Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ALLAH ALLAH böyle ananın çocuğunda kedi fobisi. Ilginc
Bmw hayranları severim ama evde istemiyorum. Sebebi ben evdekilere zor yetisiyorum o hayvani (balık bile olsa) hakkıyla bakamazsam diye düşünüyorum. Sokaktaki hayranları sevmem beslemek kolayıma geliyor. ALLAH yarattığı her mahlukatın rızkını vererek yaratıyor.

Demek ki hayatta en kötü şey sahipsiz olmak. Ama kimsesizlerin kimsesi, sahipsizlerin sahibi ALLAH var. Ben her zaman diyorum ALLAH'tan korkmuyorsan istediğini yap. Birgün gelecek o yaptıklarının hesabını verecekler. 3-5 tane kediye tahammül edemeyiz. Köpekleri döver kör ederiz. nilsub ben kaplana çok üZüldüm. Ama çok şükür yaşıyor. Ölebilirdi de. Kimsenin yaptığı kimseye kâr kalmıyor. Ona bunları yapanlarda aynısını bulacaklar. O kedileri de sığındığı yerden atanlar birgün kendileride sığınacak yer bulamayacaklar.
Miss you yapıyoruz ne yaavvvv. Bu miss you nün tarifini ver bakalım
Suyu geçişlerimin hızı beni bile korkutuyor artık

Evet canım arkadaş gibi buyuyecekler aynen hayırlısı

Hamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza versin insaallah.

Hepsi tamamdir, bu demek oluyor ki spora baslayacagim

Merhabalar,
Hoşgeldin.

Hosbuldum tesekkurler

Hosbuldum tesekkur ederim.
Sizin cogu bitmis azi kalmis maasallah o vakte kadar emer insaallah benim oglum da. Kendisi birakmazsa ben biraktiramam sanirim isiniz zor
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
Merhaba. Hoşgeldin. InşALLAH sende istediğin kiloya ulaşırsın

Ne kadar guzel bir dua, umarim hep birlikte ulasiriz hedeflere
Hedef demisken benim birkac tane var
Varmak istedigim son durak 58 insaallah. Ya da 56 mi desem hadi yine birkac kilo alirsam Nasil karar vericez hedef kiloya

Cok geçmiş olsunn canım bencede birkaç doktora daha göster sonra kararını verirsin gerçi 3 fıtıkta fazlaymış zorluyordur seni

Canım hoşgeldin Büşra bende yeni katıldım gruba 22 yaşındayım 80 kiloyum hep beraber vereceğiz inş

Atlatmıştım ama bir daha yakaladı beni ya hayatımın en uzun gribini geçirmişken yeniden hasta olmam akıl alır değil.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Gunaydin arkadaslar
Günaydın canım

Hoşgeldin şekerim, benim minik de 6 gün sonra 7 ayını bitirecek :) Seninle ortak noktamız çoktur diye tahmin ediyorum
Kaptan yardımcısıyım ben, 28 yaşındayım. Bu arada hedef kilonu kaç olarak kaydedelim canım?
Abboooovvv, aman alıştırmayın kuzum. Sonra suyunu çıkarır
Alıştırır mıyım, henüz o kadar kafayı yemedim çok şükür ama yarım saatten fazla uyutmaya çalışıp uyumayınca ve gecenin bi yarısı "aaaaaa aaaaaaa" diye bağırmaya başlayınca peki madem dedim ne yapayım :)
Hatta bu gece de az kalsın yine öyle bi şeyler yaşamak üzereydik ki artık zorlaya zorlaya uyuttum. İşimiz var ya, çocuk 2-3 aylıkken daha iyi uyuyordu valla
Heee emziriyosun havan var di mi, oturduğun yerde 1 saat spor yapmış sayılıyorsun. Zayıfsın da zaten cık cık cık
Sen emzirmiyor musun sanki, hala aramızdan çıkmadın ona göre

Kızlar dün giremedim malum sınava az kaldı ben tutuştum ders çalışıyorm :)

Dünün menüsü
Sabah 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su

Kahvaltı
1 yumurta
1 kibrit k peynir
Domates
1 dilim tb ekmeği

Ara
Muz

Öğlen
Brokoli çorbası
Haşlanmış ciğer
1 kade yoğurt

Ara
Yeşil çay
4 adet ceviz

Akşam
Kuru fasulye
Çoban salata

Su 1.5 litre
Spor yapamadım

Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon

2.2 kg vermisim 15 gunde
OOO çok iyi vermişsiniz akupunkturmu vardı sizde?

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. fıtık çok ağrılı ve zor iştir eminim çevremde olan insanlar var.

Telime kavuştum sonunda merhaba hanımlar, evde unutmuşum bi yanım eksik gibiydi tüm gün
telefonkolik seni

hoşgeldin canım yerleşmeyen kilo bizim değildir o yüzden çabuk verirsin ben 1 senede kurtulmuştum doğum kilolarımdan. işin kolay yeterki ipin ucunu bırakma. bu arada bebişinide güle güle büyüt

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünü de herkes hafif atlatır da yarın güzel bildirimlerimiz olur
Yarın Öğretmenimizi ağırlıyoruz öğleden sonra inşallah yarınıda atlatıp sonraki haftada yine sıkı tutup Sibele ve listeye bomba gibi bir dönüş yaparım
Yapacağım ikramlardan yemeyi düşünmüyorum ( sadece az kısır yerim oda öğle yemeği niyetine akşamıda sırf yoğurt salata ile geçiştiririm ki kısır şişlik yapmasın )

Şükür bugün hafif bir ağrıyla uyandım
Bu arada hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah...aminnn

Çok ufakken komşunun kedisini severken hayvan saldırdı nedense ( ki normalde de hep seviyordu ) Tabi o zaman 3 - 4 yaşlarındaydı ve aklı çıktı Günlerce etkisinden çıkamadı hatta sokakta bile kedi gördüğünde çığlık çığlığa ağlıyordu Ağlamaları geçince şükür atlattı dedik ama şu anda bile ben sokakta kedi sevdiğimde bana hep ya tamam mamasını bırak yesin sen niye besliyorsun diye tedirgin oluyor
Bir ara Kedi yavrusu verdi arkadaşımız hem Kızın korkusunu yener hemde günah bak sokakta kalmış diye ( onunda kedisi var ve evdeki onu istemez zarar verir diye kabul edemedi )
5 gün zor tuttuk yavruyu evde Minicik olduğu halde ki kutu içinde de olsa benim büyük odasından çıkmadı ( ufak koynuna alıp yatak neredeyse okadar çok sever anası kılıklı )
Salona dahi adım atmadı hatta başladı stresden midesi bulanmaya yemek falanda yemedi En son yine ağlama krizi tuttu ve en son ben Babannemin yada Anannemin evine taşınacağım dedi ( kediyi verin demeye de kıyamadı hem kardeşi hemde ben üzülürüm diye )
Mecbur ağlaya ağlaya şapşiğimizi arkadaşa geri verdik Allahtan onun kedisi 4 - 5 gün içinde yeni yavruya alıştı tabi arkadaşım ilk zamanlar devamlı tetikteydi bir yere giderken ikisinide ayrı odalara kapatıyordu o yokken saldırmasın diye

Köpekleri çok seviyor hatta hep der köpeğimiz olsa diye ama dediğin gibi bende ya hakkıyla bakamazsam ya hayvancık mutsuz olursa apartman dairesinde diye düşünüp dururum o yüzden cesaret edemedik
Belki ilerde bahçeli ufak da olsa bir evimiz olursa artık o zaman sahiplenme şansımız olur inşallah

Günaydın kızlar.

Gunaydin arkadaslar
günaydın kızlar hepinize

canım menün çok güzel keşke sporda olsaymış malum son günler işi sıkı tutmak lazım
günaydın bu arada

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl diyetler sporlar nasıl gidiyor.
ben sporla tekrar barıştım umarım devamı olur hep
dünkü mnüm
sabah
1 adet ev poğaçası
bitki çayı şekersiz
öğle
karışık tost
çay şekersiz
akşam
mercimek çorbası yarım kase
kapuska yarım kase
yoğurt
ara
yarım mandalina

2 litre su
1 fincan yeşil çay ananaslı
1 fincan kuşburnu şekersiz

160 ip atladım (inanın arada derede atlıyorum) tek seferde 100 tane atlamaya başladım
45 dakika leslie 3 mil

Canım hoşgeldin Büşra bende yeni katıldım gruba 22 yaşındayım 80 kiloyum hep beraber vereceğiz inş

Yalniz baslamiyor olmak ne guzel insaallah veririz Busracim cok umit doldum ben. Menu yaziyor olmak beni sinirlayacak

Ayni tarihlerde dogum yapmisiz sanirim aaa. Mayis 12 oglumun dogum tarihi. Hedef kilo 58 olsun lutfen.
Geceleri zorluk cikariyor benim oglum birkac gundur, sizde de ayni sikinti mevcut galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…