- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.901
Duraklama değil de direnç. Bende onunla uğraşıyorum bu aralarMenüler güzel ama duraklama surecine girdim galiba o yuzden biraz moralim bozuk
Takılmıyor mu? Ben daha takılmadan 50yi atladım mı hatırlayamıyorum. Bazen 1 1 atlıyorum o kadar takılıyor yaniBende ilk zamanlar sadece 50 atlayabiliyordum şimdi 200 yapiyorum hiç durmadan
Amin inşALLAHgünaydın kızlar hayırlı bir gün olsun inşALLAH
Günaydın kaptan. Aman ALLAH korusun sen bitmede yoğunluk bitsingünaydın güzeller
gene koşturmalı bir gün başladı ne zaman bitecek biterse ben ne durumda olurum bilmiyorum muhtemelen bitince ben de biteceğim
regl ödemindendir. Çok sıkma canını. Almadığın sürece sorun yok bencehergün öğle tatilinde ya da akşam iş çıkışıda mutlaka hastaneye gidip geliyorum bu koşturmaca trafik vsbeni mahvediyor sabah tartı yine aynı rakamı gösterdi yediklerim diyet listesine uygun ama kg hiç farketmedi spor olmadan olmayacak ama bu koşturmacada spor yappacak halim kalmıyor maalesef bakalım ne olacak 73 te takıldım kaldım
Günaydın anne ördekGünaydın hanımlar
hurma şeklinde vezir parmağı tadınd ve büyüklüğünde bi tatlıHurma tatlısı nasıl oluyor canım
almamışım ama vermiyorum da zaten biliyorsunuz 73 benim kabusum 70 e insem gerisi sökülecek de 70 e inemiyorum bi türlüGünaydın kaptan. Aman ALLAH korusun sen bitmede yoğunluk bitsin
regl ödemindendir. Çok sıkma canını. Almadığın sürece sorun yok bence
Günaydın anne ördek
bir de listedesin bu hurma tatlısını eritmek için ne yaptın?resimdeki gibi nasıl ama
iştah kabartıyo
tartı öncesi hiç olmadı ama
Kalori belli ama çok güzel görünüyor gerçektenresimdeki gibi nasıl ama
iştah kabartıyo
tartı öncesi hiç olmadı ama
Hayır yani kaptan yoğunluk geçsin halledersin diyeceğim ama seni bildim bileli böylesin. Hala bekliyoruz yoğunluk bitsin diyealmamışım ama vermiyorum da zaten biliyorsunuz 73 benim kabusum 70 e insem gerisi sökülecek de 70 e inemiyorum bi türlü
Streste etkili ama kaptanım, o yüzden de şu an için veremiyor olabilirsin. Biraz sakinleşince çabucak gidecektir onlar. Allh kolaylık versinhergün öğle tatilinde ya da akşam iş çıkışıda mutlaka hastaneye gidip geliyorum bu koşturmaca trafik vsbeni mahvediyor sabah tartı yine aynı rakamı gösterdi yediklerim diyet listesine uygun ama kg hiç farketmedi spor olmadan olmayacak ama bu koşturmacada spor yappacak halim kalmıyor maalesef bakalım ne olacak 73 te takıldım kaldım
Sen merak etme öyle şeyleri. Artık tatlı falan unutttttHurma tatlısı nasıl oluyor canım
Yaaaa sorma benimde ayağıma takıldı koluma bir geldi oofffff kısa kollu dolaşıyorum evde zaten. Sonra bir daha. Size foto atacaktım başka şeyler girdi araya. Seni çok iyi anlıyorum ay canım çok acıdı yaaaaa.Sorma bende twist tekniği ile atlıyorum arada ama geçende baçağıma vurdum ipi kamçı gibi canım çok yandi
Yani öyle gaza geldim ki sorma. Bacağımı koparacaktım iple
YAAA söyleme böyle kaptan masum bi tatlıcak. 100 tane ip atladım eridimi sanmıyorum ama bak bugün sıkı tutuyorumbir de listedesin bu hurma tatlısını eritmek için ne yaptın?
demi ama yaaaaKalori belli ama çok güzel görünüyor gerçekten
GÜNYDIN CANIM
BENDE İLK SEFER 50 ATLIYORUM SONRA DURUP DİNLENİYORUM Bİ 50 DAHA AYLIYORUM SONRA PERT
YADA ZAMAN AYIRMADIĞIM İÇİN FAZLA ATLAYAMIYORUMDUR. LESLİE BENİM İÇİN EN İDEALİ AMA MALESEF BU ARA ONADA ZAMAN AYIRAMADIM. YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM AMA SPOR OLMADAN OLMUYOR MALESEF.
Duraklama değil de direnç. Bende onunla uğraşıyorum bu aralar
Takılmıyor mu? Ben daha takılmadan 50yi atladım mı hatırlayamıyorum. Bazen 1 1 atlıyorum o kadar takılıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?