- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.081
Atkı bere eldiven mont bot daha sayayım mı? AA kadife pantolonum yok ama çünkü artık onlar büyük bol geldiği için kot giyiyorum. Biraz bacaklar üşüyor haliyle ama o kadar da olur :)
yaz canım yaa ço sevinirim bi an önce kurtulmak istiyorum şu 60 tan bu hafta umutluydum ama olmadı resmen gramla veriyorum...bugünü bile çok sıkı tutuyorum yarın 59 lu rakamları göreyim diye
hayırdır canım şeker mi var sende?
olsun canım haftaya biraz daha gayret edersin. bu hafta menünü bi kontrol et bakalım nerde yanlışlar yapmışsın birde sporunu falan arttır. ben kendi adıma böyle yapıcam bu hafta
canım dur bi geçmişe bakayım senin kilon kaçtı kaç oldun? galiba sonuç mükemmel
İyi yolculuklar canım.Selam kızlar,tüm gün dışardaydım eve gelince de yemek valiz topla vs. Derken bu saat oldu.
Bir kaç gün yazamayabilirim.
Sabah kilomu bildiririm.
Yapılcak ütüm ve toğlancak mutfağım var
Sabah erken yola çıkıcaz,kendinize iyi bakın
çok iyisin kuzum tebrik ederim resmen 2.2 kilo...bence doğrudur o tartı sonuçta geçen haftada o tartıda tartılmıştın.
atladığın iplerin karşılığı bunlar hadi inşallah ilk 3 e girersin bireyselde
Kopeğimiz var büyük kangal cinsi birileri dövmüş ama kafası açılmış o kadar dövülmüş bir gözü de kör kalacak galiba çahvetmişler hayvanı galiba hırsızlık için geldiler kopeği görünce dövdüler yabancıya çok havlar watsaptan attım kızlara resim falan görmemişsindir 2 ayrı veterinere götürdük tedavi ediyorlar bakalım ondan zaten 2-3 gece uyumadım üzüntüden ölse bu kadar üzülmezdim ama çok acı çekti yazık hayvan
Tebrik ederim canım.
Bence tartı sonucu doğrudur. Emeklerinin karşılığını almışsındır.
Sağol canım rabbim herkese vicdan merhamet versin ... Ay Allahım evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsınInsallah canim ya hayırlısı olsun
Kıyamam yaa yazık ne isterler bilmem ki ağzı var dili yok bilmiyordum canım coj geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.Kopeğimiz var büyük kangal cinsi birileri dövmüş ama kafası açılmış o kadar dövülmüş bir gözü de kör kalacak galiba çahvetmişler hayvanı galiba hırsızlık için geldiler kopeği görünce dövdüler yabancıya çok havlar watsaptan attım kızlara resim falan görmemişsindir 2 ayrı veterinere götürdük tedavi ediyorlar bakalım ondan zaten 2-3 gece uyumadım üzüntüden ölse bu kadar üzülmezdim ama çok acı çekti yazık hayvan
Sağol canım inşallah iyileşir insanlar çok acımasız olmuştur Allah sonumuzu hayır etsinÇok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.
Dilerim yarası en kısa zamanda iyileşir. Yaralı gözünü de kurtarırlar inşallah.
Eli kırılsın ona zarar verenlerin.
Amin canımSağol canım inşallah iyileşir insanlar çok acımasız olmuştur Allah sonumuzu hayır etsin
tebrikler canımm darısı başımıza :)Umarım canım
çok geçmiş olsunSağol canım inşallah iyileşir insanlar çok acımasız olmuştur Allah sonumuzu hayır etsin
Varsa altına Külotlu Çorap giyebilirsin sıcak tutar
Ay çok özeniyorum külotlu çoraba bir zayıflayayım alacağım alıyorum sıkıyor giremiyorum
78.6 ydi canım
Sağol canım :)tebrikler canımm darısı başımıza :)
çok geçmiş olsungerçekten insanlarda artık vicdan merhamet kalmamış
Sağol canım rabbim herkese vicdan merhamet versin ... Ay Allahım evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın
tebrikler canımm darısı başımıza :)
çok geçmiş olsungerçekten insanlarda artık vicdan merhamet kalmamış
Ortalamamız hıc fena degıl sankıı*5. Takım 546. Etap***
servey (67,8/66,7/1,1/%1,62)
moni (80,4/)
inatettimolacak (59,4/)
Dirilisci hatun (78,6 /76,4/2,2/%2,80)
lydznp (79,9/)
bluedolphin (96,5 /94,8/1,7/%1,76)
prensesss016 (60,3/60/0,3/%0,50)
matilda34 (74,6/74,5/0,1/%0,13) 4.takıma transfer olmak istiyor
5. Takım Ortalaması:
toplight (73,0/72,9/0,1/%0,14) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,4/63,9/-0,5/-%0,79) Mezun olan üye.
wendigo (68,3/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (82/81,5/0,5/%0,61)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (76,5/) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Metben (65,4/65,3/0,1/%0,15) 6. takımdan 519. etapta kendi isteği ile 65,6 da ayrılan üye başlangıç tarihi 19 kasım
besbb9 (79,8/79,9/-0,1/-%0,13) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
Bende merak ediyorum :)Dün doktora gittim testlerim en son 6 ay önce orada yapıldığı için hem kendi dosyasına koymak hem de kilo verdiğim için yeni durumu görmek için tekrar yazdı. Çarşamba günü kan vereceğim. Bakalım Haziran’a göre nasıl çıkacak insülin direnci merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?