Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah canim yaaa insallah. Siz kac kilolardasınız listede yoksunuz sanırım

Evet canım 3 hafta önce izne ayrıldım 88.9la 1 aydır omuzumda ve boynumda sıkıntı vardı ve ilaç falan kullandığım için az fark olursa diye kendimi hemen izne ayırdım takımı etkilemesin diye Şükür tahmin ettiğimden az etki oldu ama şu anda reglm ve 90.5 çıktım dün sabah Hani öyle paniklik bir durum yok Allahtan
Rekor kilom 124.5 kgdu 118le 8 ay önce diyetisyene başlamıştık Ayşeyle Allahın izniyle yaza kadar bir 20 kg daha gidecek inşallah

Aleyküm selâm Banucugum
ALLAH yardımcın olsun canım. Ustalarla uğraşmak zor iş.

Sorma valla tam cinnetlik kıvama getiriyorlar insanı
Bana kalsa arayıp ağzıma geleni sayarım da eşim boşver ustaları hafif hoşnut etmek lazım yoksa inadına gelmezler diyor
Hesapta bugün dönüş yapacaktı aracı olan kişi ama bu saat oldu hala ses seda yok

İnşş canım :)

Senin de diyet ve spor süpermiş cuma günü bakalım ne kadar gidecek hep birlikte başaracağız inş :)

Kızlar hamileyim
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

Kahvaltıda 4 siyah zeytin, 1/2 kibrit kutusu taze kaşar peyniri, 1/2 dilim çavdar ekmeği, 2 kuru kayısı yedim.
Ara öğünde 1 su bardağı yoğurt, 1 ekşi elma yedim.
Öğle yemeğinde de 1 kase ezogelin çorbası, 2 dilim beyaz et haşlama, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. 10 çiğ badem yedim.
Akşam yemeğinde evde 1 porsiyon zeytinyağlı pilaki yiyeceğim.
Akşam ara öğününde de 1 kivi yer, 1 su bardağı kefir içerim.

Arkadaşlar sizce 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok mu olmuş öğlen?

Bugün aile hekimime gittim, kan verdim. Tiroid değerlerime ve diğer kan değerlerime bakılacak. Bir önceki tahlilde tsh'ım biraz yüksek çıkmıştı. Bu tahlilde de yüksek çıkarsa Levotiron'u biraz arttıracak. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
Endokrinoloji uzmanıma da randevu aldım. Ama hastane randevuları o kadar yoğun ki ancak 19 Ocak'a randevu alabildim.
Sabahları çoğunlukla çok yorgun hissediyorum, kafamı kaldıramıyorum. Demir ilacı kullanmama, uykumu tam almama rağmen bu durumu yaşıyorum. Ben de bir aile hekimime danışmak istedim. Sabah yorgunluğu hipotiroid ile ilgili bir durum sanırım.

Selam kızlar ne haber bayagdır ortalarda yoktum
Otizmli bi oğlum vardı biliyosunuz onun sağlık okul raporlarıyla uğraşıyorum kaç aydır sonunda hallettim şimdi bi okulu kaldı normal sınıfa kayıtlıydı özel eğitim sınıfına geçecek
Kilo durumlarını sorarsanız 58_60 arası gidip geliyorum kış geldi belki biraz daha verebilirim

Bence menün çok güzel canım, sadece sabah ekmek var, bulgur pilavı da sağlıklı karbonhidrat diye düşünüyorum ama 4 kaşık çok mu soruna kesin bişi diyemeyeceğim, bence çok değil ama.

Oo kimler gelmiş, çok sevindim oğlunun özel eğitime geçmesine. Kış gelince kilo vermek zorlaşır sen kış geldi kilo verebilirim diyosun :)

Hadi hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşALLAH

Cok tsk ederim canım benim

Canım insallah sonuclarin guzel cikar

Bende kışın verebiliyorum sağol cnm bayağ yorucu bi süreçti

Çok tşk ederim kızlar
Gözünaydın dikkat edersen ilk aylarında kilo vermeye devam edebilirsin bende ikinci oğluma kortizon kullanırken 94 kilo hamile kaldım doğuma 88 kilo gittim doğum sonrası 77 idim sonra 95 e çıkıp 5.takımda 50 li kilolara indim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…