyüş yap imkan buldukça spor yapabiliyorsanız o daha iyi. Bizim patır patır kilolarını verip geldiği gibi mezun olan bir arkadaşımız var mesela dennisgo herşey kafada bitiyor, isteyince her şey oluyor Yani. Bir ip atlama sardı başımıza ki sorma varsa ipin atla canım sende. Gerçekten çok faydalı. Ayrıca lydznp kuzumun dediği gibi hedefini biraz daha yakın tut istersen tatlım.

İpim var geçen yıl almıştım bende öncelik hedefim 70 olmak zaten yavaş yavaş tabikide genel olarak 55 ama

Ay tatlımn sağol
Hımmm işin içine ilaçlar girince farklı oluyor tabi. Ne kadar süre kullanman gerekiyor?

Ben diyete başladığımda 44 yaşındaydı metabolizmam. Bu aralar biraz rotayı şaşırdım ama genel olarak iradeliyimdir. Spor metabolizma hızlandırmaya yaratacaktır bence. İp atlamak Harika bir spor. Abur cubur yememek Harika bir şey ama yemek meyve ekmeklerdeki ölçü de bence önemli.. belki oralarda bir kaçak oluyordur.

İpim var geçen yıl almıştım bende öncelik hedefim 70 olmak zaten yavaş yavaş tabikide genel olarak 55 ama
Tamam her gün menü paylaşıyoruz. Kaptanımız toplight yardımcıları morordek ve inatettimolacak
Listeye girip giremeyeceğine karar veriyorlar gidişata göre canım. Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Pazartesi de kontrol tartımız var.

Teşekkür ederim meyve cok nadir yerim biri önüme koyarsa yani tabi hoşuma giden şeyler olduğunda kaçıyor arada :) ama pilav makarna yemiyorum sadece bulgur pilavı yerim

Teşekkür ederim meyve cok nadir yerim biri önüme koyarsa yani tabi hoşuma giden şeyler olduğunda kaçıyor arada :) ama pilav makarna yemiyorum sadece bulgur pilavı yerim
Menü paylaştığında daha net konuşuruz bence. Bazen hiç ekmek yemiyorum dediğimiz menüde bir sürü karbonhidrat olabiliyor.instegramda görmüştüm ekmeği kestim diyor aynı öğünde çorba patates yemeği bulgur pilavı yiyor mesela :)

Geçmiş olsun bir sonraki adet döneminde şişlik başlar başlamaz dediğim ödem atıcıyı yaparsan daha rahat geçirirsin canım

Çok teşekkür ederim inş başaracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…