- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.581
Yok tatlım ızın gunu degıl pazartesı carsamba cuna atlıyorumMerhaba kızlar. Bugün diyetisyen günümdü. Gittim fircami yedim geldim. Aslında fırça gibi değildi. Biraz sitemkâr konuştu. Ilac, hastalık vs bahane dedi. Siz bu işi eskisi kadar önemsemiyorsunuz. Dedi. Kendinizi toparlayın dedi. 1.1kg kas yapmışım. 800gr ödem ve 500gr yağ oluşmuş. Probiyotik içinde kesmekle iyi yapmışsın dedi. Icindeki bakteriler sana iyi gelmemiş demek ki dedi. Probiyotik yaparmış öyle şişlik. Keşke daha önce keşişeymişim
servey varmısın bugün ip atlamaya. Senin izin günün ama
@dennisgo Sen ne yaptın cicim. Dr.a gidecektin ne oldu? Merak ediyorum seni.
Yok ya terkedılmedı fırsat buldukca gırıp yazıyorum kı benAbooovvvv burası bildiğin terk edilmiş gibi.Nerdesiniz millet yaaa, benim kız hastaydı bakmadım eyvah dedim şimdi oku oku bitmez ama nerdeeeee?? 2 sayfa anca dolmuş.
Şöyle şeyler izletmeyin çocuğaHalıyı silmeyi planlıyorum ama ufaklık uyumadı hala yaaaaaa. Babasıyla çukuru izliyor sıpa.
Aslında menü fena değil ama su az. 1.5lt su hiç içilmemiş sayılır. Organların çalışması için zaten 2-2.5 lt gerekiyor.Kızlar merhaba şehir dışında olduğum için tartılamadım maalesef
Sabah kahvaltısı
1 dilimçavdarekmeği
4 dilim sucuk
Domates
1 kibrit kutusu peynir
Ara bir muz
Akşam
Kurufasülye
Salata
1,5 litre su
Nesfiti ben sevmiyorum. Aslında yemeği seviyordum da içinde şeker var. Onun için sevmiyorum. Zayıflama ürünü gibi görünüyor ama bence değil. Hatta şeker için tatlı kokain diye bir şey okudum bir yerde. Bir şeye bağımlı yapmak için bas şekeri olsun.Menü yazayım.
Kahvaltı
4 yk nesfit
2 yk yulaf ezmesi
1 su bardağı süt
1 muz
Hepsini karıştırıp yedim
Ara
Filtre kahve
Öğle
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak etli bezelye (7-8 yk kadar)
Ara
Yarım muz
Aslında mandalina yiyecektim de küçük canavarım yemeyince kalmasın diye ben yedim.
Akşam
4 köfte
2 yk z.yağlı barbunya
2 yk makarna
Bir parça beyaz peynir
Gece
Filtre kahve
1 tane zencefilli bisküvi
1 tane kakaolu bisküvi
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?