Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
Bol ödemli ,bir istanbul sabahından selam
Bakalım cumaya ne kadar gidecek

Kız gitme bu cuma sende Şaka bir yana ama iki gün bile sıkı tutarsan o ödemler gider uçakta içmedin mi yine yeşil çayını
Ben bu cuma malum Öğretmen geliyor diye gidemeyeceğim artık Elife bir zahmet söylersin senle aynı saate banada versin randevu bu arada Dilekte bu hafta gitmiyor onada 15inde 11:45e vermiş Yine sen bilirsin ama erken gidince daha çabuk çıkıyoruz malum cumadan sonra daha da kalabalıklaşıyor millet

İnşallah canım valla maşallah kendimi bu ara beslenme bakımından çok daha iyi hissediyorum
Karşılığını inşallah bir sonraki cuma ( 15inde ) gittiğimde fazlasıyla alacağımı düşünüyorum Dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum ama dayanamam herhalde

Kesinlikle aynı kararlılıkta devam et canım çabuk gelen çabuk gider ve emin ol sana motivasyon olur daha sıkı tutmak için Kesinlikle herkes sana o konuda güveniyor ve inşallah sende çok güzel kilolar vermeye devam edeceksin
İradeli olursak hepimiz çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız sonrada az arada frene bastıktan sonra hiç bir şekilde kilo almayız yeterki geçmişteki hatalarımızı yapmayalım

Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sana canım bence sakın inşallah hamile değilimdir deme Rabbinin gücüne gider Rabbim ne eylerse güzel eyler
Hem hamilelikte sağlıklı beslenerek kilo vermeye bile devam edebilirsin Ben ikinci kuzuma 108 kiloyla hamile kalmıştım ahanda yandık artık vinçle beni hastaneye götürürler diye bir an korktum açıkçası sonrada amannnn vardır bunda da bir hayır kuzum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil demiştim ve 8 ay sadece sağlıklı beslenerek tam 5 kg vermiştim hatta doktor ve Anestezi doktoru ( hani olurda sezeryan gerekirse diye oda sorular sordu benle ilgili ama şükür gerek kalmadı ) duyduklarınla inanamadılar hatta Anestezi doktoru nasıl başardın demişti dedim hiç kısmadım ama asla sağlıksız bir tek lokma yemedim birde tabi doğuma girene kadar ayağı yanmış kedi gibi sokaklardaydım dedim gezme dönüşü hatta kontrole gitmiştim de suni sancıyla doğum olacak ne zaman istersen hazırlan gel dediğin de doktor eee hadi gelmişken doğurayım demiştim
Çok uzattım ama cidden hiç korkma kilo konusunda yeterki sağlıklı beslen varsada hamilelik sağlıklı ve hayırlı evlat olsun kilo nasılsa verilir emin ol kiloda alsa insan o mucizeyi kucağına alınca herşeye değer diyor insan

Onu bende bir kaç kere içtim ( diyetisyenimiz sağ olsun bir ara önermişti ama çoğu markette yok hatta Ayşe ordada satılıyor diye ordan aldı sağ olsun daha gitmeden millete ben dahil ikram etmekten paketi yarılamıştı )
Çilekli Yeşil çayda var oda gayet keyifli bir içime sahip üstelik mis gibide kokuyor

Gunler su gıbı gecıyor ocakta baslayacagım ıse kızımla son haftalarımmmm(((

Allah yardımcın olsun artık son haftaları doya doya geçirin ama kızına ufak ufak yolunu yap işe başlayacağına dair ilk günden çocuk ağlama krizine girmesin

Ise baslayınca 65 olmaktı hedefım ınş basarcammm

İNşallahhhhhhhhhhh Allah gönlüne göre verir ....Aminnnnn

Arkadaşlar bugün Squatgirl uygulamasında Doris'in 21 günlük İnce Bacak Challenge'ı başladı. İlk gününde 10448 adım yürüdüm ve Doris'in youtube'daki 40 dakikada 500 kalori yakıyoruz videosunu yaptım.Az evvel bitti, çok mutluyum.
Challenge'ın 1. gününde görev tamamlandı.
Gün içerisinde 1 fincan Türk kahvesi, 1 fincan yeşil çay içildi. 2 lt su içildi. Gün sonuna kadar suyu 3 lt'ye tamamlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle canım ama ev küçük mecbur 2 defa ağırlayacağım gelecekleri. Artık evler kutu gibi, eskiden at koşturulan salonlar olmuş tuvalet kadar tövbeeee. Kentsel dönüşümmüş peeehhh.
Neyse, hayırlısıyla atlatalım. Senin kuzuya gelince haklı şimdi, reşit oluyor annesiiii. Şöyle en havalısından bir Doğum günü ister tabi. Tarihte güzel mevsimde güzel ohhh mis :)

Sorma bebeğim ya vicdan azabı içindeyim ama çok yoruldum inanki. Bir de maşallahı var yani durmadan çekiyor, bir de bana bakıp gülüyor serseri. Nasıl ayıracağım bilmiyorum. O nasıl ayrılacak. Oofffff. Eşek kadar oldu ama artık, bıraksam okula giderken de içer bu Allah korusun
Zaman ne gösterecek bakalım

Bu arada teşekkür ederiz canımmmm.

Bugünün menüsü

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su

Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates

Ara
Ceviz badem

Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt

Ara
Mandalina
Ara
Yeşil çay

Akşam
Fırında tavuk
Mevsim salata

2 litre su içildi

Spor
Callanetics 1 saatlik 10 saatte 10 yaş gençleş
8 min bun
8 min legs
10 dk cardio
10 dk zumba
50 squat

Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon

Oooo hadi hayırlısı olsun inşallah tatlım.

Günaydın ve iyi geceler
Gece gece telefonla dürtmeyeyim sizi dedim, bari foruma yazayım. Umut beyler gece hayatına akmak istedi, ben de kıramadım kendisini
Ağlanacak halime güler oldum, iyice huniyi taktım galibaaaa
Ah kuzum bırakma durumunu henüz yaşamadım ama git gellerini anlayabiliyorum. Ne diyelim hayırlısı olsun, o da sen de minimum hasarla atlatın bu süreci umarım ki

Gunaydin kizlar maalesef kosturmacam devam ediyo bu telasta dusunun esimin dogumgunumu unutmusum allahtan babam hatirlatti da dun hastaneye gidemedim o yuzden aksam evde kutladik bugun babama tomografi cekilecek biyopside yapilacak dun cok gergindi biraz risk varmis bugun direk hastaneye gidecegim giremezsem haber vereyim dedim

Günaydın herkese
Dirilisci hatun hayırlı haberler al inşALLAH. Belirtiler çok net ama...
servey canım ALLAH kolaylık versin. Olınız içinde çok zor olacak ama bence hedef tutar 65i görürsün
toplight kaptanım ALLAH babacigina şifa versin inşALLAH. Sana da kolaylık
besbb9 sendeki azim gözümden kaçmıyor tatlım. Menülerde artık süper sakın vazgeçme. Daha çok gençsin ve o fazlalıklar hemen gidecek inşALLAH
@bluedolphin sende de o azmi gördüm bravo canım
spor güzel şey. Birde ben başlayabilsem. Akşam sek sek oynamak istedi spor olsun diye oynayayım dedim ama çok halsizim. Ama toparlayacağım ipimi alacağım eline. Sel sek halimizida koyacağız önümüze zıplaya zıplaya kurtulacağız kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…