- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.601
Ben de iyiyim sağol. İş güç.Iyıyım napalım sen napyrsnnn
Almadım canım. Arkadaşım da söyledi ölçü al diye.canım hiç ölçü aldın mı merak ediyorum çok güzel spor yapıyorsun
Çok geçmiş olsun canım. Sevgiler.Selaaaaammmm herkese. Kızım cumadan beri ateşliöksürük ama böyle dolu dolu, yavrum balgam da atamıyor. Okula da göndermiyorum tabi haliyle. Allaaahhh biri susuyor öbürü başlıyor. Mertte grip olmaya başladı galiba burnu akıyor. O yüzden hiç gelip bakamadım kızlar.
Hadi bakalim olculerindeki degisimi merak ediyorumAlmadım canım. Arkadaşım da söyledi ölçü al diye.
Bu akşam ölçü alayım diyorum. Bakalım 1 hafta sonunda nasıl olacak durum.
Teşekkür ederim.
Günün güzel geçsin.
Sevgiler.
Bu haftaki kilo cok odemdi bence cuma ya 80 li rakam olacakDünkü kilom 81.7 yada 81.9 du
Çok unutkan oldum
Selaaaaammmm herkese. Kızım cumadan beri ateşliöksürük ama böyle dolu dolu, yavrum balgam da atamıyor. Okula da göndermiyorum tabi haliyle. Allaaahhh biri susuyor öbürü başlıyor. Mertte grip olmaya başladı galiba burnu akıyor. O yüzden hiç gelip bakamadım kızlar.
Hurma yoğurt detoksu nasıl oluyor canım? Bana da anlatabilir misin? Yapayım.selam kızlar herkese günaydın
bi kaç gündür giremedim malesef hafta sonu bizimkilerden dünde çok yoğundum maaş günleri çok yoğun oluyorum hesap kitap ama aklım hep burdaydı. fırsat bulunca geçmişide gözden geçiricem.
bu arada ben ne yapıyorum hergün leslie 3 mil 45 dakika yapmaya devam akşamlarıda ip atlıyorum. ama şu 60 belasından kurtulmak için bugun 3 günlük hurma yoğurt detoksuna başladım. daha önce yapmıştım faydasını gördüm. genelde 7 gün uygulanıyormuş ama ben 3 gün uygulayacağım kış kıyamet günü bünyemide ayakta tutmak zorundayım hastalığa kapılmak istemiyorum. bakalım sonuç cuma günü ne olacak. şuda var evet kilomda çok fazla değişiklik olmuyor ama inceldiğimi farkediyorum. pantalonlarımın beli bol gelmeye başladı. eeee leslienin payı büyük
canım gün içinde 21 hurma ve yoğurt veye süt içiyorsun sadece.Hurma yoğurt detoksu nasıl oluyor canım? Bana da anlatabilir misin? Yapayım.
Süte tarçın zencefil gibi baharat atabilir miyizcanım 1 bardak su yamışım o süt olucak. ben sabahları yoğurt yıyemiyorum o yüzden süt içiyorum.
Yürüyüş yapmakla çok iyi ediyorsunuz. En güzel egzersiz. Hem dışarıda yürümek insana mutluluk veriyor, hem de çok faydalı. Oğlunuz için de iyi oluyordur, temiz hava alıyor. Ne güzel.
Benim adım Gülden. Memnun oldum bu arada. Ne zaman sohbet etmek istersen bir merhaba demen yeterli. Gün içerisinde arada bir bağlanıp kimse birşeyler yazmış mı diye kontrol ediyorum. Sevgiler.
Olsun önemli olan yanlışının farkında olmak tekrar toparlarsın bence. Şiş olup olmadığımızı nerden anlıyoruz canım ya?Merhaba kızlar. Bugün diyetisyen günümdü. Gittim fircami yedim geldim. Aslında fırça gibi değildi. Biraz sitemkâr konuştu. Ilac, hastalık vs bahane dedi. Siz bu işi eskisi kadar önemsemiyorsunuz. Dedi. Kendinizi toparlayın dedi. 1.1kg kas yapmışım. 800gr ödem ve 500gr yağ oluşmuş. Probiyotik içinde kesmekle iyi yapmışsın dedi. Icindeki bakteriler sana iyi gelmemiş demek ki dedi. Probiyotik yaparmış öyle şişlik. Keşke daha önce keşişeymişim
@servey varmısın bugün ip atlamaya. Senin izin günün ama
@dennisgo Sen ne yaptın cicim. Dr.a gidecektin ne oldu? Merak ediyorum seni.
lKizlar gene bosladiniz buralari nerelerdesiniz hic sesiniz cikmiyor gene firca mi yemek istiyorsunuz
Benimki de dün gece 11de uyudu ya çok keyfim kaçıyor geç uyuduğunda. Bugün hususi alarm kurdum sabah erken kalksın erken uyusun diyeHalıyı silmeyi planlıyorum ama ufaklık uyumadı hala yaaaaaa. Babasıyla çukuru izliyor sıpa.
Kontrol edemiyoruz maalesef tvde neler çıkacağını, ben önceden izlediğim filmleri belgeselleri indirdim açıyorum tvye. Gerçi yapmaya yeni başladım. Çocuk drmuz sonradan tanışırsa sürekli izlemeye başlayabilir şimdiden fonda aç çalışsın dediŞöyle şeyler izletmeyin çocuğabilinç altına oynamayın.
Kime ne diyeyim zamane sıpaları vakitli vakitli yatıp uyumuyor ki...biz de evde trt çocuk ve o ses türkiye izliyoruz. Bizim bilinç haidi kıvamında
Bende hiç yiyemedim kaç paket telef oldu. Fazla şekerli tadı bana göre. Şeker konusunda çok haklısın bir belgesel varmış hatta bunla ilgili, izleyim diyordum şimdi onu açayım bari.Nesfiti ben sevmiyorum. Aslında yemeği seviyordum da içinde şeker var. Onun için sevmiyorum. Zayıflama ürünü gibi görünüyor ama bence değil. Hatta şeker için tatlı kokain diye bir şey okudum bir yerde. Bir şeye bağımlı yapmak için bas şekeri olsun.
Kaç günde anlaşılırmış hassasiyetin? Zorlu bir yola girmişsin bence kolay gelsinBugünkü menüm 1 günlük süt ve süt ürünleri olmadan beslenme.
Sanıyorum bir deneme olacak. Şişkinlik yapan şey ne. Geçen diyetisyen ziyaretimde gıda intolerans testinden konusmustuk o zaman bana; bu testler y.dışında yapıldığı için çok pahalı ama sizde bunu deneyererek bulabilirsiniz dedi. Encok glüten ve süt ürünlerine hassasiyet olurmuş. Bakalım. Deneyelim ve görelim
Ben de merakla bekliyoruuum ölçülerinii. Ne zamandır yapıyorsun Gülden?Almadım canım. Arkadaşım da söyledi ölçü al diye.
Bu akşam ölçü alayım diyorum. Bakalım 1 hafta sonunda nasıl olacak durum.
Teşekkür ederim.
Günün güzel geçsin.
Sevgiler.
Geçmiş olsun, babamda işe yaramıştı fizik tedavi, sizin kadar ileri boyutta değildi tabii umarım sizi de rahatlatır tarihi geciktirir:)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine bütün günüm hastanede geçtiMR CDsi ile ilgili sıkıntı olunca birde MRı çekildiğim hastaneye gidip tekrar diğer tarafa döndüm ama sonunda şükür doktor MRımı görebildi
Maalesef buda Fıtığın baya büyük hatta Ameliyatlık durumda dedi ama sağ olsun en azından Ameliyatı olabildiğince erteleyebilmek adına 15 seans Fizik Tedavi verdi
Bugün itibaren her gün hafta içi hastaneye gidip Fizik Tedaviye gireceğimgerçi nasıl bir şey başıma gelecek bilmiyorum ama inşallah iyi gelir
Ellerde Güç kaybı başladığı an Ameliyatı erteleme şansın yok ama dedi
Neyse artık hem beslenmeye dikkat ederek hemde tedavi olarak devam edeceğimCuma Sibele gideceğim bari güzel bir dönüş olsun malum koşturmacalardan iki haftadır gidemiyordum
Sağlıklı bir şekilde kahvaltımla güne başladımbakalım cumaya kadar neler olacak tartıda
Canım kızın için çok geçmiş olsuninşallah çabucak toparlar Prenses
Umarım bugün bile biraz daha iyidirBol bol limonlu su içir birde evi fazla ısıtma aksine serin ortamda uyuması lazım ki öksürüğü geçsin
Günaydıınn :) 60 belası dediğine ben yeni ulaştım yaaaa çok mesudum. İnşaallah benim de bela olarak anmama az kalmıştırselam kızlar herkese günaydın
bi kaç gündür giremedim malesef hafta sonu bizimkilerden dünde çok yoğundum maaş günleri çok yoğun oluyorum hesap kitap ama aklım hep burdaydı. fırsat bulunca geçmişide gözden geçiricem.
bu arada ben ne yapıyorum hergün leslie 3 mil 45 dakika yapmaya devam akşamlarıda ip atlıyorum. ama şu 60 belasından kurtulmak için bugun 3 günlük hurma yoğurt detoksuna başladım. daha önce yapmıştım faydasını gördüm. genelde 7 gün uygulanıyormuş ama ben 3 gün uygulayacağım kış kıyamet günü bünyemide ayakta tutmak zorundayım hastalığa kapılmak istemiyorum. bakalım sonuç cuma günü ne olacak. şuda var evet kilomda çok fazla değişiklik olmuyor ama inceldiğimi farkediyorum. pantalonlarımın beli bol gelmeye başladı. eeee leslienin payı büyük
Ben de motive olmak için yılbaşı hedefimi tutturmak istiyorum, 66. 5 günde 5 kilo diye bir diyet görmüştüm acaba yapsam mıcanım gün içinde 21 hurma ve yoğurt veye süt içiyorsun sadece.
sabah 7 hurma +1 kase yoğurt yada 1 bardak su
öğle ve akşamda aynı şekilde
bol su içiyorsun yeşil çay veye bitki çayıda içebilirsin. yediğin hurmaların sayısını gün içinede bölebilirsin.
ama başka hiçbirşey yenmiyor. 7 gün bana çok fazla geldiği için 3 gün yapıyorum ben. geçen yaz yapmıştım 2 kilo kadar gitmişti. bol su içip sporunuda yaparsan kastanda kaybetmezsin. ama kilosu fazla olanlar daha fazla verirler. ben sadece vücudumu biraz şaşırtmak istiyorum çünkü 60 a takılı kaldım. hem eksiler bana motivasyon sağlar.
InşALLAH kaptanımBu haftaki kilo cok odemdi bence cuma ya 80 li rakam olacak
canım benim ağrılarım fiziğe ilk başladığımda çok artmıştı ama allaha şükür şimdi iyiyim inşallah seninde iyi olur tatlım sibelden de güzel sonuçlarla geleceğine eminim benSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine bütün günüm hastanede geçtiMR CDsi ile ilgili sıkıntı olunca birde MRı çekildiğim hastaneye gidip tekrar diğer tarafa döndüm ama sonunda şükür doktor MRımı görebildi
Maalesef buda Fıtığın baya büyük hatta Ameliyatlık durumda dedi ama sağ olsun en azından Ameliyatı olabildiğince erteleyebilmek adına 15 seans Fizik Tedavi verdi
Bugün itibaren her gün hafta içi hastaneye gidip Fizik Tedaviye gireceğimgerçi nasıl bir şey başıma gelecek bilmiyorum ama inşallah iyi gelir
Ellerde Güç kaybı başladığı an Ameliyatı erteleme şansın yok ama dedi
Neyse artık hem beslenmeye dikkat ederek hemde tedavi olarak devam edeceğimCuma Sibele gideceğim bari güzel bir dönüş olsun malum koşturmacalardan iki haftadır gidemiyordum
Sağlıklı bir şekilde kahvaltımla güne başladımbakalım cumaya kadar neler olacak tartıda
Canım kızın için çok geçmiş olsuninşallah çabucak toparlar Prenses
Umarım bugün bile biraz daha iyidirBol bol limonlu su içir birde evi fazla ısıtma aksine serin ortamda uyuması lazım ki öksürüğü geçsin
tatlım 3 tane ballı etimek biraz fazla olmuş onun yerine 2 kk peynir yeseydin etimekle daha doyurucu olurduGünaydın arkadaşlar,
dünkü menüm:
Kahvaltı:
3 ballı tereyağlı etimek,
1 kk peynir,
3 zeytin,
1 salatalık.
Ara: 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 ceviz
Öğlen ve Akşam aynı:
1,5 porsiyon ton balıklı salata
Azıcık mayonez
Ara: 1 tanecik dondurma
Cikli yazınca sanki gözümde masumlaşıyor caanım dondurma
Öğle ve akşamları bu ara aynı olacak çünkü bebeyle yalnızım yemek yapmaya vakit bulmak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?