Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen canım kesinlikle öyle oluyor iki kere düşünüyorsun :) inş bende çok ümitliyim :)

Bu arada herkese selamlar.. Napıyosunuz bakalım
selam canım ders çalışıyorum sen neler yapıyorsun

Boyun 1.68 hedefin 56 mi? Bence sen önce 60-62ye gel. Sonra sadece zerafet için 58i denersin. Başarırsan 56da olur. Ama bence böyle hedefini çok düşük tutma. Sporla son kilolar kasa dönüşüp gitmeyebilir ama sen 56dan daha zayıf görünebilirsin

Yazık üzüldüm kıza şimdi

hoşgeldin canım yerleşmeyen kilo bizim değildir o yüzden çabuk verirsin ben 1 senede kurtulmuştum doğum kilolarımdan. işin kolay yeterki ipin ucunu bırakma. bu arada bebişinide güle güle büyüt

Cok tesekkurler sizlerle buyusun insaallah Bir senede vermis olucam bende bu gidisle, ayda 2 kilo versem yeter. Tabi verebilirsem
Spora baslamam lazim evet en usendigim.
İste hedef belirleme kriterimizi bilemedim. 62ye inmis olma dusuncesi beni pek motive etmediginden 50li bi sayi istiyorum acikcasi ve dolabimda 58 olursam giyebilecegim guzel kiyafetim cok 58 candir hedef 58. 56yi verdikten sonra tekrar kilo alirsam korkusundan yazdim ihihi.
Bakin nasil motive olmusum hemen, kilolari coktan verdim de geri alirim diye korkuyorum

Merhabalar
42 yaşındayım. Boyum 1,69 . Mayıs ayında 109,9 kg iken diyete başladım. Kilom şu an 94,8 kg.
İnsülin direnci geçmişim var, şu an değerlerim sınırda. Hipotiroidim var. Tiroit ilacı içiyorum.
Diyetisyenim 67 kg'a düşmem gerektiğini söyledi. Devam ediyorum diyete ve egzersize. Hep diyete başlayıp süreç uzun olduğu için yarıda bırakıyordum. Bu sefer olacak inşallah.

Evet canım. Çok halsizlik yapıyor grip. İyileştikten sonra bile insanın eski enerjisini toplaması zaman alıyor. Bol bol C vitamini içeren meyveler ye. Boğazın kötüyse, öksürüyorsan 1 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp ye, olur mu? Tekar çok geçmiş olsun. Sevgiler.

Merhabalar,
Dün akşam Doris Hofer'in "40 dakikada 500 kalori" egzersizini tamamladım.
Evde spor yapan arkadaşlarıma öneriririm. Doris'in squatgirl uygulamasında isteğe göre 15 dakikalık, 10 dakikalık, 40 dakikalık egzersiz videoları var. Ayrıca bu uygulamada sağlıklı beslenme konusunda da faydalı paylaşımlar oluyor.

Kan tahlili sonuçlarımı aldım. Tiroid, demir, böbrek ve karaciğer fonksiyonları ile ilgili değerleri normal çıktı. Çok mutlu oldum. Sadece kolestrolüm yüksek çıktı. Onun için de aile hekimim her gün 10000 adım yürüyüş yapmamı istedi. Kolestroldeki yükseklik fazla kilodan veya genetik kaynaklı olabilirmiş.

Ayni tarihlerde dogum yapmisiz sanirim aaa. Mayis 12 oglumun dogum tarihi. Hedef kilo 58 olsun lutfen.
Geceleri zorluk cikariyor benim oglum birkac gundur, sizde de ayni sikinti mevcut galiba
Mayıs 13 bizimkinin de :)
Geceleri felaket. Saat başı uyanıyor Birkaç gündür değil hatta birkaç haftadır böyle
Cok keyifli bir gün seni bekliyor. Belli oldu
Keyiften ölüyorum ya sorma, başım ağrıdı :)

Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. zaten ne zamandır senin listelerinde görüyordum ve takip ediyordum ama bakma fırsatım hiç olmamıştı. bende evde spor yapanlardanım iki arada bir derede canım ben leslie yapıyorum ama bunada bakıcam mutlaka

çok geçmiş olsun canım sevindim temiz çıkmasına sonuçlarının

Merhabalar canım
Çok teşekkür ederim, sağolasın. Tahlil sonuçlarımın iyi çıkmasına ben de çoook sevindim gerçekten.
Leslie'nin yürüyüş videoları da çok güzel. Çok iyi ediyorsun yapmakla.
Ben de havalar soğuduğundan beri akşamları pek yürüyüşe çıkamıyordum, vicdan azabı çekiyordum öğlen yürüyemezsem, şimdi evde egzersiz iyi oluyor.
Doris'in videolarında 40 dakikalık olanı biraz uzun. 10 dakikalık,15 dakikalık bölgesel çalışmalar içeren videoları yapabilirsin eğer zamanın kısıtlıysa. Kasların sıkılaşması ve güçlenmesi için squat faydalı imiş diyorlar.
Sevgiler. İyi akşamlar diliyorum.

Herkese iyi akşamlar diliyorum
A 101'de Piranha Akıllı Bileklik satılmaya başlanmış. Fiyatı 50 TL. Benim kullandığım Mi Band 2 ile özellikleri aynı gibi.
Adımsayar, Kaloriölçer, Nabızölçer, Dijital Saat, Mesaj Bildirimi, Titreşim gibi özellikleri var.
Daha evvel alıp kullanan bir arkadaşım yok, ama güzelse kaçırmayın derim, fiyatı çok uygun.
İyi akşamlar diliyorum hepinize. Sevgilerimle.

Memnun oldum hikayeleri ogrenmek kisileri pekistiriyor aklimda. Maasallah cok guzel ve istikrarli devam etmissiniz insaallah birlikte ulasiriz hedeflerimize.

Bilgi icin tesekkurler bakacagim.

Iyi aksamlar kizlar
Hastanede biyopsi yapildi bugece hastanede kalacagim bende yarin hayirlisi ile taburcu edecegiz babami biyopsi sonucu 10 gune cikar dediler dua edin kizlar kotu bisey cikmasin
Yarin memleketten annemle kardesim de gelecek cok yogun bir gun olacagi icin yarin listelerle ilgilenemeyecegim yardimcilar veya bilen arkadaslar ilgilenirse sevinirim

Canim evet akapunktur var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…