- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.121
İyiyim, teşekkürler. Sen nasılsın canım?
Senin kadar olamaz
Cnm haftasonu icin bursaya geldik pazar gun donecegizInsallah canım nereye gidiyon ki ben kaçırmışm galiba
Hayırlı yolculuklar dilerim
Cnm haftasonu icin bursaya geldik pazar gun donecegizInsallah canım nereye gidiyon ki ben kaçırmışm galiba
Hayırlı yolculuklar dilerim
Cnm haftasonu icin bursaya geldik pazar gun donecegiz
Bu hftsonu bız de gelcektık vazgectık sahnurumCnm haftasonu icin bursaya geldik pazar gun donecegiz
İsyan etme bir faydası olmayacak kuzum ve geçmiş olsun. Alerji de fena. Ben de bildiğin karbonhidrat hayali kuruyorum. Neden bu kadar zorluyor beni anlamaya çalışıyorum. Kendimi izlemeye aldım çözersem sebebini yazacağım.Selam kızlar ancak yazabiliyorum, dün menü de yazamadan uyuyakaldım çocuklarla. Zaten akşamım iyi değildi dün bugün de öyle. Tartı da sabah sabah sinirimi bozdu. Alerjim azdı. Yine isyanlardayım.
Günaydın
Sabah olmuyor bi türlü,şu an 5,30 ,2 saat saat farkı var.dün yağmurdan gözümüzü açamadık.biraz dolandık yemek yiyip otele döndüğümüzde saat 3 tü. yağmur gece boyu devam etti,
İnşallah bugün yağmaz
Şirin güzel bir yer
Aleyküm selam banum,kendini henen işe güce verme dikkat et canım,mr dan hayırlı sonuçların olsun inşallahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün bende Ayşem gibi sabahın köründe uyandım
Dün biraz mutfağımı temizledim dinlene dinlene ( malum şu omuzumdan dolayı 20 günden fazladır temizlik yapamıyordum istediğim gibiBüyük kızda işte kaynananın gördüğü yerleri yaptı hep )
Bu arada Omuzumdaki iltihap geçti ama boynumdaki ağrı devam ediyor dayanılmaz olmasadaPerşembe gecesi tam MR çekildi ( beyin, omuz, bel ve sırt ) Pazartesi doktora gideceğim tekrar sonucu öğrenmek için
Sabahın 5inde uyanınca hazır herkes uyurken biraz keyif yaptım, şekersiz türk kahvemle güne başladım ve saat 06:30 gibi kahvaltımı bile yaptım
Bugün itibaren çok daha sıkı bir dönüş yaptımYılbaşında 7leri görmek hayal oldu ama olsun tekrar 8leri olabildiğince aşağı çekebilmek bile benim için ilk etapta yeterli olacaktır Artık doğum günüme inşallah 7leri görmüş olurum ( 28 şubat )
Dip köşe temizlik operasyonuna bugün de devam edeceğimtabi ben kendimi yormayacağım evdekilere çoğu işleri kakalarım artık sağ olsun eşimde çok yardımcı oluyor artık bugün büyük kızda destek olursa en geç yarın bitmiş olur her yer ( koltuklarda silinecek tüllerde yıkanacak )
Haftaya cuma günü küçük kızın Öğretmeni ( gerçi büyük kızımıda aynı Öğretmen okutmuştu ) bize ziyarete gelecek bari dip köşe bitsin de bende üstten yaparım hafta içiPazartesi zaten doktora gideceğim kontrole, Perşembe de eşimin halasında kuran var kalacak bana Salı ve Çarşamba
Bakalım Pazartesi MR sonucu ne olacak
Umarım hepimiz için Haftasonu kaçamaksız ve bol eksili geçer
Günaydın Ayşem
Şansına yağmur varmış ama eminim yinede çok güzel vakit geçirirsiniz karı koca baş başa
Bende dün erkenden uyuya kalınca karga kahvaltısını etmeden uyandım ama uzun zamandan sonra inanılmaz iyi geldibundan sonra erken yatıp yine erken kalkacağım Sanırım 1 aydır şu hastalığımdan dolayı hep geç uyanmam da bana kilo vermeyi zorlaştırdı artık toparlanmam lazım
Aleyküm selam banum,kendini henen işe güce verme dikkat et canım,mr dan hayırlı sonuçların olsun inşallahbi ara benimde baktırmam lazım detaylı kemiklerime ve kollarıma.
Hala 6,20 saat, vakit geçmiyo karnım da acıktı
Küçük oğlumda bizle
Yağmur dinsede gezebilsekufak şirin bir yer
Günaydın
Sabah olmuyor bi türlü,şu an 5,30 ,2 saat saat farkı var.dün yağmurdan gözümüzü açamadık.biraz dolandık yemek yiyip otele döndüğümüzde saat 3 tü. yağmur gece boyu devam etti,
İnşallah bugün yağmaz
Şirin güzel bir yer
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün biraz mutfağımı temizledim dinlene dinlene ( malum şu omuzumdan dolayı 20 günden fazladır temizlik yapamıyordum istediğim gibiBüyük kızda işte kaynananın gördüğü yerleri yaptı hep )
Bu arada Omuzumdaki iltihap geçti ama boynumdaki ağrı devam ediyor dayanılmaz olmasadaPerşembe gecesi tam MR çekildi ( beyin, omuz, bel ve sırt ) Pazartesi doktora gideceğim tekrar sonucu öğrenmek için
Sabahın 5inde uyanınca hazır herkes uyurken biraz keyif yaptım, şekersiz türk kahvemle güne başladım ve saat 06:30 gibi kahvaltımı bile yaptım
Bugün itibaren çok daha sıkı bir dönüş yaptımYılbaşında 7leri görmek hayal oldu ama olsun tekrar 8leri olabildiğince aşağı çekebilmek bile benim için ilk etapta yeterli olacaktır Artık doğum günüme inşallah 7leri görmüş olurum ( 28 şubat )
Dip köşe temizlik operasyonuna bugün de devam edeceğimtabi ben kendimi yormayacağım evdekilere çoğu işleri kakalarım artık sağ olsun eşimde çok yardımcı oluyor artık bugün büyük kızda destek olursa en geç yarın bitmiş olur her yer ( koltuklarda silinecek tüllerde yıkanacak )
Haftaya cuma günü küçük kızın Öğretmeni ( gerçi büyük kızımıda aynı Öğretmen okutmuştu ) bize ziyarete gelecek bari dip köşe bitsin de bende üstten yaparım hafta içiPazartesi zaten doktora gideceğim kontrole, Perşembe de eşimin halasında kuran var kalacak bana Salı ve Çarşamba
Günaydın Ayşem
Şansına yağmur varmış ama eminim yinede çok güzel vakit geçirirsiniz karı koca baş başa
Bende dün erkenden uyuya kalınca karga kahvaltısını etmeden uyandım ama uzun zamandan sonra inanılmaz iyi geldibundan sonra erken yatıp yine erken kalkacağım Sanırım 1 aydır şu hastalığımdan dolayı hep geç uyanmam da bana kilo vermeyi zorlaştırdı artık toparlanmam lazım
Seninle ilgili güzel şeyler doğuyor içime :)İsyan etme bir faydası olmayacak kuzum ve geçmiş olsun. Alerji de fena. Ben de bildiğin karbonhidrat hayali kuruyorum. Neden bu kadar zorluyor beni anlamaya çalışıyorum. Kendimi izlemeye aldım çözersem sebebini yazacağım.
Keyfini çıkar monisGünaydın
İnşallah bugün yağmaz
Şirin güzel bir yer
Kiz banu ne isi dur yapma sakin zorlama birak ev pis kalsin ben kac ay oldu yeni basliyom sayilir birak kizin temizledigi ile idare et sekerimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Günaydın Ayşem
Canim ya insallah yagmur kesilir de gezersiniz bol bol keyfini cikar
Aleyküm selam banum,kendini henen işe güce verme dikkat et canım,mr dan hayırlı sonuçların olsun inşallahbi ara benimde baktırmam lazım detaylı kemiklerime ve kollarıma.
Hala 6,20 saat, vakit geçmiyo karnım da acıktı
Küçük oğlumda bizle
Yağmur dinsede gezebilsekufak şirin bir yer
Kolay gelsin tatlimGünaydınlar, sınav görevine geldim, öğlene kadar gorevim var
Seninle ilgili güzel şeyler doğuyor içime :)
Keyfini çıkar monis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?