Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar benimde basen bacak problemi yoğun olarak bende sizden gördüm bugün 100 tane ip atladım akşamada 100 tane atlayacağım inş suyumun içinede limon dilimi attım bol bol içmeye çalışıyorum

Üşütme kendini dikkat et. Elini ayağını sağlam git. O da kasık ağrısı yapar canikom
Hsg den sonra kaldı hareketle artan bir ağrı. Hiç spor yapamıyorum. Şimdi evrak işleri için dışarıdayız o kadar yürüme bile ağrıyı arttırdı. Doktora gideceğim 13 aralıkta soracağım.
Atkı ve bereme kadar takıyorum ayakta bot kalın mont.. iyi bakıyorum kendime :)

Aman aman dikkat :)

[

1 litre suya yarım demet maydanozu 1 çubuk tarçın yarım limon 1 dilim zencefil kaynatıp demlendiriyor sonra da süzüp içiyorsun canım
sağol canım teşekkür ederim. hangi aralıklarla içiyorsunuz
Ellerine sağlık canım afiyet ve bol eksi olsun
sağol canım amiiiinnnn
Ben 97 kiloyken hiç çeviremiyordum. 80kilo olduktan sonra tekrar denedim ve çeviriyorum. Çok ilginç değil mi?
Yağlardan belimde dönmüyormuş demek ki. o kadar yani
olsun sen verirsin o kilalarıda azim var sende takibimdesin

1 lt su yarım demet maydanoz 1 cubuk tarçın 1 zencefil ben agac gibi olani kullanıyorum yarım limon icine sikip kabuğunu da koyuyorum 10 dk kaynatıp iliyinca süzüp içiyorum adet doneminde çok faydası oluyo
çok çok sağolun canım
yakında onlarda gidicek ben inanıyorum sana sonra gel keyfim gel

Teşekkür ederim canım :)

Şekersiz tuzsuz fıstık ezmesi gördüm. Bir yerde fıstık ezmesinin protein ve lif açısından zengin olduğunu okumuştum. Acaba fıstık ezmesinden az bir miktar 1 çay kaşığı bal ile karıştırıp yesek faydalı olur mu?
Siz denediniz mi daha evvel?

Son düzenleyen: Moderatör:
YAAA söyleme böyle kaptan masum bi tatlıcak. 100 tane ip atladım eridimi sanmıyorum ama bak bugün sıkı tutuyorum

demi ama yaaaa
sen 100 sabah 100 akşam atla tatlım hatta sabah 50 kere bile kalkınca yataktan zıplarsan o bile metobolizmayı hızlandırıyor
canım hiç protein yok akşama yumurta haşla en kolayı istersen pırasayı yarın öğlene getirirsin işe akşam proteinli bişeyler olsun hem de bıkmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…