Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Yine bir cuma, yeni bir cuma. Nasılsınız? En güzel tartı sonuçları sizin olsun.
Ben şu an tembellik yapıyorum. Bugün grev var metro çalışmıyor, okula yürüyerek gidemem çünkü kar yağıyor. Ben de yatıyorum :)
Zaten kimlik yenilemek için almam gereken evraklar var onlara toplamaya devam edeceğim bugün. Bir an önce başvurup tatilde yeni kimliğimi alman lazım ki Türkiye’ye rahatça gelip uzun kalabileyim.

Ama kapısına dayanmışsın. Haftaya gidecektir bence. Sana 4 günlük detoks atayım yapmak istersen. Ben son kiloları onunla ve iple vermiştim. Boğazımı tutamadım geri geldiler ama vermeye yardımcı sonuçta

Dün doktora gittim testlerim en son 6 ay önce orada yapıldığı için hem kendi dosyasına koymak hem de kilo verdiğim için yeni durumu görmek için tekrar yazdı. Çarşamba günü kan vereceğim. Bakalım Haziran’a göre nasıl çıkacak insülin direnci merak ediyorum.

Insallah güzel sonuclar alırsın canım

Islerinde kolaylik diliyorum canım

Günaydın

Senden eski performansın olmasa da artıya gitmeni de beklemiyoruz canım :)

Ben de artı gelecek sandım baya eksi çıkmışsın :)
Ben de şu an almamaya çalışıyorum canım.vermeyi hallederim tekrar bir motivasyona bakar. Ama almamak önemli. Daha tartılmadım ama sabitim muhtemelen yazacağım tartılınca.

Merhabalar,
Günaydın morordek ,
Kilom 94,8 kg
Eline sağlık arkadaşım. Listemizi hazırlıyorsun.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.

Tatlim neresi gerilim filmi muhtesem nir sonuc

Ben tartimin yanlış tarttigini düşünüyorum canım

Gerilim filmi olur mu ya mutlu son.. ama bu böyle 1-2-3-4 diye giden bir seri ve yeni filme de haftaya başlıyorsun. Bu hafta için tebrikler çok güzel vermişsin.

Insallah doğru sonuçtur canım

Günaydın

Senden eski performansın olmasa da artıya gitmeni de beklemiyoruz canım :)

Ben de artı gelecek sandım baya eksi çıkmışsın :)

Baya hemde inanamadim bile o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…