Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Aslında Akşam üzere eşimin halalarından döndüm ama yemek faslından sonra hadi birde kendimize yapayım Çörek otlu tuzlu kurabiyeden dedim
İkinci tepside çıkınca ( bendeki mini fırın ) rahat rahat oturabilirim dedim

Akraba günü gayet güzel geçti Eşimin halası elimde Kurbişleri görünce kız Allahtan başka şey isteseymişim dedi Meğer küçük kızıda gece onlardan yapmayı düşünmüş ama işten çok geç ve yorgun gelince yapamamış
Keşke bu halde hiç uğraşmasaydın dedi sağ olsun ama ben gelen gideni çok olur diye düşündüm Gerçekten de öyleymiş meğer yarına da misafirleri varmış hatta benim yaptıklarım fazla olunca kalanını sıkı kapaklıya koy yarın da ikram edersin dedim Ne dua etti bana

Regl olduğum için tabi Kuran tutamadım o yüzden ufak ufak bende servisleri hazırladım Kız yorma kendini diyip durdu da iyiyim dedim KV ve küçük kızı hastalar diye gelmediler büyük kızı geldi sadece
Yine dayanamayıp mutfağı paklayıp öyle çıktım

Bu arada beni çoook uzun zamandır görmeyen Görümcemin Kayınvalidesi ve bir akraba daha beni görünce inanılmaz fark var çok güzel zayıflamışsın diyip durdular
Eşimin Halasının Kayınvalidesi de aynı şekilde Hehhh dedim bana bunlarla gelin
Allahın izniyle bir 20 kg daha gidecek dedim de hepsi helal sana maşallah harikasın diyip durdular

Yazık üzüldüm kıza şimdi

Sorma valla defalarca yalvardım gel psikoloğa gidelim belki bir yol gösterir de bu korkunu yenersin diye ama yok inatla gitmek istemiyor
Kız Kedi korkusu hariç kuş korkusu da var
Bİr dönem Kuş gribi olayları vardı bizimki yine o zamanlar 5 - 6 yaşlarında ve bir gece balkonda Annemlerde bendeyken yere oturmuş oyun oynuyordu Balkonun camıda ışığıda açık
Gece 21.00de sen bir güvercini sanırım başka bir kuş kovaladı hayvancıkta can havliyle ışığa uçup önce cama çarptı sonrada benim kızın önüne düştü Tabi o an hepimiz bastık çığlığı ama hayvan uçamıyor o an tabi Hemen eşim aldı içeri ve boş bir cam müzik seti dolabı vardı onun içine yerleştirdi su ve biraz ekmek kırıntısı vererek Bu karanlıkta salarsak daha kötü olur ölür sabah salarız dedi
Tabi bizim Cimcime yine o zaman başladı çığlık çığlığa ağlamaya ve 1 saat sonunda zor susturduk Annem bile diyor Allah korusun aklı çıkacaktı diye Annemler hadi geç oldu biz gidelim diyince de onlarla gitti kuş varken ben evde kalmam diye Kızı yolladık güvercin kaldı tabi ertesi sabah eşimle saldık onu ama bizimki ondan sonra da kuş fobisi olunca kuşların olduğu meydanlardan geçemez oldu Üzerinden 10 seneden fazla vakit geçti ama o korkusu hafiflemedi bile aksine senelerce ne Eyüp Sultana nede Eminönüne onunla inemedim Ne zaman kuşların olduğu meydanlardan geçmek zorunda kalsak çıldırmış gibi ağlardı hatta şu anda bile mecbur kalmadıkça geçmez ama geçmek zorundaysa bebek gibi koluma yapışır zangır zangır titreyerek geçer o an es kaza bir kuş uçmaya başlasın koca kız yine kendini tutamaz ağlar
Evinde kuşu olan arkadaşlara bile gidecek olursak önceden telefon açıp kuşun kapısı kapalı dimi diyoruz artık millette alıştı gel gel kuşu diğer odaya aldık yada kafesinde kilitli diyorlar bir kere kazayla kapılardan biri kapalıymış arka kapısı açık kalmış hayvan uçunca bizimki o an kas katı kesildi hayvan onun üzerine konacak diye sonrada hüngür hüngür ağladı yine ve arkadaşlarda biz bukadar bilmiyorduk bu cidden çok kötü doktora götürsenize dediler ama onada yanaşmıyor Hala her fırsatta yolunu yapıyorum eskisi kadar katı değil hatta belki 15 tatile ikna edebilirsem bir psikologla görüşeceğiz

Canım Rabbim inşallah babacığınla ilgili müjdeli haberler vermeyi nasip eder ....Aminnn
Çok geçmiş olsun

Öğlen kızın Öğretmeni gelecek malum ama fazla kalmaz bence en geç 16:00da gitmiş olur bence bende sonra buralardayım bakarım takıma

oynakbasi34 canim acil sifalar baska dr lara da goster ameliyattan once mutlaka

Bakalım Pazartesiye randevu aldım FTR doktorundan bakalım o ne diyecek MRıma

Öğleden sonra bakmıştım ama kalmamış sanırım, alayım diyordum
Kaptanım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alıp çıkarsınız hastaneden. Ben yarın müsaitim, listelerle ilgilenirim

Miss you :

***5. Takım 547. Etap***

servey (66,7/)
moni (83/)
inatettimolacak (59,1/)
Dirilisci hatun (76,4/) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
lydznp (79,6/)
bluedolphin (94,8/)

prensesss016 (60/)

5. Takım Ortalaması:

toplight (72,9/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,9/) Mezun olan üye.
wendigo (68,3/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81,5/)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (76,5/) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Metben (65,3/) 6. takımdan 519. etapta kendi isteği ile 65,6 da ayrılan üye başlangıç tarihi 19 kasım
besbb9 (79,9/) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (70/) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017

Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
Cnm hosgeldin su aralar babamin rahatsizligi sebebiyle hastanedeyim ama arkadaslar yalniz birakmazlar

Olur mu hic oyle sey dusunmeyin lutfen. Ben forumun yabancisi degilim avunurum bir sekilde, dusunmeniz yeter

iste zayiflamanin en guzel kismiii tebrik ederimmm. Boyle cumleleri duymak hepimizin basina

Walt disney fareden çok korkarmış. Psikologa gitmiş. Ona bol bol fare resmi çiz demiş. Mickey mouse öyle çıkmış

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sağol tatlım

Günaydın hanımlar, bugün yine okulda hocamla birlikteyim
Aaaayyy ne mikemmel bir gün senin için

Ay bizimki de gece kalkardı nevoş yani, hiç pas vermez gülümsemezdim bile. Ama zor tutardım kendimi bir yerlerde okumuştum cilveleşirsem uykusu açılır alışkanlık haline getirir diye, okuduğum en doğru bilgi idi sanıyorum. Uyguladım ve karşılığını aldım, altını bile değiştirirken gözünü açmamaya başladı bir süre sonra
Emzirme meselesine gelince benim bu işi 1 hafta içinde çözmem lazım. Ya da dediğim gibi Doğum gününde. Bugün doktora gittim, ortopediye. Boynum, omzum ağrıyor diye. İp atlayınca ağırlık çalışınca vs iyice azıyordu. Röntgen istedi, birer kaburgam fazlaymış. En üstte 13. Kaburgalarım varmış çift taraflı onlar zorluyor seni dedi. İlk başta fıtıktan şüphelendi, ilaç verdi ama sütten kesmeden kullanamıyorum maalesef. Geçmezse ilaçlrla emar çekeriz dedi ve ip atlamayı, hoplayıp zıplamayı, ağırlığı yasakladı. Moralim bozuldu yaaaaaa.

Canım sen baştan sona bi kontrol mü yaptırsan. Direncinin bu kadar zayıflamış olması normal değil
Bence de anan bak bugün daha iyiyim. Benim totomun üzerinde oturup hiçbirşey yapmadan dinlenmeye ihtiyacım var. Yarın nevayı baleye götürdükten sonra bir dahaki cumaya kadar kapı dışarı çıkmıycam. İş güce de bakmayıp bolca yatıcam inşallah. 17 sinde partimiz olacak ya enerji toplayayım.

Çok sağol canım. Neyse ki öksürüğüm yok çok şükür. Portakal mandalina yemeye çalışıyorum işte. Ama bal ve zencefil gerçekten Harika öksürük için

Banum sen yaz ben okuyum yaa cok akici ve guzel yaziyorsun canim benim
Insallah babamla ilgili guzel haberleri de veririm
Tatlim 13 kaburga olunca ne oluyormus alacaklar mi ben hic duymamistim oncesinde bunu sana da acil sifalar diliyorum

Banum sen yaz ben okuyum yaa cok akici ve guzel yaziyorsun canim benim
Insallah babamla ilgili guzel haberleri de veririm

Tatlim 13 kaburga olunca ne oluyormus alacaklar mi ben hic duymamistim oncesinde bunu sana da acil sifalar diliyorum
20 kişiden birinde oluyormuş. Fazladan kaburga annemi aradım, beni 3 günde doğurmuş hep anlatır. Anne dedim az daha kalsaydım olabilecekleri düşünmek istemiyorum dedim aslında bir zararı yok ama işte böyle ağrı yapınca sıkıntı tabi. İnşallah almazlar, almasınlar iyi olayım kaptanım. Gerek kalmaz herhalde. Omuriliğimde de boynumun bitim yerindeki boşluk darmış vs. O da yapabilirmiş vs vs. Kontrolde olacağım ilaçlara başlayınca.
Sizde güzel haberler alın, baban da en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Bugunku menum cok az oldu, sanırım gaza geldiğimden.
Kahvalti:
3 burgu peynir
Acili sos
1 salatalik

Ara: 2 ceviz

Oglen: 1 kase kestane

Ara: 1 elma

Aksam: zeytinyagli pirasa
Yogurt

Ara: 2 ceviz

Su 3lt.
Spor 40dk yürüyüş.
Buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…