- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.261
Kız gitme bu cuma sendeŞaka bir yana ama iki gün bile sıkı tutarsan o ödemler gider uçakta içmedin mi yine yeşil çayını
Ben bu cuma malum Öğretmen geliyor diye gidemeyeceğim artık Elife bir zahmet söylersin senle aynı saate banada versin randevubu arada Dilekte bu hafta gitmiyor onada 15inde 11:45e vermiş Yine sen bilirsin ama erken gidince daha çabuk çıkıyoruz malum cumadan sonra daha da kalabalıklaşıyor millet
İnşallah canımvalla maşallah kendimi bu ara beslenme bakımından çok daha iyi hissediyorum
Karşılığını inşallah bir sonraki cuma ( 15inde ) gittiğimde fazlasıyla alacağımı düşünüyorumDayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum ama dayanamam herhalde
Kesinlikle aynı kararlılıkta devam et canımçabuk gelen çabuk gider ve emin ol sana motivasyon olur daha sıkı tutmak için Kesinlikle herkes sana o konuda güveniyor ve inşallah sende çok güzel kilolar vermeye devam edeceksin
İradeli olursak hepimiz çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız sonrada az arada frene bastıktan sonra hiç bir şekilde kilo almayız yeterki geçmişteki hatalarımızı yapmayalım
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sana canımbence sakın inşallah hamile değilimdir deme Rabbinin gücüne gider Rabbim ne eylerse güzel eyler
Hem hamilelikte sağlıklı beslenerek kilo vermeye bile devam edebilirsinBen ikinci kuzuma 108 kiloyla hamile kalmıştım ahanda yandık artık vinçle beni hastaneye götürürler diye bir an korktum açıkçası sonrada amannnn vardır bunda da bir hayır kuzum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil demiştim ve 8 ay sadece sağlıklı beslenerek tam 5 kg vermiştim hatta doktor ve Anestezi doktoru ( hani olurda sezeryan gerekirse diye oda sorular sordu benle ilgili ama şükür gerek kalmadı ) duyduklarınla inanamadılar hatta Anestezi doktoru nasıl başardın demişti dedim hiç kısmadım ama asla sağlıksız bir tek lokma yemedim birde tabi doğuma girene kadar ayağı yanmış kedi gibi sokaklardaydım dedim gezme dönüşü hatta kontrole gitmiştim de suni sancıyla doğum olacak ne zaman istersen hazırlan gel dediğin de doktor eee hadi gelmişken doğurayım demiştim
Çok uzattım ama cidden hiç korkma kilo konusundayeterki sağlıklı beslen varsada hamilelik sağlıklı ve hayırlı evlat olsun kilo nasılsa verilir emin ol kiloda alsa insan o mucizeyi kucağına alınca herşeye değer diyor insan
Onu bende bir kaç kere içtim ( diyetisyenimiz sağ olsun bir ara önermişti ama çoğu markette yok hatta Ayşe ordada satılıyor diye ordan aldı sağ olsun daha gitmeden millete ben dahil ikram etmekten paketi yarılamıştı)
Çilekli Yeşil çayda var oda gayet keyifli bir içime sahip üstelik mis gibide kokuyor
Allah yardımcın olsunartık son haftaları doya doya geçirin ama kızına ufak ufak yolunu yap işe başlayacağına dair ilk günden çocuk ağlama krizine girmesin
İNşallahhhhhhhhhhh Allah gönlüne göre verir ....Aminnnnn
Hayırlısı olsun canım :)
Oooo hadi hayırlısı olsun inşallah tatlım.
Günaydın herkese
Dirilisci hatun hayırlı haberler al inşALLAH. Belirtiler çok net ama...
@servey canım ALLAH kolaylık versin. Olınız içinde çok zor olacakama bence hedef tutar 65i görürsün
@toplight kaptanım ALLAH babacigina şifa versin inşALLAH. Sana da kolaylık
besbb9 sendeki azim gözümden kaçmıyor tatlım. Menülerde artık süper sakın vazgeçme. Daha çok gençsin ve o fazlalıklar hemen gidecek inşALLAH
@bluedolphin sende de o azmi gördüm bravo canım
spor güzel şey. Birde ben başlayabilsem. Akşam sek sek oynamak istedi spor olsun diye oynayayım dedim ama çok halsizim. Ama toparlayacağım ipimi alacağım eline. Sel sek halimizida koyacağız önümüze zıplaya zıplaya kurtulacağız kilolardan
Gunaydin kizlar maalesef kosturmacam devam ediyo bu telasta dusunun esimin dogumgunumu unutmusum allahtan babam hatirlatti da dun hastaneye gidemedim o yuzden aksam evde kutladik bugun babama tomografi cekilecek biyopside yapilacak dun cok gergindi biraz risk varmis bugun direk hastaneye gidecegim giremezsem haber vereyim dedim
Gunaydin kizlar maalesef kosturmacam devam ediyo bu telasta dusunun esimin dogumgunumu unutmusum allahtan babam hatirlatti da dun hastaneye gidemedim o yuzden aksam evde kutladik bugun babama tomografi cekilecek biyopside yapilacak dun cok gergindi biraz risk varmis bugun direk hastaneye gidecegim giremezsem haber vereyim dedim
Günaydın herkese
@servey canım ALLAH kolaylık versin. Olınız içinde çok zor olacakama bence hedef tutar 65i görürsün
besbb9 sendeki azim gözümden kaçmıyor tatlım. Menülerde artık süper sakın vazgeçme. Daha çok gençsin ve o fazlalıklar hemen gidecek inşALLAH
spor güzel şey. Birde ben başlayabilsem. Akşam sek sek oynamak istedi spor olsun diye oynayayım dedim ama çok halsizim. Ama toparlayacağım ipimi alacağım eline. Sel sek halimizida koyacağız önümüze zıplaya zıplaya kurtulacağız kilolardan
Kızlar burada hava çok soğuk. 6 derece diyor ama yalan. Yağmur da başladı. Ama tam kar havası. Servisi beklerken soğuktan nefes alamadım. ALLAH evsizlere yakacaksizlara yoksullara yardım etsin inşALLAH.
Öyle canım ama ev küçük mecbur 2 defa ağırlayacağım gelecekleri. Artık evler kutu gibi, eskiden at koşturulan salonlar olmuş tuvalet kadar tövbeeee. Kentsel dönüşümmüş peeehhh.
Neyse, hayırlısıyla atlatalım. Senin kuzuya gelince haklı şimdi, reşit oluyor annesiiii. Şöyle en havalısından bir Doğum günü ister tabi. Tarihte güzel mevsimde güzel ohhh mis :)
Kızlar burada hava çok soğuk. 6 derece diyor ama yalan. Yağmur da başladı. Ama tam kar havası. Servisi beklerken soğuktan nefes alamadım. ALLAH evsizlere yakacaksizlara yoksullara yardım etsin inşALLAH.
canim kusura bakma yaaa dün gormemisim mesajini simdi farkettim. Iyiyim cok şükür daha iyi olucam su kilolari verirsek insallah. Yok daha 5 leri goremedim canim 60 ta geziyorum. Hafta sonu arti oluyorum hafta icide anca o artiyi verebiliyorum. Hafta ici olan azmim hafta sonu devam etse simdiye yolun yarisini geçmiştim. Sen neler yapiyosun pek gözükmüyorsun
ah canim yaaa insallah. Siz kac kilolardasınız listede yoksunuz sanırımKız gitme bu cuma sendeŞaka bir yana ama iki gün bile sıkı tutarsan o ödemler gider uçakta içmedin mi yine yeşil çayını
Ben bu cuma malum Öğretmen geliyor diye gidemeyeceğim artık Elife bir zahmet söylersin senle aynı saate banada versin randevubu arada Dilekte bu hafta gitmiyor onada 15inde 11:45e vermiş Yine sen bilirsin ama erken gidince daha çabuk çıkıyoruz malum cumadan sonra daha da kalabalıklaşıyor millet
İnşallah canımvalla maşallah kendimi bu ara beslenme bakımından çok daha iyi hissediyorum
Karşılığını inşallah bir sonraki cuma ( 15inde ) gittiğimde fazlasıyla alacağımı düşünüyorumDayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum ama dayanamam herhalde
Kesinlikle aynı kararlılıkta devam et canımçabuk gelen çabuk gider ve emin ol sana motivasyon olur daha sıkı tutmak için Kesinlikle herkes sana o konuda güveniyor ve inşallah sende çok güzel kilolar vermeye devam edeceksin
İradeli olursak hepimiz çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız sonrada az arada frene bastıktan sonra hiç bir şekilde kilo almayız yeterki geçmişteki hatalarımızı yapmayalım
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sana canımbence sakın inşallah hamile değilimdir deme Rabbinin gücüne gider Rabbim ne eylerse güzel eyler
Hem hamilelikte sağlıklı beslenerek kilo vermeye bile devam edebilirsinBen ikinci kuzuma 108 kiloyla hamile kalmıştım ahanda yandık artık vinçle beni hastaneye götürürler diye bir an korktum açıkçası sonrada amannnn vardır bunda da bir hayır kuzum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil demiştim ve 8 ay sadece sağlıklı beslenerek tam 5 kg vermiştim hatta doktor ve Anestezi doktoru ( hani olurda sezeryan gerekirse diye oda sorular sordu benle ilgili ama şükür gerek kalmadı ) duyduklarınla inanamadılar hatta Anestezi doktoru nasıl başardın demişti dedim hiç kısmadım ama asla sağlıksız bir tek lokma yemedim birde tabi doğuma girene kadar ayağı yanmış kedi gibi sokaklardaydım dedim gezme dönüşü hatta kontrole gitmiştim de suni sancıyla doğum olacak ne zaman istersen hazırlan gel dediğin de doktor eee hadi gelmişken doğurayım demiştim
Çok uzattım ama cidden hiç korkma kilo konusundayeterki sağlıklı beslen varsada hamilelik sağlıklı ve hayırlı evlat olsun kilo nasılsa verilir emin ol kiloda alsa insan o mucizeyi kucağına alınca herşeye değer diyor insan
Onu bende bir kaç kere içtim ( diyetisyenimiz sağ olsun bir ara önermişti ama çoğu markette yok hatta Ayşe ordada satılıyor diye ordan aldı sağ olsun daha gitmeden millete ben dahil ikram etmekten paketi yarılamıştı)
Çilekli Yeşil çayda var oda gayet keyifli bir içime sahip üstelik mis gibide kokuyor
Allah yardımcın olsunartık son haftaları doya doya geçirin ama kızına ufak ufak yolunu yap işe başlayacağına dair ilk günden çocuk ağlama krizine girmesin
İNşallahhhhhhhhhhh Allah gönlüne göre verir ....Aminnnnn
cok iyi canim yaaa valla senin yazdiklarini okuyunca acayip motive oluyorum ve ben tamamen vakitsizlikten spor yapamiyorum halbuki sporu cok seviyorum cok keyif aliyorum ama isten gelince evde at gibi kosturdugum ve esim vardiyalı çalıştığı için annemle evim arasinda mekik dokuyabiliyorum sadece. Seni tebrik ederim canim bu azimle yola devam arkandayimArkadaşlar bugün Squatgirl uygulamasında Doris'in 21 günlük İnce Bacak Challenge'ı başladı. İlk gününde 10448 adım yürüdüm ve Doris'in youtube'daki 40 dakikada 500 kalori yakıyoruz videosunu yaptım.Az evvel bitti, çok mutluyum.
Challenge'ın 1. gününde görev tamamlandı.
Gün içerisinde 1 fincan Türk kahvesi, 1 fincan yeşil çay içildi. 2 lt su içildi. Gün sonuna kadar suyu 3 lt'ye tamamlayacağım.
canim menude sporda harika tebrik ederim cuma iyi sonuclar alacagina inanıyorumBugünün menüsü
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Ara
Ceviz badem
Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt
Ara
Mandalina
Ara
Yeşil çay
Akşam
Fırında tavuk
Mevsim salata
2 litre su içildi
Spor
Callanetics 1 saatlik 10 saatte 10 yaş gençleş
8 min bun
8 min legs
10 dk cardio
10 dk zumba
50 squat
Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon
cok gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versinGunaydin kizlar maalesef kosturmacam devam ediyo bu telasta dusunun esimin dogumgunumu unutmusum allahtan babam hatirlatti da dun hastaneye gidemedim o yuzden aksam evde kutladik bugun babama tomografi cekilecek biyopside yapilacak dun cok gergindi biraz risk varmis bugun direk hastaneye gidecegim giremezsem haber vereyim dedim
amiiiinnn canim sen hangi ildeydinKızlar burada hava çok soğuk. 6 derece diyor ama yalan. Yağmur da başladı. Ama tam kar havası. Servisi beklerken soğuktan nefes alamadım. ALLAH evsizlere yakacaksizlara yoksullara yardım etsin inşALLAH.
Aleyküm selâm BanucugumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün sabah 6da uyanabildim uzun bir aradan sonra
Tam kahvemi yapar keyifle güne başlarım derken bir baktım benim cadılarda uyandıOnlar kakaolu sütlerini içerken bende kahvemi içtim tabi bol suyla güne başladıktan sonra
Sanırım bir iki güne regl olacağım
Bu arada dün gece eşim eve gelince benim şu Ayva tatlımı denedi veeee sonradan gurme kocam bayıldııııııı
Geç saatte bir tane yeter dedim ama adam ikinci parçayıda götürdüTabiki ben tadına dahi bakmadım ( zaten sevmem sanırım hiç denemedim Şekeri bile nasıl diye bakmadım piştikten sonra )
Ay sorma biz evimizi alırken manzaraya vurulduk ( gerçi salonum baya büyük ama 2+1 )
Büyük kız hep söylenir niye dubleks yada en azından 3+1 alsaydınız diye ( eskiden günlük odası olarak kullandığımız odayı o çok ufakken çocuk odası yaptık ama tabi şimdi kardeşiyle ortak olmak hoşuna gitmiyor)
Sağ olsun biz nişanlıyken Annemler sen nereyi istersen orayı alacağız demişlerdi de ben kıyamadım 2+1 yeterli demiştim çok yük olmamak içinşimdi tabi durumu bildiği için öyle söylüyor cadı
Bazen bende diyorum en azından mutfağım büyük olsaydı diye ama maşallah kentsel dönüşüm sayesinde ev fiyatları da fırladıhani kendi evimizi satsak üzerine neredeyse bir okadar daha koymak lazım daha büyük evler için
Hep diyorum kızımada halimize şükür kira derdimiz yok en azındanRAbbim olmayanlara nasip etsin ...Aminnnn
Allah yardımcın olsun canımİnşallah Babacığının sonuçları da güzel çıkar
Ben dün gittim şansıma nasıl olduysa herkesin sonucu çıkmış ama benimki nedense aksilik olmuş çarşambaya kalmış ( sistemde sıkıntı varmış hesapta) Bakalım bukadar bekledim bir gün daha bekleriz artık
Aminnn canıminan her sene kış başlayınca içim sızlıyor hadi biz üşüdüğümüzde petekleri yükseltebiliyoruz ama insancıklar değil sıcak yer kuru yer bile bulmakta zorlanıyor
Bu sabah bende evde çok üşüdüm ( alt kata petekleri yakınca banyonun havlupanından su sızıyormuş diye açamıyorum peteklerieşşek tesisatçıyı aylardır arıyorum ama kendi hatası olduğu halde bir türlü gelip yapmadı Geçen sene kışın sonunda başladı havalar düzeldi diye hadi kapattık petekleri yazında sıkıntı yok diye ha bu gün ha yarın diye sabırla bekledik artık sabrım tükeniyor ilk gördüğüm yerde adamı gırtlaklarım Eşimde onun hatası diye inatla başkasınıda getirmiyor dünya para isteyecekler yada boşuna boruların nerden geçtiğini bilmeyecekleri için fazla yer kıracaklar diye )
Bakalım aracı olan kişiyi arıyoruz artık sen şu işi çöz sonuçta senin elemanın diyebugün hesapta adamı yakalayabilirse getirebilirmiş Ben halledeceğim en kısa zamanda diyip durdu ama tabi ne kadar doğruysa
Anadolunun bağrı olan İstanbul Anadolu yakasındayım.canim kusura bakma yaaa dün gormemisim mesajini simdi farkettim. Iyiyim cok şükür daha iyi olucam su kilolari verirsek insallah. Yok daha 5 leri goremedim canim 60 ta geziyorum. Hafta sonu arti oluyorum hafta icide anca o artiyi verebiliyorum. Hafta ici olan azmim hafta sonu devam etse simdiye yolun yarisini geçmiştim. Sen neler yapiyosun pek gözükmüyorsun
ah canim yaaa insallah. Siz kac kilolardasınız listede yoksunuz sanırım
cok iyi canim yaaa valla senin yazdiklarini okuyunca acayip motive oluyorum ve ben tamamen vakitsizlikten spor yapamiyorum halbuki sporu cok seviyorum cok keyif aliyorum ama isten gelince evde at gibi kosturdugum ve esim vardiyalı çalıştığı için annemle evim arasinda mekik dokuyabiliyorum sadece. Seni tebrik ederim canim bu azimle yola devam arkandayim
canim menude sporda harika tebrik ederim cuma iyi sonuclar alacagina inanıyorum
cok gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versin
amiiiinnn canim sen hangi ildeydin
BursaymışGunaydin kizlar
Yagmurlu bir bursa sabahindan
Dünkü menüm
Sabah
K fleks sütlü
Öğle
1 dilimk kepekli ekmek
Peynir
Domates biber roka
Ayran
Ara
Kus üzümlü leblebi
Aksam
Tavuk suyu çorba
2 kaşık mantı tabağın yarısı kadardı
salata
2 itre su
1 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
175 ip atlama( evde koştururken bu kadar oldu arada derede
Teşekkür ederim canım, sağolasın.canim kusura bakma yaaa dün gormemisim mesajini simdi farkettim. Iyiyim cok şükür daha iyi olucam su kilolari verirsek insallah. Yok daha 5 leri goremedim canim 60 ta geziyorum. Hafta sonu arti oluyorum hafta icide anca o artiyi verebiliyorum. Hafta ici olan azmim hafta sonu devam etse simdiye yolun yarisini geçmiştim. Sen neler yapiyosun pek gözükmüyorsun
ah canim yaaa insallah. Siz kac kilolardasınız listede yoksunuz sanırım
cok iyi canim yaaa valla senin yazdiklarini okuyunca acayip motive oluyorum ve ben tamamen vakitsizlikten spor yapamiyorum halbuki sporu cok seviyorum cok keyif aliyorum ama isten gelince evde at gibi kosturdugum ve esim vardiyalı çalıştığı için annemle evim arasinda mekik dokuyabiliyorum sadece. Seni tebrik ederim canim bu azimle yola devam arkandayim
canim menude sporda harika tebrik ederim cuma iyi sonuclar alacagina inanıyorum
cok gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versin
amiiiinnn canim sen hangi ildeydin
Çok teşekkür ederim canım.Günaydın herkese
Babana acil şifalar diliyorum canım. Çok geçmiş olsun.Gunaydin kizlar maalesef kosturmacam devam ediyo bu telasta dusunun esimin dogumgunumu unutmusum allahtan babam hatirlatti da dun hastaneye gidemedim o yuzden aksam evde kutladik bugun babama tomografi cekilecek biyopside yapilacak dun cok gergindi biraz risk varmis bugun direk hastaneye gidecegim giremezsem haber vereyim dedim
Canım çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?