Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bende giremedim bugün hiç
Bugünün menüsü
Sabah
1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su

Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
1 kibrt k. Peynir
Domates
5 tane zeytin

Ara 6 tane badem

Öğlen
1 hamburger
1 ayran

Akşam
Brokoli çorbası

Ara 1 yeşil çay
Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon
1 buçuk litre su
Spor 1 saat callanetic 10 saatte 10 yaş gençleş

Güzel paylaşım
Bende çok severim .diyetisyenime sordum ,şeker ve insülin direnci olanlara vermiyorum dedi,içindeki şeker oranı gi si çok yüksekmiş
Tüh. Bak bu kötü canım ya, insülin direnci olanlara önermiyorlarsa çok yememem lazım. Bugün iki tane yedim.
Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Sağolasın.

Gunaydin kizlar
Dün ara ara uğrayıp okudum ama yazmak zor geldi. Kullandığım ilaclardan dolayı sersem gibiydim. Sanki bugün daha iyiyim. En azindan gözüm açık.
fancynancy kuzum çok geçmiş olsun. Sen dr. gitmekte geç kaldın galiba
@bluedolphin Hiç merak etme yavaş yavaş da olsa o kilolar gidecek. Önemli olan vazgeçmemek. Onu da 5.takım sağlıyor
oynakbasi34 kız o ütü dediğin şey ben sağlamıken hasta ediyor. Bence çok da hafife alma. Kaynana gelip hizmet bekleyeceğine gelip ütünü yapsın oturduğu yerden
Kızlar bugün çok işim olabilir yada gün içinde bayılabilirim. Uğramazsam kusura bakmayın lütfen

Kız sana ne oldu?ben kaçırmışım,niye bayılcaksınAllah korusun canım,ayy strese girdim yok bayılmak falangeçmiş olsun

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmeni diliyorum.
Sağolasın içten mesajın için. İyi ki varsın.
Sevgilerimle.

Kız sana ne oldu?ben kaçırmışım,niye bayılcaksınAllah korusun canım,ayy strese girdim yok bayılmak falangeçmiş olsun
Canım benim miyaljinin ilacı bulunmuş
ama ilaç baya ağır bir ilaçmiş. Dün koma halinde yattım. Sersem gibiydim. Allahtan bugün iyidim. Dr.da zaten 3 gün yan etkisi olur sonra normale dönersin demişti. Çok şükür en azından o izdirap dolu ağrılarım hafifletecek belkide gececek

Geçmiş olsun en kısa sürede yan etkiler geçerde iyi olursunuz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…