Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen armut o yuzden hep bacak basen çalışıyorum zaten
Aynen canım öyle yada böyle gidecek

Kızlar bide su aralar bende acayip şişlik var karnimda ya yemek yediğim de falan cok tikaniyorum kilo almış gibi hissediyorum ama herkes biraz daha zayiflamissn diyor
Yediklerini bir düşün o yiyecekleri yediğinde hep aynısı mı oluyor. Ben mesela dikkat ettim kh tükettiğim sürece ödemim hiç gitmiyor
Onun için; diyetisyene sorup kesmeyi düşünüyorum

Genelde öğlen ve akşam yemekleri farklı olsun ister beslenme uzmanları ama evdeki yemeği dökecek de değilsin ya...
aynen canım ölçüyü tutturamamışım biraz fazla oldu ama dökemem
akşam yedim
öğlen yedim
ve bu akşamda yiyeceğim tabi kocamada yedireceğim

hulolop çok güzeldir eminim ama hayatımda hiç denemedim beceremem herhalde
aslında bel bölgem kalın nasıl iyi gelir yapsam
Ben 97 kiloyken hiç çeviremiyordum. 80kilo olduktan sonra tekrar denedim ve çeviriyorum. Çok ilginç değil mi?
Yağlardan belimde dönmüyormuş demek ki. o kadar yani

ince belli insanlara bayılıyorum bence bi kadını zarif gösteren ne giyerse giysin ince beli
Ah birde bana sor. pantolon alırdım beli tadilata giderdi. Beline göre alışveriş imkansızdı. Etekleri zaten hep düşük bel kullandım mecburen. Tabi her model eteğide giyemiyorsun o başka. Ancak kalem etek işte
Ama şimdi öyle mi? maşallah belde var kalçada dengeledi birbirini

İki çocuk anasısın ve eski günlerine dönmeye hazırlanıyorsun daha ne olsun Ayşe’m..

Ben de idare eder. Ders çalışıyorum evrak için koşturuyorum, kasık ağrısı çekiyorum yiyorum içiyorum geçiyor günler :)
Geçmedi mi bu ağrı. Dr.a gittin mi tekrardan? ne kadar daha çekeceksin? Çok yeme. Hele ki cıss hiç yeme. Bak ben o günden sonra en fazla 1 günde 4 dilim ekmek yemişimdir. imdi onu da bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…