Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Sevgiler.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yine bütün günüm hastanede geçti MR CDsi ile ilgili sıkıntı olunca birde MRı çekildiğim hastaneye gidip tekrar diğer tarafa döndüm ama sonunda şükür doktor MRımı görebildi
Maalesef buda Fıtığın baya büyük hatta Ameliyatlık durumda dedi ama sağ olsun en azından Ameliyatı olabildiğince erteleyebilmek adına 15 seans Fizik Tedavi verdi
Bugün itibaren her gün hafta içi hastaneye gidip Fizik Tedaviye gireceğim gerçi nasıl bir şey başıma gelecek bilmiyorum ama inşallah iyi gelir
Ellerde Güç kaybı başladığı an Ameliyatı erteleme şansın yok ama dedi

Neyse artık hem beslenmeye dikkat ederek hemde tedavi olarak devam edeceğim Cuma Sibele gideceğim bari güzel bir dönüş olsun malum koşturmacalardan iki haftadır gidemiyordum
Sağlıklı bir şekilde kahvaltımla güne başladım bakalım cumaya kadar neler olacak tartıda

Canım kızın için çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar Prenses
Umarım bugün bile biraz daha iyidir Bol bol limonlu su içir birde evi fazla ısıtma aksine serin ortamda uyuması lazım ki öksürüğü geçsin

selam kızlar herkese günaydın
bi kaç gündür giremedim malesef hafta sonu bizimkilerden dünde çok yoğundum maaş günleri çok yoğun oluyorum hesap kitap ama aklım hep burdaydı. fırsat bulunca geçmişide gözden geçiricem.
bu arada ben ne yapıyorum hergün leslie 3 mil 45 dakika yapmaya devam akşamlarıda ip atlıyorum. ama şu 60 belasından kurtulmak için bugun 3 günlük hurma yoğurt detoksuna başladım. daha önce yapmıştım faydasını gördüm. genelde 7 gün uygulanıyormuş ama ben 3 gün uygulayacağım kış kıyamet günü bünyemide ayakta tutmak zorundayım hastalığa kapılmak istemiyorum. bakalım sonuç cuma günü ne olacak. şuda var evet kilomda çok fazla değişiklik olmuyor ama inceldiğimi farkediyorum. pantalonlarımın beli bol gelmeye başladı. eeee leslienin payı büyük

Merhabalar,
Dün akşam yemeğe misafirim vardı. Spora 23:00'de başlayabildim. 40 dakikada 500 kalori yakıyoruz antrenmanını tamamladım. Gün sonunda 10000 adımı tamamladım.
Sabah kahvaltıda çavdar ekmeği 1 kibrit kutusu peynir ve 1/2 kibrit kutusu kaşar peyniri yedim. Yanında sıcak limonlu su içtim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içeceğim.
Öğlearasında yemekhanede brokoli çorbası ve patates oturtma yiyeceğim.
Ara öğünde 1 portakal ve 1 su bardağı yoğurt yiyeceğim.
Akşam yemeğinde ise etli nohut yemeğim var. 2 yemek kaşığı da pilav yiyeceğim.
Akşam ara öğününde ise 1 bardak ayran ve 1 elma yiyeceğim inşallah.
Bugünün egzersizi "Tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz" ve "İç bacak hareketleri" antrenmanları.
Sporu genelde işten eve gelince, yemek öncesinde yapıyorum.
Gününüz güzel geçsin.
Sevgiler.

Hurma yoğurt detoksu nasıl oluyor canım? Bana da anlatabilir misin? Yapayım.

Hurma yoğurt detoksu nasıl oluyor canım? Bana da anlatabilir misin? Yapayım.
canım gün içinde 21 hurma ve yoğurt veye süt içiyorsun sadece.
sabah 7 hurma +1 kase yoğurt yada 1 bardak su
öğle ve akşamda aynı şekilde
bol su içiyorsun yeşil çay veye bitki çayıda içebilirsin. yediğin hurmaların sayısını gün içinede bölebilirsin.
ama başka hiçbirşey yenmiyor. 7 gün bana çok fazla geldiği için 3 gün yapıyorum ben. geçen yaz yapmıştım 2 kilo kadar gitmişti. bol su içip sporunuda yaparsan kastanda kaybetmezsin. ama kilosu fazla olanlar daha fazla verirler. ben sadece vücudumu biraz şaşırtmak istiyorum çünkü 60 a takılı kaldım. hem eksiler bana motivasyon sağlar.

Ben de Hatice memnun oldum
Gün içinde ben de girip kontrol ediyorum ama yürürken olduğu için yazmam zor oluyor.
Bebeğimle yalnızız bu ara. Evdeyken telefonu pek elime alamıyorum. Önceden emzirirken okuyup yazabiliyordum şimdi büyüdüğünden her şeyin farkında, yandık

Olsun önemli olan yanlışının farkında olmak tekrar toparlarsın bence. Şiş olup olmadığımızı nerden anlıyoruz canım ya?
Diyetisyene mi gitsem acaba motive olmakta önemli adımlardan biri gibi görünmeye başladı gözüme. Ne güzel gram gram nerde ne var söylüyor, kendi vücudumuz ama biz bilmiyoruz ödem yağ kas

Kizlar gene bosladiniz buralari nerelerdesiniz hic sesiniz cikmiyor gene firca mi yemek istiyorsunuz
l
Eyvah daha ilk haftam dolmadan fırça geliyor
Halıyı silmeyi planlıyorum ama ufaklık uyumadı hala yaaaaaa. Babasıyla çukuru izliyor sıpa.
Benimki de dün gece 11de uyudu ya çok keyfim kaçıyor geç uyuduğunda. Bugün hususi alarm kurdum sabah erken kalksın erken uyusun diye
Kontrol edemiyoruz maalesef tvde neler çıkacağını, ben önceden izlediğim filmleri belgeselleri indirdim açıyorum tvye. Gerçi yapmaya yeni başladım. Çocuk drmuz sonradan tanışırsa sürekli izlemeye başlayabilir şimdiden fonda aç çalışsın dedi Biz hiç açmıyorduk.
Ya ben neden bahsediyorum ufaklık daha 7aylık oldu bugün

Bende hiç yiyemedim kaç paket telef oldu. Fazla şekerli tadı bana göre. Şeker konusunda çok haklısın bir belgesel varmış hatta bunla ilgili, izleyim diyordum şimdi onu açayım bari.

Kaç günde anlaşılırmış hassasiyetin? Zorlu bir yola girmişsin bence kolay gelsin
Almadım canım. Arkadaşım da söyledi ölçü al diye.
Bu akşam ölçü alayım diyorum. Bakalım 1 hafta sonunda nasıl olacak durum.
Teşekkür ederim.
Günün güzel geçsin.
Sevgiler.
Ben de merakla bekliyoruuum ölçülerinii. Ne zamandır yapıyorsun Gülden?
Geçmiş olsun, babamda işe yaramıştı fizik tedavi, sizin kadar ileri boyutta değildi tabii umarım sizi de rahatlatır tarihi geciktirir:)
Günaydıınn :) 60 belası dediğine ben yeni ulaştım yaaaa çok mesudum. İnşaallah benim de bela olarak anmama az kalmıştır
Ben de motive olmak için yılbaşı hedefimi tutturmak istiyorum, 66. 5 günde 5 kilo diye bir diyet görmüştüm acaba yapsam mı Emziriyorum korkuyorum halbuki her asli kaynakta sütü etkilemez yedikleriniz diyor ama nolsa da sıkıntı.

Günaydın arkadaşlar,
dünkü menüm:
Kahvaltı:
3 ballı tereyağlı etimek,
1 kk peynir,
3 zeytin,
1 salatalık.

Ara: 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 ceviz

Öğlen ve Akşam aynı:
1,5 porsiyon ton balıklı salata
Azıcık mayonez

Ara: 1 tanecik dondurma

Cikli yazınca sanki gözümde masumlaşıyor caanım dondurma
Öğle ve akşamları bu ara aynı olacak çünkü bebeyle yalnızım yemek yapmaya vakit bulmak zor oluyor

canım benim ağrılarım fiziğe ilk başladığımda çok artmıştı ama allaha şükür şimdi iyiyim inşallah seninde iyi olur tatlım sibelden de güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben

Ben her defasında suyu ve içtiklerimi yazmıyorum ama merak etmeyin en az 3 lt içerim günde. Hem emziriyorum mecbur bir nevi. İçtiklerim genelde kahvaltıda 1 fincan yaseminli yeşil çay, ikindin 1 fincan sade türk kahvesi, akşam bazen rezene bazen yeşilçay.
Yazmam gerekiyorsa yazayim yine tabi ama unutursam özet bu

Yılbaşı için kimlerin ne hedefleri var? Ben 66 yı görmek istiyorum, 18 gün içinde gerçekçi bir hedef mi 3.5 kilo vermek Tartıda sabah 69.5 gördüm bu aradaaaaBir tartı günü var anlaşılan yine pazar mı pazartesi mi çözemedim ama pek kimse yazmamış

tatlım 3 tane ballı etimek biraz fazla olmuş onun yerine 2 kk peynir yeseydin etimekle daha doyurucu olurdu
emzirirken bana diyetisyen 1 tatlı kaşığı pekmez veriyordu
o mayonezi hiç görmemiş olayım ben
sağlıklı birşey değil çünkü mayonez yerine zeytinyağı daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…