Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla benimde başım dertte artık durduğum yerde falan bacak hareketleri yapıyorum sanki eriyecek gibi psikolojim bozuldu iyice

Yok canım ben 200 atlayabiliyorum bazen 100 den sonra bi kac saniye nefesleyip devam ediyorum
Ben hiç deneyemedim kaç atlıyorum diye. Sanıyorum biraz daha atlarsam ipin takılma sorununu çözeceğim. Bir tekniği olabilir belki.
Hulohopu hiç düşürmeden 15-20 çevirmeye başladım. Onda da çevirirken suquat deniyorum o zaman 3-4den sonra düşebiliyor

Ben 200 200 atliyorum hep ordan biliyorum belki daha fazla ama denemedim hiç 200 den sonra hep biseyler oluyo birakmak zorunda kalıyorum

Hulohopu hic denemedim cocukken rekorum coktu ama şimdi unutmusumdur muhtemelen oda bel icin galiba basende çalıştırıyor mu benim en çok ona ihtiyacım varda

şimdi yemekten geldim hanımlar
sabah
5 adet eti form yedim
yeşil çay içtim

öğle
evden pırasa yemeği getirmiştim onu yedim
1 dilim kepek ekmeği
1 ayran
ara yaparsam elmam var.
akşamada evde yine pırasa var (ağacı çıkıcak içimde)
işte böyle bol su içiyorum
500 de ip atlamayı düşünüyorum
sabaha hayırlısı

Kızlar bide su aralar bende acayip şişlik var karnimda ya yemek yediğim de falan cok tikaniyorum kilo almış gibi hissediyorum ama herkes biraz daha zayiflamissn diyor

hulolop çok güzeldir eminim ama hayatımda hiç denemedim beceremem herhalde
aslında bel bölgem kalın nasıl iyi gelir yapsam

Pırasa candir diyorum ben cok severim bol Havuçlu felan

Kızlar bide su aralar bende acayip şişlik var karnimda ya yemek yediğim de falan cok tikaniyorum kilo almış gibi hissediyorum ama herkes biraz daha zayiflamissn diyor
belki ödem yapmıştır canım vücudun biraz daha su içsen yada detoks falan yapsam 1-2 günlük geçer blki

Baseni bilmiyorum ama squatla birleşince kesin çalışır.
Benim her zaman belim bedenime göre inceydi. Sebebi hulohop. Çocukken belimde başlardım boynuma çıkarır oradan dizime indirir tekrar yukarı çıkarırdım. Şimdi belimde aşağı yukarı hareket ettirmeye çalışıyorum.
Sanıyorum sende ben gibi armut tipsin. Bacak ve basen problemi olduğuna göre Neyse Diriliş çözeceğiz bu işi. Takıla düşe vereceğiz bu kiloları. Olmadı kas yapacağız yine gidecek. Bizden kurtulamayacak.

Genelde öğlen ve akşam yemekleri farklı olsun ister beslenme uzmanları ama evdeki yemeği dökecek de değilsin ya...

ooo süpermiş yaaaa çok deneyesim geldi şimdi bitane alayım en iyisi... sen çok başalıymışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…