- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.321
Saol kaptanım hosbuldum benim oğlumun önceki tanısı atipik otizm di. Bu raporda artık belirgin otizm %80 ve ağır engelli o yüzden çalışma hayatını erteledim onunla ilgileniyorum ilerde belki tekrar düşünürüm sınavdan hem istediğim puan alamadım hemde alim da yok malesef hayırlısı bakalımCnm hosgeldin ogretmenlik isi ne oldu oglun icin sevindim cnm
Allah yardımcınız olsun canımSaol kaptanım hosbuldum benim oğlumun önceki tanısı atipik otizm di. Bu raporda artık belirgin otizm %80 ve ağır engelli o yüzden çalışma hayatını erteledim onunla ilgileniyorum ilerde belki tekrar düşünürüm sınavdan hem istediğim puan alamadım hemde alim da yok malesef hayırlısı bakalım
Aminnnnn
İnşallah canımvalla kafayı yemiş durumda emlak piyasası bir de pastacılar delirmişler bildiğin. Hayır iki ucu cicili değnek. Kirada otursan milleti zengin ediyorsun ev almaya kalksan zaten şu sıra alamazsın da ömür billah borç ödüyorsun. O kadar pahalı ki öde öde bitmiyor Bizdeki kutup ayısı şansıyla ev almaya kalksak 300 aldığımızı yarın yüze satarlar :))) Sonrak keklendiğimizle kalırız
Kizlar 3 gun rapor aldim ev is hastane perisan oldum rahat rahat hastaneye gider gelirim isle ugrasmam diye
Aynı durumdayım hala geçmedi ne pismiş arkadaş duygusal bağ kurdu galiba benle ayrılamıyorKendime inat spor yapıcam. Hasta da olsam hoplayıp zıplayamazsam iple, eliptik yapıcam. Bitmiyor arkadaş ne pis bir hastalık ya. Bitti gibi yapıp tekrar başlıyor. Yarın ya da cuma doktora giderim herhalde. Ama ne doktoruna gideyim kızlar? KBB mi dahiliye mi? KBB alerji ilaçları verip yollayacak beni. Öfff bilemedim
Aaaa yazık günah ya ne biçim insanlar var bizim köpeğinde sol gözü kör olmuş aldığı darbeden:'(Selam kızlar,
canım sıkkın dünden beri.bizim sitenin ,beyni olmayan ,sonradan görme bile diyemeyeceğim vasıfsız,cins kadınları(özellikle kullandım daha ağır yazacaktım da kendime yakıştıramadım)sitemizin bahçesin de yaşayan kedileri belediyeye toplatıp attırıyorlar.
dün yönetimden mesaj gelince çok kötü oldum.dışardaydım yoksa o sinirle napardım bilmiyorum,yönetimi arayıp ağzıma geleni saydım.
Büyük Allah'ım ,sebep olanlardan ,en ufak bile katkısı olanlardan kat be kat çıkarsın inşallah.
Kuzum ya kıyamamAaaa yazık günah ya ne biçim insanlar var bizim köpeğinde sol gözü kör olmuş aldığı darbeden:'(
Katılıyorum arkadaşım. Maalesef içinde insan sevgisi olmayan kişiler hayvanları da sevmiyor.Selam kızlar,
canım sıkkın dünden beri.bizim sitenin ,beyni olmayan ,sonradan görme bile diyemeyeceğim vasıfsız,cins kadınları(özellikle kullandım daha ağır yazacaktım da kendime yakıştıramadım)sitemizin bahçesin de yaşayan kedileri belediyeye toplatıp attırıyorlar.
dün yönetimden mesaj gelince çok kötü oldum.dışardaydım yoksa o sinirle napardım bilmiyorum,yönetimi arayıp ağzıma geleni saydım.
Büyük Allah'ım ,sebep olanlardan ,en ufak bile katkısı olanlardan kat be kat çıkarsın inşallah.
Çok üzüldüm canım. Allah böyle kötü kalpli insanların kötülüklerinden korusun tüm canları. Onlar sevgiye sevgiyle karşılık veren, çok özel canlar.Aaaa yazık günah ya ne biçim insanlar var bizim köpeğinde sol gözü kör olmuş aldığı darbeden:'(
Hayirlisi olsun tatlimSaol kaptanım hosbuldum benim oğlumun önceki tanısı atipik otizm di. Bu raporda artık belirgin otizm %80 ve ağır engelli o yüzden çalışma hayatını erteledim onunla ilgileniyorum ilerde belki tekrar düşünürüm sınavdan hem istediğim puan alamadım hemde alim da yok malesef hayırlısı bakalım
Cok iyi yapmissin bende az sonra gidecegim bakalim ne cikacak 15 gunluk sonuclatimGünaydın Arkadaşlar
Dün 10000 adım yürüdüm. Gece de Doris Hofer'in "Tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz" ve "İnce ve sıkı bacaklar" egzersizlerini yaptım.
Diyetisyenime gittiğimde beklediğinden az miktarda yağ yakmış oluyordum hep, mahcup oluyordum. Kas kaybım da oluyordu. Bu duruma bir son vermeye karar verdim.
Canım sabah yorgunluğu hipotiroidden dolayı olabilir. Sonuçların iyi çıkar umarımBugün aile hekimime gittim, kan verdim. Tiroid değerlerime ve diğer kan değerlerime bakılacak. Bir önceki tahlilde tsh'ım biraz yüksek çıkmıştı. Bu tahlilde de yüksek çıkarsa Levotiron'u biraz arttıracak. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
Endokrinoloji uzmanıma da randevu aldım. Ama hastane randevuları o kadar yoğun ki ancak 19 Ocak'a randevu alabildim.
Sabahları çoğunlukla çok yorgun hissediyorum, kafamı kaldıramıyorum. Demir ilacı kullanmama, uykumu tam almama rağmen bu durumu yaşıyorum. Ben de bir aile hekimime danışmak istedim. Sabah yorgunluğu hipotiroid ile ilgili bir durum sanırım.
Hoşgeldin canım, maşallah kilo almamışsın :)Selam kızlar ne haber bayagdır ortalarda yoktum
Otizmli bi oğlum vardı biliyosunuz onun sağlık okul raporlarıyla uğraşıyorum kaç aydır sonunda hallettim şimdi bi okulu kaldı normal sınıfa kayıtlıydı özel eğitim sınıfına geçecek
Kilo durumlarını sorarsanız 58_60 arası gidip geliyorum kış geldi belki biraz daha verebilirim
Hahah yok canım, gecenin 2'sinde çat diye açtı gözleri sabah uyanmış gibi. Oturduk oynadık 2 saat, 4'te uyudu :)İnşallah canımgece gece uyusun diye gezdirdiniz mi paşayı muma çeviriyorlar bizi valla mumaaaa
Olsun canım vardır bir hayır. Yaşlarının yakın olması iyi aslında :)2 yasinda canım yok planlı değil korunuyordm surpriz oldu
Tsk ederim canım
Bunlar insan degil yaa nasil dusunuyorlar ben ozellikle kislari sokak kopekleri icin her aksam olmasa da firsat buldukca biseyler hazirlayip birakiyorum geldikleri yere ki kisin magdur olmasinlar diye sllah korkusu yok bunlardaSelam kızlar,
Çok teşekkür ederim.Hayirlisi olsun tatlim
Cok iyi yapmissin bende az sonra gidecegim bakalim ne cikacak 15 gunluk sonuclatim
Çok teşekkür ederim canım.Tünaydınlar
Canım sabah yorgunluğu hipotiroidden dolayı olabilir. Sonuçların iyi çıkar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?