- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.421
Canım sen baştan sona bi kontrol mü yaptırsan. Direncinin bu kadar zayıflamış olması normal değilAtlatmıştım ama bir daha yakaladı beni yahayatımın en uzun gribini geçirmişken yeniden hasta olmam akıl alır değil.
Yalniz baslamiyor olmak ne guzel insaallah veririz Busracim cok umit doldum ben. Menu yaziyor olmak beni sinirlayacak
Ayni tarihlerde dogum yapmisiz sanirim aaa. Mayis 12 oglumun dogum tarihi.Hedef kilo 58 olsun lutfen.
Geceleri zorluk cikariyor benim oglum birkac gundur, sizde de ayni sikinti mevcut galiba
selam canım ders çalışıyorum sen neler yapıyorsunBu arada herkese selamlar.. Napıyosunuz bakalım
Boyun 1.68 hedefin 56 mi? Bence sen önce 60-62ye gel. Sonra sadece zerafet için 58i denersin. Başarırsan 56da olur. Ama bence böyle hedefini çok düşük tutma. Sporla son kilolar kasa dönüşüp gitmeyebilir ama sen 56dan daha zayıf görünebilirsinHamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza versin insaallah.
Hepsi tamamdir, bu demek oluyor ki spora baslayacagim
Hosbuldum tesekkurler
Hosbuldum tesekkur ederim.
Sizin cogu bitmis azi kalmis maasallah o vakte kadar emer insaallah benim oglum da. Kendisi birakmazsa ben biraktiramam sanirim isiniz zor
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
Ne kadar guzel bir dua, umarim hep birlikte ulasiriz hedeflere
Hedef demisken benim birkac tane var
Varmak istedigim son durak 58 insaallah. Ya da 56 mi desem hadi yine birkac kilo alirsamNasil karar vericez hedef kiloya
Cok keyifli bir gün seni bekliyor. Belli olduGünaydın hanımlar, bugün yine okulda hocamla birlikteyim
Yazık üzüldüm kıza şimdiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünü de herkes hafif atlatır da yarın güzel bildirimlerimiz olur
Yarın Öğretmenimizi ağırlıyoruz öğleden sonrainşallah yarınıda atlatıp sonraki haftada yine sıkı tutup Sibele ve listeye bomba gibi bir dönüş yaparım
Yapacağım ikramlardan yemeyi düşünmüyorum ( sadece az kısır yerim oda öğle yemeği niyetineakşamıda sırf yoğurt salata ile geçiştiririm ki kısır şişlik yapmasın )
Şükür bugün hafif bir ağrıyla uyandım
Bu arada hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederimRabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah...aminnn
Çok ufakken komşunun kedisini severken hayvan saldırdı nedense ( ki normalde de hep seviyordu ) Tabi o zaman 3 - 4 yaşlarındaydı ve aklı çıktıGünlerce etkisinden çıkamadı hatta sokakta bile kedi gördüğünde çığlık çığlığa ağlıyordu Ağlamaları geçince şükür atlattı dedik ama şu anda bile ben sokakta kedi sevdiğimde bana hep ya tamam mamasını bırak yesin sen niye besliyorsun diye tedirgin oluyor
Bir ara Kedi yavrusu verdi arkadaşımız hem Kızın korkusunu yener hemde günah bak sokakta kalmış diye ( onunda kedisi var ve evdeki onu istemez zarar verir diye kabul edemedi )
5 gün zor tuttuk yavruyu evdeMinicik olduğu halde ki kutu içinde de olsa benim büyük odasından çıkmadı ( ufak koynuna alıp yatak neredeyse okadar çok sever anası kılıklı )
Salona dahi adım atmadı hatta başladı stresden midesi bulanmaya yemek falanda yemediEn son yine ağlama krizi tuttu ve en son ben Babannemin yada Anannemin evine taşınacağım dedi ( kediyi verin demeye de kıyamadı hem kardeşi hemde ben üzülürüm diye )
Mecbur ağlaya ağlaya şapşiğimizi arkadaşa geri verdikAllahtan onun kedisi 4 - 5 gün içinde yeni yavruya alıştı tabi arkadaşım ilk zamanlar devamlı tetikteydi bir yere giderken ikisinide ayrı odalara kapatıyordu o yokken saldırmasın diye
Köpekleri çok seviyor hatta hep der köpeğimiz olsa diye ama dediğin gibi bende ya hakkıyla bakamazsam ya hayvancık mutsuz olursa apartman dairesinde diye düşünüp dururum o yüzden cesaret edemedik
Belki ilerde bahçeli ufak da olsa bir evimiz olursa artık o zaman sahiplenme şansımız olur inşallah
hoşgeldin canım yerleşmeyen kilo bizim değildir o yüzden çabuk verirsin ben 1 senede kurtulmuştum doğum kilolarımdan. işin kolay yeterki ipin ucunu bırakma. bu arada bebişinide güle güle büyüt
Spora baslamam lazim evet en usendigim.Boyun 1.68 hedefin 56 mi? Bence sen önce 60-62ye gel. Sonra sadece zerafet için 58i denersin. Başarırsan 56da olur. Ama bence böyle hedefini çok düşük tutma. Sporla son kilolar kasa dönüşüp gitmeyebilir ama sen 56dan daha zayıf görünebilirsin
MerhabalarHamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza versin insaallah.
Hepsi tamamdir, bu demek oluyor ki spora baslayacagim
Hosbuldum tesekkurler
Hosbuldum tesekkur ederim.
Sizin cogu bitmis azi kalmis maasallah o vakte kadar emer insaallah benim oglum da. Kendisi birakmazsa ben biraktiramam sanirim isiniz zor
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
Ne kadar guzel bir dua, umarim hep birlikte ulasiriz hedeflere
Hedef demisken benim birkac tane var
Varmak istedigim son durak 58 insaallah. Ya da 56 mi desem hadi yine birkac kilo alirsamNasil karar vericez hedef kiloya
Evet canım. Çok halsizlik yapıyor grip. İyileştikten sonra bile insanın eski enerjisini toplaması zaman alıyor. Bol bol C vitamini içeren meyveler ye. Boğazın kötüyse, öksürüyorsan 1 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp ye, olur mu? Tekar çok geçmiş olsun. Sevgiler.Aminnnnnasıl pis bir şey anlatamam ama inanki. Sanki dayak yemişim gibi, kollarım bacaklarım ağrıyor sürekli bir uyku hali. Vitamin alıyorum da ayakta duruyorum herhalde. Çocuklar olmasa var ya 1 hafta yataktan çıkmam yeminle o derece.
Mayıs 13 bizimkinin de :)Ayni tarihlerde dogum yapmisiz sanirim aaa. Mayis 12 oglumun dogum tarihi.Hedef kilo 58 olsun lutfen.
Geceleri zorluk cikariyor benim oglum birkac gundur, sizde de ayni sikinti mevcut galiba
Keyiften ölüyorum ya sorma, başım ağrıdı :)Cok keyifli bir gün seni bekliyor. Belli oldu
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canımKan tahlili sonuçlarımı aldım. Tiroid, demir, böbrek ve karaciğer fonksiyonları ile ilgili değerleri normal çıktı. Çok mutlu oldum. Sadece kolestrolüm yüksek çıktı. Onun için de aile hekimim her gün 10000 adım yürüyüş yapmamı istedi. Kolestroldeki yükseklik fazla kilodan veya genetik kaynaklı olabilirmiş.
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. zaten ne zamandır senin listelerinde görüyordum ve takip ediyordum ama bakma fırsatım hiç olmamıştı. bende evde spor yapanlardanım iki arada bir derede canım ben leslie yapıyorum ama bunada bakıcam mutlakaMerhabalar,
Dün akşam Doris Hofer'in "40 dakikada 500 kalori" egzersizini tamamladım.
Evde spor yapan arkadaşlarıma öneriririm. Doris'in squatgirl uygulamasında isteğe göre 15 dakikalık, 10 dakikalık, 40 dakikalık egzersiz videoları var. Ayrıca bu uygulamada sağlıklı beslenme konusunda da faydalı paylaşımlar oluyor.
çok geçmiş olsun canım sevindim temiz çıkmasına sonuçlarınınKan tahlili sonuçlarımı aldım. Tiroid, demir, böbrek ve karaciğer fonksiyonları ile ilgili değerleri normal çıktı. Çok mutlu oldum. Sadece kolestrolüm yüksek çıktı. Onun için de aile hekimim her gün 10000 adım yürüyüş yapmamı istedi. Kolestroldeki yükseklik fazla kilodan veya genetik kaynaklı olabilirmiş.
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. zaten ne zamandır senin listelerinde görüyordum ve takip ediyordum ama bakma fırsatım hiç olmamıştı. bende evde spor yapanlardanım iki arada bir derede canım ben leslie yapıyorum ama bunada bakıcam mutlaka
çok geçmiş olsun canım sevindim temiz çıkmasına sonuçlarının
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. zaten ne zamandır senin listelerinde görüyordum ve takip ediyordum ama bakma fırsatım hiç olmamıştı. bende evde spor yapanlardanım iki arada bir derede canım ben leslie yapıyorum ama bunada bakıcam mutlaka
Merhabalar canımteşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. zaten ne zamandır senin listelerinde görüyordum ve takip ediyordum ama bakma fırsatım hiç olmamıştı. bende evde spor yapanlardanım iki arada bir derede canım ben leslie yapıyorum ama bunada bakıcam mutlaka
Memnun oldum hikayeleri ogrenmek kisileri pekistiriyor aklimda. Maasallah cok guzel ve istikrarli devam etmissiniz insaallah birlikte ulasiriz hedeflerimize.Merhabalar
42 yaşındayım. Boyum 1,69 . Mayıs ayında 109,9 kg iken diyete başladım. Kilom şu an 94,8 kg.
İnsülin direnci geçmişim var, şu an değerlerim sınırda. Hipotiroidim var. Tiroit ilacı içiyorum.
Diyetisyenim 67 kg'a düşmem gerektiğini söyledi. Devam ediyorum diyete ve egzersize. Hep diyete başlayıp süreç uzun olduğu için yarıda bırakıyordum. Bu sefer olacak inşallah.
Bilgi icin tesekkurler bakacagim.Merhabalar,
Dün akşam Doris Hofer'in "40 dakikada 500 kalori" egzersizini tamamladım.
Evde spor yapan arkadaşlarıma öneriririm. Doris'in squatgirl uygulamasında isteğe göre 15 dakikalık, 10 dakikalık, 40 dakikalık egzersiz videoları var. Ayrıca bu uygulamada sağlıklı beslenme konusunda da faydalı paylaşımlar oluyor.
Canim evet akapunktur varOOO çok iyi vermişsiniz akupunkturmu vardı sizde?
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. fıtık çok ağrılı ve zor iştir eminim çevremde olan insanlar var.
telefonkolik seni
hoşgeldin canım yerleşmeyen kilo bizim değildir o yüzden çabuk verirsin ben 1 senede kurtulmuştum doğum kilolarımdan. işin kolay yeterki ipin ucunu bırakma. bu arada bebişinide güle güle büyüt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?