Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
2 dilim tb ekmek üzeri
Labne ve eski kaşar
Şekersiz çay

Ara
Filtre kahve
2 gün kurusu

Öğle
2 yk bamya (tadımlık )

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Tavuk dürüm (ben yaptım )

Gece
Filtre kahve
Yarım dilim kek(kızıma yapmıştım dayanamadım azıcık yedim)

Su: 2 lt yi geçti
Spor: 810 ip ve bolca gezme

Özgecigin seni de niye mezun etmiyoruz ben anlamadım. Incecik oldun kuzum sen

ALLAH kabul etsin InşALLAH. Sahurun iyi olmuş. Niyetli olduğun için iftarına birşey demeyeceğim ama genel bir bilgi vermeden de geçemeyeceğim:)
Ekmek, çorba, baklagiller tahıl grubu besinler. Ekmek yada çorba 1i tercih edilmeli. Baklagiller şişlik yapar, kh su tutar ertesi güne hooop +1 ödem gelir. En az 3lt su bol bol ödem atıcı icmen gerekir. Mümkünse baklagillerle yoğurt yada salata tercih edilmeli. Çorba yada ekmek; protein hatta sebze ile tercih edilmeli.
Dediğim gibi sen niyetliymişsin. Ama şu su işini çözmen lazim. Susuz olmuyor maalesef. Suyun içine limon, portakal, nane, tarçın, yeşil elma gibi şeyler katarak aromalı detoks sular hazırlayabilirsin. Onlar da su içmeyi kolaylaştırıyor

Süpersin.

Günaydın kızlar
Öncelikle kandiller mesajlarınız için teşekkürler. Herkesin geçmiş kandili mübarek olsun inşALLAH
moni canım sana yakışır bir konu seçmişsin. Bende merak ettim sunumunu. Çok iyi geçmiştir eminim. Baş ağrında geçmiştir inşALLAH. Geçmiş olsun canım.
toplight kaptanım babacigin nasıl? Sana ALLAH yardım etsin. Gerçekten çok kosusturuyorsun
fancynancy sana kim dedi 35dan sonra çocuk yap diye şaka bir yana onlar bizi gençleştiriyor
Dün öğlen yediğim kuru fasulye ve turşu, akşama da dayanamayıp yediğim kandil simiti beni şişirdi. Ictigim suların hibikus ve yeşil çayların hicbir etkisi olması. Hedefimin yalan olmasını istemiyordum ama nasıl böyle bir gaflete düştüm ben 80 direncini kıramıyorum. Bunun için hayatımdan basit kh olan buğdayı unu çıkaracağım. Tamam bu sefer oluyor diyorum En ufak birseyde hooop geri geliyor.
Ama yılmayacağım, vazgeçmeyeceğim, başaracağım. Çünkü biz süperiz, ÇÜNKÜ BIZ SÜPERİZ

Birde dünkü menümü yazayım
Kalkınca 500ml su ve 2ceviz içi
Kahvaltı
Domates, peynir, maydanoz ve naneli sandvic
Öğlen
Kurufasulye az turşu (salata yada cacık olsaydı ondan alacaktım ama yoktu)
Ara
1 portakal
Ara
350ml ayran
Akşam
Kabak yemeği yağsız 1dilim ekmek
2tane kandil simiti

3lt su
2 büyük kupa hibikus. 1 büyük kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi

Spor yok

Amin inşallah teşekkür ederim bugün cok daha dikkat edeceğim

canim yaaa zayiflama doneminde en büyük dusmanlarimizdan biri turşu müthiş ödem tutuyor ve tartida bizi cok yanıltıyor bu dönemde yememeni tavsiye ederim

menun güzel canım afiyet olsun ip olayi harika ben daha o rakamlara varamadım

harika canim yaaa o kadar ipi nasil atliyorsunuz tiyo istiyorum ben kosüluyorum

500 ıp atlandııı
süper

evet süperiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…