- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.281
ah canim yaaa insallah. Siz kac kilolardasınız listede yoksunuz sanırım
Aleyküm selâm Banucugum
ALLAH yardımcın olsun canım. Ustalarla uğraşmak zor iş.
Canım çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canim kusura bakma yaaa dün gormemisim mesajini simdi farkettim. Iyiyim cok şükür daha iyi olucam su kilolari verirsek insallah. Yok daha 5 leri goremedim canim 60 ta geziyorum. Hafta sonu arti oluyorum hafta icide anca o artiyi verebiliyorum. Hafta ici olan azmim hafta sonu devam etse simdiye yolun yarisini geçmiştim. Sen neler yapiyosun pek gözükmüyorsun
ah canim yaaa insallah. Siz kac kilolardasınız listede yoksunuz sanırım
cok iyi canim yaaa valla senin yazdiklarini okuyunca acayip motive oluyorum ve ben tamamen vakitsizlikten spor yapamiyorum halbuki sporu cok seviyorum cok keyif aliyorum ama isten gelince evde at gibi kosturdugum ve esim vardiyalı çalıştığı için annemle evim arasinda mekik dokuyabiliyorum sadece. Seni tebrik ederim canim bu azimle yola devam arkandayim
canim menude sporda harika tebrik ederim cuma iyi sonuclar alacagina inanıyorum
cok gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versin
amiiiinnn canim sen hangi ildeydin
Gunaydin kizlar
Yagmurlu bir bursa sabahindan
Dünkü menüm
Sabah
K fleks sütlü
Öğle
1 dilimk kepekli ekmek
Peynir
Domates biber roka
Ayran
Ara
Kus üzümlü leblebi
Aksam
Tavuk suyu çorba
2 kaşık mantı tabağın yarısı kadardı
salata
2 itre su
1 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
175 ip atlama( evde koştururken bu kadar oldu arada derede
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar hamileyim
İnşş canım :)
Senin de diyet ve spor süpermiş cuma günü bakalım ne kadar gidecek hep birlikte başaracağız inş :)
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinKızlar hamileyim
Kızlar hamileyim
Hadi hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşALLAHKızlar hamileyim
Bence menün çok güzel canım, sadece sabah ekmek var, bulgur pilavı da sağlıklı karbonhidrat diye düşünüyorum ama 4 kaşık çok mu soruna kesin bişi diyemeyeceğim, bence çok değil ama.Kahvaltıda 4 siyah zeytin, 1/2 kibrit kutusu taze kaşar peyniri, 1/2 dilim çavdar ekmeği, 2 kuru kayısı yedim.
Ara öğünde 1 su bardağı yoğurt, 1 ekşi elma yedim.
Öğle yemeğinde de 1 kase ezogelin çorbası, 2 dilim beyaz et haşlama, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. 10 çiğ badem yedim.
Akşam yemeğinde evde 1 porsiyon zeytinyağlı pilaki yiyeceğim.
Akşam ara öğününde de 1 kivi yer, 1 su bardağı kefir içerim.
Arkadaşlar sizce 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok mu olmuş öğlen?
Selam kızlar ne haber bayagdır ortalarda yoktum
Otizmli bi oğlum vardı biliyosunuz onun sağlık okul raporlarıyla uğraşıyorum kaç aydır sonunda hallettim şimdi bi okulu kaldı normal sınıfa kayıtlıydı özel eğitim sınıfına geçecek
Kilo durumlarını sorarsanız 58_60 arası gidip geliyorum kış geldi belki biraz daha verebilirim
canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Gözün aydın kuzum, hayırla kucağına da al inşallah, çok sevindim
Hadi hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşALLAH
Bugün aile hekimime gittim, kan verdim. Tiroid değerlerime ve diğer kan değerlerime bakılacak. Bir önceki tahlilde tsh'ım biraz yüksek çıkmıştı. Bu tahlilde de yüksek çıkarsa Levotiron'u biraz arttıracak. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
Endokrinoloji uzmanıma da randevu aldım. Ama hastane randevuları o kadar yoğun ki ancak 19 Ocak'a randevu alabildim.
Sabahları çoğunlukla çok yorgun hissediyorum, kafamı kaldıramıyorum. Demir ilacı kullanmama, uykumu tam almama rağmen bu durumu yaşıyorum. Ben de bir aile hekimime danışmak istedim. Sabah yorgunluğu hipotiroid ile ilgili bir durum sanırım.
Bende kışın verebiliyorum sağol cnm bayağ yorucu bi süreçtiBence menün çok güzel canım, sadece sabah ekmek var, bulgur pilavı da sağlıklı karbonhidrat diye düşünüyorum ama 4 kaşık çok mu soruna kesin bişi diyemeyeceğim, bence çok değil ama.
Oo kimler gelmiş, çok sevindim oğlunun özel eğitime geçmesine. Kış gelince kilo vermek zorlaşır sen kış geldi kilo verebilirim diyosun :)
Oda bayagdir yok sanırım gelir belki bir günBi gündeebrusonmez gelse de selam verse ya.
Gözünaydın dikkat edersen ilk aylarında kilo vermeye devam edebilirsin bende ikinci oğluma kortizon kullanırken 94 kilo hamile kaldım doğuma 88 kilo gittim doğum sonrası 77 idim sonra 95 e çıkıp 5.takımda 50 li kilolara indimÇok tşk ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?