- 23 Ağustos 2012
- 14.782
- 39.097
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.561
Merhaba burdayım, ben de geldim.kendimiz çalıp kendimiz oynayalım madem
Merhaba burdayım, ben de geldim.
Günaydııın.
İyiyim, teşekkür ederim canım.hoşgeldin canım, nasılsın? nasıl geçti hafta sonun?
Ya çok haklısın. Eskiden ne muhabbet dönerdi. Dün de sana yazdıktan sonra kimbilir ne işim çıktı da bakamadım tekrar forumaYa bakıp ne yazayım diyip çıkıyorum geri. Her girişte de selam olmuyo
Günaydın mutlu haftalar şekerler
Bugün dengele canım yaptığın kaçamağı. Spor yapma imkanın oluyor mu? Gerçi bebeyle çok zordur da gene de bi sorayım dedim :)Merhaba 5.takim
Dunku menum onceki gunku menunun aynisiydine oldugunu soylemeye cesaret edemeyecegim bi kacamak haric bugun salata yicem bakalim nasil gececek. Takim sanki 3 kisiden olusuyor yaa daha kimseyle bi diyalog kuramadimm cok uzgunumm. Boyle hayal etmemistim hani kankitoluklar gaza getirmelerrr
En az 30dk her gun yuruyorum her gun. Beyefendi kanguruda tabi. Gun icinde birden fazla ciktigim oluyor mesela son iki gundur. Toplamda iki saati buluyor bazen.Bugün dengele canım yaptığın kaçamağı. Spor yapma imkanın oluyor mu? Gerçi bebeyle çok zordur da gene de bi sorayım dedim :)
Süpermiş :)En az 30dk her gun yuruyorum her gun. Beyefendi kanguruda tabi. Gun icinde birden fazla ciktigim oluyor mesela son iki gundur. Toplamda iki saati buluyor bazen.
Kacamaklar dengelenmek icin var diig mi
çok iyi tatlım yaa bebekle yürümek bir de ağırlık çalışmış gibi oluyorsunEn az 30dk her gun yuruyorum her gun. Beyefendi kanguruda tabi. Gun icinde birden fazla ciktigim oluyor mesela son iki gundur. Toplamda iki saati buluyor bazen.
Sahiden yaa hic boyle dusunmemistim canim oglumçok iyi tatlım yaa bebekle yürümek bir de ağırlık çalışmış gibi oluyorsun
Yürüyüş yapmakla çok iyi ediyorsunuz. En güzel egzersiz. Hem dışarıda yürümek insana mutluluk veriyor, hem de çok faydalı. Oğlunuz için de iyi oluyordur, temiz hava alıyor. Ne güzel.En az 30dk her gun yuruyorum her gun. Beyefendi kanguruda tabi. Gun icinde birden fazla ciktigim oluyor mesela son iki gundur. Toplamda iki saati buluyor bazen.
canım hiç ölçü aldın mı merak ediyorum çok güzel spor yapıyorsunMerhabalar,
Haftanız güzel geçsin.
Bugün 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kaşar peyniri ile güne başladım.
1 limonun suyunu ılık suya karıştırıp içtim. Tatlandırıcı koydum, tadı harika oldu.
Hem C vitamini desteği de olsun dedim. Ara öğünde de 1 portakal yedim.
Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası, terbiyeli sulu köfte, piyaz (az yağlı) yedim.
Sonrasında 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde ızgara et ve salata yemeyi planlıyorum.
Bugün squatgirl'de ince bacaklar challenge'ının 8. günü ve akşam "40 dakikada 500 kalori yakıyoruz" egzersizlerini yapmam gerekiyor. Doris Hofer'i takip etmenizi öneririm. Kasları güçlendirmeye ve sıkılaştırmaya yönelik egzersizleri oldukça faydalı. Daha evvel başlayan arkadaşım çok faydasını gördü. Egzersizlerin sonrasında kaslarda farkedilir bir kuvvetlenme oluyor zamanla.
Doris'in bugünkü yazısını okudum, hoşuma gitti. Siz de okumak isterseniz paylaşayım:
http://squatgirl.ch/tr/bahane-yok
Sevgiler.
Kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta dilerim.
Iyıyım napalım sen napyrsnnnMerhabalar
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?