Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 yasinda canım yok planlı değil korunuyordm surpriz oldu
Tsk ederim canım
UFAKMIŞ AMA OLSUN BERABER BÜYÜRLER NE GÜZEL ARKADAŞ GİBİ OLURLAR. ALLAH SAĞLICAKLA ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN CANIM

BENCE MENÜ GÜZEL SENDE BENİM GİBİ SARMALARDAN GİTMİŞŞİN

selam kızlar
dünkü menüm
sabah
1 muz
1 ufak unonun kruvasan
öğle
salata
5 adet sarma
peynir
ayran
(evde ne varsa topladım geldim iş yerime)
akşam
tavuk suyu çorbası
yoğurtlu ıspanak
5 adet sarma

2 litre su içtim
bitki çayı 1 fincan
yeşil çay 1 fincan
salep

100 adet ip atladım
bu sabahta lesliye tekrar başladım hadi hayırlısı

dün bir yerde bi yazı okudum çok etkilendim
insan yediği için kilo almaz yediği kadar hareket etmediği için kilo alır
ve yine yemeyerek kilo vermez yediğinden fazla hareket edersen sağlıklı kilo verir yazıyordu.
blki hepinizin bildiği birseydir. ama insan okuyunca gerçekten etkileniyo.
bu demek oluyoki sadece kilo vermek için değil her zaman fit kalmak için hareket şart
sonra ne yersen ye yeterki yediğini yak....
o zaman pastada yersin ömrü billah pasta yemicekmiyiz.
bu arada bu hafta hem bizde hemde annemde pasta yapıldı.
ben hiç yemedim bu yüzden bu hafta taktım pastaya

Çok üzüldüm canım. Allah böyle kötü kalpli insanların kötülüklerinden korusun tüm canları. Onlar sevgiye sevgiyle karşılık veren, çok özel canlar.
Sorma canım ya ben hayvana işkence yapan insandan korkarım merhamet duygusu yok demekki eline bir imkan geçse kadına çoluğa çocuğa ne yaparlar Allah öyle insanları kahretsin evlerden ırak

Evet buna katılıyorum, yakabileceksen ye, yakamayacaksan yeme :)

İnsanlarda artık vicdan merhamet kalmamış gerçekten cok yazık hiç bi zararı olmayan hayvanlardan ne isterler bilmem
UFAKMIŞ AMA OLSUN BERABER BÜYÜRLER NE GÜZEL ARKADAŞ GİBİ OLURLAR. ALLAH SAĞLICAKLA ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN CANIM

BENCE MENÜ GÜZEL SENDE BENİM GİBİ SARMALARDAN GİTMİŞŞİN

Aynen canım dayanamadım

Doğru karar vermişsin. Her zaman verdiğimiz kiloların yağ olduğunu düşünüyoruz ama öyle olmuyor. Tabi birde tam tersi var. Aldığımız her kiloyu da yağ olarak düşünüyoruz. Bunu en iyi medikal tartı da görüyoruz.

kediler o "hanım"lara ne yapmışlar acaba?
Ama çok merhametsiz bir toplum olma yolunda ilerliyoruz. ALLAH bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…