Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bugun kosturmam vardi gene is hastane ev kostururken bi de regliyim gozum acilmiyor bir rahatlasam bi de ben ankarada trafik gormuyormusum bugun yogun trafikte 2 saat araba kullandim helak olmusum
Dilerim bugün biraz dinlenebilirsin canım.
Regl dönemi bitince ödem de gidiyor ya çok rahatlıyor insan.
İşlerinde kolay gelsin. Sevgiler.

Tatlım senin de direnç kilon belli oldu. Demek ki biraz daha fazla dikkat etmen lazım. İki kandil simidiyle olsa ooohhoooo. Bakma valla yine vücudumuzun herhangi bir sağlık sorunu olmadıkça biraz yemeği kesince kilo vermeye başlıyoruz. Ama işte o iki simitle de kaybettiğini yerine koymaya çabalaması da ayrıca ilginç onun o inadını kırdık mı çorap söküğü gibi gelir yine bebeyim.

harika canim yaaa o kadar ipi nasil atliyorsunuz tiyo istiyorum ben kosüluyorum
İlk başlarda herhalde ben ip falan atlayamayacağım diyordum. İlk gün 50 zor atlamıştım zorlamadan hergün yavaş yavaş arttırdım canım. Şimdi de maksimum 50 atlatabiliyorum durmadan henüz üstüne çıkamadım 15-20 saniye dinlenip nefesimi düzenleyip devam ediyorum. Zamanla teknik de geliştiriyorsun ben sana diyim.

Canım hepsini bi anda atlamak zorunda degilsin parca parça atla bi dene bence

Bende ilk zamanlar sadece 50 atlayabiliyordum şimdi 200 yapiyorum hiç durmadan

Sabah 1 kibrit kutusu light beyaz peynir ve 4 siyah zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği ile güne başladım.
Ara öğünde 1 fincan yeşil çay içiyorum. (doğadan sihirli kutu'nun Gül Buketi yeşil çayı çok güzel.)
Öğle yemeği için evden haşlanmış et getirdim. Yanında 1 dilim çavdar ekmeği yerim.
Öğlearasında yağsız sütle yapılmış cafe latte içeceğim.
Saat 15:00'de ara öğün olarak 1 muz yerim.
Akşam da sebze yemeği yiyeceğim.
Ara öğünde de 1 meyve.
Gün içerisinde su hedefim 2,5 lt.
Gününüz güzel geçsin arkadaşlar. Sevgiler.

hergün öğle tatilinde ya da akşam iş çıkışıda mutlaka hastaneye gidip geliyorum bu koşturmaca trafik vsbeni mahvediyor sabah tartı yine aynı rakamı gösterdi yediklerim diyet listesine uygun ama kg hiç farketmedi spor olmadan olmayacak ama bu koşturmacada spor yappacak halim kalmıyor maalesef bakalım ne olacak 73 te takıldım kaldım

GÜNYDIN CANIM

BENDE İLK SEFER 50 ATLIYORUM SONRA DURUP DİNLENİYORUM Bİ 50 DAHA AYLIYORUM SONRA PERT

Canım hepsini bi anda atlamak zorunda degilsin parca parça atla bi dene bence
YADA ZAMAN AYIRMADIĞIM İÇİN FAZLA ATLAYAMIYORUMDUR. LESLİE BENİM İÇİN EN İDEALİ AMA MALESEF BU ARA ONADA ZAMAN AYIRAMADIM. YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM AMA SPOR OLMADAN OLMUYOR MALESEF.

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
karışık tost ufak ince tost ekmeğiyle yapılmış 3 dilim sucuk ve 2 dilim kaşarla dilimler inceydi
1 bardak süt

öğle
karışık salata
yoğurt bir kase

ara
1 adet hurma tatlısı kandil dolaysıyla iş yerinde dağıtıldı (yediiiimmm)

akşam
yarım kase tarhana çorbası
zeytinyağlı prasa
yoğurt

ara
elmalı çay

2 litre su içtim
1 fincan bitki çayı
şekersiz sade nescafe

100 adet ip atladım arttırıcam inşallah

Hurma tatlısı nasıl oluyor canım

Deneyeceğim söylediğin çayı bende çaykurun teneke kutuda olan yeşil çayını kullanıyorum çok denedim başka çay en güzeli çaykur yaprak geldi bana

Sorma bende twist tekniği ile atlıyorum arada ama geçende baçağıma vurdum ipi kamçı gibi canım çok yandi
Yani öyle gaza geldim ki sorma. Bacağımı koparacaktım iple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…