- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.841
Geçmiş olsun diyelim sunumunuzu atlattığınız için ve bas ağrınız içinSabah erken kursa gittim sunumum vardı ,çok şükür bitti hayırlısıylaçok heyecanlandım başta ,ama sonradan baya açıldım
Konu ilgi çekti,güzel oldu
İnterrail Başlığı ile sunum yaptım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun diyelim sunumunuzu atlattığınız için ve bas ağrınız için
Bugün doğrusunu öğrendiğim bir kelimeyi yazayım,hala doğru telaffuz ederken zorlanıyorumBıze oğrendıklerınden bır demet sunsana
Unv tıyatro egıtımı içinde almıştım ben de
Ikı sene sahneye cıktık bır grupta oyun oynamıştım aaahhhh genclık gerı gelmez kı:))
Hosgeldin kacak guzel su islerin duzene girsin seni cok ozledikSelamlar kızlar ben geldim. Yani sonunda gelebildim. Son 2aydır sürekli ve pepee ve büyüyerek gelen sorunlarla boğuşuyorum. Gelemedim buraya.
Aranıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. Herkes hoşgelmiş. Ben takımın k.yardımcısıyım. 95kilo iken sarıldım kızlara şimdi son turları atıyorum mezun olunca yakında inşallah
Monim senden de bu beklenir interrail sunumu merak ettimSabah erken kursa gittim sunumum vardı ,çok şükür bitti hayırlısıylaçok heyecanlandım başta ,ama sonradan baya açıldım
Yaa ben de döküman dıye bılıyordumBugün doğrusunu öğrendiğim bir kelimeyi yazayım,hala doğru telaffuz ederken zorlanıyorum
Döküman değil doküman.çok zor yahu yerleşmiş kelimeyi düzeltmek ,üstelik söylenişi çok zor.
Aferın monımmmSabah erken kursa gittim sunumum vardı ,çok şükür bitti hayırlısıylaçok heyecanlandım başta ,ama sonradan baya açıldım
Tesekkurler ama yok kız ne alakası varrrSana da herşey yakışıyor bebem
Kızlar tursu kabını kuculttum bır bardak tursu suyu ıctım bayagı tursu yedım hem de kurufasulyeyle
İnş yarın artı cıkmammm
Cooook guzeldı
Kurufasulye pilavsız öksuzdu
Ekmeksız de yetımdı ama napalımmmm
OH ÇOK İYİ YAPMIŞŞIN CANIM
SAĞOL CANIM EN KISA ZAMANDA BAKICAM MUTLAKA. BEN EVDE OĞLUMUN İPİYLE ATLIYORUM Bİ ARADA ÇAMAŞIR İPİYLE ATLIYORDUM.AMA ARTIK PROFSYONELLEŞMEK GEREK
AFİYET OLSUN CANIM MENÜNEDE PAYLAŞ HADİ
Kiz bol su ic te odem yapmasin bari o tursularKızlar tursu kabını kuculttum bır bardak tursu suyu ıctım bayagı tursu yedım hem de kurufasulyeyle
İnş yarın artı cıkmammm
Cooook guzeldı
Kurufasulye pilavsız öksuzdu
Ekmeksız de yetımdı ama napalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?