- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.301
Sende nasıl durumlar hala buralardasınBi günde @ebrusonmez gelse de selam verse ya.
Gözünaydın dikkat edersen ilk aylarında kilo vermeye devam edebilirsin bende ikinci oğluma kortizon kullanırken 94 kilo hamile kaldım doğuma 88 kilo gittim doğum sonrası 77 idim sonra 95 e çıkıp 5.takımda 50 li kilolara indim
Kolay gelsin canım. Hayırlısıyla okul işinde kolayca çözülür inşALLAH. Delikanlıyı öp bizim için deSelam kızlar ne haber bayagdır ortalarda yoktum
Otizmli bi oğlum vardı biliyosunuz onun sağlık okul raporlarıyla uğraşıyorum kaç aydır sonunda hallettim şimdi bi okulu kaldı normal sınıfa kayıtlıydı özel eğitim sınıfına geçecek
Kilo durumlarını sorarsanız 58_60 arası gidip geliyorum kış geldi belki biraz daha verebilirim
İnşallah canımGünaydın ve iyi geceler
Gece gece telefonla dürtmeyeyim sizi dedim, bari foruma yazayım. Umut beyler gece hayatına akmak istedi, ben de kıramadım kendisini
Ağlanacak halime güler oldum, iyice huniyi taktım galibaaaa
Ah kuzum bırakma durumunu henüz yaşamadım ama git gellerini anlayabiliyorum. Ne diyelim hayırlısı olsun, o da sen de minimum hasarla atlatın bu süreci umarım ki
Kaptanım kolay gelsin. Acil şifalar diliyorumGunaydin kizlar maalesef kosturmacam devam ediyo bu telasta dusunun esimin dogumgunumu unutmusum allahtan babam hatirlatti da dun hastaneye gidemedim o yuzden aksam evde kutladik bugun babama tomografi cekilecek biyopside yapilacak dun cok gergindi biraz risk varmis bugun direk hastaneye gidecegim giremezsem haber vereyim dedim
Sağol canımmmmmfancynancy canım, Nevoş prensesimin doğum günü kutlu olsun. @nilsub tatlım Isa'nin da doğum günü kutlu olsun. ALLAH nice güzel yaşlar göstersin. Sağlıkla ve huzurla inşALLAH
aynen canımBursaymış
aaaa inan çok sevindim canim tebrik ederim ilk çocuğun kac yasindaydi planli bir gebelik sanırımKızlar hamileyim
insallah canim gitsin gelmesin bidaha bu kilolarTeşekkür ederim canım, sağolasın.
Kilo verme sürecinde ben de senin yanındayım.
Hepbirlikte kurtulalım fazla kilolarımızdan ve fit olalım inşallah.
cok gecmis olsun canim ama cok iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah tekrar donersin buralara ve hedefine ulaşırsınEvet canım 3 hafta önce izne ayrıldım 88.9la1 aydır omuzumda ve boynumda sıkıntı vardı ve ilaç falan kullandığım için az fark olursa diye kendimi hemen izne ayırdım takımı etkilemesin diye Şükür tahmin ettiğimden az etki oldu ama şu anda reglm ve 90.5 çıktım dün sabah Hani öyle paniklik bir durum yok Allahtan
Rekor kilom 124.5 kgdu118le 8 ay önce diyetisyene başlamıştık Ayşeyle Allahın izniyle yaza kadar bir 20 kg daha gidecek inşallah
Sorma valla tam cinnetlik kıvama getiriyorlar insanı
Bana kalsa arayıp ağzıma geleni sayarım da eşim boşver ustaları hafif hoşnut etmek lazım yoksa inadına gelmezler diyor
Hesapta bugün dönüş yapacaktı aracı olan kişi ama bu saat oldu hala ses seda yok
insallah canim basarmak icin burdayiz evvelAllah halledicez bu isi en kisa zamandaİnşş canım :)
Senin de diyet ve spor süpermiş cuma günü bakalım ne kadar gidecek hep birlikte başaracağız inş :)
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Bence menu guzel canim 4 kasik bulgurda cok değil ama sanirim seni rahatsiz ettikisorma ihtiyaci hissettin bence ok degilKahvaltıda 4 siyah zeytin, 1/2 kibrit kutusu taze kaşar peyniri, 1/2 dilim çavdar ekmeği, 2 kuru kayısı yedim.
Ara öğünde 1 su bardağı yoğurt, 1 ekşi elma yedim.
Öğle yemeğinde de 1 kase ezogelin çorbası, 2 dilim beyaz et haşlama, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. 10 çiğ badem yedim.
Akşam yemeğinde evde 1 porsiyon zeytinyağlı pilaki yiyeceğim.
Akşam ara öğününde de 1 kivi yer, 1 su bardağı kefir içerim.
Arkadaşlar sizce 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok mu olmuş öğlen?
gecmis olsun canim bu duzensizligi tam bir kilo alma nedeni benimde yavas calisiyorlar ama doktor ilac vermedi surekli kontrol oluyorumBugün aile hekimime gittim, kan verdim. Tiroid değerlerime ve diğer kan değerlerime bakılacak. Bir önceki tahlilde tsh'ım biraz yüksek çıkmıştı. Bu tahlilde de yüksek çıkarsa Levotiron'u biraz arttıracak. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
Endokrinoloji uzmanıma da randevu aldım. Ama hastane randevuları o kadar yoğun ki ancak 19 Ocak'a randevu alabildim.
Sabahları çoğunlukla çok yorgun hissediyorum, kafamı kaldıramıyorum. Demir ilacı kullanmama, uykumu tam almama rağmen bu durumu yaşıyorum. Ben de bir aile hekimime danışmak istedim. Sabah yorgunluğu hipotiroid ile ilgili bir durum sanırım.
merhaba canim srnde benim gibi kısin verip yazin alanlardansin sanirim malesef ben yazin kilo aliyorum kışında o kilolari vermeye çalışıyorum her sene böyleSelam kızlar ne haber bayagdır ortalarda yoktum
Otizmli bi oğlum vardı biliyosunuz onun sağlık okul raporlarıyla uğraşıyorum kaç aydır sonunda hallettim şimdi bi okulu kaldı normal sınıfa kayıtlıydı özel eğitim sınıfına geçecek
Kilo durumlarını sorarsanız 58_60 arası gidip geliyorum kış geldi belki biraz daha verebilirim
Kızlar burada hava çok soğuk. 6 derece diyor ama yalan. Yağmur da başladı. Ama tam kar havası. Servisi beklerken soğuktan nefes alamadım. ALLAH evsizlere yakacaksizlara yoksullara yardım etsin inşALLAH.
Ay sorma biz evimizi alırken manzaraya vurulduk ( gerçi salonum baya büyük ama 2+1 )
Büyük kız hep söylenir niye dubleks yada en azından 3+1 alsaydınız diye ( eskiden günlük odası olarak kullandığımız odayı o çok ufakken çocuk odası yaptık ama tabi şimdi kardeşiyle ortak olmak hoşuna gitmiyor)
Sağ olsun biz nişanlıyken Annemler sen nereyi istersen orayı alacağız demişlerdi de ben kıyamadım 2+1 yeterli demiştim çok yük olmamak içinşimdi tabi durumu bildiği için öyle söylüyor cadı
Bazen bende diyorum en azından mutfağım büyük olsaydı diye ama maşallah kentsel dönüşüm sayesinde ev fiyatları da fırladıhani kendi evimizi satsak üzerine neredeyse bir okadar daha koymak lazım daha büyük evler için
Hep diyorum kızımada halimize şükür kira derdimiz yok en azındanRAbbim olmayanlara nasip etsin ...Aminnnn
Teşekkür ederim canım.Cok tsk ederim canım benim
Canım insallah sonuclarin guzel cikar
Teşekkür ederim canım, sağolasın.Bence menün çok güzel canım, sadece sabah ekmek var, bulgur pilavı da sağlıklı karbonhidrat diye düşünüyorum ama 4 kaşık çok mu soruna kesin bişi diyemeyeceğim, bence çok değil ama.
Aslında çorba ve tavuk doyurmuştu. Pilavı bir kaşık aldım. Hoşuma gitti, 4 kaşık yiyiverdim. 2 kaşık da kafi gelirdi aslında, tutamadım kendimiBence menu guzel canim 4 kasik bulgurda cok değil ama sanirim seni rahatsiz ettikisorma ihtiyaci hissettin bence ok degil
gecmis olsun canim bu duzensizligi tam bir kilo alma nedeni benimde yavas calisiyorlar ama doktor ilac vermedi surekli kontrol oluyorum.
Cnm hosgeldin ogretmenlik isi ne oldu oglun icin sevindim cnmSelam kızlar ne haber bayagdır ortalarda yoktum
aynen canım
aaaa inan çok sevindim canim tebrik ederim ilk çocuğun kac yasindaydi planli bir gebelik sanırım
insallah canim gitsin gelmesin bidaha bu kilolar
cok gecmis olsun canim ama cok iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah tekrar donersin buralara ve hedefine ulaşırsın
insallah canim basarmak icin burdayiz evvelAllah halledicez bu isi en kisa zamanda
Bence menu guzel canim 4 kasik bulgurda cok değil ama sanirim seni rahatsiz ettikisorma ihtiyaci hissettin bence ok degil
gecmis olsun canim bu duzensizligi tam bir kilo alma nedeni benimde yavas calisiyorlar ama doktor ilac vermedi surekli kontrol oluyorum
merhaba canim srnde benim gibi kısin verip yazin alanlardansin sanirim malesef ben yazin kilo aliyorum kışında o kilolari vermeye çalışıyorum her sene böyle
Hayırlısı olsun bebegın nnnnHayırlısı canım tsk ederim yarın ogrenicez inşallah
Iste bu ıyı oldu ablacımKizlar 3 gun rapor aldim ev is hastane perisan oldum rahat rahat hastaneye gider gelirim isle ugrasmam diye
[QUOTE="prensesss01aynen canım
aaaa inan çok sevindim canim tebrik ederim ilk çocuğun kac yasindaydi planli bir gebelik sanırım
insallah canim gitsin gelmesin bidaha bu kilolar
cok gecmis olsun canim ama cok iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah tekrar donersin buralara ve hedefine ulaşırsın
insallah canim basarmak icin burdayiz evvelAllah halledicez bu isi en kisa zamanda
Bence menu guzel canim 4 kasik bulgurda cok değil ama sanirim seni rahatsiz ettikisorma ihtiyaci hissettin bence ok degil
gecmis olsun canim bu duzensizligi tam bir kilo alma nedeni benimde yavas calisiyorlar ama doktor ilac vermedi surekli kontrol oluyorum
merhaba canim srnde benim gibi kısin verip yazin alanlardansin sanirim malesef ben yazin kilo aliyorum kışında o kilolari vermeye çalışıyorum her sene böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?