Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben de kesinlikle pas vermiyorum, ışığı açmıyorum bile alt degistirmem gerektiğinde. Ama ne oluyor anlamıyorum bi anda uyanıyor gunduzki gibi car car konusmaya ve bağırmaya başlıyor çocuk :) ay anlam veremediğim hareketler

Kaburga işi de cok ilgincmis ben de ilk kez duydum. İlaç kullanamamak da kötü tabi. Ne diyeyim Allah şifa versin canım, emzirme işi de tatlılıkla hallolur inşallah
Gecmis olsun. Cok degisikmis fazla kaburga
Bizimki yeni uyudu cok fena kaydi uyku saatleri kabus gibi. Allah kolaylik versin hepimize
Bizimki uyudu da noldu sanki, yine uyandı, uyusun diye memede yine

Gece cok nadir uyandi simdiye kadar bizimki oyle sayilidir. Ben de konusmuyorum yoksa uyaniveriyorlar aci tecrube
Memede uyumalari Allahin emri zaten Ben ayakta sallamayi sevmiyorum onu birakmak istiyorum bakalim insaallah. Gece sabaha kadar suruyor yoksa zaten emme kismi ona takilmiyorum

Çok geçmiş olsun kaptanım dualarımız sizinle inş sonuçlar iyi gelir

Canım geçmiş olsun zorlamamaya çalış kendini

Bugünün menüsü
Sabah 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 kibrit k. peynir
Domates

Ara
Muz

Öğlen
Kapuska
Yoğurt

Ara ceviz
Ara Cennet hurması

Akşam
Fırında karnabahar
yoğurt

2 litre su
Spor callenatics 10 saatte 10 yas gençleş

Demek 20 kisiden birinde oluyormus ilginc geldi insallah sana fazla rahatsizlik vermez
Amin canim butun hastalar arasinda babaminda sagligi yerine gelsin

Canim bu menu cok yetersiz ve sagliksiz hic protein yok sabahki peyniri saymazsak ekmek yememissin ama ogle 1 kase kestane o da sirf karbonhidrat
Keske sabah 1 yumurta olaydi ogleyin kofte ve ya etli biseyler olaydi bol da salata miss gibi olurdu cabuk kg verirsin belki ama bir omur boyu bu sekilde devam edemezsin cnm saglikli ve dengeli beslenmek hedefimiz

***5. Takım 547. Etap***

servey (66,7/)
moni (83/)
inatettimolacak (59,1/)
Dirilisci hatun (76,4/) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
lydznp (79,6/)
bluedolphin (94,8/)

prensesss016 (60/)

5. Takım Ortalaması:

toplight (72,9/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,9/) Mezun olan üye.
wendigo (68,3/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81,5/)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (76,5/) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Metben (65,3/) 6. takımdan 519. etapta kendi isteği ile 65,6 da ayrılan üye başlangıç tarihi 19 kasım
besbb9 (79,9/) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (70/) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017

Çok geçmiş olsun. Bu yaşa kadar ilk defamı röntgen çekiliyor? Neden bugüne kadar kimse senin kaburgan fazla demedi? Bol bol leslie yaparsın artık üzülme. Sende mi başka dr.a gitsen acaba?

Bence almazlar canım. Benim tuhafıma giden bunca sene kimsenin bunu farketmemiş olması

evet canim ben lesliden de memnunun telefonuma indirdim annemlerdede olsam artik rahatlikla her sabah yapiyorum 45 dakika erken uyaniyorum. Onceden onlarda internet yok diye orda kalirken yapamiyordum icim icimi yiyordu simdi rahatım. Bakalim yarin evde senin videolari gozden geciricem arada değişiklik şart

cok gecmis olsun kaptancim Allah babaciginiza acil sifalar versin onlar cok kıymetli başımızın tacı ben babamı kaybettim baba denince akan sular duruyor benim için. Rabbim basinizdan eksik etmesin güzel günler görün insallah birlikte. Hep iyi düşünün iyi şeyler olsun o yüzden sonuçlar güzel çıksın inşallah

Canim evet akapunktur var
cok fazla bilgim yok ama iştahı kesiyor sanırım memnunmusunuz

cok gecmis olsun canim sanada bende hic duymamistim boyle birşey ama umarim sorun yaratmaz ve bıçak altına falan yatmadan iyilesirsin

canim menu guzel ama evet cok az. Sabah keske bir dilimde ekmek olsaymış öğlen ide kestaneyle kapatmissin diyette cok onerilmiyor ama suyun güzel

canim senin menuler harika sporda öyle

Selam kizlar once dünkü menüm
Sabah
Ev pogacasi minik bir adet
Yesil cay ananasli
Ogle
Etimek 1 adet
1 adet sarma
1 kase domates corbasi
Ara
Yarim elma
Aksam
2 kasik kapuska
2 kasik kavurma
Yoğurt
Ara
1 dilim ayva

2 litre su
1 fincan bitki cayi

45 dakika leslie 3 mil
250 adet ip atlama

Kizlar bu hafta hafta sonu hariç guzel bi hafta gecirdim sporumuda yaptim bu hafta çok umutluydum ama malesef annemlerin tartisi beni 3 gundur 59.8 olarak tartiyo sanirim bozuk çünkü tartilana kadar canim çıktı. 0 gösteriyo tam uzerine cikiyorum tum rakalar kayboluyo. Ugrasa ugrasa tartildim.ama ben kendimi daha hafif hissediyorum. Simdi bu sekilde bildirim yapiyorum ama asil sonucumu yarin sabah kendi tartimda gorucem. Çünkü onceki bildirimlerim kendi tartimlaydi
Gecen hafta 60
Bu hafta 59.8
Yinede 5 li rakamlari görmek güzel

Canim babaciginin mekani cennet olsun
Evet cnm istahi kesiyor dr un verdigi listeyi bile yapamiyorum fazla geliyor ama gluten toleransimdan kaynakliymis yeni ogrendim kronik kabizlik problemim var benim normalde dr 3-4kg verirsin demisti ama wc ye cikamayinca biraz az gitti bir de tempolu yuruyus yapabilsem daha iyi gidecek ama kosturmacam cok hic iturmuyorum ama tempolu yuruyus yapmayinca olmuuor hayirlisi ile babam sagligina kavussun da yuruyus nasil olsa yapilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…