- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.021
Bencede çünkü cok acı oldu yarim litresini anca içebildim kalanını döktüm biraz acemi isi olduZencefili çok koymuşsun canim. 1/2 çay kasigi kadar gelir 1 dilim zencefil
Bu arada aksam yemegi olarak
Yarim kase tarhana çorbası
Havuclu domates salatasi dere otlu
Yoğurt
2.5 litre su icildi
1 fincan yesil cay
1 fincan ekinezya
350 ip atladim simdilik daha devam ediyorum
Kolay gelsin. Bankacılık mı okudun? Ben moleküler biyoloji ve genetikte yüksek lisans yapıyorum
Aman sorma canım başıma gelmeyen kalmadı son zamanlarda herşey üstüste geldi.trabzona kaçtım bikaç günlüğüne hava değişimi çarptı grip oldum
Ölmedik henüz diyelimDertler derya öyle bıraktım ben de herşeyi kendi haline
Sağol canım
kızlar ben ip atlamaya bugun basladım sadece 200 tane atladım ama bacaklarım ağrıyor
Kolay gelsin. Bankacılık mı okudun? Ben moleküler biyoloji ve genetikte yüksek lisans yapıyorum
Aman sorma canım başıma gelmeyen kalmadı son zamanlarda herşey üstüste geldi.trabzona kaçtım bikaç günlüğüne hava değişimi çarptı grip oldum
Ölmedik henüz diyelimDertler derya öyle bıraktım ben de herşeyi kendi haline
Sağol canım
Bak simdi merak ettim yarin ki donuvunu
Kötü olsada devam edeyim değil miGeçmis olsun canım ama yarin daha kötü olacak
Cok gecmis olsun canım bende gitmeyi çok isterdim trabzona
Hayırlısı kaptanim cok ugrastim insallah biseyler yapabilmismdir pazartesi den beri tartilmadm
Kizlar detoks suyu yaptim kendime
Ama cubuk tarcin yerine 1 yemek kasigi toz tarcin koydum bide zencefilim toz vardi ondanda 1 yemek kasigi koydum
Suan soguyo tadina baktim ama bogazim yandi tozla olmuyor bu galiba yada cokmu koydum dersiniz
Kötü olsada devam edeyim değil mi
teşekkür ederim canım :))Cok kötü olursa yarin ara ver cumartesi devam et canım ben oyle yapıyorum
Iyi tatiller iyi gezmeler sana gezinti monişSelam kızlar,tüm gün dışardaydım eve gelince de yemek valiz topla vs. Derken bu saat oldu.
Bir kaç gün yazamayabilirim.
Sabah kilomu bildiririm.
Yapılcak ütüm ve toğlancak mutfağım var
Sabah erken yola çıkıcaz,kendinize iyi bakın
Günaydın 5. Takımın fıstıkları
Günaydın.
sağol canim eksileri gördük şükür ama cok değilÇok güzel hafif bir menü yarın için bol eksiler.
selam canim hayirdir nereye yolculukSelam kızlar,tüm gün dışardaydım eve gelince de yemek valiz topla vs. Derken bu saat oldu.
Sabah kilomu bildiririm.
gunaydin canimGünaydın 5. Takımın fıstıkları
az olsun bizim olsun artı çıkmamışsın ya o önemliGeçen hafta...65,4
bu hafta...65,3
fark...100 gr.
İyi tatiller canım.Selam kızlar,tüm gün dışardaydım eve gelince de yemek valiz topla vs. Derken bu saat oldu.
Sabah kilomu bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?