- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.981
iyiyim canm ders calışmaya çalışıyorum :) sen nasılsınHi görlllsssnasılsınız bakem
öylemi dersin o zaman ben akşama bi menemen falan yapayım zaten 2 gündür pırasa içim dışım kür yapıyo gibiyimsen 100 sabah 100 akşam atla tatlım hatta sabah 50 kere bile kalkınca yataktan zıplarsan o bile metobolizmayı hızlandırıyor
canım hiç protein yok akşama yumurta haşla en kolayı istersen pırasayı yarın öğlene getirirsin işe akşam proteinli bişeyler olsun hem de bıkmazsın
okula gitmedim ben de bugün evde dinleniyom. ava değişimi grip olarak geri döndü. ne çalışıyosun?iyiyim canm ders calışmaya çalışıyorum :) sen nasılsın
halk bankasının sınavı var haftaya ona çalışıyorum siz ne okuyorsunuzokula gitmedim ben de bugün evde dinleniyom. ava değişimi grip olarak geri döndü. ne çalışıyosun?
Merhabalar canım
Gün içerisinde ödem çayından en fazla kaç fincan içilebiliyor acaba?
Hi görlllsssnasılsınız bakem
Merhabalar canım,Hi görlllsssnasılsınız bakem
Kolay gelsin. Sınavında başarılar canım.halk bankasının sınavı var haftaya ona çalışıyorum siz ne okuyorsunuz
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.Canım bu tarif günlük zaten 1 günde bitirmen gerekiyor
halk bankasının sınavı var haftaya ona çalışıyorum siz ne okuyorsunuz
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.
Nasılsın, iyi misin?
okula gitmedim ben de bugün evde dinleniyom. ava değişimi grip olarak geri döndü. ne çalışıyosun?
Kolay gelsin. Sınavında başarılar canım.
Allah kolaylık versin canım başarılar
İyiyim canım, teşekkürler.Çok şükür iyiyim canım sadece biraz siskinlik var midemde buda bana kilo almış hissi veriyor haliyle etkileniyorum
Bendr böyle iste sen nasılsın
İyiyim canım, teşekkürler.
İşten çıktım, servisteyim, eve gidiyorum. Bugün Ankara'da güneşli güzel bir hava vardı. Öğlearasında biraz yürüme imkanım oldu. İnşallah yarın da böyle güneşli olur.
Kizlar yarin cumaona gore yeme islemini kesin bu saatten sonra yarin guzel sonuclar bekliyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?