- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.381
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Sevgiler.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Tekrar herkese hayırlı günler
Hele şükür evime varabildim
Hastaneye gittiğimde sonucum yine piyasada yoktudeli oldum hatta hemen diğer sonuçların gönderileceği hastaneyi aradım cevap vermediler sonra hastanedeki bayana dedim siz arayın bakın pazartesi de aynı şey oldu üstelik aradığımda biz gönderdik demişlerdi dedim
Neyse hemen gönderiyoruz dediler tabi o hemen oldu 30 dakika
Şükür Nöroloji doktoru çok yoğun değildi de çabuk sıra geldi
Doktor sonucumu inceledi3 adet boyunda 1 adette belde fıtık varmış ( eşimde de sayı aynı )
Belin çok iyi durumda fıtığa rağmen dediancak boyundaki fıtıklar kötü durumdaymış Ameliyat kaçınılmaz çünkü ne yaparsan yok bu fıtıklar fizik tedavisiyle de olsa asla düzelmez dedi
Sen yinede birde Beyin cerrahımızla görüş dedi ve sağ olsun direk arayıp beni göndereceğini haber verdi
Sağ olsun Beyin Cerrahı da çok ilgiliydi ( daha önce eşimden zaten biliyordum)
Uzun uzun muayene etti hatta MR görüntülerini bilgisayarda inceledi
Oda Nöroloji doktoru gibi Ameliyat kaçınılmaz dediSağ elim sol elime göre daha güçsüz ve bundan sonra beklersem daha kötü olabileceğimi ( ellerde ve bacaklarda kasılmalar boşluğa basar gibi yere düşme durumu olabilir dedi )
Ameliyat sürecini anlatırken benim verdiğim kiloları da duyunca çok şaşırdı süper yaaa dedihatta uzun uzun nasıl verdiğimi falan sordu
İstersen biraz daha bekle ama bu bekleme sürecinde işte daha kötü olma durumları 1 hafta sonra da başlayabilir 1 sene sonra da dedi ( tabi o süreçte boynumdaki ağrı ve basınç ameliyat olmadığım sürece devam edecekmiş ve yapılacak bir şey yok dedi)
Gitmişken muasebeyle de görüştüm ücret konusunda ve sağ olsun Doktor da kendi adına indirim yapılmasını da istemiş ve 6 000 liralık Ameliyatı 4 500e düşürdülerhatta muasebeci sadece bilgi aldığımı daha sonra geleceğimi söyleyince sıkıntı yok ben dosyanıza doktorun indirim talebini ekledim daha sonrada olsa bu fiyat geçerli olacak dedi
Tabi eşimle konuştuk ve bir iki doktora daha danışmak istiyorumAmeliyattan 1 gün sonra genelde taburcu olunuyormuş ve 1 hafta sonra hiç ameliyat olmamış gibi rahat olacaksın dedi çok ağrı olurmu dediğimde de 2 normal doğum yapmış biri için ağrı çok daha az dedi
Kararsız kaldım ama eninde sonunda ameliyat olmak zorundaymışım
@moni Ayşem sinirlenmekte çok haklısın bende olsam kıyameti koparırdım
Kızlarında dediği gibi bunlarda Allah korkusu yok
Ben kesinlikle hiç birine selam dahi vermem bu saatten sonraresmen de senin yerinde olsam yüzlerine söylerdim benim Allah korkusu olmayana, Rabbim yarattığı o minicik dilsiz kullarına acımayan insanlarla işim olmaz bundan sonra diye Oturup ancak çay ve börek eşliğinde dedikodu yapsınlar Ayşe kaç kilo verdi dur bir gidip görelim desinler Allah büyük onlara yaptıklarının karşılığını da inşallah misliyle görürler
Ah kıyamam Nilgüş ya, yazık hayvancağızaAaaa yazık günah ya ne biçim insanlar var bizim köpeğinde sol gözü kör olmuş aldığı darbeden:'(
Amin canım.Sorma canım ya ben hayvana işkence yapan insandan korkarım merhamet duygusu yok demekki eline bir imkan geçse kadına çoluğa çocuğa ne yaparlar Allah öyle insanları kahretsin evlerden ırak
Abboooovvv, aman alıştırmayın kuzum. Sonra suyunu çıkarırHahah yok canım, gecenin 2'sinde çat diye açtı gözleri sabah uyanmış gibi. Oturduk oynadık 2 saat, 4'te uyudu :)
Heee emziriyosun havan var di mi, oturduğun yerde 1 saat spor yapmış sayılıyorsun. Zayıfsın da zaten cık cık cıkEvet buna katılıyorum, yakabileceksen ye, yakamayacaksan yeme :)
Oooo harikasın2.2 kg vermisim 15 gunde
O hanımların evini fareler bassın. Kedi kadar fareler. Sana gelmesinler ama monişim.kediler o "hanım"lara ne yapmışlar acaba?
Ama çok merhametsiz bir toplum olma yolunda ilerliyoruz. ALLAH bildiği gibi yapsın
Niye öbürüne de hapis olsun cezası. Sahibi yok diye parayla eziyet serbest mi@nilsub aklıma ne geldi. Keşke o zaman jandarmaya haber verseydiniz. Sahipli evcil hayvana eziyet etmenin hapis cezası varmış. Sahipsiz hayvana eziyetin de 2000 küsur para cezası.
Hiii beybi, miss you yapıyoruz.Hi görlzzz napıyosunuz??
Tabiiii birileri gibi 2 haftada 4 kilo versek var yaaaa, oohhhhooo oooo. Ben 3 haftaya mezun olurumbenimde 75di. Benim hala umudum var. Sende umudunu kaybetme. 1 ayda 60 kilo veren mantıklı değil ama 1 ayda 5-6kilo veren var. Verilebilir yani
Merhabalar,Tesekkur ederim iyi etti sayin kaptan cok memnun oldum:)
"Merhaba,
30 yasindayim. Boy 168cm kilom 70.
Su an 7 ayi bitmek uzere olan bir bebegim var kilolarimdan kendisi mesul
Kilo problemim kendimce hep oldu ama 70 kiloyu hic gormemistim. Evlendigimde 58 kiloydum, 4 sene sonunda 62 oldum ve bu kiloyla hamile kaldim. 76 ile dogum yaptim 5.gun 67 olmustum bile ama malum emzirmek icin yemek eylemi yemek icin emzirmeye donustu ve bir ay icinde 74 kilo oldum. Kendi cabalarimla bir bucuk ayda 70e indim, simdi ise motivasyon icin yardiminiza ihtiyacim var"
Mesajimla basvuruda bulundum, 5. Takim yanit verdi.
Merhaba sayin takim arkadaslarim umarim sizlere iyi bir yoldas olurum
O zaman aramıza hoşgeldin.Tesekkur ederim iyi etti sayin kaptan cok memnun oldum:)
"Merhaba,
Kilo problemim kendimce hep oldu ama 70 kiloyu hic gormemistim. Evlendigimde 58 kiloydum, 4 sene sonunda 62 oldum ve bu kiloyla hamile kaldim. 76 ile dogum yaptim 5.gun 67 olmustum bile ama malum emzirmek icin yemek eylemi yemek icin emzirmeye donustu ve bir ay icinde 74 kilo oldum. Kendi cabalarimla bir bucuk ayda 70e indim, simdi ise motivasyon icin yardiminiza ihtiyacim var"
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım. Benimkilerin arası da 3 yaş. Biraz seni zorlayacaklar ama birlikte büyüyecekler. Hazır bilgiler tazeyken o da aradan çıkacakEvet canım arkadaş gibi buyuyecekler aynen hayırlısı
Atlatmıştım ama bir daha yakaladı beni ya
Banuş çok geçmiş olsun bebeğim. Çabuk karar vermeyin aman gözünü seveyim. Bu tip ameliyatlar çok ciddi. Annemin fibromiyaljisi için ilk başta disk kayması teşhisi koyup kesin ameliyat demişlerdi, birkaç doktor daha gezdikten sonra işin sinirsel olduğu çıktı ortaya. Yani fıtıksa tabi fıtıktır ama ilaçlar var, ne bileyim fizik tedavi var. Öfff, acil şifalar dilerim tatlım. Kendin için tabii ki en doğru kararı yine sen vereceksidir, endişelerimi yazmak istedim sadece.Çok haklısın canım kızmaktaRabbim onlara zaten gereken dersi verir inşallah
Biliyorsun bizim Dilekde geçenlerde bir Yavru bulmuştu ( başka kedilerin saldırısına uğramış )
Maşallah iyileşmeye başlamış hatta evin içinde pıtır pıtır geziniyormuşOda kendi sokağındaki oturan insan müsveddeleriyle defalarca kavga etti hatta en son bir karı kocaya bir daha bu kedilerden birine pişttt dediğinizi görürsem çok kötü olur siz nasıl Müslümansınız, Müslümanlık sadece namaz kılmayla bitmiyor diye bağırmış
Bir daha o oldu kedilerin yanlarından geçerken çok daha dikkatli geçiyorlar dedi
Sokaklarındaki bir çoğu komşusuda Allah razı olsun senin sayende biz eskiden kedilerden pek haz etmezken artık onları beslemeden edemiyoruz demişler
Bazı insanlara tepki vermek gerekiyor yoksa jetonları düşmeyebiliyor
Nereye taşınırsan taşın her yerde var böyleleriHayır sevmeyebilirsin beslemeyebilirsin ama bari bırak diledikleri gibi özgürce dolaşsınlar nasılsa birileri rızıklarına vesile olacaktır
Bak benim Annemde evde hayvan besleyemez hatta eskiden aman pittir piredir diye sokaktaki kedilere de yaklaşamazdı yhatta bana hep derdi ufakken bile bir gün pire kapacaksın elleme şu kedileri diye çokta lülü
Şimdi ben kedileri besledikçe sevdikçe oda diyor Allahın yarattığı canlımillet bir anlık zevki için alıp sonra sokağa salıyor hiç Allah korkusu yok bu insanlarda diye
Hatta Dilek'in yavrusunu duyunca ( veterinere bir 70 lira tedavisi için harcadığınıda tabi) bende deng gelsem eve alamam belki ama kesinlikle veterinere götürüp gereken tedavisini yaptırırım dedi dedim merak etme senden önce ben onu eve alırım sende benim büyük kızı alırsın eve dedim malum bizimkinin kedi fobisi var ufaklıktan kalma
Çok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmen dileğiyle.Atlatmıştım ama bir daha yakaladı beni yahayatımın en uzun gribini geçirmişken yeniden hasta olmam akıl alır değil.
AminnnnÇok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmen dileğiyle.
Banuş çok geçmiş olsun bebeğim. Çabuk karar vermeyin aman gözünü seveyim. Bu tip ameliyatlar çok ciddi. Annemin fibromiyaljisi için ilk başta disk kayması teşhisi koyup kesin ameliyat demişlerdi, birkaç doktor daha gezdikten sonra işin sinirsel olduğu çıktı ortaya. Yani fıtıksa tabi fıtıktır ama ilaçlar var, ne bileyim fizik tedavi var. Öfff, acil şifalar dilerim tatlım. Kendin için tabii ki en doğru kararı yine sen vereceksidir, endişelerimi yazmak istedim sadece.
Güzel Allahım hepimize sağlık sıhhat, hastalarımıza da şifalar versin.
Merhaba. Hoşgeldin. InşALLAH sende istediğin kiloya ulaşırsınTesekkur ederim iyi etti sayin kaptan cok memnun oldum:)
"Merhaba,
Ayşem seni çok iyi anlıyorum. Maalesef bu "insanlar" var. Aramızda yaşıyor. Gücümüzün yettiğine kabadayılık yapıyoruz. Acizlik bence bu başka birşey değil.Banucum çok geçmiş olsunbir iki doktora daha görün tabiiki canım fikir alırsın bende kimbilir kaç tane vardır fıtık korkudan gitmiyorum
Bizim sitenin ,tek sosyal faaliyeti markete gitmek olan,hobileri de dedikodu ve kuluçkaya yatıp çocuk doğurmak olan ,doğurduklarına da terbiye verip eğitemeyen sıfatsız ,vasıfsız bir takım"kadın"mahlukatları ve saz arkadaşları yüzünden kediciklerimiz toplanıp atılmış bile
Bugün yönetime dilekçe yazıp,imza toplama kağıtlarımı hazırlayıp gittim.
imza toplayacağımı bunun için süre verilmesini isticektim.maalesef 2 gündür zaten kedileri toplayıp bir parka bırakmışlar
Ben bu kadıncıklarla selamı keseli çok oldu.hayaller ve hevesle taşındığım evimden şu an nefret ediyorum.bağnaz zihniyetli mahlukatlarla aynı yerde yaşamak istemiyorum ,elimde olsa yarın taşınırım, buradan kurtulma planları yapmaya başlıyım ,inşallah Rabbim,güzel insanların yaşadığı bir yer nasip eder,hepimize
Çok dolu ,kızgın ve üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?