- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.541
Tamam canım. Ben varım. Bugün kaçamaksız bir gün olsunYa her gün ayarlarımı bozacak bir şey çıkıyor. Akşama kv lere gidecekmişiz. Ne güzel mamalar yapmıştır şimdi ya offff. Neyse nefsimle mücadele edeceğim artık. Bugüne güzel başladım. Doktor yaptığım sporları yasaklayınca bir moralim bozulmuştu ama şimdi daha iyiyim. Nasılsa eliptiğim var artık onla bolca mesai yaparım. Kızlar bugünü kaçamazsız, yaramazlık yapmayacağımız bir gün ilan edelim mi?
Kendimi kullanılmış hissettim birdenAaaa hakketten yaaa, çikilatamız nerede acaba bizim? Herşey imzayı atana kadardı di mi.
Evett çok korkunççKediler otopark mafyası mı olmuşçok korkunç
Neyse farelerin olması daha iyi olmuş. Onlardan mafya olmaz. Kediler kadar zararlı değiller. Hem derlerki fare kemirecegi yeri nefesi ile uyuştururmuş hiç hissetmizmişsin. Kedi öylemi canım ALLAH korusun bir PENÇE atsa ölürsün
Canım sorun da o arkamdan ne diyeceklerini şaşırmışlardırAhahahaaa moni çıldırırsa herkese kapak yaparayyy şirret kadın demişlerdir arkadandan bebeyim yaaaa
Teşekkür ederim canım :)sağol canım. kabızlık gerçekten kilo verme sürecinde çok büyük dert bende zaman zaman yaşıyorum ama en falz 3 gün fala sürüyor. ben a101 den aldığım karışık bitki çayından günde 1 fincan içiyorum o zaman hergün düzenli çıkıyorum. arada bir ara veriyorum 1-2 hafta alışmamak için sonra tekrar başlıyorum.belki istersen deneyebilirsin ama 1 fincandan fazla içince resmen geberiyorum karın ağrısından o da pek faydalı değil gibi.1 fincan karar benim için
evet canım ama ben daha fazla hayal etmiştim ama yinede yarın sabahtan umutluyum inşallah kendi tartımda daha iyi bir sonuç alıcam
teşekkür ederim canım
çok iyi tebrik ederim.. eeee ama bukadar düzenli yemek ve spora haketmiştin bence
günaydın canım evet çok şükür artı çıkmaktan iyidir. ama işte 3 gündür aynı rakamı görünce bu sabah beni pek motive etmedi bu sonuç bakalım hayırlısı bidahaki haftaya
teşekkürler canım :)Tüm eleştirilere katılıyorumBilmediğimden değil maalesef dün tüm gün evde değildik elimden gelen en sağlıklı beslenmeyi gerçekleştirdim umarım sonraki menülerimi beğeneceksin kaptan
Telafi edeceğim menümü, ama ekmek esas sıkıntım çünkü başlasam o ekmek bitiyor hele tazeyseBelki etimek yerim ben de.
Kabızlık bende baki. Genetik olduğuna inanıyorum çünkü ailede de var. Çok nadir düzene giriyor.
Tebrik ederimmmm darısı başımızaaO yeni başlayan rakamı gören sayılar muhteşem, 80den 79 gibi veya 60dan 59 gibii.
Ben en baştan pes etmiştim sen yine iyi direnmişsin yanında yatma hususunda
Yaa senin rakam da muhteşemmmben de inşaallah 69dan saymaya başlarım. Kabızlık için olan çayın markası var mı acaba?
Ben de tartıldım 70.8 çıktımkabızlık kaynaklı eminim çünkü geçen haftadan beri 69 küsürlerdeydim hep. Ama kurallara baktım zaten benim ilk tartıldığım cuma günü olan kilom baz alınıyormuş. 70.8 ile başlamış oluyorum yani değil mi takımdaşlar? Bir anda çok kilo vermiş gibi olur muyum sonra? Bu bir hile gibi olmasın sonra
Evett çok korkunçç
Canım sorun da o arkamdan ne diyeceklerini şaşırmışlardır4 yıldır ponçik ,en minnoşundan bi ayşeleri vardı dünkü kimdir? hatta bu neydi? falan diye bi kalmışlardır önce amann çok ta tınn
Ayy şu an alt katımdaki hatun kişi,binayı inletiyo çocuklarına bağırmaktan
- Çocuklarınızdan rahatsızım yönetime toplatıp kedilerin yanına attırıcam da dedim dün ben ya
O kacamak yapanlar listeden izinli ayrilipta listeyr donemeyenler cnm ama abartmamak kaydiyla cumalari istedogin biseyi yiyebilirsinMerhabaa
Bir suru alinti yaptim yazdim ama gittilerTelefondan okumasi guzeldi ama yazmasi pek zormus.
Kacamaksiz kacamaksiz yazilarinizi okuyunca sasirdim ya kacamak yapabiliyor muyuz?Ve bunu bana neden daha once soylemediniz? Sadece haftasonuna mi ozel yoksa haftada bir gibi siniri mi var?
Tamam canım. Ben varım. Bugün kaçamaksız bir gün olsun
BendeeeeeKendimi kullanılmış hissettim birden
Anammmm, kız n’aptın senEvett çok korkunçç
Canım sorun da o arkamdan ne diyeceklerini şaşırmışlardır4 yıldır ponçik ,en minnoşundan bi ayşeleri vardı dünkü kimdir? hatta bu neydi? falan diye bi kalmışlardır önce amann çok ta tınn
Ayy şu an alt katımdaki hatun kişi,binayı inletiyo çocuklarına bağırmaktan
Çocuklarınızdan rahatsızım yönetime toplatıp kedilerin yanına attırıcam da dedim dün ben ya
Ay sen bize bakmaMerhabaa
Bir suru alinti yaptim yazdim ama gittilerTelefondan okumasi guzeldi ama yazmasi pek zormus.
Kacamaksiz kacamaksiz yazilarinizi okuyunca sasirdim ya kacamak yapabiliyor muyuz?Ve bunu bana neden daha once soylemediniz? Sadece haftasonuna mi ozel yoksa haftada bir gibi siniri mi var?
Hay Allah yikildi tum hayallerimO kacamak yapanlar listeden izinli ayrilipta listeyr donemeyenler cnm ama abartmamak kaydiyla cumalari istedogin biseyi yiyebilirsin
Hic iyi ornek olmuyorsunuz
Ay sen bize bakmayok kaçamak falan yapmak
Yok şekerim yediklerimi Umut sayesinde yaktım zaten, kucaktan inmek istemedi beyefendi :)Kız haklı ördecim, kusura bakma yaniiii, lohusa mohusa anlamam zayıfsın işteeeeee
Biz seni zayıfta seviyoruz sen çok yeme oralarda
Çocuklarınızdan rahatsızım yönetime toplatıp kedilerin yanına attırıcam da dedim dün ben ya
Hayır!!!Merhabaa
Iyi akşamlar canım nasılsın pek ugramiyorsun :)İyi akşamlar kızlar
Iyi akşamlar canım nasılsın pek ugramiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?