Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar,
Günaydın arkadaşlar,
Bugün sabah tartıldım, 94.7 kg'ı gördüm ve dünden 100 gr az çıkınca mutlu oldum.
Diyet süreci insana küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğretiyor.
Şaka bir yana, uzun süredir kilo vermemde bir yavaşlama olsa da, gr'la da olsa eksilerde olduğum için mutlu oluyorum. 110 kg olduğum zamanları hatırlıyor ve halime şükrediyorum.
Tartı sonucumu burada paylaşabilmek ve mutluluğumu paylaşabilmek beni çok olumlu motive ediyor.
Bunun için yanımda olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Canım benim sende iyiki varsın
Ben 112.4 le başladım şimdi 80 lerdeyim,sabredince az az da olsa gidiyor,yolun sonu mutluluk

Canım benim sende iyiki varsın
Ben 112.4 le başladım şimdi 80 lerdeyim,sabredince az az da olsa gidiyor,yolun sonu mutluluk
Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.
Hergün burada arkadaşlarımla paylaşımlarda bulunabilmek, birbirimizle bilgi paylaşımında bulunabilmek, yeri gelince gülüp, yeri gelince dertleşebilmek çok güzel.Herşey için teşekkür ederim canım.
Sen de çok güzel kilo vermiş, azmetmişsin.
Sağlıklı günler diliyorum hepimiz için. Tüm fazla kilolarımızdan en kısa sürede kurtulabilmeyi ve uzun vadede sağlıklı kilomuzu koruyabilmeyi diliyorum.
Haftasonun çok güzel geçsin.
Sevgilerimle.

Günaydınnn fazla zorlama kendini iyiyim diye tekrarlamasın canım

Ya ağrı yapsamda yapmasamda var diye ufak ufak giriştim daha doğrusu ben sadece mutfağı yavaş yavaş hallettim sağ olsun eşim kızlarla bugün salonu bitirdi ve balkonu iyice temizledi ( balkonum kapalı oda gibi hatta kızların kıyafet dolabını attık oraya )
Bir tek yatak odası kaldı onuda yarın kahvaltıdan sonra ailecek girer yarım saatte hallederiz ben oturduğum yerde ütüleri yaparım büyük kızda yerleştirdi mi tamamdır

Kiz banu ne isi dur yapma sakin zorlama birak ev pis kalsin ben kac ay oldu yeni basliyom sayilir birak kizin temizledigi ile idare et sekerim

Kız ne yapayım Cuma günü kızın Öğretmeni gelecek Ev ziyaretine Pazartesi doktor kontrolüne gideceğim Perşembede eşimin halasında kuran var eee kalıyor bana Salı ve Çarşamba kaplumbağ hızıyla da bütün evi nasıl paklayayım
Birde canım durmuyor kız yapıyor sağ olsun ama onunda yetiştirmesi gereken Çizimleri var hangi birine yetişsin
Çoğu bitti azı kaldı zaten Öğretmeni de atlatayım yine Kaynananın gördüğü yerleri yaparım

Bu arada KV lütfedip aradı ne yapıyorsun diye Kandilde eşim ufaktan sitem etti hatun demez mi gelsem ne olacak kızcağız ( ben oluyorum ) nasıl hizmet etsin bana diye Eşimde resmen dedi senin işin gücün yok gelip bir çorba yemek yapsan kıza yardımcı olsan olmaz mı diye Fena bozuldu tabi
Bende bugün aradığında çok fazla uzatmadım konuşmayı ne yapayım temizlik ve yemekle boğuşuyorum sonuçta kimseden hayır yok hesabı yaptım Yine hatun bu ara içimdeki o Polyannayı öldürüp fettan Gelini ortaya çıkartıracak o olacak diyorum eşime nasıl gülüyor

Emin ol seni en iyi anlayanlardan biride benim
Bazen gitmiyor diye tam bunalıma mı girsem derken şurda 7 - 8 ay evvel 118 kg olduğum günleri hatırlıyorum anında bunalımdan vazgeçesim geliyor
Maalesef bizlerin yolu biraz daha uzun bir çoğuna göre ama burada çok güzel dostluklar kurunca o yol biraz daha zevkli hale geliyor ve insan inanınca emin ol çoook daha güzel gidiyor kilocuklar

Aramızda çok bir fark yok ( 4 - 5 kg diyelim ) ve ben inanıyorum yaza hepimizde çok çok daha güzel rakamlar görünmüş olacak ve belkide daha sonra buraya bizim eski kilolarımızda olan birileri motive olmak için geldiğinde destek vermeye devam edeceğiz

nerdesin kaçak sennnn
Burdayım amayı hasta oldum ya ağlayacaktım nerdeyse. Daha yeni iyileşmiştim, 1 Aydan uzun sürmüştü siz biliyorsunuz. Emzirdiğini için mi böyleyim acaba? Normalde bu kadar narin değildir yani bünyem dün bütün hep yattım. Alerji gibi başladı, gribe çevirdi. Yarında iyi olmazsam Pazartesi doktora gideceğim

Canım sağolasın, teşekkürler güzel dileklerin ve içten mesajın için.
İnşallah. Aynı dilekler benden de arkadaşım. İyi ki varsın. Mutlu bir haftasonu diliyorum. Sevgilerimle.

Yemek yapamadım yatıp dinleneyim diye. Çocuklar ne kadar yatırırsa işte, akşam yemeğinde de lahmacun takılım dedik tam 70 dk oldu yemek bekliyoruz. 5 dk daha gelmesin almaycam zaten. Çocuklara yemek yapıyorum şimdi, yavrularım acıktılar.

Sabah kahvaltısı:
4 ince dilim sucuk
4 siyah zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Ara öğün:
1 Trabzon hurması
Ara Öğün (15:00)
1 Trabzon hurması
1 kase yoğurt
Akşam Yemeği:
Palamut
Salata
1 dilim esmer ekmek
Akşam ara öğününde,
1 fincan Türk kahvesi içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…