Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin canım, nasılsın? nasıl geçti hafta sonun?
İyiyim, teşekkür ederim canım.
Cumartesi günü kaçamaksız geçti çok şükür. Evde iken squatgirl'in egzersizlerini sabahtan yapabildim, iyi oldu. Haftaiçinde iş dönüşü, akşamları yapabiliyorum.
Pazar günü bir başsağlığı ziyaretinde ikram ettikleri yiyeceklerden 1 dilim su böreği ve 1 peynirli küçük sandviçi yedim. Bir de akşam cevizli sucuk yedim biraz. Yani Pazar günü kaçamağı oldu.
Sen nasılsın, iyi misin?

Merhaba 5.takim
Dunku menum onceki gunku menunun aynisiydi ne oldugunu soylemeye cesaret edemeyecegim bi kacamak haric bugun salata yicem bakalim nasil gececek. Takim sanki 3 kisiden olusuyor yaa daha kimseyle bi diyalog kuramadimm cok uzgunumm. Boyle hayal etmemistim hani kankitoluklar gaza getirmelerrr

Bugün dengele canım yaptığın kaçamağı. Spor yapma imkanın oluyor mu? Gerçi bebeyle çok zordur da gene de bi sorayım dedim :)

Bugün dengele canım yaptığın kaçamağı. Spor yapma imkanın oluyor mu? Gerçi bebeyle çok zordur da gene de bi sorayım dedim :)
En az 30dk her gun yuruyorum her gun. Beyefendi kanguruda tabi. Gun icinde birden fazla ciktigim oluyor mesela son iki gundur. Toplamda iki saati buluyor bazen.
Kacamaklar dengelenmek icin var diig mi

En az 30dk her gun yuruyorum her gun. Beyefendi kanguruda tabi. Gun icinde birden fazla ciktigim oluyor mesela son iki gundur. Toplamda iki saati buluyor bazen.
Süpermiş :)
Aynen, dengeleyebildiğin sürece arada kaçamak yapılabilir. Ben öyle düsünüyorum. Yoksa hayat boyu hiçbir şey yiyemeyiz :) Onemli olan miktarını ayarlamak ve sonrasında dengelemek

Merhabalar,
Haftanız güzel geçsin.
Bugün 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kaşar peyniri ile güne başladım.
1 limonun suyunu ılık suya karıştırıp içtim. Tatlandırıcı koydum, tadı harika oldu.
Hem C vitamini desteği de olsun dedim. Ara öğünde de 1 portakal yedim.
Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası, terbiyeli sulu köfte, piyaz (az yağlı) yedim.
Sonrasında 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde ızgara et ve salata yemeyi planlıyorum.
Bugün squatgirl'de ince bacaklar challenge'ının 8. günü ve akşam "40 dakikada 500 kalori yakıyoruz" egzersizlerini yapmam gerekiyor. Doris Hofer'i takip etmenizi öneririm. Kasları güçlendirmeye ve sıkılaştırmaya yönelik egzersizleri oldukça faydalı. Daha evvel başlayan arkadaşım çok faydasını gördü. Egzersizlerin sonrasında kaslarda farkedilir bir kuvvetlenme oluyor zamanla.
Doris'in bugünkü yazısını okudum, hoşuma gitti. Siz de okumak isterseniz paylaşayım:
http://squatgirl.ch/tr/bahane-yok
Sevgiler.
Kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta dilerim.

Yürüyüş yapmakla çok iyi ediyorsunuz. En güzel egzersiz. Hem dışarıda yürümek insana mutluluk veriyor, hem de çok faydalı. Oğlunuz için de iyi oluyordur, temiz hava alıyor. Ne güzel.
Benim adım Gülden. Memnun oldum bu arada. Ne zaman sohbet etmek istersen bir merhaba demen yeterli. Gün içerisinde arada bir bağlanıp kimse birşeyler yazmış mı diye kontrol ediyorum. Sevgiler.

canım hiç ölçü aldın mı merak ediyorum çok güzel spor yapıyorsun

Merhaba kızlar. Bugün diyetisyen günümdü. Gittim fircami yedim geldim. Aslında fırça gibi değildi. Biraz sitemkâr konuştu. Ilac, hastalık vs bahane dedi. Siz bu işi eskisi kadar önemsemiyorsunuz. Dedi. Kendinizi toparlayın dedi. 1.1kg kas yapmışım. 800gr ödem ve 500gr yağ oluşmuş. Probiyotik içinde kesmekle iyi yapmışsın dedi. Icindeki bakteriler sana iyi gelmemiş demek ki dedi. Probiyotik yaparmış öyle şişlik. Keşke daha önce keşişeymişim
servey varmısın bugün ip atlamaya. Senin izin günün ama
dennisgo Sen ne yaptın cicim. Dr.a gidecektin ne oldu? Merak ediyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…