- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.341
UFAKMIŞ AMA OLSUN BERABER BÜYÜRLER NE GÜZEL ARKADAŞ GİBİ OLURLAR. ALLAH SAĞLICAKLA ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN CANIM2 yasinda canım yok planlı değil korunuyordm surpriz oldu
Tsk ederim canım
BENCE MENÜ GÜZEL SENDE BENİM GİBİ SARMALARDAN GİTMİŞŞİNBugünün menüsü
Sabah 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit k. peynir
Domates
Salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
Ara
Ceviz badem
Öğlen
1 tabak nohut
1 kase yoğurt
3 adet sarma
Ara
Yeşil çay
Ara
Muz
Akşam
Kapuska
Yoğurt
2 adet sarma
Su bugün 1 litre içebildim
Spor callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :)Tşk ederim canım
Sorma canım ya ben hayvana işkence yapan insandan korkarım merhamet duygusu yok demekki eline bir imkan geçse kadına çoluğa çocuğa ne yaparlar Allah öyle insanları kahretsin evlerden ırakÇok üzüldüm canım. Allah böyle kötü kalpli insanların kötülüklerinden korusun tüm canları. Onlar sevgiye sevgiyle karşılık veren, çok özel canlar.
Evet buna katılıyorum, yakabileceksen ye, yakamayacaksan yeme :)dün bir yerde bi yazı okudum çok etkilendim
insan yediği için kilo almaz yediği kadar hareket etmediği için kilo alır
ve yine yemeyerek kilo vermez yediğinden fazla hareket edersen sağlıklı kilo verir yazıyordu.
blki hepinizin bildiği birseydir. ama insan okuyunca gerçekten etkileniyo.
bu demek oluyoki sadece kilo vermek için değil her zaman fit kalmak için hareket şart
sonra ne yersen ye yeterki yediğini yak....
o zaman pastada yersin ömrü billah pasta yemicekmiyiz.
bu arada bu hafta hem bizde hemde annemde pasta yapıldı.
ben hiç yemedim bu yüzden bu hafta taktım pastaya
Kaptanım tam ben yazıyordum, sen çağırmışsın :)5. Takima bwkleriz
Az sonra tartilacam canli yayin gecerim sizeÇok teşekkür ederim.
Dilerim tartı sonuçların çok iyi çıkar canım.
MERAKLA BEKLİYORUZAz sonra tartilacam canli yayin gecerim size
İnsanlarda artık vicdan merhamet kalmamış gerçekten cok yazık hiç bi zararı olmayan hayvanlardan ne isterler bilmemSelam kızlar,
canım sıkkın dünden beri.bizim sitenin ,beyni olmayan ,sonradan görme bile diyemeyeceğim vasıfsız,cins kadınları(özellikle kullandım daha ağır yazacaktım da kendime yakıştıramadım)sitemizin bahçesin de yaşayan kedileri belediyeye toplatıp attırıyorlar.
dün yönetimden mesaj gelince çok kötü oldum.dışardaydım yoksa o sinirle napardım bilmiyorum,yönetimi arayıp ağzıma geleni saydım.
Büyük Allah'ım ,sebep olanlardan ,en ufak bile katkısı olanlardan kat be kat çıkarsın inşallah.
UFAKMIŞ AMA OLSUN BERABER BÜYÜRLER NE GÜZEL ARKADAŞ GİBİ OLURLAR. ALLAH SAĞLICAKLA ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN CANIM
BENCE MENÜ GÜZEL SENDE BENİM GİBİ SARMALARDAN GİTMİŞŞİN
Doğru karar vermişsin. Her zaman verdiğimiz kiloların yağ olduğunu düşünüyoruz ama öyle olmuyor. Tabi birde tam tersi var. Aldığımız her kiloyu da yağ olarak düşünüyoruz. Bunu en iyi medikal tartı da görüyoruz.Günaydın Arkadaşlar
Dün 10000 adım yürüdüm. Gece de Doris Hofer'in "Tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz" ve "İnce ve sıkı bacaklar" egzersizlerini yaptım.
Diyetisyenime gittiğimde beklediğinden az miktarda yağ yakmış oluyordum hep, mahcup oluyordum. Kas kaybım da oluyordu. Bu duruma bir son vermeye karar verdim.
Selam kızlar,
canım sıkkın dünden beri.bizim sitenin ,beyni olmayan ,sonradan görme bile diyemeyeceğim vasıfsız,cins kadınları(özellikle kullandım daha ağır yazacaktım da kendime yakıştıramadım)sitemizin bahçesin de yaşayan kedileri belediyeye toplatıp attırıyorlar.
dün yönetimden mesaj gelince çok kötü oldum.dışardaydım yoksa o sinirle napardım bilmiyorum,yönetimi arayıp ağzıma geleni saydım.
Büyük Allah'ım ,sebep olanlardan ,en ufak bile katkısı olanlardan kat be kat çıkarsın inşallah.
Yazık kaplanaAaaa yazık günah ya ne biçim insanlar var bizim köpeğinde sol gözü kör olmuş aldığı darbeden:'(
2.2 kg vermisim 15 gunde
Benim yilbasi hedefim 65 ti ama tutmadi
Listeye dönüş yaklaştı mi? Dönsün mü
Seker haberler sende sen napiyonHi görlzzz napıyosunuz??
Sana hiii görlzzz. Kayıp kız ÖzgeHi görlzzz napıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?