- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.181
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun en kısa sürede yan etkiler geçerde iyi olursunuz inş
Canım benim miyaljinin ilacı bulunmuş
ama ilaç baya ağır bir ilaçmiş. Dün koma halinde yattım. Sersem gibiydim. Allahtan bugün iyidim. Dr.da zaten 3 gün yan etkisi olur sonra normale dönersin demişti. Çok şükür en azından o izdirap dolu ağrılarım hafifletecek belkide gececek
Sağol canım ALLAH tüm hastalara şifa versin. İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin dr.danSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Hayırlı geceler
Bizim Takımda in cin top oynayınca birde size bakayım dedim ama sizin inlerle cinler bizimkilere özenmiş
Bugün şükür çok daha az ağrım oldu ama cidden hala kolluyorum kendimiGerçi devamlı birşeyler yapıyorum ama hep minik işler atıyorum sadece bir iki bulaşık makineye diziyorum falan
Gündüz alışverişimizi yaptık poşet bile taşıtmadı evdekiler
ASlında ben büyük kızla gidecektim ama eşim ya yolda araba kullanırken boynun kasılırsa Allah korusun kaza yaparsın dedi vermedi arabayıvalla Araba kullanmayı özledim
Dün olan sebzeleri pişirdiğim için bugün yemek derdim yoktu hatta kalanlar yarında yeter
Beslenme şükür çok güzel gittiEvde elmalı kurabiye olduğu halde tadına dahi bakmadım ki eskiden gelip geçip yerdim
Yarın doktor kontrolüm var bakalım MR sonucu ne çıkacak
Önümüzdeki cuma Sibele gidemiyorum Kızın Öğretmeni ziyarete geleceği için artık bir sonraki Cuma mükemmel bir sonuçla Helal olsun dedirtmem lazım o yüzden çok sıkı tutuyorum
Eşim bile diyor Aşkım sanki bu bir iki gündür sen daha bir azimlisin diyeDedim o 8ler yılbaşında olabildiğince aşağıda görünecek başka çaresi yok
Canım çok geçmiş olsunRabbim şifa verir inşallah tez zamanda da
Seni çok iyi anlıyorum canım ben resmen ağrılardan çığlık atıyordum şükür artık ağrılar baya bir azaldıyarından sonra da artık doktor ne derse o doğrultuda tedaviyi devam ettireceğim Sağlık gibisi yok cidden
Hepsini çıkar aradan gitsin. bunlara kalsa 40 gün 40 gece parti isteyeceklerSalı günü kızımın Doğum günü. Okulda kutlayacağımız için yarın bir dünya işim olacak, pastasını alacağım, kurabiyesini yapacağım vs vs, yine çok uğrayamayabilirim. Allah’ım sen beni şekerlemelerin cazibesinden koru, Amin
Hayır bitmiyor bir de Mert’in var ya 17 sinde, Neva da babaanne anneanne isteyecek, halalarını vs, evde de ayrı parti yapılacak. Ama ikisini bir yapacağım yine ama ev malum ufak bir gün kuzenlerini yakın akraba çocukları aileleri vs bir günde aile büyükleriyle yapacağız. 1-2 hafta içinde olacak o da. Yoksa toptan herkesi çağırıp çıksam mı diyorum işin içinden.
Çok sevindim Ayşecim. İnşallah bundan sonra rahat edersin. Annemin de korkunç ağrıları var, olmadı senşn doktora gitsem söyleyeyim de.Canım benim miyaljinin ilacı bulunmuş
ama ilaç baya ağır bir ilaçmiş. Dün koma halinde yattım. Sersem gibiydim. Allahtan bugün iyidim. Dr.da zaten 3 gün yan etkisi olur sonra normale dönersin demişti. Çok şükür en azından o izdirap dolu ağrılarım hafifletecek belkide gececek
Sorma şekerim.Hepsini çıkar aradan gitsin. bunlara kalsa 40 gün 40 gece parti isteyecekler
Sagol canim. YazışırızÇok sevindim Ayşecim. İnşallah bundan sonra rahat edersin. Annemin de korkunç ağrıları var, olmadı senşn doktora gitsem söyleyeyim de.
Salı günü kızımın Doğum günü. Okulda kutlayacağımız için yarın bir dünya işim olacak, pastasını alacağım, kurabiyesini yapacağım vs vs, yine çok uğrayamayabilirim. Allah’ım sen beni şekerlemelerin cazibesinden koru, Amin
Hayır bitmiyor bir de Mert’in var ya 17 sinde, Neva da babaanne anneanne isteyecek, halalarını vs, evde de ayrı parti yapılacak. Ama ikisini bir yapacağım yine ama ev malum ufak bir gün kuzenlerini yakın akraba çocukları aileleri vs bir günde aile büyükleriyle yapacağız. 1-2 hafta içinde olacak o da. Yoksa toptan herkesi çağırıp çıksam mı diyorum işin içinden.
kızlar sabah tartıldım 79.5 olmuşum :)
Doğum günleri kutlu olsun kuzuların, mutlu huzurlu ve sağlıklı ömürleri olsunSalı günü kızımın Doğum günü. Okulda kutlayacağımız için yarın bir dünya işim olacak, pastasını alacağım, kurabiyesini yapacağım vs vs, yine çok uğrayamayabilirim. Allah’ım sen beni şekerlemelerin cazibesinden koru, Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?