- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.241
Amin canım, sağlıklı sıhhatli vakti zamanı geldiyse gelsin :) ay heyecanlandım, 2 saatte çıkar o sonuç yarına kadar beklicez mi
Bebıs mıı yoksa
Günaydın
Bol ödemli ,bir istanbul sabahından selam
Bakalım cumaya ne kadar gidecek
oynakbasi34 banum hayırlı sonuçlarla dön inşallah
fancynancy ferahım kuzuların doğum günü kutlu olsun hepsini bir arada çıkart bencede
lydznp ayşem, artık ilacının olmasına sevindim rabbim şifa versin inşallah
SELAM KIZLAR HAFTA SONU PEK UĞRAYAMADIM
AMA PAZAR ÇOK İÇ AÇICI GEÇMEDİ MALESEF. ARTI ÇIKMAKTAN KORKTUĞUM İÇİN TARTILMADIM BU SABAH
AMA ARTIK ÇOK SIKILDIM AYNI KİLOLARDA SAYMAKTAN
KENDİMCE Bİ KARAR ALDIM KAÇAMAK YOK
ÖZELLİKLE HAFTA SONLARI ÇÜNKÜ HAFTA SONLARI ÇOK SALIYORUM MALSEF KENDİMİ
BU SABAH Bİ ETEK GİYDİM O KADAR SIKIYOKİ ŞUAN BELİMİ ÇOK RAHATSIZ OLDUM VE ÇOK KIZDIM KENDİME
İRADELİ İNSANLARA HAYRANIM Bİ ARKADAŞIM 2 AYDA 15 KİLO OLAN DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULMUŞTU. VE BİDAHA HİÇ ALMADI ÇOCUK 5 YAŞINA GELDİ AYNI.
BEN UĞRAŞAMAM ÖYLE DİYETLE FALAN DEMİŞTİ Bİ KERE YAPAR KURTULURUM.
ŞİMDİ HEP ONUN SÖZLERİ KULAKLARIMDA BENDE ARTIK 1 AY SABREDİP KURTULUCAM BU KİLOLARDAN
BURAYADA YAZIYORUMKİ YAPMAZSAM UTANAYIM SİZDEN
Kızlar 1 haftadır mide bulantısı baş donmesi ve kokulara karşı hassasiyetim vardı bugün doktora gittim test yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak hamile olabilirim kilo vermeden düşünmüyordum ama hayırlısı ne diyelim varsa eğer sürpriz olacak
KIZLAZ DOĞADANIN YEŞİL ÇAYINI ALDIM ANANSLI
KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR YEŞİL ÇAY İÇEMEYENLER İÇİN HARİKA BİR AROMASI VAR ACIDA DEĞİL
ŞUAN ONU İÇİYORUMBİLMEDEN DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE ALMIŞTIM AMA ÇOK BEĞENDİM
TAVSİYE EDERİM
Gunler su gıbı gecıyor ocakta baslayacagım ıse kızımla son haftalarımmmm(((
Ise baslayınca 65 olmaktı hedefım ınş basarcammm
Hayırlısı olsun canım :)Insallah degilimdir canım hayırlısı olsun
Öyle canım ama ev küçük mecbur 2 defa ağırlayacağım gelecekleri. Artık evler kutu gibi, eskiden at koşturulan salonlar olmuş tuvalet kadar tövbeeee. Kentsel dönüşümmüş peeehhh.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün biraz daha dinç uyandımkahvaltımı da yaptım Öğlene doğru doktora sonuç göstermeye gideceğim bakalım ne diyecek
Dün nerden estiyse Ayva tatlısı yapmaya karar verdimİlk defa yapıyorum bakalım nasıl olacak
Daha geçen gün elmalı kurabiye yapmıştım evdekiler istiyor diye ( ki tadına dahi bakmadım)
Eşimde dün elma yerine ayvayla deneseydin bak bir sürü ayva var deyince Ayva tatlısı aklıma gelditabi ona bir şey demedim sürpriz olsun
İnşallah güzel olurAllahtan ben sevmiyorum da riske girmemiş oldum
Prensesin doğum günü şimdiden kutlu olsun canımNice sağlıklı mutlu yılları olur inşallah
Benim kızların arasında 2 ay varAslında ikisini bir tam orta tarihte bahçede kutlarım diyordum sülaleyide toplayarak ama bu sene büyük kızın 18inci yaş günü olduğu için öyle bir şey yaparsam kesin beni vurur
Bu sene sade kendi aramızda bir pasta kesmiştik cadı resmen peşin peşin bak bu sene böyle olsun ama seneye çok büyük bir kutlama yapmazsanız çenemden kurtulamazsınız diye tehdit etti bizi
Artık küçük kuzununkini bahçede kutlarız diye düşünüyorumhem ev temizleme derdi yok hemde 30 Ağustos tam piknik zamanı Sülaleyi davet ederiz birde oraya yakın bir yerden pasta siparişi de veririz olur biter
Bencede hiç uğraşma direk ikisini bir aradan kaptır hazır ufaklar fazla itiraz olmazöncesi ve sonrası da temizlikle boğuşacaksın iki misli iş olmasın boşuna
Gözün aydın canım
Darısı benimde başıma ( tabi benden önce Ayşemin)
Sorma bebeğim ya vicdan azabı içindeyim ama çok yoruldum inanki. Bir de maşallahı var yani durmadan çekiyor, bir de bana bakıp gülüyor serseri. Nasıl ayıracağım bilmiyorum. O nasıl ayrılacak. Oofffff. Eşek kadar oldu ama artık, bıraksam okula giderken de içer bu Allah korusunGünaydınlar
Ben de sabah tartılmayı unutanlardanım. Cumartesi sabah yine 63.4'e geri dönmüştüm, anlamıyorum çok hızlı değişir oldu kilom
Doğum günleri kutlu olsun kuzuların, mutlu huzurlu ve sağlıklı ömürleri olsun
Mert için kaçınılmaz son yaklaşıyor desene
Bu arada teşekkür ederiz canımmmm.Günaydınlar
Ben de sabah tartılmayı unutanlardanım. Cumartesi sabah yine 63.4'e geri dönmüştüm, anlamıyorum çok hızlı değişir oldu kilom
Doğum günleri kutlu olsun kuzuların, mutlu huzurlu ve sağlıklı ömürleri olsun
Mert için kaçınılmaz son yaklaşıyor desene
Teşekkür ederiz canımmmmfancynancy canım kuzularin doğum günü kutlu olsun simdiden nice yaslara
@Iydznp canım cok gecmis olsun
Sağol monişimmmmmoynakbasi34 banum hayırlı sonuçlarla dön inşallah
fancynancy ferahım kuzuların doğum günü kutlu olsun hepsini bir arada çıkart bencede
lydznp ayşem, artık ilacının olmasına sevindim rabbim şifa versin inşallah
Merciiiii şekerimKolay gelsin canımm
Doğum günleri kutlu olsun canım sağlıklı mutlu seneleri olsun
Dünürüm sen bilirsin nedeninineden acaba
Şşştttt sen karışma kız ordanBende merak ettim
Oooo hadi hayırlısı olsun inşallah tatlım.Kızlar 1 haftadır mide bulantısı baş donmesi ve kokulara karşı hassasiyetim vardı bugün doktora gittim test yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak hamile olabilirim kilo vermeden düşünmüyordum ama hayırlısı ne diyelim varsa eğer sürpriz olacak
Seni de tebrik edecektim alıntın gitmiş canım. Aynen devam bizi sollama heeeeeSenin için en hayırlısı olsun inşallah canım. Sevgiler.
Ah kuzum bırakma durumunu henüz yaşamadım ama git gellerini anlayabiliyorum. Ne diyelim hayırlısı olsun, o da sen de minimum hasarla atlatın bu süreci umarım kiSorma bebeğim ya vicdan azabı içindeyim ama çok yoruldum inanki. Bir de maşallahı var yani durmadan çekiyor, bir de bana bakıp gülüyor serseri. Nasıl ayıracağım bilmiyorum. O nasıl ayrılacak. Oofffff. Eşek kadar oldu ama artık, bıraksam okula giderken de içer bu Allah korusun
Zaman ne gösterecek bakalım
Teşekkür ederim canımSeni de tebrik edecektim alıntın gitmiş canım. Aynen devam bizi sollama heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?