- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.941
Baseni bilmiyorum ama squatla birleşince kesin çalışır.
Benim her zaman belim bedenime göre inceydi. Sebebi hulohop. Çocukken belimde başlardım boynuma çıkarır oradan dizime indirir tekrar yukarı çıkarırdım. Şimdi belimde aşağı yukarı hareket ettirmeye çalışıyorum.
Sanıyorum sende ben gibi armut tipsin. Bacak ve basen problemi olduğuna göreNeyse Diriliş çözeceğiz bu işi. Takıla düşe vereceğiz bu kiloları. Olmadı kas yapacağız yine gidecek. Bizden kurtulamayacak.
Yediklerini bir düşün o yiyecekleri yediğinde hep aynısı mı oluyor. Ben mesela dikkat ettim kh tükettiğim sürece ödemim hiç gitmiyorKızlar bide su aralar bende acayip şişlik var karnimda ya yemek yediğim de falan cok tikaniyorum kilo almış gibi hissediyorum ama herkes biraz daha zayiflamissn diyor
aynen canım ölçüyü tutturamamışım biraz fazla oldu ama dökememGenelde öğlen ve akşam yemekleri farklı olsun ister beslenme uzmanları ama evdeki yemeği dökecek de değilsin ya...
1 litre suya yarım demet maydanozu 1 çubuk tarçın yarım limon 1 dilim zencefil kaynatıp demlendiriyor sonra da süzüp içiyorsun canımnedir o tarif canım benimlede paylaşırmısın arada denerim
aynen ama hayatımda ik defa yaptım
hiç yapmamışım bugüne kadar hep annemde yemişim
ama ilk denememe rağmen güzel olmuş
Ben 97 kiloyken hiç çeviremiyordum. 80kilo olduktan sonra tekrar denedim ve çeviriyorum. Çok ilginç değil mi?hulolop çok güzeldir eminim ama hayatımda hiç denemedim beceremem herhalde
aslında bel bölgem kalın nasıl iyi gelir yapsam
nedir o tarif canım benimlede paylaşırmısın arada denerim
Selam kızlar nasılsınız ?
Ben de iyiyim canım.. doktordayım. Kimlik tarihim doluyor yenilemek için sağlık raporu istediler onu bekliyorum sıkıcı işler :)Hosgeldin canım iyiyim cok şükür sen nasılsın
yeşilçay yaseminlisi de var ben onu da cok seviyorum denemenizi tavsiye ederimDeneyeceğim söylediğin çayı bende çaykurun teneke kutuda olan yeşil çayını kullanıyorum çok denedim başka çay en güzeli çaykur yaprak geldi bana
Ah birde bana sor. pantolon alırdım beli tadilata giderdi. Beline göre alışveriş imkansızdı. Etekleri zaten hep düşük bel kullandım mecburen. Tabi her model eteğide giyemiyorsun o başka. Ancak kalem etek işteince belli insanlara bayılıyorum bence bi kadını zarif gösteren ne giyerse giysin ince beli
Yeşilçay içmeden olmuyor bende ciddi ödem var. Yeşilçay sosa limon gayet iyi bir karışım benceyeşilçay yaseminlisi de var ben onu da cok seviyorum denemenizi tavsiye ederim
Bi iyiyiz sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız ?
İki çocuk anasısın ve eski günlerine dönmeye hazırlanıyorsun daha ne olsun Ayşe’m..Ah birde bana sor. pantolon alırdım beli tadilata giderdi. Beline göre alışveriş imkansızdı. Etekleri zaten hep düşük bel kullandım mecburen. Tabi her model eteğide giyemiyorsun o başka. Ancak kalem etek işte
Ama şimdi öyle mi? maşallah belde var kalçada dengeledi birbirini
Ben de idare eder. Ders çalışıyorum evrak için koşturuyorum, kasık ağrısı çekiyorum yiyorum içiyorum geçiyor günler :)Bi iyiyiz sen nasılsın
Ben de idare eder. Ders çalışıyorum evrak için koşturuyorum, kasık ağrısı çekiyorum yiyorum içiyorum geçiyor günler :)
Tamamen eskisi gibi olamaz diye düşünüyorum ama yaklaşırım sanırımİki çocuk anasısın ve eski günlerine dönmeye hazırlanıyorsun daha ne olsun Ayşe’m..
Eskisinden daha da güzel olanı çocukların canım.. eskiye yakın kilo onlarla eskiden de güzel görünecek sana :)Tamamen eskisi gibi olamaz diye düşünüyorum ama yaklaşırım sanırım
aa ne kadar güzel nerede yasıyorsunuzlydznp ay bir de kar yağıyor iki gündür :)
Geçmedi mi bu ağrı. Dr.a gittin mi tekrardan? ne kadar daha çekeceksin? Çok yeme. Hele ki cıss hiç yeme. Bak ben o günden sonra en fazla 1 günde 4 dilim ekmek yemişimdir. imdi onu da bırakacağımBen de idare eder. Ders çalışıyorum evrak için koşturuyorum, kasık ağrısı çekiyorum yiyorum içiyorum geçiyor günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?