- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.041
Ama kapısına dayanmışsın. Haftaya gidecektir bence. Sana 4 günlük detoks atayım yapmak istersen. Ben son kiloları onunla ve iple vermiştim. Boğazımı tutamadım geri geldiler ama vermeye yardımcı sonuçtaGunaydin canolar
Dün akşam tam 400 tane ip atladım
Ama bacaklarim kopuyo resmen ve kollarım et kesti. Ama iyi geldi bol eksili değil ama artı çıkmadım
Gecen hafta 60.3
Bu hafta 60.00
Ve yine kiramadim su 60 ı
Herkese bol eksili günler diliyorum
Sadece dünyaları yediysen sorun yok ödemdir o artılar.ben Samanyolunu yedim resmen. Bunu ödemle açıklayamam :)Ben yarın artı geleceğim galiba, bu hafta dünyaları yedim
Nefesleri tuttuk bekliyoruz. Gerilim filmi gibisin yahu rakamı yazmadan mesajı bitirmişsin :)Günaydın kızlar benim tartı çıldırmış durumda çıkan rakama inanamadm
Senin de listede kalıcı olacağın söylenemez kuzum.senin el bitti okeye dönüyorsun:)Cık artık su listeden en zayıf ben olayımmm
Dün doktora gittim testlerim en son 6 ay önce orada yapıldığı için hem kendi dosyasına koymak hem de kilo verdiğim için yeni durumu görmek için tekrar yazdı. Çarşamba günü kan vereceğim. Bakalım Haziran’a göre nasıl çıkacak insülin direnci merak ediyorum.
Nefesleri tuttuk bekliyoruz. Gerilim filmi gibisin yahu rakamı yazmadan mesajı bitirmişsin :)
Ben 79.900 çıktım tartıda
Günaydın kızlar
Yine bir cuma, yeni bir cuma. Nasılsınız? En güzel tartı sonuçları sizin olsun.
Ben şu an tembellik yapıyorum. Bugün grev var metro çalışmıyor, okula yürüyerek gidemem çünkü kar yağıyor. Ben de yatıyorum :)
Zaten kimlik yenilemek için almam gereken evraklar var onlara toplamaya devam edeceğim bugün. Bir an önce başvurup tatilde yeni kimliğimi alman lazım ki Türkiye’ye rahatça gelip uzun kalabileyim.
Tatlim neresi gerilim filmi muhtesem nir sonuc76.4 çıktı resmen saka gibi 10 kere tartildim gene aynı bencede gerilim filmi gibi
Gerilim filmi olur mu ya mutlu son.. ama bu böyle 1-2-3-4 diye giden bir seri ve yeni filme de haftaya başlıyorsun. Bu hafta için tebrikler çok güzel vermişsin.76.4 çıktı resmen saka gibi 10 kere tartildim gene aynı bencede gerilim filmi gibi
Senden eski performansın olmasa da artıya gitmeni de beklemiyoruz canım :)Sadece dünyaları yediysen sorun yok ödemdir o artılar.ben Samanyolunu yedim resmen. Bunu ödemle açıklayamam :)
Ben de artı gelecek sandım baya eksi çıkmışsın :)Günaydın kızlar benim tartı çıldırmış durumda çıkan rakama inanamadm
Teşekkürler canım. Kar yağdığı için gittiğimiz yerler genelde boş oluyor çabuk alıyoruz belgeleri bugün de öyle olur umarım ve biter işlerimiz. Pazartesi de başvururum.Islerinde kolaylik diliyorum canım
Ben de şu an almamaya çalışıyorum canım.vermeyi hallederim tekrar bir motivasyona bakar. Ama almamak önemli. Daha tartılmadım ama sabitim muhtemelen yazacağım tartılınca.Günaydın
Senden eski performansın olmasa da artıya gitmeni de beklemiyoruz canım :)
Ben de artı gelecek sandım baya eksi çıkmışsın :)
***5. Takım 546. Etap***
servey (67,8/)
moni (80,4/)
inatettimolacak (59,4/)
Dirilisci hatun (78,6 /)
lydznp (79,9/)
bluedolphin (96,5 /)
prensesss016 (60,3/)
matilda34 (74,6/) 4.takıma transfer olmak istiyor
5. Takım Ortalaması:
toplight (73,0/ / /%) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,4/) Mezun olan üye.
wendigo (68,3/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (82/)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (76,5/) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Metben (65,4) 6. takımdan 519. etapta kendi isteği ile 65,6 da ayrılan üye başlangıç tarihi 19 kasım
besbb9 (79,8/) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
Tatlim neresi gerilim filmi muhtesem nir sonuc
Gerilim filmi olur mu ya mutlu son.. ama bu böyle 1-2-3-4 diye giden bir seri ve yeni filme de haftaya başlıyorsun. Bu hafta için tebrikler çok güzel vermişsin.
Günaydın
Senden eski performansın olmasa da artıya gitmeni de beklemiyoruz canım :)
Ben de artı gelecek sandım baya eksi çıkmışsın :)
Teşekkürler canım. Kar yağdığı için gittiğimiz yerler genelde boş oluyor çabuk alıyoruz belgeleri bugün de öyle olur umarım ve biter işlerimiz. Pazartesi de başvururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?