- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.621
canım haftasonunun maliyetini öğrenmek için ptesi sabahları tartılıyoruzBen her defasında suyu ve içtiklerimi yazmıyorum ama merak etmeyin en az 3 lt içerim günde. Hem emziriyorum mecbur bir nevi. İçtiklerim genelde kahvaltıda 1 fincan yaseminli yeşil çay, ikindin 1 fincan sade türk kahvesi, akşam bazen rezene bazen yeşilçay.
Yazmam gerekiyorsa yazayim yine tabi ama unutursam özet bu
Yılbaşı için kimlerin ne hedefleri var? Ben 66 yı görmek istiyorum, 18 gün içinde gerçekçi bir hedef mi 3.5 kilo vermekTartıda sabah 69.5 gördüm bu aradaaaa Bir tartı günü var anlaşılan yine pazar mı pazartesi mi çözemedim ama pek kimse yazmamış
TV konusundan başlayayım. Biz de aslında izlemiyoruz. Kızım da çok izliyor sayılmaz. Bizimde fon gibi. Izledigi 1-2 çizgi film var onu izler. Sonra bakmaz. Sende çok karşısında tutmazsan bağımlılık olmaz inşALLAH.Ben de Hatice memnun oldum
Gün içinde ben de girip kontrol ediyorum ama yürürken olduğu için yazmam zor oluyor.
Bebeğimle yalnızız bu ara.Evdeyken telefonu pek elime alamıyorum. Önceden emzirirken okuyup yazabiliyordum şimdi büyüdüğünden her şeyin farkında, yandık
Olsun önemli olan yanlışının farkında olmak tekrar toparlarsın bence. Şiş olup olmadığımızı nerden anlıyoruz canım ya?
Diyetisyene mi gitsem acaba motive olmakta önemli adımlardan biri gibi görünmeye başladı gözüme. Ne güzel gram gram nerde ne var söylüyor, kendi vücudumuz ama biz bilmiyoruz ödem yağ kas
l
Eyvah daha ilk haftam dolmadan fırça geliyor
Benimki de dün gece 11de uyudu ya çok keyfim kaçıyor geç uyuduğunda. Bugün hususi alarm kurdum sabah erken kalksın erken uyusun diye
Kontrol edemiyoruz maalesef tvde neler çıkacağını, ben önceden izlediğim filmleri belgeselleri indirdim açıyorum tvye. Gerçi yapmaya yeni başladım. Çocuk drmuz sonradan tanışırsa sürekli izlemeye başlayabilir şimdiden fonda aç çalışsın dediBiz hiç açmıyorduk.
Ya ben neden bahsediyorum ufaklık daha 7aylık oldu bugün
Bende hiç yiyemedim kaç paket telef oldu. Fazla şekerli tadı bana göre. Şeker konusunda çok haklısın bir belgesel varmış hatta bunla ilgili, izleyim diyordum şimdi onu açayım bari.
Kaç günde anlaşılırmış hassasiyetin? Zorlu bir yola girmişsin bence kolay gelsin
Ben de merakla bekliyoruuum ölçülerinii. Ne zamandır yapıyorsun Gülden?
Geçmiş olsun, babamda işe yaramıştı fizik tedavi, sizin kadar ileri boyutta değildi tabii umarım sizi de rahatlatır tarihi geciktirir:)
Günaydıınn :) 60 belası dediğine ben yeni ulaştım yaaaa çok mesudum. İnşaallah benim de bela olarak anmama az kalmıştır
Ben de motive olmak için yılbaşı hedefimi tutturmak istiyorum, 66. 5 günde 5 kilo diye bir diyet görmüştüm acaba yapsam mıEmziriyorum korkuyorum halbuki her asli kaynakta sütü etkilemez yedikleriniz diyor ama nolsa da sıkıntı.
Bu mesajı alıntılamamışım, Squatgirl ü gruba gelip ilk senden okuduğumda hemen açtım ve 25dkda 400 kalori videosuna başladım ve aman Allahım yokk kalkmadı bacaklarrr.Merhabalar,
Haftanız güzel geçsin.
Bugün 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kaşar peyniri ile güne başladım.
1 limonun suyunu ılık suya karıştırıp içtim. Tatlandırıcı koydum, tadı harika oldu.
Hem C vitamini desteği de olsun dedim. Ara öğünde de 1 portakal yedim.
Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası, terbiyeli sulu köfte, piyaz (az yağlı) yedim.
Sonrasında 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde ızgara et ve salata yemeyi planlıyorum.
Bugün squatgirl'de ince bacaklar challenge'ının 8. günü ve akşam "40 dakikada 500 kalori yakıyoruz" egzersizlerini yapmam gerekiyor. Doris Hofer'i takip etmenizi öneririm. Kasları güçlendirmeye ve sıkılaştırmaya yönelik egzersizleri oldukça faydalı. Daha evvel başlayan arkadaşım çok faydasını gördü. Egzersizlerin sonrasında kaslarda farkedilir bir kuvvetlenme oluyor zamanla.
Doris'in bugünkü yazısını okudum, hoşuma gitti. Siz de okumak isterseniz paylaşayım:
http://squatgirl.ch/tr/bahane-yok
Sevgiler.
Kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta dilerim.
Emzirirken kilo alma da..Günaydın arkadaşlar,
dünkü menüm:
Kahvaltı:
3 ballı tereyağlı etimek,
1 kk peynir,
3 zeytin,
1 salatalık.
Ara: 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 ceviz
Öğlen ve Akşam aynı:
1,5 porsiyon ton balıklı salata
Azıcık mayonez
Ara: 1 tanecik dondurma
Cikli yazınca sanki gözümde masumlaşıyor caanım dondurma
Öğle ve akşamları bu ara aynı olacak çünkü bebeyle yalnızım yemek yapmaya vakit bulmak zor oluyor
Emzirenlere yeşil çay önermezler. Bebekte uykusuzluk yapar.Ben her defasında suyu ve içtiklerimi yazmıyorum ama merak etmeyin en az 3 lt içerim günde. Hem emziriyorum mecbur bir nevi. İçtiklerim genelde kahvaltıda 1 fincan yaseminli yeşil çay, ikindin 1 fincan sade türk kahvesi, akşam bazen rezene bazen yeşilçay.
Yılbaşı için kimlerin ne hedefleri var? Ben 66 yı görmek istiyorum, 18 gün içinde gerçekçi bir hedef mi 3.5 kilo vermekTartıda sabah 69.5 gördüm bu aradaaaa Bir tartı günü var anlaşılan yine pazar mı pazartesi mi çözemedim ama pek kimse yazmamış
Zeytinyağını eklemiştim zatentatlım 3 tane ballı etimek biraz fazla olmuş onun yerine 2 kk peynir yeseydin etimekle daha doyurucu olurdu
emzirirken bana diyetisyen 1 tatlı kaşığı pekmez veriyordu
o mayonezi hiç görmemiş olayım ben
sağlıklı birşey değil çünkü mayonez yerine zeytinyağı daha sağlıklı
İşte yemeye dürten nefs bazen hızlı kilo vermeye de dürtüyor ama duymazdan gelmek şart tabi :)TV konusundan başlayayım. Biz de aslında izlemiyoruz. Kızım da çok izliyor sayılmaz. Bizimde fon gibi. Izledigi 1-2 çizgi film var onu izler. Sonra bakmaz. Sende çok karşısında tutmazsan bağımlılık olmaz inşALLAH.
5 günde 5 kilo gibi diyetlerden sonra 1 gün de 10 kilo aldıran diyetler gelir. 5gunde 5 kilo verilmez ve sağlıklı da değil. Takım kurallarını hatırlatırım
Gr gr tartıda diyetisyende tanita ile tartılınca öğreniyorum. Bazen kilo olarak görünen şey kas yada ödem olabiliyor. En azından tartıda eksi görmediğin zaman ne olduğunu görüyorsun.
Öyle aldım zaten o yüzden buradayım.Emzirirken kilo alma da..
Ben bunu hiç duymadım ve düşünemedimEmzirenlere yeşil çay önermezler. Bebekte uykusuzluk yapar.
bilmem konulabilir bence ne zararı olabilirkiSüte tarçın zencefil gibi baharat atabilir miyiz
canım sen emziren bi annesin yani önceliğimiz çocuklar bu yüzden 5 günde 5 kilo diyet gibi şeylere takıla onlar fazla fazla geri gelir. hem sütün olmaz. benim yengemde yeni doğum yaptı ve emziriyor ama bi yandanda zayıflamak istiyor. o yüzden hemen spora başladı evde kendince videolarla spor yapıyor. abur cuburu kesti zaten onlar süt yapmaz bol bolda su iç sen bunları yapsan zaten emzirirken gider kiloların. hurma detoksunuda şimdilik düşünmeBen de Hatice memnun oldum
Gün içinde ben de girip kontrol ediyorum ama yürürken olduğu için yazmam zor oluyor.
Bebeğimle yalnızız bu ara.Evdeyken telefonu pek elime alamıyorum. Önceden emzirirken okuyup yazabiliyordum şimdi büyüdüğünden her şeyin farkında, yandık
Olsun önemli olan yanlışının farkında olmak tekrar toparlarsın bence. Şiş olup olmadığımızı nerden anlıyoruz canım ya?
Diyetisyene mi gitsem acaba motive olmakta önemli adımlardan biri gibi görünmeye başladı gözüme. Ne güzel gram gram nerde ne var söylüyor, kendi vücudumuz ama biz bilmiyoruz ödem yağ kas
l
Benimki de dün gece 11de uyudu ya çok keyfim kaçıyor geç uyuduğunda. Bugün hususi alarm kurdum sabah erken kalksın erken uyusun diye
Kontrol edemiyoruz maalesef tvde neler çıkacağını, ben önceden izlediğim filmleri belgeselleri indirdim açıyorum tvye. Gerçi yapmaya yeni başladım. Çocuk drmuz sonradan tanışırsa sürekli izlemeye başlayabilir şimdiden fonda aç çalışsın dediBiz hiç açmıyorduk.
Bende hiç yiyemedim kaç paket telef oldu. Fazla şekerli tadı bana göre. Şeker konusunda çok haklısın bir belgesel varmış hatta bunla ilgili, izleyim diyordum şimdi onu açayım bari.
Kaç günde anlaşılırmış hassasiyetin? Zorlu bir yola girmişsin bence kolay gelsin
Geçmiş olsun, babamda işe yaramıştı fizik tedavi, sizin kadar ileri boyutta değildi tabii umarım sizi de rahatlatır tarihi geciktirir:)
Günaydıınn :) 60 belası dediğine ben yeni ulaştım yaaaa çok mesudum. İnşaallah benim de bela olarak anmama az kalmıştır
Ben de motive olmak için yılbaşı hedefimi tutturmak istiyorum, 66. 5 günde 5 kilo diye bir diyet görmüştüm acaba yapsam mıEmziriyorum korkuyorum halbuki her asli kaynakta sütü etkilemez yedikleriniz diyor ama nolsa da sıkıntı.
ballı etimek bencede fazla olmuş 1 tane olsaydı keşkeGünaydın arkadaşlar,
dünkü menüm:
Kahvaltı:
3 ballı tereyağlı etimek,
1 kk peynir,
3 zeytin,
1 salatalık.
Ara: 1 haslanmis yumurta
Ara: 1 ceviz
Öğlen ve Akşam aynı:
1,5 porsiyon ton balıklı salata
Azıcık mayonez
Ara: 1 tanecik dondurma
Cikli yazınca sanki gözümde masumlaşıyor caanım dondurma
Öğle ve akşamları bu ara aynı olacak çünkü bebeyle yalnızım yemek yapmaya vakit bulmak zor oluyor
benimde yılbaşı hedefim 57 yi görmek inşallahBen her defasında suyu ve içtiklerimi yazmıyorum ama merak etmeyin en az 3 lt içerim günde. Hem emziriyorum mecbur bir nevi. İçtiklerim genelde kahvaltıda 1 fincan yaseminli yeşil çay, ikindin 1 fincan sade türk kahvesi, akşam bazen rezene bazen yeşilçay.
Sen kahvaltıda tereyağlı kaynaklı ballı ekmek ye sonra yeşil çay iç. Öğlende mayonez ye üstüne yeşil çay iç. O zaman kilo almam sanıyorsan yaniliyorsun tatlım. Sağlıklı beslenir ve bol su içersen zaten kilo verirsin ve bol bol da sütun olur. Bal tabiki ye 1 tatlı kaşığı. Hatta haftada 1 kere 1 tatlı kaşığı tereyağ da ye. Ama 3 dilim yeme lütfen.Zeytinyağını eklemiştim zatenTamamdır kaptan yok mayonez bundan sonra
İşte yemeye dürten nefs bazen hızlı kilo vermeye de dürtüyor ama duymazdan gelmek şart tabi :)
Evet o çok oluyormuş aslında. 1 kg yağ ile 1 kg kas fotoğrafı görmüştüm internette şok olmuştum. O yüzden zayıflamaya niyet edildiğinde ölçüleri almak çok önemliymiş. Tartıda değişmesek bile yağ ve kasın yer değişimini ölçülerden anlayabilirmişiz.
Eki Görüntüle 2078117 Görsel p90xtr'den.
Öyle aldım zaten o yüzden buradayım.Bunu hatırlatman çok iyi oldu.
Doğum sonrası 67ye inmişken 74 e çıkmak
Beyaz çay içebilirsin. Yeşil çay gibidir ancak kafeini az olduğu için uykusuzluk yapmaz.Ben bunu hiç duymadım ve düşünemedim
Yeşil çayın yerini doldurabilecek ne içebilirim başka
Haklısın canım evimde olmadığım için sürekli burada dışardayım geziyoruz o yüzden fazla su içemedimAslında menü fena değil ama su az. 1.5lt su hiç içilmemiş sayılır. Organların çalışması için zaten 2-2.5 lt gerekiyor.
bilmem konulabilir bence ne zararı olabilirki
canım sen emziren bi annesin yani önceliğimiz çocuklar bu yüzden 5 günde 5 kilo diyet gibi şeylere takıla onlar fazla fazla geri gelir. hem sütün olmaz. benim yengemde yeni doğum yaptı ve emziriyor ama bi yandanda zayıflamak istiyor. o yüzden hemen spora başladı evde kendince videolarla spor yapıyor. abur cuburu kesti zaten onlar süt yapmaz bol bolda su iç sen bunları yapsan zaten emzirirken gider kiloların. hurma detoksunuda şimdilik düşünme
ballı etimek bencede fazla olmuş 1 tane olsaydı keşke
benimde yılbaşı hedefim 57 yi görmek inşallah
bu arada bu sabah 61.3 geldim
nasıl detoks yapmayayım
bakalım 3 günde durum ne olucak
Ballı tereyağlı etimeklerr veto yedi tamamdır bıraktımSen kahvaltıda tereyağlı kaynaklı ballı ekmek ye sonra yeşil çay iç. Öğlende mayonez ye üstüne yeşil çay iç. O zaman kilo almam sanıyorsan yaniliyorsun tatlım. Sağlıklı beslenir ve bol su içersen zaten kilo verirsin ve bol bol da sütun olur. Bal tabiki ye 1 tatlı kaşığı. Hatta haftada 1 kere 1 tatlı kaşığı tereyağ da ye. Ama 3 dilim yeme lütfen.
Ne guzel temenniler bunlarrrBen de iyiyim sağol. İş güç.
Günün güzel geçsin.
Süpersınnn superrrrrrr500 ip atlandııı
Teşekkür ederim.Ne guzel temenniler bunlarrr
Tesekkurler canım senın deee
Valla diyetisyen yazmıştı bana bu karışımı tatlım. Bugün etimeğin içeriğine baktım onda da şeker varmış aslında yediğimiz bir çok şeyin ıçınde var maalesef.Nesfiti ben sevmiyorum. Aslında yemeği seviyordum da içinde şeker var. Onun için sevmiyorum. Zayıflama ürünü gibi görünüyor ama bence değil. Hatta şeker için tatlı kokain diye bir şey okudum bir yerde. Bir şeye bağımlı yapmak için bas şekeri olsun.
İlk gün biraz zorluyor canım.Bu mesajı alıntılamamışım, Squatgirl ü gruba gelip ilk senden okuduğumda hemen açtım ve 25dkda 400 kalori videosuna başladım ve aman Allahım yokk kalkmadı bacaklarrr.Videonun yarısında bıraktım kendime yakıştıramasam da Sen tüm hareketleri yapabiliyor muydun sonradan açılır mıyım çok üzüldüm doğrusu.
Ben Callanetics yapıyordum düzenli ve en sevdiğim egzersiz çünkü tüm hareketleri ezberledim ve rahatlatabiliyorum kendimi yaparken. Hareketlerin hakkını verdiğimi düşünüyorum. Bunda öyle hissetmedim. Belki de callanetics e başlamalıyım tekrar. 400 olmasa da 250 kalori civarı yaktırıyordur
Yürüyüşten halim kalmiyor ama yılbaşına hedefim varr
Merhabalar canım,Ben de Hatice memnun oldum
l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?