Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tsk ederim canım
Bende sağlıklı beslenmeye özen göstereceğim bu arada tebrik ederim masallah ne guzel kilo vermissin

Kolay gelsin canım. Hayırlısıyla okul işinde kolayca çözülür inşALLAH. Delikanlıyı öp bizim için de

İnşallah canım gece gece uyusun diye gezdirdiniz mi paşayı muma çeviriyorlar bizi valla mumaaaa

Kaptanım kolay gelsin. Acil şifalar diliyorum

aynen canım

Kızlar hamileyim
aaaa inan çok sevindim canim tebrik ederim ilk çocuğun kac yasindaydi planli bir gebelik sanırım

Teşekkür ederim canım, sağolasın.
Kilo verme sürecinde ben de senin yanındayım.
Hepbirlikte kurtulalım fazla kilolarımızdan ve fit olalım inşallah.
insallah canim gitsin gelmesin bidaha bu kilolar

cok gecmis olsun canim ama cok iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah tekrar donersin buralara ve hedefine ulaşırsın

insallah canim basarmak icin burdayiz evvelAllah halledicez bu isi en kisa zamanda

Bence menu guzel canim 4 kasik bulgurda cok değil ama sanirim seni rahatsiz ettikisorma ihtiyaci hissettin bence ok degil
gecmis olsun canim bu duzensizligi tam bir kilo alma nedeni benimde yavas calisiyorlar ama doktor ilac vermedi surekli kontrol oluyorum

merhaba canim srnde benim gibi kısin verip yazin alanlardansin sanirim malesef ben yazin kilo aliyorum kışında o kilolari vermeye çalışıyorum her sene böyle

Kızlar burada hava çok soğuk. 6 derece diyor ama yalan. Yağmur da başladı. Ama tam kar havası. Servisi beklerken soğuktan nefes alamadım. ALLAH evsizlere yakacaksizlara yoksullara yardım etsin inşALLAH.

Aminnnnn

İnşallah canım valla kafayı yemiş durumda emlak piyasası bir de pastacılar delirmişler bildiğin. Hayır iki ucu cicili değnek. Kirada otursan milleti zengin ediyorsun ev almaya kalksan zaten şu sıra alamazsın da ömür billah borç ödüyorsun. O kadar pahalı ki öde öde bitmiyor Bizdeki kutup ayısı şansıyla ev almaya kalksak 300 aldığımızı yarın yüze satarlar :))) Sonrak keklendiğimizle kalırız

Bence menün çok güzel canım, sadece sabah ekmek var, bulgur pilavı da sağlıklı karbonhidrat diye düşünüyorum ama 4 kaşık çok mu soruna kesin bişi diyemeyeceğim, bence çok değil ama.
Teşekkür ederim canım, sağolasın.
Çok da güzel yapmışlardı bulgur pilavını, dayanamadım.

Aslında çorba ve tavuk doyurmuştu. Pilavı bir kaşık aldım. Hoşuma gitti, 4 kaşık yiyiverdim. 2 kaşık da kafi gelirdi aslında, tutamadım kendimi
Akşam ekmek yemedim yemekte.
Barbunya pilaki yerine de z.yağlı fasulye ve yoğurtlu kereviz yedim.
Teşekkür ederim canım. Moral verdi mesajın.

Cnm hosgeldin ogretmenlik isi ne oldu oglun icin sevindim cnm

2 yasinda canım yok planlı değil korunuyordm surpriz oldu
Tsk ederim canım

Bugünün menüsü

Sabah 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su

Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit k. peynir
Domates
Salatalık
1 tane haşlanmış yumurta

Ara
Ceviz badem

Öğlen
1 tabak nohut
1 kase yoğurt
3 adet sarma

Ara
Yeşil çay

Ara
Muz

Akşam
Kapuska
Yoğurt
2 adet sarma

Su bugün 1 litre içebildim
Spor callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş

[QUOTE="prensesss01
Evet cnm kış sebzeleri bana iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…