- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.221
Teşekkürler canım paylaşımın için.KIZLAZ DOĞADANIN YEŞİL ÇAYINI ALDIM ANANSLI
KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR YEŞİL ÇAY İÇEMEYENLER İÇİN HARİKA BİR AROMASI VAR ACIDA DEĞİL
ŞUAN ONU İÇİYORUMBİLMEDEN DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE ALMIŞTIM AMA ÇOK BEĞENDİM
TAVSİYE EDERİM
abooo kız bi hamile daha mı hadi bakalım tatlım hakkında hayırlısı olsunKızlar 1 haftadır mide bulantısı baş donmesi ve kokulara karşı hassasiyetim vardı bugün doktora gittim test yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak hamile olabilirim kilo vermeden düşünmüyordum ama hayırlısı ne diyelim varsa eğer sürpriz olacak
üşenmezsem ben tarçın kabuğu ile demliyorum yeşilçayı gayet güzel oluyor bende öyle seviyorumKIZLAZ DOĞADANIN YEŞİL ÇAYINI ALDIM ANANSLI
KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR YEŞİL ÇAY İÇEMEYENLER İÇİN HARİKA BİR AROMASI VAR ACIDA DEĞİL
TAVSİYE EDERİM
abooo kız bi hamile daha mı hadi bakalım tatlım hakkında hayırlısı olsun
KIZLAZ DOĞADANIN YEŞİL ÇAYINI ALDIM ANANSLI
TAVSİYE EDERİM
ASLINDA EN GÜZELİ DEMLEME AMA MALESEF BEN DEMLEYEMİYORUM POŞET ÇAYLARI KULLANIYORUMüşenmezsem ben tarçın kabuğu ile demliyorum yeşilçayı gayet güzel oluyor bende öyle seviyorum
BEN SADE YEŞİL ÇAYI PEK SEVMİYORUM ACI GELİYO AMA AROMALI OLURSA DAHA İYİ ELMALISINI HİÇ DENEMEMİŞTİM. BU BİTSİN ONDANDA ALIRIMHangi markaydi hatırlamıyorum ama elmalı da cok güzel oluyor
Kızlar 1 haftadır mide bulantısı baş donmesi ve kokulara karşı hassasiyetim vardı bugün doktora gittim test yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak hamile olabilirim kilo vermeden düşünmüyordum ama hayırlısı ne diyelim varsa eğer sürpriz olacak
Hayırlısı olsun canım, hamileysen da sağlıkla gelsin bebiş :)Kızlar 1 haftadır mide bulantısı baş donmesi ve kokulara karşı hassasiyetim vardı bugün doktora gittim test yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak hamile olabilirim kilo vermeden düşünmüyordum ama hayırlısı ne diyelim varsa eğer sürpriz olacak
Ayy bebiş mi geliyo yoksa
Bunlar şahsen bende gebelik belirtisidir
Su’dan da tiksiniyorsan hayırlı olsun dicem
Hayırlısı olsun canım, hamileysen da sağlıkla gelsin bebiş :)
Yok onu icebiliyorum canim hayırlısı olsun inşallah
Bebıs mıı yoksaKızlar 1 haftadır mide bulantısı baş donmesi ve kokulara karşı hassasiyetim vardı bugün doktora gittim test yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak hamile olabilirim kilo vermeden düşünmüyordum ama hayırlısı ne diyelim varsa eğer sürpriz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?