- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.441
Cnm hosgeldin su aralar babamin rahatsizligi sebebiyle hastanedeyim ama arkadaslar yalniz birakmazlarMemnun oldum hikayeleri ogrenmek kisileri pekistiriyor aklimda. Maasallah cok guzel ve istikrarli devam etmissiniz insaallah birlikte ulasiriz hedeflerimize.
Bilgi icin tesekkurler bakacagim.
Yazık üzüldüm kıza şimdi
Iyi aksamlar kizlar
Hastanede biyopsi yapildi bugece hastanede kalacagim bende yarin hayirlisi ile taburcu edecegiz babami biyopsi sonucu 10 gune cikar dediler dua edin kizlar kotu bisey cikmasin
Yarin memleketten annemle kardesim de gelecek cok yogun bir gun olacagi icin yarin listelerle ilgilenemeyecegim yardimcilar veya bilen arkadaslar ilgilenirse sevinirim
oynakbasi34 canim acil sifalar baska dr lara da goster ameliyattan once mutlaka
Öğleden sonra bakmıştım ama kalmamış sanırım, alayım diyordumHerkese iyi akşamlar diliyorum
A 101'de Piranha Akıllı Bileklik satılmaya başlanmış. Fiyatı 50 TL. Benim kullandığım Mi Band 2 ile özellikleri aynı gibi.
Adımsayar, Kaloriölçer, Nabızölçer, Dijital Saat, Mesaj Bildirimi, Titreşim gibi özellikleri var.
Daha evvel alıp kullanan bir arkadaşım yok, ama güzelse kaçırmayın derim, fiyatı çok uygun. Eki Görüntüle 2076321
İyi akşamlar diliyorum hepinize. Sevgilerimle.
Kaptanım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alıp çıkarsınız hastaneden. Ben yarın müsaitim, listelerle ilgilenirimIyi aksamlar kizlar
Hastanede biyopsi yapildi bugece hastanede kalacagim bende yarin hayirlisi ile taburcu edecegiz babami biyopsi sonucu 10 gune cikar dediler dua edin kizlar kotu bisey cikmasin
Yarin memleketten annemle kardesim de gelecek cok yogun bir gun olacagi icin yarin listelerle ilgilenemeyecegim yardimcilar veya bilen arkadaslar ilgilenirse sevinirim
Miss you :Demek ki hayatta en kötü şey sahipsiz olmak. Ama kimsesizlerin kimsesi, sahipsizlerin sahibi ALLAH var. Ben her zaman diyorum ALLAH'tan korkmuyorsan istediğini yap. Birgün gelecek o yaptıklarının hesabını verecekler. 3-5 tane kediye tahammül edemeyiz. Köpekleri döver kör ederiz. @nilsub ben kaplana çok üZüldüm. Ama çok şükür yaşıyor. Ölebilirdi de. Kimsenin yaptığı kimseye kâr kalmıyor. Ona bunları yapanlarda aynısını bulacaklar. O kedileri de sığındığı yerden atanlar birgün kendileride sığınacak yer bulamayacaklar.
Miss you yapıyoruz ne yaavvvv. Bu miss you nün tarifini ver bakalım
Suyu geçişlerimin hızı beni bile korkutuyor artık
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.Iyi aksamlar kizlar
Cnm hosgeldin su aralar babamin rahatsizligi sebebiyle hastanedeyim ama arkadaslar yalniz birakmazlar
iste zayiflamanin en guzel kismiii tebrik ederimmm. Boyle cumleleri duymak hepimizin basinaBu arada beni çoook uzun zamandır görmeyen Görümcemin Kayınvalidesi ve bir akraba daha beni görünce inanılmaz fark var çok güzel zayıflamışsın diyip durdular
Eşimin Halasının Kayınvalidesi de aynı şekildeHehhh dedim bana bunlarla gelin
Allahın izniyle bir 20 kg daha gidecek dedim de hepsi helal sana maşallah harikasın diyip durdular
Walt disney fareden çok korkarmış. Psikologa gitmiş. Ona bol bol fare resmi çiz demiş. Mickey mouse öyle çıkmışSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Aslında Akşam üzere eşimin halalarından döndüm ama yemek faslından sonra hadi birde kendimize yapayım Çörek otlu tuzlu kurabiyeden dedim
İkinci tepside çıkınca ( bendeki mini fırın ) rahat rahat oturabilirim dedim
Akraba günü gayet güzel geçtiEşimin halası elimde Kurbişleri görünce kız Allahtan başka şey isteseymişim dedi Meğer küçük kızıda gece onlardan yapmayı düşünmüş ama işten çok geç ve yorgun gelince yapamamış
Keşke bu halde hiç uğraşmasaydın dedi sağ olsun ama ben gelen gideni çok olur diye düşündümGerçekten de öyleymiş meğer yarına da misafirleri varmış hatta benim yaptıklarım fazla olunca kalanını sıkı kapaklıya koy yarın da ikram edersin dedim Ne dua etti bana
Regl olduğum için tabi Kuran tutamadım o yüzden ufak ufak bende servisleri hazırladımKız yorma kendini diyip durdu da iyiyim dedim KV ve küçük kızı hastalar diye gelmediler büyük kızı geldi sadece
Yine dayanamayıp mutfağı paklayıp öyle çıktım
Bu arada beni çoook uzun zamandır görmeyen Görümcemin Kayınvalidesi ve bir akraba daha beni görünce inanılmaz fark var çok güzel zayıflamışsın diyip durdular
Allahın izniyle bir 20 kg daha gidecek dedim de hepsi helal sana maşallah harikasın diyip durdular
Sorma valla defalarca yalvardım gel psikoloğa gidelim belki bir yol gösterir de bu korkunu yenersin diye ama yok inatla gitmek istemiyor
Kız Kedi korkusu hariç kuş korkusu da var
Bİr dönem Kuş gribi olayları vardı bizimki yine o zamanlar 5 - 6 yaşlarında ve bir gece balkonda Annemlerde bendeyken yere oturmuş oyun oynuyorduBalkonun camıda ışığıda açık
Gece 21.00de sen bir güvercini sanırım başka bir kuş kovaladı hayvancıkta can havliyle ışığa uçup önce cama çarptı sonrada benim kızın önüne düştüTabi o an hepimiz bastık çığlığı ama hayvan uçamıyor o an tabi Hemen eşim aldı içeri ve boş bir cam müzik seti dolabı vardı onun içine yerleştirdi su ve biraz ekmek kırıntısı vererek Bu karanlıkta salarsak daha kötü olur ölür sabah salarız dedi
Tabi bizim Cimcime yine o zaman başladı çığlık çığlığa ağlamaya ve 1 saat sonunda zor susturdukAnnem bile diyor Allah korusun aklı çıkacaktı diye Annemler hadi geç oldu biz gidelim diyince de onlarla gitti kuş varken ben evde kalmam diye Kızı yolladık güvercin kaldı tabi ertesi sabah eşimle saldık onu ama bizimki ondan sonra da kuş fobisi olunca kuşların olduğu meydanlardan geçemez oldu Üzerinden 10 seneden fazla vakit geçti ama o korkusu hafiflemedi bile aksine senelerce ne Eyüp Sultana nede Eminönüne onunla inemedim Ne zaman kuşların olduğu meydanlardan geçmek zorunda kalsak çıldırmış gibi ağlardı hatta şu anda bile mecbur kalmadıkça geçmez ama geçmek zorundaysa bebek gibi koluma yapışır zangır zangır titreyerek geçer o an es kaza bir kuş uçmaya başlasın koca kız yine kendini tutamaz ağlar
Evinde kuşu olan arkadaşlara bile gidecek olursak önceden telefon açıp kuşun kapısı kapalı dimi diyoruzartık millette alıştı gel gel kuşu diğer odaya aldık yada kafesinde kilitli diyorlar bir kere kazayla kapılardan biri kapalıymış arka kapısı açık kalmış hayvan uçunca bizimki o an kas katı kesildi hayvan onun üzerine konacak diye sonrada hüngür hüngür ağladı yine ve arkadaşlarda biz bukadar bilmiyorduk bu cidden çok kötü doktora götürsenize dediler ama onada yanaşmıyor Hala her fırsatta yolunu yapıyorum eskisi kadar katı değil hatta belki 15 tatile ikna edebilirsem bir psikologla görüşeceğiz
Canım Rabbim inşallah babacığınla ilgili müjdeli haberler vermeyi nasip eder ....Aminnn
Çok geçmiş olsun
Öğlen kızın Öğretmeni gelecek malum ama fazla kalmaz bence en geç 16:00da gitmiş olur bencebende sonra buralardayım bakarım takıma
Bakalım Pazartesiye randevu aldım FTR doktorundanbakalım o ne diyecek MRıma
Tarif demiştim ama uygulamalı olunca daha akılca kalıcı oluyorMiss you :
Sağol tatlımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aaaayyy ne mikemmel bir gün senin içinGünaydın hanımlar, bugün yine okulda hocamla birlikteyim
Ay bizimki de gece kalkardı nevoş yani, hiç pas vermez gülümsemezdim bile. Ama zor tutardım kendimiHoşgeldin şekerim, benim minik de 6 gün sonra 7 ayını bitirecek :) Seninle ortak noktamız çoktur diye tahmin ediyorum
Kaptan yardımcısıyım ben, 28 yaşındayım. Bu arada hedef kilonu kaç olarak kaydedelim canım?
Alıştırır mıyım, henüz o kadar kafayı yemedim çok şükür ama yarım saatten fazla uyutmaya çalışıp uyumayınca ve gecenin bi yarısı "aaaaaa aaaaaaa" diye bağırmaya başlayınca peki madem dedim ne yapayım :)
Hatta bu gece de az kalsın yine öyle bi şeyler yaşamak üzereydik ki artık zorlaya zorlaya uyuttum. İşimiz var ya, çocuk 2-3 aylıkken daha iyi uyuyordu valla
Sen emzirmiyor musun sanki, hala aramızdan çıkmadın ona göre
Bence deCanım sen baştan sona bi kontrol mü yaptırsan. Direncinin bu kadar zayıflamış olması normal değil
Aferın bızeeeeeBeraber atladık hemde.
Ya sen olmasan var ya beni hicbir kuvvet kaldiramazdi. Çok uykum vardı
Çok sağol canım. Neyse ki öksürüğüm yok çok şükür. Portakal mandalina yemeye çalışıyorum işte. Ama bal ve zencefil gerçekten Harika öksürük içinEvet canım. Çok halsizlik yapıyor grip. İyileştikten sonra bile insanın eski enerjisini toplaması zaman alıyor. Bol bol C vitamini içeren meyveler ye. Boğazın kötüyse, öksürüyorsan 1 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp ye, olur mu? Tekar çok geçmiş olsun. Sevgiler.
Yirim seniiiiTarif demiştim ama uygulamalı olunca daha akılca kalıcı oluyor
Banum sen yaz ben okuyum yaa cok akici ve guzel yaziyorsun canim benimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Aslında Akşam üzere eşimin halalarından döndüm ama yemek faslından sonra hadi birde kendimize yapayım Çörek otlu tuzlu kurabiyeden dedim
İkinci tepside çıkınca ( bendeki mini fırın ) rahat rahat oturabilirim dedim
Akraba günü gayet güzel geçtiEşimin halası elimde Kurbişleri görünce kız Allahtan başka şey isteseymişim dedi Meğer küçük kızıda gece onlardan yapmayı düşünmüş ama işten çok geç ve yorgun gelince yapamamış
Keşke bu halde hiç uğraşmasaydın dedi sağ olsun ama ben gelen gideni çok olur diye düşündümGerçekten de öyleymiş meğer yarına da misafirleri varmış hatta benim yaptıklarım fazla olunca kalanını sıkı kapaklıya koy yarın da ikram edersin dedim Ne dua etti bana
Regl olduğum için tabi Kuran tutamadım o yüzden ufak ufak bende servisleri hazırladımKız yorma kendini diyip durdu da iyiyim dedim KV ve küçük kızı hastalar diye gelmediler büyük kızı geldi sadece
Yine dayanamayıp mutfağı paklayıp öyle çıktım
Bu arada beni çoook uzun zamandır görmeyen Görümcemin Kayınvalidesi ve bir akraba daha beni görünce inanılmaz fark var çok güzel zayıflamışsın diyip durdular
Sorma valla defalarca yalvardım gel psikoloğa gidelim belki bir yol gösterir de bu korkunu yenersin diye ama yok inatla gitmek istemiyor
Kız Kedi korkusu hariç kuş korkusu da var
Bİr dönem Kuş gribi olayları vardı bizimki yine o zamanlar 5 - 6 yaşlarında ve bir gece balkonda Annemlerde bendeyken yere oturmuş oyun oynuyorduBalkonun camıda ışığıda açık
Gece 21.00de sen bir güvercini sanırım başka bir kuş kovaladı hayvancıkta can havliyle ışığa uçup önce cama çarptı sonrada benim kızın önüne düştüTabi o an hepimiz bastık çığlığı ama hayvan uçamıyor o an tabi Hemen eşim aldı içeri ve boş bir cam müzik seti dolabı vardı onun içine yerleştirdi su ve biraz ekmek kırıntısı vererek Bu karanlıkta salarsak daha kötü olur ölür sabah salarız dedi
Tabi bizim Cimcime yine o zaman başladı çığlık çığlığa ağlamaya ve 1 saat sonunda zor susturdukAnnem bile diyor Allah korusun aklı çıkacaktı diye Annemler hadi geç oldu biz gidelim diyince de onlarla gitti kuş varken ben evde kalmam diye Kızı yolladık güvercin kaldı tabi ertesi sabah eşimle saldık onu ama bizimki ondan sonra da kuş fobisi olunca kuşların olduğu meydanlardan geçemez oldu Üzerinden 10 seneden fazla vakit geçti ama o korkusu hafiflemedi bile aksine senelerce ne Eyüp Sultana nede Eminönüne onunla inemedim Ne zaman kuşların olduğu meydanlardan geçmek zorunda kalsak çıldırmış gibi ağlardı hatta şu anda bile mecbur kalmadıkça geçmez ama geçmek zorundaysa bebek gibi koluma yapışır zangır zangır titreyerek geçer o an es kaza bir kuş uçmaya başlasın koca kız yine kendini tutamaz ağlar
Evinde kuşu olan arkadaşlara bile gidecek olursak önceden telefon açıp kuşun kapısı kapalı dimi diyoruzartık millette alıştı gel gel kuşu diğer odaya aldık yada kafesinde kilitli diyorlar bir kere kazayla kapılardan biri kapalıymış arka kapısı açık kalmış hayvan uçunca bizimki o an kas katı kesildi hayvan onun üzerine konacak diye sonrada hüngür hüngür ağladı yine ve arkadaşlarda biz bukadar bilmiyorduk bu cidden çok kötü doktora götürsenize dediler ama onada yanaşmıyor Hala her fırsatta yolunu yapıyorum eskisi kadar katı değil hatta belki 15 tatile ikna edebilirsem bir psikologla görüşeceğiz
Canım Rabbim inşallah babacığınla ilgili müjdeli haberler vermeyi nasip eder ....Aminnn
Çok geçmiş olsun
Öğlen kızın Öğretmeni gelecek malum ama fazla kalmaz bence en geç 16:00da gitmiş olur bencebende sonra buralardayım bakarım takıma
Bakalım Pazartesiye randevu aldım FTR doktorundanbakalım o ne diyecek MRıma
Tatlim 13 kaburga olunca ne oluyormus alacaklar mi ben hic duymamistim oncesinde bunu sana da acil sifalar diliyorumSağol tatlım
Aaaayyy ne mikemmel bir gün senin için
Ay bizimki de gece kalkardı nevoş yani, hiç pas vermez gülümsemezdim bile. Ama zor tutardım kendimibir yerlerde okumuştum cilveleşirsem uykusu açılır alışkanlık haline getirir diye, okuduğum en doğru bilgi idi sanıyorum. Uyguladım ve karşılığını aldım, altını bile değiştirirken gözünü açmamaya başladı bir süre sonra
Emzirme meselesine gelince benim bu işi 1 hafta içinde çözmem lazım. Ya da dediğim gibi Doğum gününde. Bugün doktora gittim, ortopediye. Boynum, omzum ağrıyor diye. İp atlayınca ağırlık çalışınca vs iyice azıyordu. Röntgen istedi, birer kaburgam fazlaymış. En üstte 13. Kaburgalarım varmış çift taraflı onlar zorluyor seni dedi. İlk başta fıtıktan şüphelendi, ilaç verdi ama sütten kesmeden kullanamıyorum maalesef. Geçmezse ilaçlrla emar çekeriz dedi ve ip atlamayı, hoplayıp zıplamayı, ağırlığı yasakladı. Moralim bozuldu yaaaaaa.
20 kişiden birinde oluyormuş. Fazladan kaburgaBanum sen yaz ben okuyum yaa cok akici ve guzel yaziyorsun canim benim
Insallah babamla ilgili guzel haberleri de veririm
Tatlim 13 kaburga olunca ne oluyormus alacaklar mi ben hic duymamistim oncesinde bunu sana da acil sifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?