Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım haftasonunun maliyetini öğrenmek için ptesi sabahları tartılıyoruz

TV konusundan başlayayım. Biz de aslında izlemiyoruz. Kızım da çok izliyor sayılmaz. Bizimde fon gibi. Izledigi 1-2 çizgi film var onu izler. Sonra bakmaz. Sende çok karşısında tutmazsan bağımlılık olmaz inşALLAH.
5 günde 5 kilo gibi diyetlerden sonra 1 gün de 10 kilo aldıran diyetler gelir. 5gunde 5 kilo verilmez ve sağlıklı da değil. Takım kurallarını hatırlatırım
Gr gr tartıda diyetisyende tanita ile tartılınca öğreniyorum. Bazen kilo olarak görünen şey kas yada ödem olabiliyor. En azından tartıda eksi görmediğin zaman ne olduğunu görüyorsun.

Bu mesajı alıntılamamışım, Squatgirl ü gruba gelip ilk senden okuduğumda hemen açtım ve 25dkda 400 kalori videosuna başladım ve aman Allahım yokk kalkmadı bacaklarrr. Videonun yarısında bıraktım kendime yakıştıramasam da Sen tüm hareketleri yapabiliyor muydun sonradan açılır mıyım çok üzüldüm doğrusu.
Ben Callanetics yapıyordum düzenli ve en sevdiğim egzersiz çünkü tüm hareketleri ezberledim ve rahatlatabiliyorum kendimi yaparken. Hareketlerin hakkını verdiğimi düşünüyorum. Bunda öyle hissetmedim. Belki de callanetics e başlamalıyım tekrar. 400 olmasa da 250 kalori civarı yaktırıyordur
Yürüyüşten halim kalmiyor ama yılbaşına hedefim varr

Emzirirken kilo alma da..

Emzirenlere yeşil çay önermezler. Bebekte uykusuzluk yapar.

Zeytinyağını eklemiştim zaten Tamamdır kaptan yok mayonez bundan sonra
İşte yemeye dürten nefs bazen hızlı kilo vermeye de dürtüyor ama duymazdan gelmek şart tabi :)
Evet o çok oluyormuş aslında. 1 kg yağ ile 1 kg kas fotoğrafı görmüştüm internette şok olmuştum. O yüzden zayıflamaya niyet edildiğinde ölçüleri almak çok önemliymiş. Tartıda değişmesek bile yağ ve kasın yer değişimini ölçülerden anlayabilirmişiz.
Görsel p90xtr'den.

Emzirirken kilo alma da..
Öyle aldım zaten o yüzden buradayım. Bunu hatırlatman çok iyi oldu.
Doğum sonrası 67ye inmişken 74 e çıkmak

Süte tarçın zencefil gibi baharat atabilir miyiz
bilmem konulabilir bence ne zararı olabilirki

canım sen emziren bi annesin yani önceliğimiz çocuklar bu yüzden 5 günde 5 kilo diyet gibi şeylere takıla onlar fazla fazla geri gelir. hem sütün olmaz. benim yengemde yeni doğum yaptı ve emziriyor ama bi yandanda zayıflamak istiyor. o yüzden hemen spora başladı evde kendince videolarla spor yapıyor. abur cuburu kesti zaten onlar süt yapmaz bol bolda su iç sen bunları yapsan zaten emzirirken gider kiloların. hurma detoksunuda şimdilik düşünme

ballı etimek bencede fazla olmuş 1 tane olsaydı keşke

benimde yılbaşı hedefim 57 yi görmek inşallah

Sen kahvaltıda tereyağlı kaynaklı ballı ekmek ye sonra yeşil çay iç. Öğlende mayonez ye üstüne yeşil çay iç. O zaman kilo almam sanıyorsan yaniliyorsun tatlım. Sağlıklı beslenir ve bol su içersen zaten kilo verirsin ve bol bol da sütun olur. Bal tabiki ye 1 tatlı kaşığı. Hatta haftada 1 kere 1 tatlı kaşığı tereyağ da ye. Ama 3 dilim yeme lütfen.

Evet abur cubur degil ama hamurislerine fazla dusmustum ondan oldu. Ballı tereyağlı etimekler haftada bire insin madem hepiniz tepki gösterdi Susamlı tahinli çörekle bir ayda 7 kilo aldım bam bam bam Hedef mükemmel birlikte ulaşırız inşaaallah

bu arada bu sabah 61.3 geldim
nasıl detoks yapmayayım
bakalım 3 günde durum ne olucak

Umarım hedefine ulaşırsın detoks iyi bir seçenek. Ben yürüyüşleri artırıp spor ekleyim mademse hedefim için.

Ballı tereyağlı etimeklerr veto yedi tamamdır bıraktım
Ben yeşilçayı zayıflamak için mecburiyetten içmiyorum ki, normalde zaten yeşilçay içiyorum bana normal demlenmiş çay gibi yani yeşil çay, onun gibi her gün içebileceğim bir çay lazım deneyeceğim beyaz çayı

Valla diyetisyen yazmıştı bana bu karışımı tatlım. Bugün etimeğin içeriğine baktım onda da şeker varmış aslında yediğimiz bir çok şeyin ıçınde var maalesef.

İlk gün biraz zorluyor canım.
Doris'in önerisi şu: Eğer 40 dakikada 500 kalori egzersizi sizi çok zorluyorsa, önce 100 kalori yaktıran egzersizleri, sonra 200 kalori yaktıran egzersizleri, sonra 300 kalori yaktıran egzersizleri yapın, yavaş yavaş zorluğu arttırın diyor.
Dün 40 dakikada 500 kalori egzersizlerini yaparken, challenge'a ilk başladığım güne nazaran çok daha rahat yaptığımı farkettim. Kısacası zamanla açılıyor insan. İlk gün moralini bozmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar canım,
Tanıştığımıza çok memnun oldum. Bebişi de öp benim için canım. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…