- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.461
Gecmis olsun. Cok degisikmis fazla kaburgaUyumayan çocuk yapmışız yaaaaa. Dalga geçiyor benle.
Ya ben de kesinlikle pas vermiyorum, ışığı açmıyorum bile alt degistirmem gerektiğinde. Ama ne oluyor anlamıyorum bi anda uyanıyor gunduzki gibi car car konusmaya ve bağırmaya başlıyor çocuk :) ay anlam veremediğim hareketlerAy bizimki de gece kalkardı nevoş yani, hiç pas vermez gülümsemezdim bile. Ama zor tutardım kendimibir yerlerde okumuştum cilveleşirsem uykusu açılır alışkanlık haline getirir diye, okuduğum en doğru bilgi idi sanıyorum. Uyguladım ve karşılığını aldım, altını bile değiştirirken gözünü açmamaya başladı bir süre sonra
Emzirme meselesine gelince benim bu işi 1 hafta içinde çözmem lazım. Ya da dediğim gibi Doğum gününde. Bugün doktora gittim, ortopediye. Boynum, omzum ağrıyor diye. İp atlayınca ağırlık çalışınca vs iyice azıyordu. Röntgen istedi, birer kaburgam fazlaymış. En üstte 13. Kaburgalarım varmış çift taraflı onlar zorluyor seni dedi. İlk başta fıtıktan şüphelendi, ilaç verdi ama sütten kesmeden kullanamıyorum maalesef. Geçmezse ilaçlrla emar çekeriz dedi ve ip atlamayı, hoplayıp zıplamayı, ağırlığı yasakladı. Moralim bozuldu yaaaaaa.
Bizimki uyudu da noldu sanki, yine uyandı, uyusun diye memede yineGecmis olsun. Cok degisikmis fazla kaburga
Bizimki yeni uyudu cok fena kaydi uyku saatleri kabus gibi. Allah kolaylik versin hepimize
Gece cok nadir uyandi simdiye kadar bizimki oyle sayilidir. Ben de konusmuyorum yoksa uyaniveriyorlar aci tecrubeYa ben de kesinlikle pas vermiyorum, ışığı açmıyorum bile alt degistirmem gerektiğinde. Ama ne oluyor anlamıyorum bi anda uyanıyor gunduzki gibi car car konusmaya ve bağırmaya başlıyor çocuk :) ay anlam veremediğim hareketler
Kaburga işi de cok ilgincmis ben de ilk kez duydum. İlaç kullanamamak da kötü tabi. Ne diyeyim Allah şifa versin canım, emzirme işi de tatlılıkla hallolur inşallah
Bizimki uyudu da noldu sanki, yine uyandı, uyusun diye memede yine
Çok geçmiş olsun kaptanım dualarımız sizinle inş sonuçlar iyi gelirIyi aksamlar kizlar
Hastanede biyopsi yapildi bugece hastanede kalacagim bende yarin hayirlisi ile taburcu edecegiz babami biyopsi sonucu 10 gune cikar dediler dua edin kizlar kotu bisey cikmasin
Yarin memleketten annemle kardesim de gelecek cok yogun bir gun olacagi icin yarin listelerle ilgilenemeyecegim yardimcilar veya bilen arkadaslar ilgilenirse sevinirim
Canım geçmiş olsun zorlamamaya çalış kendini20 kişiden birinde oluyormuş. Fazladan kaburgaannemi aradım, beni 3 günde doğurmuş hep anlatır. Anne dedim az daha kalsaydım olabilecekleri düşünmek istemiyorum dedim aslında bir zararı yok ama işte böyle ağrı yapınca sıkıntı tabi. İnşallah almazlar, almasınlar iyi olayım kaptanım. Gerek kalmaz herhalde. Omuriliğimde de boynumun bitim yerindeki boşluk darmış vs. O da yapabilirmiş vs vs. Kontrolde olacağım ilaçlara başlayınca.
Sizde güzel haberler alın, baban da en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
Demek 20 kisiden birinde oluyormus ilginc geldi insallah sana fazla rahatsizlik vermez20 kişiden birinde oluyormuş. Fazladan kaburgaannemi aradım, beni 3 günde doğurmuş hep anlatır. Anne dedim az daha kalsaydım olabilecekleri düşünmek istemiyorum dedim aslında bir zararı yok ama işte böyle ağrı yapınca sıkıntı tabi. İnşallah almazlar, almasınlar iyi olayım kaptanım. Gerek kalmaz herhalde. Omuriliğimde de boynumun bitim yerindeki boşluk darmış vs. O da yapabilirmiş vs vs. Kontrolde olacağım ilaçlara başlayınca.
Canim bu menu cok yetersiz ve sagliksiz hic protein yok sabahki peyniri saymazsak ekmek yememissin ama ogle 1 kase kestane o da sirf karbonhidratBugunku menum cok az oldu, sanırım gaza geldiğimden.
Kahvalti:
3 burgu peynir
Acili sos
1 salatalik
Ara: 2 ceviz
Oglen: 1 kase kestane
Ara: 1 elma
Aksam: zeytinyagli pirasa
Yogurt
Su 3lt.
Spor 40dk yürüyüş.
Buna şükür
Begendim menuyuBugünün menüsü
Sabah 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 kibrit k. peynir
Domates
Ara
Muz
Öğlen
Kapuska
Yoğurt
Ara ceviz
Ara Cennet hurması
Akşam
Fırında karnabahar
yoğurt
2 litre su
Spor callenatics 10 saatte 10 yas gençleş
Çok geçmiş olsun. Bu yaşa kadar ilk defamı röntgen çekiliyor? Neden bugüne kadar kimse senin kaburgan fazla demedi? Bol bol leslie yaparsın artık üzülme. Sende mi başka dr.a gitsen acaba?Sağol tatlım
Aaaayyy ne mikemmel bir gün senin için
Ay bizimki de gece kalkardı nevoş yani, hiç pas vermez gülümsemezdim bile. Ama zor tutardım kendimibir yerlerde okumuştum cilveleşirsem uykusu açılır alışkanlık haline getirir diye, okuduğum en doğru bilgi idi sanıyorum. Uyguladım ve karşılığını aldım, altını bile değiştirirken gözünü açmamaya başladı bir süre sonra
Emzirme meselesine gelince benim bu işi 1 hafta içinde çözmem lazım. Ya da dediğim gibi Doğum gününde. Bugün doktora gittim, ortopediye. Boynum, omzum ağrıyor diye. İp atlayınca ağırlık çalışınca vs iyice azıyordu. Röntgen istedi, birer kaburgam fazlaymış. En üstte 13. Kaburgalarım varmış çift taraflı onlar zorluyor seni dedi. İlk başta fıtıktan şüphelendi, ilaç verdi ama sütten kesmeden kullanamıyorum maalesef. Geçmezse ilaçlrla emar çekeriz dedi ve ip atlamayı, hoplayıp zıplamayı, ağırlığı yasakladı. Moralim bozuldu yaaaaaa.
Bende seni yirim.Yirim seniiii
Bence almazlar canım. Benim tuhafıma giden bunca sene kimsenin bunu farketmemiş olması20 kişiden birinde oluyormuş. Fazladan kaburgaannemi aradım, beni 3 günde doğurmuş hep anlatır. Anne dedim az daha kalsaydım olabilecekleri düşünmek istemiyorum dedim aslında bir zararı yok ama işte böyle ağrı yapınca sıkıntı tabi. İnşallah almazlar, almasınlar iyi olayım kaptanım. Gerek kalmaz herhalde. Omuriliğimde de boynumun bitim yerindeki boşluk darmış vs. O da yapabilirmiş vs vs. Kontrolde olacağım ilaçlara başlayınca.
Ferahin kaburgalari benim bobrekler tez konusu bu yasta ogrendik tipta devrim yaptik gec yasta vucut hasarlarini ogrendik diyeBence almazlar canım. Benim tuhafıma giden bunca sene kimsenin bunu farketmemiş olması
evet canim ben lesliden de memnunun telefonuma indirdim annemlerdede olsam artik rahatlikla her sabah yapiyorum 45 dakika erken uyaniyorum. Onceden onlarda internet yok diye orda kalirken yapamiyordum icim icimi yiyordu simdi rahatım. Bakalim yarin evde senin videolari gozden geciricem arada değişiklik şartMerhabalar canım
Çok teşekkür ederim, sağolasın.Tahlil sonuçlarımın iyi çıkmasına ben de çoook sevindim gerçekten.
Leslie'nin yürüyüş videoları da çok güzel. Çok iyi ediyorsun yapmakla.
Ben de havalar soğuduğundan beri akşamları pek yürüyüşe çıkamıyordum, vicdan azabı çekiyordum öğlen yürüyemezsem, şimdi evde egzersiz iyi oluyor.
Doris'in videolarında 40 dakikalık olanı biraz uzun. 10 dakikalık,15 dakikalık bölgesel çalışmalar içeren videoları yapabilirsin eğer zamanın kısıtlıysa. Kasların sıkılaşması ve güçlenmesi için squat faydalı imiş diyorlar.
Sevgiler. İyi akşamlar diliyorum.
cok gecmis olsun kaptancim Allah babaciginiza acil sifalar versin onlar cok kıymetli başımızın tacı ben babamı kaybettim baba denince akan sular duruyor benim için. Rabbim basinizdan eksik etmesin güzel günler görün insallah birlikte. Hep iyi düşünün iyi şeyler olsun o yüzden sonuçlar güzel çıksın inşallahIyi aksamlar kizlar
Hastanede biyopsi yapildi bugece hastanede kalacagim bende yarin hayirlisi ile taburcu edecegiz babami biyopsi sonucu 10 gune cikar dediler dua edin kizlar kotu bisey cikmasin
Yarin memleketten annemle kardesim de gelecek cok yogun bir gun olacagi icin yarin listelerle ilgilenemeyecegim yardimcilar veya bilen arkadaslar ilgilenirse sevinirim
cok fazla bilgim yok ama iştahı kesiyor sanırım memnunmusunuzCanim evet akapunktur var
cok gecmis olsun canim sanada bende hic duymamistim boyle birşey ama umarim sorun yaratmaz ve bıçak altına falan yatmadan iyilesirsinSağol tatlım
Aaaayyy ne mikemmel bir gün senin için
Ay bizimki de gece kalkardı nevoş yani, hiç pas vermez gülümsemezdim bile. Ama zor tutardım kendimibir yerlerde okumuştum cilveleşirsem uykusu açılır alışkanlık haline getirir diye, okuduğum en doğru bilgi idi sanıyorum. Uyguladım ve karşılığını aldım, altını bile değiştirirken gözünü açmamaya başladı bir süre sonra
canim menu guzel ama evet cok az. Sabah keske bir dilimde ekmek olsaymış öğlen ide kestaneyle kapatmissin diyette cok onerilmiyor ama suyun güzelBugunku menum cok az oldu, sanırım gaza geldiğimden.
Kahvalti:
3 burgu peynir
Acili sos
1 salatalik
Oglen: 1 kase kestane
Ara: 1 elma
Aksam: zeytinyagli pirasa
Yogurt
Su 3lt.
Spor 40dk yürüyüş.
Buna şükür
canim senin menuler harika sporda öyleBugünün menüsü
Sabah 1 bardak cevizli su 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 kibrit k. peynir
Domates
Ara
Muz
Öğlen
Kapuska
Yoğurt
Ara ceviz
Ara Cennet hurması
Akşam
Fırında karnabahar
yoğurt
2 litre su
Spor callenatics 10 saatte 10 yas gençleş
Canim babaciginin mekani cennet olsunevet canim ben lesliden de memnunun telefonuma indirdim annemlerdede olsam artik rahatlikla her sabah yapiyorum 45 dakika erken uyaniyorum. Onceden onlarda internet yok diye orda kalirken yapamiyordum icim icimi yiyordu simdi rahatım. Bakalim yarin evde senin videolari gozden geciricem arada değişiklik şart
cok gecmis olsun kaptancim Allah babaciginiza acil sifalar versin onlar cok kıymetli başımızın tacı ben babamı kaybettim baba denince akan sular duruyor benim için. Rabbim basinizdan eksik etmesin güzel günler görün insallah birlikte. Hep iyi düşünün iyi şeyler olsun o yüzden sonuçlar güzel çıksın inşallah
cok fazla bilgim yok ama iştahı kesiyor sanırım memnunmusunuz
cok gecmis olsun canim sanada bende hic duymamistim boyle birşey ama umarim sorun yaratmaz ve bıçak altına falan yatmadan iyilesirsin
canim menu guzel ama evet cok az. Sabah keske bir dilimde ekmek olsaymış öğlen ide kestaneyle kapatmissin diyette cok onerilmiyor ama suyun güzel
canim senin menuler harika sporda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?