Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Sevgiler.

Hahah yok canım, gecenin 2'sinde çat diye açtı gözleri sabah uyanmış gibi. Oturduk oynadık 2 saat, 4'te uyudu :)
Abboooovvv, aman alıştırmayın kuzum. Sonra suyunu çıkarır

Evet buna katılıyorum, yakabileceksen ye, yakamayacaksan yeme :)
Heee emziriyosun havan var di mi, oturduğun yerde 1 saat spor yapmış sayılıyorsun. Zayıfsın da zaten cık cık cık

2.2 kg vermisim 15 gunde
Oooo harikasın ya kaptanım akupunktur iyi geliyor mu? Ben de mi gitsem acaba. Ya o diyet havasına giremiyorum bir türlü aklımı kaçıracağım. Ne tatilmiş arkadaş. Gitmeseydi. Keşke. Çoktan 6lı rakamlarda olurdum şimdiye kadar

kediler o "hanım"lara ne yapmışlar acaba?
Ama çok merhametsiz bir toplum olma yolunda ilerliyoruz. ALLAH bildiği gibi yapsın
O hanımların evini fareler bassın. Kedi kadar fareler. Sana gelmesinler ama monişim.

@nilsub aklıma ne geldi. Keşke o zaman jandarmaya haber verseydiniz. Sahipli evcil hayvana eziyet etmenin hapis cezası varmış. Sahipsiz hayvana eziyetin de 2000 küsur para cezası.
Niye öbürüne de hapis olsun cezası. Sahibi yok diye parayla eziyet serbest mi

Hi görlzzz napıyosunuz??
Hiii beybi, miss you yapıyoruz. Keyfin nasıl canım?

Merhabalar,
Hoşgeldin.

O zaman aramıza hoşgeldin.
Ben, servey ve morordek te emzirenler kulübündeyiz. Ama benim çıkmama az kaldı, 2 oluyor 10 gün sonra küçük prensim inşallah noktalayacağız bu işi. Bende 37 yaşında 2 çocuk annesiyim. Ve şimdilik ev hanımıyım. İzne çıktım listeden dönmeye çalışıyorum

Banuş çok geçmiş olsun bebeğim. Çabuk karar vermeyin aman gözünü seveyim. Bu tip ameliyatlar çok ciddi. Annemin fibromiyaljisi için ilk başta disk kayması teşhisi koyup kesin ameliyat demişlerdi, birkaç doktor daha gezdikten sonra işin sinirsel olduğu çıktı ortaya. Yani fıtıksa tabi fıtıktır ama ilaçlar var, ne bileyim fizik tedavi var. Öfff, acil şifalar dilerim tatlım. Kendin için tabii ki en doğru kararı yine sen vereceksidir, endişelerimi yazmak istedim sadece.
Güzel Allahım hepimize sağlık sıhhat, hastalarımıza da şifalar versin.

Çok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmen dileğiyle.
Aminnnn nasıl pis bir şey anlatamam ama inanki. Sanki dayak yemişim gibi, kollarım bacaklarım ağrıyor sürekli bir uyku hali. Vitamin alıyorum da ayakta duruyorum herhalde. Çocuklar olmasa var ya 1 hafta yataktan çıkmam yeminle o derece.

Hadi kızlar ben kaçar. Menü yazmaya yüzüm yok. Bu kızın Doğum günü bitirdi beni. Yarın yeni bir gün. Ne yapalım. Düşüp düşüp kalkacağız artık.
Şu ufak tefek cinayetler konusuna da bakıp yatarım.
Herkese iyi gecelleeeerrrrr

Allah razı olsun canım dediğin gibi ameliyat risk gerçi bademcik ameliyatı bile riskli
Fizik tedavilik bir durumun yok dedi her iki doktor da ( Önce Nöroloji doktoru gördü zaten sonrada Beyin Cerrahı ) tabi ben yinede MR sonucunu Araştırma Hastanesinde göründüğüm Fizik Tedavi doktoruna da göstereceğim bakalım o ne diyecek birde görümcemi daha evvel ameliyat eden çok ünlü bir doktor var onada gösterelim diyor eşim
Artık ona göre düşünüp taşınırız nasılsa

Merhaba. Hoşgeldin. InşALLAH sende istediğin kiloya ulaşırsın

Ayşem seni çok iyi anlıyorum. Maalesef bu "insanlar" var. Aramızda yaşıyor. Gücümüzün yettiğine kabadayılık yapıyoruz. Acizlik bence bu başka birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…