Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım. Ben varım. Bugün kaçamaksız bir gün olsun

Dün akşam 40 dakikada 500 kalori yakıyoruz egzersizlerini tamamladım.
Bugün egzersiz programında tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz egzersizi ve kolay hareketlerle ince bacaklar ve sıkı kalça egzersizi var. Birazdan başlayacağım. İki egzersiz toplamda yarım saat sürüyor.

Evett çok korkunçç

Ahahahaaa moni çıldırırsa herkese kapak yapar ayyy şirret kadın demişlerdir arkadandan bebeyim yaaaa
Canım sorun da o arkamdan ne diyeceklerini şaşırmışlardır4 yıldır ponçik ,en minnoşundan bi ayşeleri vardıdünkü kimdir? hatta bu neydi? falan diye bi kalmışlardır önceamann çok ta tınn
Ayy şu an alt katımdaki hatun kişi,binayı inletiyo çocuklarına bağırmaktan
Çocuklarınızdan rahatsızım yönetime toplatıp kedilerin yanına attırıcam da dedim dün ben ya

Merhabaa
Bir suru alinti yaptim yazdim ama gittiler Telefondan okumasi guzeldi ama yazmasi pek zormus.
Kacamaksiz kacamaksiz yazilarinizi okuyunca sasirdim ya kacamak yapabiliyor muyuz? Ve bunu bana neden daha once soylemediniz? Sadece haftasonuna mi ozel yoksa haftada bir gibi siniri mi var?

Teşekkür ederim canım :)

teşekkürler canım :)

Avrupada müslüman ailelerin çocuklarını devşirmek için bahane bulup el koyuyorlar ya... Burada da olsa yaa...

O kacamak yapanlar listeden izinli ayrilipta listeyr donemeyenler cnm ama abartmamak kaydiyla cumalari istedogin biseyi yiyebilirsin

Tamam canım. Ben varım. Bugün kaçamaksız bir gün olsun

Kendimi kullanılmış hissettim birden
Bendeeeee

Anammmm, kız n’aptın sen tatlı tatlı giydirmişdindir sen ponçikliğinden bir şey kaybetmeden ahahaaaaaahhh sırf yüzlerinin aldığı şekli görmek için yanında olmak vardı nniiihahahahahaaaa

Ay sen bize bakma yok kaçamak falan yapmak

Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün kahvaltıda 5 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu az tuzlu beyaz peynir, 2 tam buğdaylı grissini, 1 yağda yumurta yedim. (tavaya çok az zeytinyağı döktüm, fazlasını kağıt havlu ile aldım.) 1 bardak yarım yağlı süt içtim.
Ara öğünde 1 ayva yedim.
Öğle yemeğinde 4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma yedim.
Akşam yemeğinde tavuk sote yedim.
Bie arkadaşımın doğumgünü vardı. Pastasının 1 diliminden 2 çatal miktarında alıp, dilimin gerisini başka bir arkadaşıma aktardım.
Eve 22:00'de geldiğim için meyve vs yemedim.
Kahvaltı öncesinde squatgirl uygulamasındaki "tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz" ve "kolay egzersizlerle ince bacaklar ve sıkı kalçalar" antrenmanlarını tamamladım. Toplamda 35 dakika kadar sürdü.

Kızlaaar bu saat olmuş nerdesiniz yahu???

Kız haklı ördecim, kusura bakma yaniiii, lohusa mohusa anlamam zayıfsın işteeeeee
Biz seni zayıfta seviyoruz sen çok yeme oralarda
Yok şekerim yediklerimi Umut sayesinde yaktım zaten, kucaktan inmek istemedi beyefendi :)
Çocuklarınızdan rahatsızım yönetime toplatıp kedilerin yanına attırıcam da dedim dün ben ya

Hayır!!!

Kızlar bugün sınavım vardı bir kaç gündür cok giremedim bugünün menüsü
Sabah kahvaltısı
1 kibrit kutusu peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
4 dilim sucuk

Sınava 2 deydi 1 de sınava girdik girmeden önce çikolata yedim bir tane

Akşam
5 adet köfte
Salata
1 dilim çavdar ekmeği

Su 1 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…