- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.481
Canim hic yoktan iyidir haftasonunu iyi gecirirsen bi de kendi tartinda tartilirsan daha iyi sonuc alirsinKizlar bu hafta hafta sonu hariç guzel bi hafta gecirdim sporumuda yaptim bu hafta çok umutluydum ama malesef annemlerin tartisi beni 3 gundur 59.8 olarak tartiyo sanirim bozuk çünkü tartilana kadar canim çıktı. 0 gösteriyo tam uzerine cikiyorum tum rakalar kayboluyo. Ugrasa ugrasa tartildim.ama ben kendimi daha hafif hissediyorum. Simdi bu sekilde bildirim yapiyorum ama asil sonucumu yarin sabah kendi tartimda gorucem. Çünkü onceki bildirimlerim kendi tartimlaydi
Gecen hafta 60
Bu hafta 59.8
Yinede 5 li rakamlari görmek güzel
teşekkür ederim canım seninde aynı şekilde menü ve spor harika :)evet canim ben lesliden de memnunun telefonuma indirdim annemlerdede olsam artik rahatlikla her sabah yapiyorum 45 dakika erken uyaniyorum. Onceden onlarda internet yok diye orda kalirken yapamiyordum icim icimi yiyordu simdi rahatım. Bakalim yarin evde senin videolari gozden geciricem arada değişiklik şart
cok gecmis olsun kaptancim Allah babaciginiza acil sifalar versin onlar cok kıymetli başımızın tacı ben babamı kaybettim baba denince akan sular duruyor benim için. Rabbim basinizdan eksik etmesin güzel günler görün insallah birlikte. Hep iyi düşünün iyi şeyler olsun o yüzden sonuçlar güzel çıksın inşallah
cok fazla bilgim yok ama iştahı kesiyor sanırım memnunmusunuz
cok gecmis olsun canim sanada bende hic duymamistim boyle birşey ama umarim sorun yaratmaz ve bıçak altına falan yatmadan iyilesirsin
canim menu guzel ama evet cok az. Sabah keske bir dilimde ekmek olsaymış öğlen ide kestaneyle kapatmissin diyette cok onerilmiyor ama suyun güzel
canim senin menuler harika sporda öyle
Cnm listelere girmek icin biraz daha fazla katilim yapmalisin duzenli olarak menu bildirimi yapmalisin ama istersen listeye girmeden liste disi olarak da boyle devam edebilirsin nasil istersen tatlimGünaydın
Geçen hafta 65,3
bu hafta 65,7
Haftaya telafi edeceğim inş.
Seninki iyiymis inşallah uyanmaya baslamaz gerçekten geceleri helak oluyorum resmen. Yanında yatıyorum artık istedigi zaman emsin diyeGece cok nadir uyandi simdiye kadar bizimki oyle sayilidir. Ben de konusmuyorum yoksa uyaniveriyorlar aci tecrube
Memede uyumalari Allahin emri zatenBen ayakta sallamayi sevmiyorum onu birakmak istiyorum bakalim insaallah. Gece sabaha kadar suruyor yoksa zaten emme kismi ona takilmiyorum
Canım benim tartı da öyleydi pili bitmiş, muhtemelen pili azalmıştır. Gene de eksidesin dert etmeKizlar bu hafta hafta sonu hariç guzel bi hafta gecirdim sporumuda yaptim bu hafta çok umutluydum ama malesef annemlerin tartisi beni 3 gundur 59.8 olarak tartiyo sanirim bozuk çünkü tartilana kadar canim çıktı. 0 gösteriyo tam uzerine cikiyorum tum rakalar kayboluyo. Ugrasa ugrasa tartildim.ama ben kendimi daha hafif hissediyorum. Simdi bu sekilde bildirim yapiyorum ama asil sonucumu yarin sabah kendi tartimda gorucem. Çünkü onceki bildirimlerim kendi tartimlaydi
Gecen hafta 60
Bu hafta 59.8
sağol canım. kabızlık gerçekten kilo verme sürecinde çok büyük dert bende zaman zaman yaşıyorum ama en falz 3 gün fala sürüyor. ben a101 den aldığım karışık bitki çayından günde 1 fincan içiyorum o zaman hergün düzenli çıkıyorum. arada bir ara veriyorum 1-2 hafta alışmamak için sonra tekrar başlıyorum.belki istersen deneyebilirsin ama 1 fincandan fazla içince resmen geberiyorum karın ağrısından o da pek faydalı değil gibi.1 fincan karar benim içinCanim babaciginin mekani cennet olsun
Evet cnm istahi kesiyor dr un verdigi listeyi bile yapamiyorum fazla geliyor ama gluten toleransimdan kaynakliymis yeni ogrendim kronik kabizlik problemim var benim normalde dr 3-4kg verirsin demisti ama wc ye cikamayinca biraz az gitti bir de tempolu yuruyus yapabilsem daha iyi gidecek ama kosturmacam cok hic iturmuyorum ama tempolu yuruyus yapmayinca olmuuor hayirlisi ile babam sagligina kavussun da yuruyus nasil olsa yapilir
evet canım ama ben daha fazla hayal etmiştim ama yinede yarın sabahtan umutluyum inşallah kendi tartımda daha iyi bir sonuç alıcamCanim hic yoktan iyidir haftasonunu iyi gecirirsen bi de kendi tartinda tartilirsan daha iyi sonuc alirsin
teşekkür ederim canımteşekkür ederim canım seninde aynı şekilde menü ve spor harika :)
çok iyi tebrik ederim.. eeee ama bukadar düzenli yemek ve spora haketmiştin benceGünaydın kızlar sabah tartıldım 79 kiloyum 1 kilo gitmiş
günaydın canım evet çok şükür artı çıkmaktan iyidir. ama işte 3 gündür aynı rakamı görünce bu sabah beni pek motive etmedi bu sonuç bakalım hayırlısı bidahaki haftayaGünaydınlar, tartimin pili bittiği için tartılamadım maalesef
Seninki iyiymis inşallah uyanmaya baslamaz gerçekten geceleri helak oluyorum resmen. Yanında yatıyorum artık istedigi zaman emsin diye
Canım benim tartı da öyleydi pili bitmiş, muhtemelen pili azalmıştır. Gene de eksidesin dert etme
Tüm eleştirilere katılıyorumCanim bu menu cok yetersiz ve sagliksiz hic protein yok sabahki peyniri saymazsak ekmek yememissin ama ogle 1 kase kestane o da sirf karbonhidrat
Keske sabah 1 yumurta olaydi ogleyin kofte ve ya etli biseyler olaydi bol da salata miss gibi olurdu cabuk kg verirsin belki ama bir omur boyu bu sekilde devam edemezsin cnm saglikli ve dengeli beslenmek hedefimiz
Telafi edeceğim menümü, ama ekmek esas sıkıntım çünkü başlasam o ekmek bitiyor hele tazeysecanim menu guzel ama evet cok az. Sabah keske bir dilimde ekmek olsaymış öğlen ide kestaneyle kapatmissin diyette cok onerilmiyor ama suyun güzel
Canim babaciginin mekani cennet olsun
Evet cnm istahi kesiyor dr un verdigi listeyi bile yapamiyorum fazla geliyor ama gluten toleransimdan kaynakliymis yeni ogrendim kronik kabizlik problemim var benim normalde dr 3-4kg verirsin demisti ama wc ye cikamayinca biraz az gitti bir de tempolu yuruyus yapabilsem daha iyi gidecek ama kosturmacam cok hic iturmuyorum ama tempolu yuruyus yapmayinca olmuuor hayirlisi ile babam sagligina kavussun da yuruyus nasil olsa yapilir
Günaydın kızlar sabah tartıldım 79 kiloyum 1 kilo gitmiş
Ben en baştan pes etmiştim sen yine iyi direnmişsin yanında yatma hususundaSeninki iyiymis inşallah uyanmaya baslamaz gerçekten geceleri helak oluyorum resmen. Yanında yatıyorum artık istedigi zaman emsin diye
Yaa senin rakam da muhteşemmmsağol canım. kabızlık gerçekten kilo verme sürecinde çok büyük dert bende zaman zaman yaşıyorum ama en falz 3 gün fala sürüyor. ben a101 den aldığım karışık bitki çayından günde 1 fincan içiyorum o zaman hergün düzenli çıkıyorum. arada bir ara veriyorum 1-2 hafta alışmamak için sonra tekrar başlıyorum.belki istersen deneyebilirsin ama 1 fincandan fazla içince resmen geberiyorum karın ağrısından o da pek faydalı değil gibi.1 fincan karar benim için
Olsun canım bazen takılabiliyor, aynen devam :)günaydın canım evet çok şükür artı çıkmaktan iyidir. ama işte 3 gündür aynı rakamı görünce bu sabah beni pek motive etmedi bu sonuç bakalım hayırlısı bidahaki haftaya
Ben biraz direndim ama ne oldu ki işte dönüp dolaşıp aynı yere geldik :)Ben en baştan pes etmiştim sen yine iyi direnmişsin yanında yatma hususunda
Tamam canım.evet canim ben lesliden de memnunun telefonuma indirdim annemlerdede olsam artik rahatlikla her sabah yapiyorum 45 dakika erken uyaniyorum. Onceden onlarda internet yok diye orda kalirken yapamiyordum icim icimi yiyordu simdi rahatım. Bakalim yarin evde senin videolari gozden geciricem arada değişiklik şart
cok gecmis olsun kaptancim Allah babaciginiza acil sifalar versin onlar cok kıymetli başımızın tacı ben babamı kaybettim baba denince akan sular duruyor benim için. Rabbim basinizdan eksik etmesin güzel günler görün insallah birlikte. Hep iyi düşünün iyi şeyler olsun o yüzden sonuçlar güzel çıksın inşallah
cok fazla bilgim yok ama iştahı kesiyor sanırım memnunmusunuz
cok gecmis olsun canim sanada bende hic duymamistim boyle birşey ama umarim sorun yaratmaz ve bıçak altına falan yatmadan iyilesirsin
canim menu guzel ama evet cok az. Sabah keske bir dilimde ekmek olsaymış öğlen ide kestaneyle kapatmissin diyette cok onerilmiyor ama suyun güzel
canim senin menuler harika sporda öyle
Merhabalar canım**5. Takım 547. Etap***
servey (66,7/66,3/0,4/%0,6)
moni (83/)
inatettimolacak (59,1/)
Dirilisci hatun (76,4/) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
lydznp (79,6/)
bluedolphin (94,8/)
prensesss016 (60/59,8/0,2/%0,33)
5. Takım Ortalaması:
toplight (72,9/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,9/) Mezun olan üye.
wendigo (68,3/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81,5/)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (76,5/) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Metben (65,3/65,7/-0,4/-%0,61) 6. takımdan 519. etapta kendi isteği ile 65,6 da ayrılan üye başlangıç tarihi 19 kasım
besbb9 (79,9/79/0,9/%1,13) yeni üye baş. kg: 79.8, hedef kg: 70, baş. tarihi: 28.11.2017
gben (70/) yeni üye baş. kg: 70, hedef kg: 58, baş. tarihi: 06.12.2017
Canim bu caylar falan ise yaramiyor artik bence eskiler bilir ben yillardir cekiyorum form caylari kuru kayisilar ise yaramiyor maalesefsağol canım. kabızlık gerçekten kilo verme sürecinde çok büyük dert bende zaman zaman yaşıyorum ama en falz 3 gün fala sürüyor. ben a101 den aldığım karışık bitki çayından günde 1 fincan içiyorum o zaman hergün düzenli çıkıyorum. arada bir ara veriyorum 1-2 hafta alışmamak için sonra tekrar başlıyorum.belki istersen deneyebilirsin ama 1 fincandan fazla içince resmen geberiyorum karın ağrısından o da pek faydalı değil gibi.1 fincan karar benim için
evet canım ama ben daha fazla hayal etmiştim ama yinede yarın sabahtan umutluyum inşallah kendi tartımda daha iyi bir sonuç alıcam
teşekkür ederim canım
çok iyi tebrik ederim.. eeee ama bukadar düzenli yemek ve spora haketmiştin bence
günaydın canım evet çok şükür artı çıkmaktan iyidir. ama işte 3 gündür aynı rakamı görünce bu sabah beni pek motive etmedi bu sonuç bakalım hayırlısı bidahaki haftaya
inan öyle taze ekmek yemeyeli o kadar uzun olduki bende çok severim. canım çayın markası mest form karışık bitki çayıTüm eleştirilere katılıyorumBilmediğimden değil maalesef dün tüm gün evde değildik elimden gelen en sağlıklı beslenmeyi gerçekleştirdim umarım sonraki menülerimi beğeneceksin kaptan
Telafi edeceğim menümü, ama ekmek esas sıkıntım çünkü başlasam o ekmek bitiyor hele tazeyseBelki etimek yerim ben de.
Kabızlık bende baki. Genetik olduğuna inanıyorum çünkü ailede de var. Çok nadir düzene giriyor.
Tebrik ederimmmm darısı başımızaaO yeni başlayan rakamı gören sayılar muhteşem, 80den 79 gibi veya 60dan 59 gibii.
Ben en baştan pes etmiştim sen yine iyi direnmişsin yanında yatma hususunda
Yaa senin rakam da muhteşemmmben de inşaallah 69dan saymaya başlarım. Kabızlık için olan çayın markası var mı acaba?
Ben de tartıldım 70.8 çıktımkabızlık kaynaklı eminim çünkü geçen haftadan beri 69 küsürlerdeydim hep. Ama kurallara baktım zaten benim ilk tartıldığım cuma günü olan kilom baz alınıyormuş. 70.8 ile başlamış oluyorum yani değil mi takımdaşlar? Bir anda çok kilo vermiş gibi olur muyum sonra? Bu bir hile gibi olmasın sonra
ooo çok iyi canım seninde gidişin az kaldı sanırım hedefeHaftaya hedefım 65,9
anladım canım umarım şifa bulursun tez zamanda. evet tartı farkıda olabiliyor malesef yarından daha umutluyumCanim bu caylar falan ise yaramiyor artik bence eskiler bilir ben yillardir cekiyorum form caylari kuru kayisilar ise yaramiyor maalesef
Sonuca da takilma kendi tartin degil tarti farki bile olabilir
Evde olmadigin halde ise gayet iyi tatlimTüm eleştirilere katılıyorumBilmediğimden değil maalesef dün tüm gün evde değildik elimden gelen en sağlıklı beslenmeyi gerçekleştirdim umarım sonraki menülerimi beğeneceksin kaptan
Telafi edeceğim menümü, ama ekmek esas sıkıntım çünkü başlasam o ekmek bitiyor hele tazeyseBelki etimek yerim ben de.
Kabızlık bende baki. Genetik olduğuna inanıyorum çünkü ailede de var. Çok nadir düzene giriyor.
Tebrik ederimmmm darısı başımızaaO yeni başlayan rakamı gören sayılar muhteşem, 80den 79 gibi veya 60dan 59 gibii.
Ben en baştan pes etmiştim sen yine iyi direnmişsin yanında yatma hususunda
Yaa senin rakam da muhteşemmmben de inşaallah 69dan saymaya başlarım. Kabızlık için olan çayın markası var mı acaba?
Ben de tartıldım 70.8 çıktımkabızlık kaynaklı eminim çünkü geçen haftadan beri 69 küsürlerdeydim hep. Ama kurallara baktım zaten benim ilk tartıldığım cuma günü olan kilom baz alınıyormuş. 70.8 ile başlamış oluyorum yani değil mi takımdaşlar? Bir anda çok kilo vermiş gibi olur muyum sonra? Bu bir hile gibi olmasın sonra
Çok haklısınFerahin kaburgalari benim bobrekler tez konusu bu yasta ogrendik tipta devrim yaptik gec yasta vucut hasarlarini ogrendik diye
Pili bitiyor. Onun için öyle yapıyorKizlar bu hafta hafta sonu hariç guzel bi hafta gecirdim sporumuda yaptim bu hafta çok umutluydum ama malesef annemlerin tartisi beni 3 gundur 59.8 olarak tartiyo sanirim bozuk çünkü tartilana kadar canim çıktı. 0 gösteriyo tam uzerine cikiyorum tum rakalar kayboluyo. Ugrasa ugrasa tartildim.ama ben kendimi daha hafif hissediyorum. Simdi bu sekilde bildirim yapiyorum ama asil sonucumu yarin sabah kendi tartimda gorucem. Çünkü onceki bildirimlerim kendi tartimlaydi
Gecen hafta 60
Bu hafta 59.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?