- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.961
Belçika’da yaşıyorum canım. yazı unutalı çok oldu zaten şimdi de sert kış geldi kapımıza dayandı :)aa ne kadar güzel nerede yasıyorsunuz
Üşütme kendini dikkat et. Elini ayağını sağlam git. O da kasık ağrısı yapar canikomlydznp ay bir de kar yağıyor iki gündür :)
Ağzın bal yesinEskisinden daha da güzel olanı çocukların canım.. eskiye yakın kilo onlarla eskiden de güzel görünecek sana :)
ben de çanakkalede yasıyorum bizim buralara senede bir kere yağıyor yağarsa onunda ayrı tadı var :)Belçika’da yaşıyorum canım. yazı unutalı çok oldu zaten şimdi de sert kış geldi kapımıza dayandı :)
Aferin sanakızlar benimde basen bacak problemi yoğun olarak bende sizden gördüm bugün 100 tane ip atladım akşamada 100 tane atlayacağım inş suyumun içinede limon dilimi attım bol bol içmeye çalışıyorum
Hsg den sonra kaldı hareketle artan bir ağrı. Hiç spor yapamıyorum. Şimdi evrak işleri için dışarıdayız o kadar yürüme bile ağrıyı arttırdı. Doktora gideceğim 13 aralıkta soracağım.Üşütme kendini dikkat et. Elini ayağını sağlam git. O da kasık ağrısı yapar canikom
Aman aman dikkat :)Hsg den sonra kaldı hareketle artan bir ağrı. Hiç spor yapamıyorum. Şimdi evrak işleri için dışarıdayız o kadar yürüme bile ağrıyı arttırdı. Doktora gideceğim 13 aralıkta soracağım.
Atkı ve bereme kadar takıyorum ayakta bot kalın mont.. iyi bakıyorum kendime :)
Ben de iyiyim canım.. doktordayım. Kimlik tarihim doluyor yenilemek için sağlık raporu istediler onu bekliyorum sıkıcı işler :)
Ben de Çaykur'un yeşil çayından bir alayım canım. Sağolasın.Deneyeceğim söylediğin çayı bende çaykurun teneke kutuda olan yeşil çayını kullanıyorum çok denedim başka çay en güzeli çaykur yaprak geldi bana
sağol canım teşekkür ederim. hangi aralıklarla içiyorsunuz1 litre suya yarım demet maydanozu 1 çubuk tarçın yarım limon 1 dilim zencefil kaynatıp demlendiriyor sonra da süzüp içiyorsun canım
sağol canım amiiiinnnnEllerine sağlık canım afiyet ve bol eksi olsun
olsun sen verirsin o kilalarıda azim var sende takibimdesinBen 97 kiloyken hiç çeviremiyordum. 80kilo olduktan sonra tekrar denedim ve çeviriyorum. Çok ilginç değil mi?
Yağlardan belimde dönmüyormuş demek ki. o kadar yani
çok çok sağolun canım1 lt su yarım demet maydanoz 1 cubuk tarçın 1 zencefil ben agac gibi olani kullanıyorum yarım limon icine sikip kabuğunu da koyuyorum 10 dk kaynatıp iliyinca süzüp içiyorum adet doneminde çok faydası oluyo
yakında onlarda gidicek ben inanıyorum sana sonra gel keyfim gelAh birde bana sor. pantolon alırdım beli tadilata giderdi. Beline göre alışveriş imkansızdı. Etekleri zaten hep düşük bel kullandım mecburen. Tabi her model eteğide giyemiyorsun o başka. Ancak kalem etek işte
Ama şimdi öyle mi? maşallah belde var kalçada dengeledi birbirini
MerhabalarSelam kızlar nasılsınız ?
Teşekkür ederim canım :)[
sağol canım teşekkür ederim. hangi aralıklarla içiyorsunuz
sağol canım amiiiinnnn
olsun sen verirsin o kilalarıda azim var sende takibimdesin
çok çok sağolun canım
yakında onlarda gidicek ben inanıyorum sana sonra gel keyfim gel
Evet. Aroması çok hoş oluyor Yaseminlinin.yeşilçay yaseminlisi de var ben onu da cok seviyorum denemenizi tavsiye ederim
Merhabalar canım1 litre suya yarım demet maydanozu 1 çubuk tarçın yarım limon 1 dilim zencefil kaynatıp demlendiriyor sonra da süzüp içiyorsun canım
sen 100 sabah 100 akşam atla tatlım hatta sabah 50 kere bile kalkınca yataktan zıplarsan o bile metobolizmayı hızlandırıyorYAAA söyleme böyle kaptan masum bi tatlıcak. 100 tane ip atladım eridimi sanmıyorum ama bak bugün sıkı tutuyorum
demi ama yaaaa
canım hiç protein yok akşama yumurta haşla en kolayı istersen pırasayı yarın öğlene getirirsin işe akşam proteinli bişeyler olsun hem de bıkmazsınşimdi yemekten geldim hanımlar
sabah
5 adet eti form yedim
yeşil çay içtim
öğle
evden pırasa yemeği getirmiştim onu yedim
1 dilim kepek ekmeği
1 ayran
ara yaparsam elmam var.
akşamada evde yine pırasa var (ağacı çıkıcak içimde)
işte böyle bol su içiyorum
500 de ip atlamayı düşünüyorum
sabaha hayırlısı
evet benimde yaseminli olan bitti şuan güllü olan var evde ikiside çok güzel ama yaseminli bana bir tık daha hoş geliyor :)Evet. Aroması çok hoş oluyor Yaseminlinin.
Gün içerisinde doğadan'ın yaseminli veya gül buketi yeşil çayını içiyorum dönüşümlü olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?