- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.881
Dilerim bugün biraz dinlenebilirsin canım.Kizlar bugun kosturmam vardi gene is hastane ev kostururken bi de regliyim gozum acilmiyor bir rahatlasam bi de ben ankarada trafik gormuyormusum bugun yogun trafikte 2 saat araba kullandim helak olmusum
Günaydın kızlar
Öncelikle kandiller mesajlarınız için teşekkürler. Herkesin geçmiş kandili mübarek olsun inşALLAH
@moni canım sana yakışır bir konu seçmişsin. Bende merak ettim sunumunu. Çok iyi geçmiştir eminim. Baş ağrında geçmiştir inşALLAH. Geçmiş olsun canım.
toplight kaptanım babacigin nasıl? Sana ALLAH yardım etsin. Gerçekten çok kosusturuyorsun
fancynancy sana kim dedi 35dan sonra çocuk yap diye şaka bir yana onlar bizi gençleştiriyor
Dün öğlen yediğim kuru fasulye ve turşu, akşama da dayanamayıp yediğim kandil simiti beni şişirdi. Ictigim suların hibikus ve yeşil çayların hicbir etkisi olması. Hedefimin yalan olmasını istemiyordum ama nasıl böyle bir gaflete düştüm ben80 direncini kıramıyorum. Bunun için hayatımdan basit kh olan buğdayı unu çıkaracağım. Tamam bu sefer oluyor diyorum En ufak birseyde hooop geri geliyor.
Ama yılmayacağım, vazgeçmeyeceğim, başaracağım. Çünkü biz süperiz, ÇÜNKÜ BIZ SÜPERİZ
İlk başlarda herhalde ben ip falan atlayamayacağım diyordum. İlk gün 50 zor atlamıştımharika canim yaaa o kadar ipi nasil atliyorsunuz tiyo istiyorum ben kosüluyorum
İnşallah canım, senin deeeeGünaydııın
Günün güzel geçsin canım.
Süpersin.
Süpersin.
canim yaaa zayiflama doneminde en büyük dusmanlarimizdan biri turşu müthiş ödem tutuyor ve tartida bizi cok yanıltıyor bu dönemde yememeni tavsiye ederim
menun güzel canım afiyet olsun ip olayi harika ben daha o rakamlara varamadım
harika canim yaaa o kadar ipi nasil atliyorsunuz tiyo istiyorum ben kosüluyorum
süper
evet süperiz
Tatlım senin de direnç kilon belli oldu. Demek ki biraz daha fazla dikkat etmen lazım. İki kandil simidiyle olsa ooohhoooo. Bakma valla yine vücudumuzun herhangi bir sağlık sorunu olmadıkça biraz yemeği kesince kilo vermeye başlıyoruz. Ama işte o iki simitle de kaybettiğini yerine koymaya çabalaması da ayrıca ilginçonun o inadını kırdık mı çorap söküğü gibi gelir yine bebeyim.
İlk başlarda herhalde ben ip falan atlayamayacağım diyordum. İlk gün 50 zor atlamıştımzorlamadan hergün yavaş yavaş arttırdım canım. Şimdi de maksimum 50 atlatabiliyorum durmadan henüz üstüne çıkamadım 15-20 saniye dinlenip nefesimi düzenleyip devam ediyorum. Zamanla teknik de geliştiriyorsun ben sana diyim.
Kolay gelsin kaptanım:)günaydın güzeller
gene koşturmalı bir gün başladı ne zaman bitecek biterse ben ne durumda olurum bilmiyorum muhtemelen bitince ben de biteceğim
GÜNYDIN CANIMGünaayydınnnn
BENDE İLK SEFER 50 ATLIYORUM SONRA DURUP DİNLENİYORUM Bİ 50 DAHA AYLIYORUM SONRA PERTTatlım senin de direnç kilon belli oldu. Demek ki biraz daha fazla dikkat etmen lazım. İki kandil simidiyle olsa ooohhoooo. Bakma valla yine vücudumuzun herhangi bir sağlık sorunu olmadıkça biraz yemeği kesince kilo vermeye başlıyoruz. Ama işte o iki simitle de kaybettiğini yerine koymaya çabalaması da ayrıca ilginçonun o inadını kırdık mı çorap söküğü gibi gelir yine bebeyim.
İlk başlarda herhalde ben ip falan atlayamayacağım diyordum. İlk gün 50 zor atlamıştımzorlamadan hergün yavaş yavaş arttırdım canım. Şimdi de maksimum 50 atlatabiliyorum durmadan henüz üstüne çıkamadım 15-20 saniye dinlenip nefesimi düzenleyip devam ediyorum. Zamanla teknik de geliştiriyorsun ben sana diyim.
YADA ZAMAN AYIRMADIĞIM İÇİN FAZLA ATLAYAMIYORUMDUR. LESLİE BENİM İÇİN EN İDEALİ AMA MALESEF BU ARA ONADA ZAMAN AYIRAMADIM. YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM AMA SPOR OLMADAN OLMUYOR MALESEF.Canım hepsini bi anda atlamak zorunda degilsin parca parça atla bi dene bence
Hurma tatlısı nasıl oluyor canımgünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
karışık tost ufak ince tost ekmeğiyle yapılmış 3 dilim sucuk ve 2 dilim kaşarla dilimler inceydi
1 bardak süt
öğle
karışık salata
yoğurt bir kase
ara
1 adet hurma tatlısı kandil dolaysıyla iş yerinde dağıtıldı (yediiiimmm)
akşam
yarım kase tarhana çorbası
zeytinyağlı prasa
yoğurt
ara
elmalı çay
2 litre su içtim
1 fincan bitki çayı
şekersiz sade nescafe
100 adet ip atladım arttırıcam inşallah
Deneyeceğim söylediğin çayı bende çaykurun teneke kutuda olan yeşil çayını kullanıyorum çok denedim başka çay en güzeli çaykur yaprak geldi banaSabah 1 kibrit kutusu light beyaz peynir ve 4 siyah zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği ile güne başladım.
Ara öğünde 1 fincan yeşil çay içiyorum. (doğadan sihirli kutu'nun Gül Buketi yeşil çayı çok güzel.)
Öğle yemeği için evden haşlanmış et getirdim. Yanında 1 dilim çavdar ekmeği yerim.
Öğlearasında yağsız sütle yapılmış cafe latte içeceğim.
Saat 15:00'de ara öğün olarak 1 muz yerim.
Akşam da sebze yemeği yiyeceğim.
Ara öğünde de 1 meyve.
Gün içerisinde su hedefim 2,5 lt.
Gününüz güzel geçsin arkadaşlar. Sevgiler.
Sorma bende twist tekniği ile atlıyorum arada ama geçende baçağıma vurdum ipi kamçı gibi canım çok yandiTatlım senin de direnç kilon belli oldu. Demek ki biraz daha fazla dikkat etmen lazım. İki kandil simidiyle olsa ooohhoooo. Bakma valla yine vücudumuzun herhangi bir sağlık sorunu olmadıkça biraz yemeği kesince kilo vermeye başlıyoruz. Ama işte o iki simitle de kaybettiğini yerine koymaya çabalaması da ayrıca ilginçonun o inadını kırdık mı çorap söküğü gibi gelir yine bebeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?