- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.521
Bende gördüm valla,Çok geçmiş olsun. Bu yaşa kadar ilk defamı röntgen çekiliyor? Neden bugüne kadar kimse senin kaburgan fazla demedi? Bol bol leslie yaparsın artık üzülme. Sende mi başka dr.a gitsen acaba?
Hahahaaa ay vallahi çok güldüm yaFerahin kaburgalari benim bobrekler tez konusu bu yasta ogrendik tipta devrim yaptik gec yasta vucut hasarlarini ogrendik diye
Kediler otopark mafyası mı olmuşDönüşte komşuma gittim bebek mevlidine hatunlara verdim ayarı kediler içinotoparkta arabamıza binemiyoruz korkudan diyen oldu iyi işte dedim kediler gitti artık kedi kadar lağım fareleriyle korkmadan binersiniz,gözleri pörtledi dedim mustahak size ,o fareler evinize girip kulaklarınızı kemirsin gözüm döndü valla ay biri ürüyolar dedi kendimi kaybettim,tek tek herbirine dönüp siz buraya taşındıktan sonra üremediniz mi? diye sordum
her birinin üçer dörder çocukları var,hep derim çocuğu olmayan bizim siteye taşınsın Allah'ın izniyle bebişlerini kucaklarına alırlar
Neden haber vermesin. Sen ne güzel gaza getiriyordun beni. Geçen gün 250de bırakacaktım. Sen devam edince bırakamadım.500 ıp atlandı
Bende bu akşam mi atlasam.Haftasonu ya cumartesı yada pazar bır gun 500 ıp atlamakıyımmmm
Şöyle de düşünebiliriz siz normal olupta bizde eksik kemik yada fazla böbrek olabilirHahahaaa ay vallahi çok güldüm yademek ki böyle de gayet iyi idare edebiliyormuşuz.
Rica ederim canım. Tekrar geçmiş olsun. Dilerim bugün daha iyisindir.Çok sağol canım. Neyse ki öksürüğüm yok çok şükür. Portakal mandalina yemeye çalışıyorum işte. Ama bal ve zencefil gerçekten Harika öksürük için
Günaydın canımGünaydın kızlar
0zlem hiç sesin çıkmıyor mu, bana mı Öyle geldi?
Bizim bir deCikilatacanavari mız vardı. Evlendi ve kayboldu.
Sağol canım daha iyiyim bugün.Günaydın canım
Günün güzel geçsin.
Nasılsın?
Aman şeyma cozutsan ne olacak. 250gr göbeğin var 350gr olur en fazlaGünaydınlarrr
Bugün güne gideceğimmmm umarım çok cozutmam
Ahahahaaa moni çıldırırsa herkese kapak yaparDönüşte komşuma gittim bebek mevlidine hatunlara verdim ayarı kediler içinotoparkta arabamıza binemiyoruz korkudan diyen oldu iyi işte dedim kediler gitti artık kedi kadar lağım fareleriyle korkmadan binersiniz,gözleri pörtledi dedim mustahak size ,o fareler evinize girip kulaklarınızı kemirsin gözüm döndü valla ay biri ürüyolar dedi kendimi kaybettim,tek tek herbirine dönüp siz buraya taşındıktan sonra üremediniz mi? diye sordum
her birinin üçer dörder çocukları var,hep derim çocuğu olmayan bizim siteye taşınsın Allah'ın izniyle bebişlerini kucaklarına alırlar
Di mi yaniiiiiŞöyle de düşünebiliriz siz normal olupta bizde eksik kemik yada fazla böbrek olabilir
Ay evet çok şükür iyiyim ama burnum durmuyor yahu.Rica ederim canım. Tekrar geçmiş olsun. Dilerim bugün daha iyisindir.
Aaaa hakketten yaaa, çikilatamız nerede acaba bizim? Herşey imzayı atana kadardı di mi.Günaydın kızlar
0zlem hiç sesin çıkmıyor mu, bana mı Öyle geldi?
Bizim bir deCikilatacanavari mız vardı. Evlendi ve kayboldu.
Günaydınlarrr
Bugün güne gideceğimmmm umarım çok cozutmam
Aman şeyma cozutsan ne olacak. 250gr göbeğin var 350gr olur en fazla
Daha iyi olmana sevindim canım. Çok geçmiş olsun. Sevgilerimle.Sağol canım daha iyiyim bugün.
Senin de günün güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?