Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok tatlım ızın gunu degıl pazartesı carsamba cuna atlıyorum
Istersen bırlıkte atlayalım

Selaaaaammmm herkese. Kızım cumadan beri ateşli öksürük ama böyle dolu dolu, yavrum balgam da atamıyor. Okula da göndermiyorum tabi haliyle. Allaaahhh biri susuyor öbürü başlıyor. Mertte grip olmaya başladı galiba burnu akıyor. O yüzden hiç gelip bakamadım kızlar.

Menü yazayım.

Kahvaltı
4 yk nesfit
2 yk yulaf ezmesi
1 su bardağı süt
1 muz
Hepsini karıştırıp yedim

Ara
Filtre kahve

Öğle
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak etli bezelye (7-8 yk kadar)

Ara
Yarım muz
Aslında mandalina yiyecektim de küçük canavarım yemeyince kalmasın diye ben yedim.

Akşam
4 köfte
2 yk z.yağlı barbunya
2 yk makarna
Bir parça beyaz peynir

Gece
Filtre kahve
1 tane zencefilli bisküvi
1 tane kakaolu bisküvi

Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik

Halıyı silmeyi planlıyorum ama ufaklık uyumadı hala yaaaaaa. Babasıyla çukuru izliyor sıpa.
Şöyle şeyler izletmeyin çocuğa bilinç altına oynamayın.
Kime ne diyeyim zamane sıpaları vakitli vakitli yatıp uyumuyor ki... biz de evde trt çocuk ve o ses türkiye izliyoruz. Bizim bilinç haidi kıvamında

Kızlar merhaba şehir dışında olduğum için tartılamadım maalesef

Sabah kahvaltısı
1 dilimçavdarekmeği
4 dilim sucuk
Domates
1 kibrit kutusu peynir

Ara bir muz

Akşam
Kurufasülye
Salata

1,5 litre su
Aslında menü fena değil ama su az. 1.5lt su hiç içilmemiş sayılır. Organların çalışması için zaten 2-2.5 lt gerekiyor.

Nesfiti ben sevmiyorum. Aslında yemeği seviyordum da içinde şeker var. Onun için sevmiyorum. Zayıflama ürünü gibi görünüyor ama bence değil. Hatta şeker için tatlı kokain diye bir şey okudum bir yerde. Bir şeye bağımlı yapmak için bas şekeri olsun.

Dünkü menüm;
Kahvaltı
2 burgu, 8-9 topik peynir, domates, yeşil elma
Öğlen
3 minik köfte
Çoban salata, ayran
1.ara 200ml süt
2.ara 3/4 ayva 3tn tam ceviz ici
Akşam
2tn biber patlıcan dolma etki ve az bulgurla
1 tabak kereviz z.yağlı
Salata
1sb kadar patlamış mısır
2.7lt su
2 büyük kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi
Spor
500 ip atladım
20dk yürüyüş

Bugün de bunları yiyeceğim
Kalkınca 500ml su ve 2ceviz içi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates, biber, dereotu,maydanoz, nane
Yeşil elma
1 tn form etimek
Öğlen
Light ton balığı
Salata
1tn form etimek
ara
6tane ceviz ici
Akşam
2tn dolma, ıspanak
Ilave olarak sporumu yazarım. Akşam kızı okuldan ben alacağım geç kalmazsam yürümeyi planlıyorum.

Bugünkü menüm 1 günlük süt ve süt ürünleri olmadan beslenme.
Sanıyorum bir deneme olacak. Şişkinlik yapan şey ne. Geçen diyetisyen ziyaretimde gıda intolerans testinden konusmustuk o zaman bana; bu testler y.dışında yapıldığı için çok pahalı ama sizde bunu deneyererek bulabilirsiniz dedi. Encok glüten ve süt ürünlerine hassasiyet olurmuş. Bakalım. Deneyelim ve görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…