Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzeller
gene koşturmalı bir gün başladı ne zaman bitecek biterse ben ne durumda olurum bilmiyorum muhtemelen bitince ben de biteceğim
Günaydın kaptan. Aman ALLAH korusun sen bitmede yoğunluk bitsin
regl ödemindendir. Çok sıkma canını. Almadığın sürece sorun yok bence
Günaydın hanımlar
Günaydın anne ördek

Streste etkili ama kaptanım, o yüzden de şu an için veremiyor olabilirsin. Biraz sakinleşince çabucak gidecektir onlar. Allh kolaylık versin

Sorma bende twist tekniği ile atlıyorum arada ama geçende baçağıma vurdum ipi kamçı gibi canım çok yandi
Yani öyle gaza geldim ki sorma. Bacağımı koparacaktım iple
Yaaaa sorma benimde ayağıma takıldı koluma bir geldi oofffff kısa kollu dolaşıyorum evde zaten. Sonra bir daha. Size foto atacaktım başka şeyler girdi araya. Seni çok iyi anlıyorum ay canım çok acıdı yaaaaa.

Evet canım sporla desteklemek lazım 100 tane ip atlama bile yeter bence vakit buldukça yaparsın

Duraklama değil de direnç. Bende onunla uğraşıyorum bu aralar

Valla benimde başım dertte artık durduğum yerde falan bacak hareketleri yapıyorum sanki eriyecek gibi psikolojim bozuldu iyice

Takılmıyor mu? Ben daha takılmadan 50yi atladım mı hatırlayamıyorum. Bazen 1 1 atlıyorum o kadar takılıyor yani

Yok canım ben 200 atlayabiliyorum bazen 100 den sonra bi kac saniye nefesleyip devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…