Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar yoğun bir haftasonundan sonra merhaba düğn mesaj attım sanıyordum ama taslak olarak kaydetmiş atamamışım
neyse 4 günlük kabızlığım o kadar saf zeytinyağı ilaç ve form çayı ile çözüldü ama işyerinde olduğu için tartıyı bilemiyorum ama sabah tartıldığımda +500 deydim bakalım yarın sabah ne çıkacak

Bu sabah diyetisyenim ile randevum vardı. Onun tartısında 93,8 kg çıktım.
Çok mutlu oldum. Daha evvelki gidişimde tartısında 95 kg idim.
Ama evdeki tartım ile diyetisyenimin tartısı arasında hep kilo farkı oluyor.
Bunun için haftalık kilo bildirimlerinde ben evdeki tartı sonuçlarımı sizinle paylaşacağım.
Evdeki tartımda en son kilom 94,7 kg idi.

oo süper, yavaşta olsa gidiyor bi de insülin direncine rağmen. aynen devam canım.

SELAM KIZLAR HAFTA SONU PEK UĞRAYAMADIM
AMA PAZAR ÇOK İÇ AÇICI GEÇMEDİ MALESEF. ARTI ÇIKMAKTAN KORKTUĞUM İÇİN TARTILMADIM BU SABAH

AMA ARTIK ÇOK SIKILDIM AYNI KİLOLARDA SAYMAKTAN
KENDİMCE Bİ KARAR ALDIM KAÇAMAK YOK
ÖZELLİKLE HAFTA SONLARI ÇÜNKÜ HAFTA SONLARI ÇOK SALIYORUM MALSEF KENDİMİ
BU SABAH Bİ ETEK GİYDİM O KADAR SIKIYOKİ ŞUAN BELİMİ ÇOK RAHATSIZ OLDUM VE ÇOK KIZDIM KENDİME
İRADELİ İNSANLARA HAYRANIM Bİ ARKADAŞIM 2 AYDA 15 KİLO OLAN DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULMUŞTU. VE BİDAHA HİÇ ALMADI ÇOCUK 5 YAŞINA GELDİ AYNI.
BEN UĞRAŞAMAM ÖYLE DİYETLE FALAN DEMİŞTİ Bİ KERE YAPAR KURTULURUM.
ŞİMDİ HEP ONUN SÖZLERİ KULAKLARIMDA BENDE ARTIK 1 AY SABREDİP KURTULUCAM BU KİLOLARDAN
BURAYADA YAZIYORUMKİ YAPMAZSAM UTANAYIM SİZDEN

Senin için en hayırlısı olsun inşallah canım. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…