- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.141
Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar ancak yazabiliyorum, dün menü de yazamadan uyuyakaldım çocuklarla. Zaten akşamım iyi değildi dün bugün de öyle. Tartı da sabah sabah sinirimi bozdu. Alerjim azdı. Yine isyanlardayım.
Günaydın canım.Selam kızlar
Dört gün detoksu yarın atmaya çalışırım. bugun hiç bakamadım. Önce evrak işlerimi hallettim sonra biraz dinlendim biraz buraya baktım ders yemek derken bu saat oldu :)
Mutlu haftasonlarıSelam
Sabah çıktık kahvaltımızı ettik,biraz dolandık yağmur başlayınca otele döndük.dinlenip tekrar çıkarız
Canım benim sende iyiki varsınMerhabalar,
Günaydın arkadaşlar,
Bugün sabah tartıldım, 94.7 kg'ı gördüm ve dünden 100 gr az çıkınca mutlu oldum.
Diyet süreci insana küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğretiyor.
Şaka bir yana, uzun süredir kilo vermemde bir yavaşlama olsa da, gr'la da olsa eksilerde olduğum için mutlu oluyorum. 110 kg okduğum zamanları hatırlıyor ve halime şükrediyorum.
Tartı sonucumu burada paylaşabilmek ve mutluluğumu paylaşabilmek beni çok olumlu motive ediyor.
Bunun için yanımda olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Canım benim sende iyiki varsın
Ben 112.4 le başladım şimdi 80 lerdeyim,sabredince az az da olsa gidiyor,yolun sonu mutluluk
Günaydınnn fazla zorlama kendini iyiyim diye tekrarlamasın canım
Kiz banu ne isi dur yapma sakin zorlama birak ev pis kalsin ben kac ay oldu yeni basliyom sayilir birak kizin temizledigi ile idare et sekerim
Merhabalar,
Günaydın arkadaşlar,
Bugün sabah tartıldım, 94.7 kg'ı gördüm ve dünden 100 gr az çıkınca mutlu oldum.
Diyet süreci insana küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğretiyor.
Şaka bir yana, uzun süredir kilo vermemde bir yavaşlama olsa da, gr'la da olsa eksilerde olduğum için mutlu oluyorum. 110 kg olduğum zamanları hatırlıyor ve halime şükrediyorum.
Tartı sonucumu burada paylaşabilmek ve mutluluğumu paylaşabilmek beni çok olumlu motive ediyor.
Bunun için yanımda olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
nerdesin kaçak sennnnHerkese merhaba
Burdayım amayı hasta oldum ya ağlayacaktım nerdeyse. Daha yeni iyileşmiştim, 1 Aydan uzun sürmüştü siz biliyorsunuz. Emzirdiğini için mi böyleyim acaba? Normalde bu kadar narin değildir yani bünyemnerdesin kaçak sennnn
Canım sağolasın, teşekkürler güzel dileklerin ve içten mesajın için.Ya ağrı yapsamda yapmasamda var diye ufak ufak giriştimdaha doğrusu ben sadece mutfağı yavaş yavaş hallettim sağ olsun eşim kızlarla bugün salonu bitirdi ve balkonu iyice temizledi ( balkonum kapalı oda gibi hatta kızların kıyafet dolabını attık oraya )
Bir tek yatak odası kaldı onuda yarın kahvaltıdan sonra ailecek girer yarım saatte hallederizben oturduğum yerde ütüleri yaparım büyük kızda yerleştirdi mi tamamdır
Kız ne yapayım Cuma günü kızın Öğretmeni gelecek Ev ziyaretinePazartesi doktor kontrolüne gideceğim Perşembede eşimin halasında kuran var eee kalıyor bana Salı ve Çarşamba kaplumbağ hızıyla da bütün evi nasıl paklayayım
Birde canım durmuyor kız yapıyor sağ olsun ama onunda yetiştirmesi gereken Çizimleri var hangi birine yetişsin
Çoğu bitti azı kaldı zaten Öğretmeni de atlatayım yine Kaynananın gördüğü yerleri yaparım
Bu arada KV lütfedip aradı ne yapıyorsun diyeKandilde eşim ufaktan sitem etti hatun demez mi gelsem ne olacak kızcağız ( ben oluyorum ) nasıl hizmet etsin bana diye Eşimde resmen dedi senin işin gücün yok gelip bir çorba yemek yapsan kıza yardımcı olsan olmaz mı diye Fena bozuldu tabi
Bende bugün aradığında çok fazla uzatmadım konuşmayı ne yapayım temizlik ve yemekle boğuşuyorum sonuçta kimseden hayır yok hesabı yaptımYine hatun bu ara içimdeki o Polyannayı öldürüp fettan Gelini ortaya çıkartıracak o olacak diyorum eşime nasıl gülüyor
Emin ol seni en iyi anlayanlardan biride benim
Bazen gitmiyor diye tam bunalıma mı girsem derken şurda 7 - 8 ay evvel 118 kg olduğum günleri hatırlıyorumanında bunalımdan vazgeçesim geliyor
Maalesef bizlerin yolu biraz daha uzun bir çoğuna göre ama burada çok güzel dostluklar kurunca o yol biraz daha zevkli hale geliyor ve insan inanınca emin ol çoook daha güzel gidiyor kilocuklar
Aramızda çok bir fark yok ( 4 - 5 kg diyelim) ve ben inanıyorum yaza hepimizde çok çok daha güzel rakamlar görünmüş olacak ve belkide daha sonra buraya bizim eski kilolarımızda olan birileri motive olmak için geldiğinde destek vermeye devam edeceğiz
Bende çok severim Trabzon hurmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?