Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunün menüsü

sabah
1 tb ekmeği
1kk peynir
domates
zeytin

ara
1 muz

öğlen
nohut
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

ara
ceviz badem

akşam
tarhana çorbası
ıspanak
yoğurt

ara
1 yeşil çay

spor
1 saatlik callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş
8min buns
8min legs
8min arm
50 squat

2 litre su

gece yatmadan önce yopurt pulbiber limon

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Hayırlı geceler

Bizim Takımda in cin top oynayınca birde size bakayım dedim ama sizin inlerle cinler bizimkilere özenmiş
Bugün şükür çok daha az ağrım oldu ama cidden hala kolluyorum kendimi Gerçi devamlı birşeyler yapıyorum ama hep minik işler atıyorum sadece bir iki bulaşık makineye diziyorum falan
Gündüz alışverişimizi yaptık poşet bile taşıtmadı evdekiler
ASlında ben büyük kızla gidecektim ama eşim ya yolda araba kullanırken boynun kasılırsa Allah korusun kaza yaparsın dedi vermedi arabayı valla Araba kullanmayı özledim

Dün olan sebzeleri pişirdiğim için bugün yemek derdim yoktu hatta kalanlar yarında yeter
Beslenme şükür çok güzel gitti Evde elmalı kurabiye olduğu halde tadına dahi bakmadım ki eskiden gelip geçip yerdim
Yarın doktor kontrolüm var bakalım MR sonucu ne çıkacak

Önümüzdeki cuma Sibele gidemiyorum Kızın Öğretmeni ziyarete geleceği için artık bir sonraki Cuma mükemmel bir sonuçla Helal olsun dedirtmem lazım o yüzden çok sıkı tutuyorum
Eşim bile diyor Aşkım sanki bu bir iki gündür sen daha bir azimlisin diye Dedim o 8ler yılbaşında olabildiğince aşağıda görünecek başka çaresi yok

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa verir inşallah tez zamanda da
Seni çok iyi anlıyorum canım ben resmen ağrılardan çığlık atıyordum şükür artık ağrılar baya bir azaldı yarından sonra da artık doktor ne derse o doğrultuda tedaviyi devam ettireceğim Sağlık gibisi yok cidden

Selam herkeseeee, ya ben bütün gün yattığım için şimdi kalktım desem. Haliyle uykumda yok ama düne göre daha iyiyim. Mert bile benim yanımda duracak diye benle uyudu akşama kadar ve az önce uyutabildim o da zorla. Geçmiş mesajları okumadım henüz kaçırdığım birşey yoktur umarım.

Salı günü kızımın Doğum günü. Okulda kutlayacağımız için yarın bir dünya işim olacak, pastasını alacağım, kurabiyesini yapacağım vs vs, yine çok uğrayamayabilirim. Allah’ım sen beni şekerlemelerin cazibesinden koru, Amin
Hayır bitmiyor bir de Mert’in var ya 17 sinde, Neva da babaanne anneanne isteyecek, halalarını vs, evde de ayrı parti yapılacak. Ama ikisini bir yapacağım yine ama ev malum ufak bir gün kuzenlerini yakın akraba çocukları aileleri vs bir günde aile büyükleriyle yapacağız. 1-2 hafta içinde olacak o da. Yoksa toptan herkesi çağırıp çıksam mı diyorum işin içinden.

Sağol canım ALLAH tüm hastalara şifa versin. İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin dr.dan

Hepsini çıkar aradan gitsin. bunlara kalsa 40 gün 40 gece parti isteyecekler

Çok sevindim Ayşecim. İnşallah bundan sonra rahat edersin. Annemin de korkunç ağrıları var, olmadı senşn doktora gitsem söyleyeyim de.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün biraz daha dinç uyandım kahvaltımı da yaptım Öğlene doğru doktora sonuç göstermeye gideceğim bakalım ne diyecek
Dün nerden estiyse Ayva tatlısı yapmaya karar verdim İlk defa yapıyorum bakalım nasıl olacak
Daha geçen gün elmalı kurabiye yapmıştım evdekiler istiyor diye ( ki tadına dahi bakmadım )
Eşimde dün elma yerine ayvayla deneseydin bak bir sürü ayva var deyince Ayva tatlısı aklıma geldi tabi ona bir şey demedim sürpriz olsun
İnşallah güzel olur Allahtan ben sevmiyorum da riske girmemiş oldum

Prensesin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım Nice sağlıklı mutlu yılları olur inşallah
Benim kızların arasında 2 ay var Aslında ikisini bir tam orta tarihte bahçede kutlarım diyordum sülaleyide toplayarak ama bu sene büyük kızın 18inci yaş günü olduğu için öyle bir şey yaparsam kesin beni vurur
Bu sene sade kendi aramızda bir pasta kesmiştik cadı resmen peşin peşin bak bu sene böyle olsun ama seneye çok büyük bir kutlama yapmazsanız çenemden kurtulamazsınız diye tehdit etti bizi
Artık küçük kuzununkini bahçede kutlarız diye düşünüyorum hem ev temizleme derdi yok hemde 30 Ağustos tam piknik zamanı Sülaleyi davet ederiz birde oraya yakın bir yerden pasta siparişi de veririz olur biter

Bencede hiç uğraşma direk ikisini bir aradan kaptır hazır ufaklar fazla itiraz olmaz öncesi ve sonrası da temizlikle boğuşacaksın iki misli iş olmasın boşuna

kızlar sabah tartıldım 79.5 olmuşum :)

Gözün aydın canım
Darısı benimde başıma ( tabi benden önce Ayşemin )

Günaydınlar
Ben de sabah tartılmayı unutanlardanım. Cumartesi sabah yine 63.4'e geri dönmüştüm, anlamıyorum çok hızlı değişir oldu kilom
Doğum günleri kutlu olsun kuzuların, mutlu huzurlu ve sağlıklı ömürleri olsun
Mert için kaçınılmaz son yaklaşıyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…