- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.161
Kilo verme sürecinde bu kadar faydalı bir meyve olduğunu bilmiyordum. Çok mutlu oldum öğrenince. Ben de çok seviyorum canım.Bende çok severim Trabzon hurmasını
Güzel paylaşım
Tüh. Bak bu kötü canım ya, insülin direnci olanlara önermiyorlarsa çok yememem lazım. Bugün iki tane yedim.Güzel paylaşım
Bende çok severim .diyetisyenime sordum ,şeker ve insülin direnci olanlara vermiyorum dedi,içindeki şeker oranı gi si çok yüksekmiş
Kız sana ne oldu?ben kaçırmışım,niye bayılcaksınGunaydin kizlar
Dün ara ara uğrayıp okudum ama yazmak zor geldi. Kullandığım ilaclardan dolayı sersem gibiydim. Sanki bugün daha iyiyim. En azindan gözüm açık.
fancynancy kuzum çok geçmiş olsun. Sen dr. gitmekte geç kaldın galiba
@bluedolphin Hiç merak etme yavaş yavaş da olsa o kilolar gidecek. Önemli olan vazgeçmemek. Onu da 5.takım sağlıyor
oynakbasi34 kız o ütü dediğin şey ben sağlamıken hasta ediyor. Bence çok da hafife alma. Kaynana gelip hizmet bekleyeceğine gelip ütünü yapsın oturduğu yerden
Kızlar bugün çok işim olabilir yada gün içinde bayılabilirim. Uğramazsam kusura bakmayın lütfen
Çok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmeni diliyorum.Gunaydin kizlar
Dün ara ara uğrayıp okudum ama yazmak zor geldi. Kullandığım ilaclardan dolayı sersem gibiydim. Sanki bugün daha iyiyim. En azindan gözüm açık.
fancynancy kuzum çok geçmiş olsun. Sen dr. gitmekte geç kaldın galiba
@bluedolphin Hiç merak etme yavaş yavaş da olsa o kilolar gidecek. Önemli olan vazgeçmemek. Onu da 5.takım sağlıyor
oynakbasi34 kız o ütü dediğin şey ben sağlamıken hasta ediyor. Bence çok da hafife alma. Kaynana gelip hizmet bekleyeceğine gelip ütünü yapsın oturduğu yerden
Kızlar bugün çok işim olabilir yada gün içinde bayılabilirim. Uğramazsam kusura bakmayın lütfen
Günaydın şekerlerim
Musmutlu bir pazar günümüz olsun
Günaydınn kızlar gününüz güzel geçsin
Günaydın hanımlar hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah :)
tebrikler canım darısı başımıza inş bizde görürüz o rakamlarıBu gün çok şaşırdım çünkü tam 65 kilo olduğumu gördüm tartıda. Iki gündür yememe rağmen.
kaç kilodan 65 e düştünüzEn son e zaman 65 idim kim bilir belki on sene önce.
Canım benim miyaljinin ilacı bulunmuşKız sana ne oldu?ben kaçırmışım,niye bayılcaksınAllah korusun canım,ayy strese girdim yok bayılmak falan geçmiş olsun
Geçmiş olsun en kısa sürede yan etkiler geçerde iyi olursunuz inşCanım benim miyaljinin ilacı bulunmuş
ama ilaç baya ağır bir ilaçmiş. Dün koma halinde yattım. Sersem gibiydim. Allahtan bugün iyidim. Dr.da zaten 3 gün yan etkisi olur sonra normale dönersin demişti. Çok şükür en azından o izdirap dolu ağrılarım hafifletecek belkide gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?