Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun. Bu yaşa kadar ilk defamı röntgen çekiliyor? Neden bugüne kadar kimse senin kaburgan fazla demedi? Bol bol leslie yaparsın artık üzülme. Sende mi başka dr.a gitsen acaba?
Bende gördüm valla, küçük küçük, 2 tarafta da. bir daha sormaya gerek yok kaburga işini de bugüne kadar 1-2 defa akciğer röntgeni çektirmişimdir, başka da özel olarak kemiklerimle ilgili sıkıntım olmadığı için ve hani çektiripte hatırlamıyorsam 20 kişiden birinde olan bir şey olduğundan ciddiye almamış olabilirler. Zaten emar sonrası vs tatmin olmazsam Farklı bir doktordan daha fikir alırım canım.

Bugunun menusu;
Kahvalti:
1 kk beyaz peynir
Aci sos
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 kapya biber

Ara: 1 ceviz

Oglen: 1 kase mercimek corbasi
3 kasik patates puresi
1 kasik Naneli yogurt

Ara: 1 tane ev yapimi hindistan cevizli cokotop

Aksam: 3 kasik tire kofte
3 tane haslanmis bruksel lahanasi
Kis salatasi

Ara: 2 ceviz

2 lt su. 50dk yuruyus.

İyi geceler dilerim

Kediler otopark mafyası mı olmuş çok korkunç
Neyse farelerin olması daha iyi olmuş. Onlardan mafya olmaz. Kediler kadar zararlı değiller. Hem derlerki fare kemirecegi yeri nefesi ile uyuştururmuş hiç hissetmizmişsin. Kedi öylemi canım ALLAH korusun bir PENÇE atsa ölürsün

Ahahahaaa moni çıldırırsa herkese kapak yapar ayyy şirret kadın demişlerdir arkadandan bebeyim yaaaa

Ya her gün ayarlarımı bozacak bir şey çıkıyor. Akşama kv lere gidecekmişiz. Ne güzel mamalar yapmıştır şimdi ya offff. Neyse nefsimle mücadele edeceğim artık. Bugüne güzel başladım. Doktor yaptığım sporları yasaklayınca bir moralim bozulmuştu ama şimdi daha iyiyim. Nasılsa eliptiğim var artık onla bolca mesai yaparım. Kızlar bugünü kaçamazsız, yaramazlık yapmayacağımız bir gün ilan edelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…