- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.061
Atkı bere eldiven mont bot daha sayayım mı? AA kadife pantolonum yok ama çünkü artık onlar büyük bol geldiği için kot giyiyorum. Biraz bacaklar üşüyor haliyle ama o kadar da olur :)O zaman seni zorlayan teksey hava şartları canım sıkı giyin dikkat et canım
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlarbol bol eksiler .. Ben 81.5 -500 :)
Gayet iyi gitmiş bu hafta tebrikler ve umarım bir an önce 8 ler gelir canım :)Merhabalar,
Günaydınmorordek ,
Kilom 94,8 kg
Eline sağlık arkadaşım. Listemizi hazırlıyorsun.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.
Ok dısarı atmak ne guzel olurduSenin de listede kalıcı olacağın söylenemez kuzum.senin el bitti okeye dönüyorsun:)
Aslında daha iyi olabilirdi kuzum ama Köpek yüzünden modum çok düştü arada kaçamaklarım oldu olmayaydı iyiydiGünaydın canım
Ve tebrikler -500 için :) ben daha yatıyorum kalkarsam bir zahmet tartılacağım :)
Köpek konusunu ben kaçırmışım canım? Ne oldu ki? Ama her ne olursa olsun sonuçta eksi geldin ve bir alkışı hak ettinAslında daha iyi olabilirdi kuzum ama Köpek yüzünden modum çok düştü arada kaçamaklarım oldu olmayaydı iyiydiay soğukta bende yataktan çıkmak istemem
istediğin dışarı okey atmaksa, sen onu yapabilecek güçtesin ve yapacaksınOk dısarı atmak ne guzel olurdu
Ama lısteden cıkmak ıstemıyorum bır sure korumayı oğreneyım burada
yaz canım yaa ço sevinirim bi an önce kurtulmak istiyorum şu 60 tan bu hafta umutluydum ama olmadı resmen gramla veriyorum...bugünü bile çok sıkı tutuyorum yarın 59 lu rakamları göreyim diyeAma kapısına dayanmışsın. Haftaya gidecektir bence. Sana 4 günlük detoks atayım yapmak istersen. Ben son kiloları onunla ve iple vermiştim. Boğazımı tutamadım geri geldiler ama vermeye yardımcı sonuçta
hayırdır canım şeker mi var sende?Dün doktora gittim testlerim en son 6 ay önce orada yapıldığı için hem kendi dosyasına koymak hem de kilo verdiğim için yeni durumu görmek için tekrar yazdı. Çarşamba günü kan vereceğim. Bakalım Haziran’a göre nasıl çıkacak insülin direnci merak ediyorum.
olsun canım haftaya biraz daha gayret edersin. bu hafta menünü bi kontrol et bakalım nerde yanlışlar yapmışsın birde sporunu falan arttır. ben kendi adıma böyle yapıcam bu haftaBen 79.900 çıktım tartıda
canım dur bi geçmişe bakayım senin kilon kaçtı kaç oldun? galiba sonuç mükemmel76.4 çıktı resmen saka gibi 10 kere tartildim gene aynı bencede gerilim filmi gibi
Süpersin canımMerhabalar,
Günaydınmorordek ,
Kilom 94,8 kg
Eline sağlık arkadaşım. Listemizi hazırlıyorsun.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.
çok iyisin kuzum tebrik ederim resmen 2.2 kilo...bence doğrudur o tartı sonuçta geçen haftada o tartıda tartılmıştın.76.4 çıktı resmen saka gibi 10 kere tartildim gene aynı bencede gerilim filmi gibi
İnşallah canım. Kilom takılı kaldı 90'larda. Çok gayret edip 80'lere düşsem çok iyi olacak.Gayet iyi gitmiş bu hafta tebrikler ve umarım bir an önce 8 ler gelir canım :)
Kopeğimiz var büyük kangal cinsi birileri dövmüş ama kafası açılmış o kadar dövülmüş bir gözü de kör kalacak galiba çahvetmişler hayvanı galiba hırsızlık için geldiler kopeği görünce dövdüler yabancıya çok havlar watsaptan attım kızlara resim falan görmemişsindir 2 ayrı veterinere götürdük tedavi ediyorlar bakalım ondan zaten 2-3 gece uyumadım üzüntüden ölse bu kadar üzülmezdim ama çok acı çekti yazık hayvanKöpek konusunu ben kaçırmışım canım? Ne oldu ki? Ama her ne olursa olsun sonuçta eksi geldin ve bir alkışı hak ettin
istediğin dışarı okey atmaksa, sen onu yapabilecek güçtesin ve yapacaksın
Hazırızzzz soyllleeeTartım için haxır mısınızzzz
Tebrik ederim canım.Ben tartimin yanlış tarttigini düşünüyorum canım
Insallah doğru sonuçtur canım
Baya hemde inanamadim bile o derece
gülüm tebrık ederımmmmmHazırızzzz soyllleee
İnşallah insülin direnci sonuçların çok iyi çıkar canım.Dün doktora gittim testlerim en son 6 ay önce orada yapıldığı için hem kendi dosyasına koymak hem de kilo verdiğim için yeni durumu görmek için tekrar yazdı. Çarşamba günü kan vereceğim. Bakalım Haziran’a göre nasıl çıkacak insülin direnci merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?