- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.361
benimde 75di. Benim hala umudum var. Sende umudunu kaybetme. 1 ayda 60 kilo veren mantıklı değil ama 1 ayda 5-6kilo veren var. Verilebilir yaniBenim yilbasi hedefim 65 ti ama tutmadi
Sanirim haftaya listeye girerim niyetim oyle
Teşekkürler.Doğru karar vermişsin. Her zaman verdiğimiz kiloların yağ olduğunu düşünüyoruz ama öyle olmuyor. Tabi birde tam tersi var. Aldığımız her kiloyu da yağ olarak düşünüyoruz. Bunu en iyi medikal tartı da görüyoruz.
Bu harika.2.2 kg vermisim 15 gunde
Bağımlı seniTelime kavuştum sonunda merhaba hanımlar, evde unutmuşum bi yanım eksik gibiydi tüm gün
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Tesekkur ederim iyi etti sayin kaptan cok memnun oldum:)Kaptanım tam ben yazıyordum, sen çağırmışsın :)
Banucum çok geçmiş olsunSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Tekrar herkese hayırlı günler
Hele şükür evime varabildim
Hastaneye gittiğimde sonucum yine piyasada yoktudeli oldum hatta hemen diğer sonuçların gönderileceği hastaneyi aradım cevap vermediler sonra hastanedeki bayana dedim siz arayın bakın pazartesi de aynı şey oldu üstelik aradığımda biz gönderdik demişlerdi dedim
Neyse hemen gönderiyoruz dediler tabi o hemen oldu 30 dakika
Şükür Nöroloji doktoru çok yoğun değildi de çabuk sıra geldi
Doktor sonucumu inceledi3 adet boyunda 1 adette belde fıtık varmış ( eşimde de sayı aynı )
Belin çok iyi durumda fıtığa rağmen dediancak boyundaki fıtıklar kötü durumdaymış Ameliyat kaçınılmaz çünkü ne yaparsan yok bu fıtıklar fizik tedavisiyle de olsa asla düzelmez dedi
Sen yinede birde Beyin cerrahımızla görüş dedi ve sağ olsun direk arayıp beni göndereceğini haber verdi
Sağ olsun Beyin Cerrahı da çok ilgiliydi ( daha önce eşimden zaten biliyordum)
Uzun uzun muayene etti hatta MR görüntülerini bilgisayarda inceledi
Oda Nöroloji doktoru gibi Ameliyat kaçınılmaz dediSağ elim sol elime göre daha güçsüz ve bundan sonra beklersem daha kötü olabileceğimi ( ellerde ve bacaklarda kasılmalar boşluğa basar gibi yere düşme durumu olabilir dedi )
Ameliyat sürecini anlatırken benim verdiğim kiloları da duyunca çok şaşırdı süper yaaa dedihatta uzun uzun nasıl verdiğimi falan sordu
İstersen biraz daha bekle ama bu bekleme sürecinde işte daha kötü olma durumları 1 hafta sonra da başlayabilir 1 sene sonra da dedi ( tabi o süreçte boynumdaki ağrı ve basınç ameliyat olmadığım sürece devam edecekmiş ve yapılacak bir şey yok dedi)
Gitmişken muasebeyle de görüştüm ücret konusunda ve sağ olsun Doktor da kendi adına indirim yapılmasını da istemiş ve 6 000 liralık Ameliyatı 4 500e düşürdülerhatta muasebeci sadece bilgi aldığımı daha sonra geleceğimi söyleyince sıkıntı yok ben dosyanıza doktorun indirim talebini ekledim daha sonrada olsa bu fiyat geçerli olacak dedi
Tabi eşimle konuştuk ve bir iki doktora daha danışmak istiyorumAmeliyattan 1 gün sonra genelde taburcu olunuyormuş ve 1 hafta sonra hiç ameliyat olmamış gibi rahat olacaksın dedi çok ağrı olurmu dediğimde de 2 normal doğum yapmış biri için ağrı çok daha az dedi
Kararsız kaldım ama eninde sonunda ameliyat olmak zorundaymışım
moni Ayşem sinirlenmekte çok haklısın bende olsam kıyameti koparırdım
Kızlarında dediği gibi bunlarda Allah korkusu yok
Ben kesinlikle hiç birine selam dahi vermem bu saatten sonraresmen de senin yerinde olsam yüzlerine söylerdim benim Allah korkusu olmayana, Rabbim yarattığı o minicik dilsiz kullarına acımayan insanlarla işim olmaz bundan sonra diye Oturup ancak çay ve börek eşliğinde dedikodu yapsınlar Ayşe kaç kilo verdi dur bir gidip görelim desinler Allah büyük onlara yaptıklarının karşılığını da inşallah misliyle görürler
Tünaydınlar
Olsun canım vardır bir hayır. Yaşlarının yakın olması iyi aslında :)
UFAKMIŞ AMA OLSUN BERABER BÜYÜRLER NE GÜZEL ARKADAŞ GİBİ OLURLAR. ALLAH SAĞLICAKLA ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN CANIM
BENCE MENÜ GÜZEL SENDE BENİM GİBİ SARMALARDAN GİTMİŞŞİN
Heh buldum. Yeni arkadaş gelmiş.. Hoşgeldin canım. Kaptanımız çağırmış seni. Ördekcimle ben de k.yardımcılarıyız.Okudum, kabul ettim.
Teşekkür ederim özgemBaşka kim vardı...
moni monişim geçmiş olsun tatsız şeyler yaşanmış maalesef böyle insanlarla heryerde muhattap olmak zorunda kalıyoruz. Bişey gelmez gittikleri yerde başlarına inşallah
Banucum çok geçmiş olsunbir iki doktora daha görün tabiiki canım fikir alırsın bende kimbilir kaç tane vardır fıtık korkudan gitmiyorum
Bizim sitenin ,tek sosyal faaliyeti markete gitmek olan,hobileri de dedikodu ve kuluçkaya yatıp çocuk doğurmak olan ,doğurduklarına da terbiye verip eğitemeyen sıfatsız ,vasıfsız bir takım"kadın"mahlukatları ve saz arkadaşları yüzünden kediciklerimiz toplanıp atılmış bile
Bugün yönetime dilekçe yazıp,imza toplama kağıtlarımı hazırlayıp gittim.
imza toplayacağımı bunun için süre verilmesini isticektim.maalesef 2 gündür zaten kedileri toplayıp bir parka bırakmışlar
Ben bu kadıncıklarla selamı keseli çok oldu.hayaller ve hevesle taşındığım evimden şu an nefret ediyorum.bağnaz zihniyetli mahlukatlarla aynı yerde yaşamak istemiyorum ,elimde olsa yarın taşınırım, buradan kurtulma planları yapmaya başlıyım ,inşallah Rabbim,güzel insanların yaşadığı bir yer nasip eder,hepimize
Çok dolu ,kızgın ve üzgünüm
Çok hainleşmişiz ya. Onlar da can.Selam kızlar,
canım sıkkın dünden beri.bizim sitenin ,beyni olmayan ,sonradan görme bile diyemeyeceğim vasıfsız,cins kadınları(özellikle kullandım daha ağır yazacaktım da kendime yakıştıramadım)sitemizin bahçesin de yaşayan kedileri belediyeye toplatıp attırıyorlar.
dün yönetimden mesaj gelince çok kötü oldum.dışardaydım yoksa o sinirle napardım bilmiyorum,yönetimi arayıp ağzıma geleni saydım.
Büyük Allah'ım ,sebep olanlardan ,en ufak bile katkısı olanlardan kat be kat çıkarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?