Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tsk ederim canım zaten bu sefer sağlıklı beslenmeye dikkat edecegim digerinde herseyi yemenin bi fayda vermedigini anladim senin kadar azimli olurmuyum bilemiyorum ama dikkat etmeye çalışacağım insallah hakkimda hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canım :)

Amin canım saol

Günaydin canım insallah hayırlısı olsun hakkimda tsk ederim

Kaptanim cok gecmis olsun sonuclar iyi çıkar inşallah Rabbim kolaylik versin

Çok geçmiş olsun inş sonuçlar iyi çıkar

Günaydınn :) inş bu sefer kafama koydum gerçekten kendimi ilk defa bu kadar kararlı görüyorum iyiki burayı bulmuşum hepinize çok çok teşekkür ederim

Kızlar burada hava çok soğuk. 6 derece diyor ama yalan. Yağmur da başladı. Ama tam kar havası. Servisi beklerken soğuktan nefes alamadım. ALLAH evsizlere yakacaksizlara yoksullara yardım etsin inşALLAH.

Amin canım kışın sokakta kalanlara Allah yardım etsin cok zor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün sabah 6da uyanabildim uzun bir aradan sonra
Tam kahvemi yapar keyifle güne başlarım derken bir baktım benim cadılarda uyandı Onlar kakaolu sütlerini içerken bende kahvemi içtim tabi bol suyla güne başladıktan sonra
Sanırım bir iki güne regl olacağım

Bu arada dün gece eşim eve gelince benim şu Ayva tatlımı denedi veeee sonradan gurme kocam bayıldııııııı
Geç saatte bir tane yeter dedim ama adam ikinci parçayıda götürdü Tabiki ben tadına dahi bakmadım ( zaten sevmem sanırım hiç denemedim Şekeri bile nasıl diye bakmadım piştikten sonra )

Ay sorma biz evimizi alırken manzaraya vurulduk ( gerçi salonum baya büyük ama 2+1 )
Büyük kız hep söylenir niye dubleks yada en azından 3+1 alsaydınız diye ( eskiden günlük odası olarak kullandığımız odayı o çok ufakken çocuk odası yaptık ama tabi şimdi kardeşiyle ortak olmak hoşuna gitmiyor )
Sağ olsun biz nişanlıyken Annemler sen nereyi istersen orayı alacağız demişlerdi de ben kıyamadım 2+1 yeterli demiştim çok yük olmamak için şimdi tabi durumu bildiği için öyle söylüyor cadı
Bazen bende diyorum en azından mutfağım büyük olsaydı diye ama maşallah kentsel dönüşüm sayesinde ev fiyatları da fırladı hani kendi evimizi satsak üzerine neredeyse bir okadar daha koymak lazım daha büyük evler için

Hep diyorum kızımada halimize şükür kira derdimiz yok en azından RAbbim olmayanlara nasip etsin ...Aminnnn

Allah yardımcın olsun canım İnşallah Babacığının sonuçları da güzel çıkar
Ben dün gittim şansıma nasıl olduysa herkesin sonucu çıkmış ama benimki nedense aksilik olmuş çarşambaya kalmış ( sistemde sıkıntı varmış hesapta ) Bakalım bukadar bekledim bir gün daha bekleriz artık

Kızlar burada hava çok soğuk. 6 derece diyor ama yalan. Yağmur da başladı. Ama tam kar havası. Servisi beklerken soğuktan nefes alamadım. ALLAH evsizlere yakacaksizlara yoksullara yardım etsin inşALLAH.

Aminnn canım inan her sene kış başlayınca içim sızlıyor hadi biz üşüdüğümüzde petekleri yükseltebiliyoruz ama insancıklar değil sıcak yer kuru yer bile bulmakta zorlanıyor
Bu sabah bende evde çok üşüdüm ( alt kata petekleri yakınca banyonun havlupanından su sızıyormuş diye açamıyorum petekleri eşşek tesisatçıyı aylardır arıyorum ama kendi hatası olduğu halde bir türlü gelip yapmadı Geçen sene kışın sonunda başladı havalar düzeldi diye hadi kapattık petekleri yazında sıkıntı yok diye ha bu gün ha yarın diye sabırla bekledik artık sabrım tükeniyor ilk gördüğüm yerde adamı gırtlaklarım Eşimde onun hatası diye inatla başkasınıda getirmiyor dünya para isteyecekler yada boşuna boruların nerden geçtiğini bilmeyecekleri için fazla yer kıracaklar diye )
Bakalım aracı olan kişiyi arıyoruz artık sen şu işi çöz sonuçta senin elemanın diye bugün hesapta adamı yakalayabilirse getirebilirmiş Ben halledeceğim en kısa zamanda diyip durdu ama tabi ne kadar doğruysa

prensesss016 canım napıosun? son bildirimini görmedim ben 5'lere geçtin mi
canim kusura bakma yaaa dün gormemisim mesajini simdi farkettim. Iyiyim cok şükür daha iyi olucam su kilolari verirsek insallah. Yok daha 5 leri goremedim canim 60 ta geziyorum. Hafta sonu arti oluyorum hafta icide anca o artiyi verebiliyorum. Hafta ici olan azmim hafta sonu devam etse simdiye yolun yarisini geçmiştim. Sen neler yapiyosun pek gözükmüyorsun

ah canim yaaa insallah. Siz kac kilolardasınız listede yoksunuz sanırım

cok iyi canim yaaa valla senin yazdiklarini okuyunca acayip motive oluyorum ve ben tamamen vakitsizlikten spor yapamiyorum halbuki sporu cok seviyorum cok keyif aliyorum ama isten gelince evde at gibi kosturdugum ve esim vardiyalı çalıştığı için annemle evim arasinda mekik dokuyabiliyorum sadece. Seni tebrik ederim canim bu azimle yola devam arkandayim

canim menude sporda harika tebrik ederim cuma iyi sonuclar alacagina inanıyorum

cok gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versin

amiiiinnn canim sen hangi ildeydin

Gunaydin kizlar
Yagmurlu bir bursa sabahindan
Dünkü menüm
Sabah
K fleks sütlü
Öğle
1 dilimk kepekli ekmek
Peynir
Domates biber roka
Ayran
Ara
Kus üzümlü leblebi
Aksam
Tavuk suyu çorba
2 kaşık mantı tabağın yarısı kadardı
salata

2 itre su
1 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
175 ip atlama( evde koştururken bu kadar oldu arada derede

Aleyküm selâm Banucugum
ALLAH yardımcın olsun canım. Ustalarla uğraşmak zor iş.

Anadolunun bağrı olan İstanbul Anadolu yakasındayım.
Sen hangi ildesin?

Bursaymış

Teşekkür ederim canım, sağolasın.
Kilo verme sürecinde ben de senin yanındayım.
Hepbirlikte kurtulalım fazla kilolarımızdan ve fit olalım inşallah.

Çok teşekkür ederim canım.
El birliğiyle başaracağız inşallah.

Babana acil şifalar diliyorum canım. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…