Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm hosgeldin ogretmenlik isi ne oldu oglun icin sevindim cnm
Saol kaptanım hosbuldum benim oğlumun önceki tanısı atipik otizm di. Bu raporda artık belirgin otizm %80 ve ağır engelli o yüzden çalışma hayatını erteledim onunla ilgileniyorum ilerde belki tekrar düşünürüm sınavdan hem istediğim puan alamadım hemde alim da yok malesef hayırlısı bakalım

Allah yardımcınız olsun canım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydım Bebiş görmeye gittim eşimin halasına ( kuzen bebişiyle geldi 1 haftalığına )
Gece geç döndük ama kesinlikle kaçamaksız devam ettim hatta bir ara markete gidip kendime yeşil çay bile aldım
Bu arada benim KVde hastalanmış onun bana yaptığı gibi telefonda eee işin ne yat bol bol dinlen dedim geçmiş olsun için aradığımda
Küçük görümcemlerde ailecek hastalanmışlar onlarada artık bugün bir mesaj atarım geçmiş olsun yamulmuşsunuz diye eee intikam soğuk yenir

Öğlen bakalım doktor sonucum için ne diyecek Keyif kahvemi içtim üstüne kahvaltımıda yaptım şimdide keyif çayımı içiyorum Regl olmama rağmen çok rahat devam ediyorum beslenmeme Tabi yeşil çay ve suyumuda ihmal etmiyorum Bakalım haftaya cuma diyetisyende ne çıkacağım

Kız aynı şansdan bende de var
Bazen Annemle onun muhabbeti geçince biz ölünce mirasdan istediğin gibi daire alırsın diyor ( şimdi alsa kardeşlerimden biri bir şey demese biri kesin der diye kadın niyetlenemiyor bile tabu onun üzerine de olsa yine sıkıntı yaratırlar yok efendim o istediği gibi alındı diye )
Bende makarasına diyorum kız senin ölmeni mi bekleyeceğim hem ben 50 yaşından sonra zengin olsam ne yazar sen bana inat 30 sene daha yaşarsın diye nasıl gülüyor Annem yok yok okadar yaşamam ben diye
Şaka olduğunu biliyor tabi Rabbim onlara uzun sağlıklı ömürler versin de gerisi önemli değil varsın böyle devam etsin RAbbim olmayanlara versin önce sonuçta aç değiliz açıkta değiliz çok şükür

Kizlar 3 gun rapor aldim ev is hastane perisan oldum rahat rahat hastaneye gider gelirim isle ugrasmam diye

Çok geçmiş olsun canım inşallah işlerini de kolaylıkla halledersin

Kendime inat spor yapıcam. Hasta da olsam hoplayıp zıplayamazsam iple, eliptik yapıcam. Bitmiyor arkadaş ne pis bir hastalık ya. Bitti gibi yapıp tekrar başlıyor. Yarın ya da cuma doktora giderim herhalde. Ama ne doktoruna gideyim kızlar? KBB mi dahiliye mi? KBB alerji ilaçları verip yollayacak beni. Öfff bilemedim

Aynı durumdayım hala geçmedi ne pismiş arkadaş duygusal bağ kurdu galiba benle ayrılamıyor

Günaydın Arkadaşlar
Dün 10000 adım yürüdüm. Gece de Doris Hofer'in "Tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz" ve "İnce ve sıkı bacaklar" egzersizlerini yaptım.
Diyetisyenime gittiğimde beklediğinden az miktarda yağ yakmış oluyordum hep, mahcup oluyordum. Kas kaybım da oluyordu. Bu duruma bir son vermeye karar verdim.

Selam kızlar,
canım sıkkın dünden beri.bizim sitenin ,beyni olmayan ,sonradan görme bile diyemeyeceğim vasıfsız,cins kadınları(özellikle kullandım daha ağır yazacaktım da kendime yakıştıramadım)sitemizin bahçesin de yaşayan kedileri belediyeye toplatıp attırıyorlar.
dün yönetimden mesaj gelince çok kötü oldum.dışardaydım yoksa o sinirle napardım bilmiyorum,yönetimi arayıp ağzıma geleni saydım.
Büyük Allah'ım ,sebep olanlardan ,en ufak bile katkısı olanlardan kat be kat çıkarsın inşallah.

Aaaa yazık günah ya ne biçim insanlar var bizim köpeğinde sol gözü kör olmuş aldığı darbeden:'(

Bugünün menüsünü paylaşayım sizlerle arkadaşlar.
Sabah 5 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu az tuzlu beyaz peynir, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek yedim.
Ara öğünde 1 fincan güllü yeşil çay içtim. 10 çiğ badem yedim.
Öğlearasında yemekhanede 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 100 gr tavuk ızgara ve salata yiyeceğim. Menüde iç pilav da var. 3 yemek kaşığı kadar.
Öğleden sonranın ara öğünü için 2 mandalina getirdim. Yanında yoğurt yerim.
Akşam yemeğinde ise zeytinyağlı barbunya pilaki yerim. (Dün akşam yemeğinde zeytinyağlı barbunya pilaki yiyecektim; ama programımda bir değişiklik oldu. 4 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye ve yoğurtlu kereviz salatası yedim.)
Akşam ara öğününde ise 1 su bardağı yoğurt ve 1 Trabzon hurması yerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum arkadaşım. Maalesef içinde insan sevgisi olmayan kişiler hayvanları da sevmiyor.
Bizim sitede de çok tatlı üç köpeğimiz var. Her gün bizi gördüklerinde gelip kendilerini içtenlikle sevdiriyorlar. Aynı zamanda akşamları orada bekliyor ve güvenliğimizi sağlıyorlar bir anlamda. Hırsızlığı v.s. önlüyorlar.
Geçen gün bu köpeklerden birini severken adamın biri yaklaşıp "seviyorsunuz ama bana saldırdı bunlar" dedi. Ben de dayanamayıp, "bunlar çok iyi huylu köpekler, sizi sevmemişler demek ki" dedim. Bu köpeklerin hisleri çok kuvvetli. Veterinerde düzenli bakımları, aşıları yapılıyor. Site sakinlerinin verdiği mama ve yemeklerle besleniyorlar. Evde beslenen köpekten bir farkları yok. Durup dururken kimseye saldırmaz veya havlamazlar. Kişinin kendisi saldırgan bir davranışta bulunmuşsa veya tekme atıp, sopayla vurmuşsa saldırırlar ancak.
Hayvanları sevmeyen, sevgisiz insanlara çok kızıyorum. Kedilere de köpeklere de çok eziyet ediyorlar.
Bu şehir bizim yaşam alanımız olduğu gibi onların da yaşam alanı. Aşıları ve sağlık kontrolleri belediye tarafından yapılmalı. Ama barınakların koşulları onların yaşaması için hiç elverişli değil. Keşke onları sahiplenen aileleri (özellikle bahçeli evi olan kişiler) olsa ve hayatlarının kalan kısmını sıcak bir yuvada geçirebilseler.

Hayirlisi olsun tatlim
Cok iyi yapmissin bende az sonra gidecegim bakalim ne cikacak 15 gunluk sonuclatim

Tünaydınlar
Canım sabah yorgunluğu hipotiroidden dolayı olabilir. Sonuçların iyi çıkar umarım
Hoşgeldin canım, maşallah kilo almamışsın :)
Oğlun için de böylesi daha iyi olmuştur
İnşallah canım gece gece uyusun diye gezdirdiniz mi paşayı muma çeviriyorlar bizi valla mumaaaa
Hahah yok canım, gecenin 2'sinde çat diye açtı gözleri sabah uyanmış gibi. Oturduk oynadık 2 saat, 4'te uyudu :)
2 yasinda canım yok planlı değil korunuyordm surpriz oldu
Tsk ederim canım
Olsun canım vardır bir hayır. Yaşlarının yakın olması iyi aslında :)

Bunlar insan degil yaa nasil dusunuyorlar ben ozellikle kislari sokak kopekleri icin her aksam olmasa da firsat buldukca biseyler hazirlayip birakiyorum geldikleri yere ki kisin magdur olmasinlar diye sllah korkusu yok bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…