- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.641
Yok ya terkedılmedı fırsat buldukca gırıp yazıyorum kı ben
Aman babası izliyor adam tv yi mi kapatacak, imkansız ötesiŞöyle şeyler izletmeyin çocuğabilinç altına oynamayın.
Kime ne diyeyim zamane sıpaları vakitli vakitli yatıp uyumuyor ki...biz de evde trt çocuk ve o ses türkiye izliyoruz. Bizim bilinç haidi kıvamında
Çok geçmiş olsun canım. Sevgiler.
Sağol kaptanım. Ve evet kahvemin yanında onlar olmadı maalesef.fancynancy tatlim menu gece yedigin kurabiyeler haric menu guzel gecmis olsun neva ya da
Sana da çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bebeyim.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine bütün günüm hastanede geçtiMR CDsi ile ilgili sıkıntı olunca birde MRı çekildiğim hastaneye gidip tekrar diğer tarafa döndüm ama sonunda şükür doktor MRımı görebildi
Maalesef buda Fıtığın baya büyük hatta Ameliyatlık durumda dedi ama sağ olsun en azından Ameliyatı olabildiğince erteleyebilmek adına 15 seans Fizik Tedavi verdi
Bugün itibaren her gün hafta içi hastaneye gidip Fizik Tedaviye gireceğimgerçi nasıl bir şey başıma gelecek bilmiyorum ama inşallah iyi gelir
Ellerde Güç kaybı başladığı an Ameliyatı erteleme şansın yok ama dedi
Neyse artık hem beslenmeye dikkat ederek hemde tedavi olarak devam edeceğimCuma Sibele gideceğim bari güzel bir dönüş olsun malum koşturmacalardan iki haftadır gidemiyordum
Sağlıklı bir şekilde kahvaltımla güne başladımbakalım cumaya kadar neler olacak tartıda
Canım kızın için çok geçmiş olsuninşallah çabucak toparlar Prenses
Umarım bugün bile biraz daha iyidirBol bol limonlu su içir birde evi fazla ısıtma aksine serin ortamda uyuması lazım ki öksürüğü geçsin
Rezene çok iyi canım. Zencefil limon yapabilirsin, ıhlamur da içebilirsin.Ben bunu hiç duymadım ve düşünemedim
Yeşil çayın yerini doldurabilecek ne içebilirim başka
Sağol AyşecimSelam kızlar
Vakit bulamıyorum ,gün içinde yazarım diyorum arada kaynıyor,katkım olamıyor.
İzne ayrılayım kaptanımtoplight
fancynancy ferahım kuzuya çok geçmiş olsun canım
@oynakbasi34 banum inşallah fizik tedaviden güzel sonuçlar alacaksın
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.canım gün içinde 21 hurma ve yoğurt veye süt içiyorsun sadece.
sabah 7 hurma +1 kase yoğurt yada 1 bardak su
öğle ve akşamda aynı şekilde
bol su içiyorsun yeşil çay veye bitki çayıda içebilirsin. yediğin hurmaların sayısını gün içinede bölebilirsin.
ama başka hiçbirşey yenmiyor. 7 gün bana çok fazla geldiği için 3 gün yapıyorum ben. geçen yaz yapmıştım 2 kilo kadar gitmişti. bol su içip sporunuda yaparsan kastanda kaybetmezsin. ama kilosu fazla olanlar daha fazla verirler. ben sadece vücudumu biraz şaşırtmak istiyorum çünkü 60 a takılı kaldım. hem eksiler bana motivasyon sağlar.
canım benim izne ayrılanlar geri dönemiyor o yüzden sana izin mizin yok ona göreSelam kızlar
canım kış malum ıhlamur cayı falan da içebilirsin içine zencefil karanfil tarcın at ohh misssEvet abur cubur degil ama hamurislerine fazla dusmustum ondan oldu. Ballı tereyağlı etimekler haftada bire insin madem hepiniz tepki gösterdiSusamlı tahinli çörekle bir ayda 7 kilo aldım bam bam bam Hedef mükemmel birlikte ulaşırız inşaaallah
Umarım hedefine ulaşırsın detoks iyi bir seçenek. Ben yürüyüşleri artırıp spor ekleyim mademse hedefim için.
Ballı tereyağlı etimeklerr veto yedi tamamdır bıraktım
Ben yeşilçayı zayıflamak için mecburiyetten içmiyorum ki, normalde zaten yeşilçay içiyorum bana normal demlenmiş çay gibi yani yeşil çay, onun gibi her gün içebileceğim bir çay lazım deneyeceğim beyaz çayı
Ahaha aynı benBen de Hatice memnun oldum
Gün içinde ben de girip kontrol ediyorum ama yürürken olduğu için yazmam zor oluyor.
Bebeğimle yalnızız bu ara.Evdeyken telefonu pek elime alamıyorum. Önceden emzirirken okuyup yazabiliyordum şimdi büyüdüğünden her şeyin farkında, yandık
Fonda açıkken bakmıyor mu? Ben tv açmıyorum henüz ama ola ki dışarıda falan denk geldi mi hipnotize olmuş gibi bakıyor. Öyle olunca benim açasım gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Cok fazla odaklanıyor tvyeKontrol edemiyoruz maalesef tvde neler çıkacağını, ben önceden izlediğim filmleri belgeselleri indirdim açıyorum tvye. Gerçi yapmaya yeni başladım. Çocuk drmuz sonradan tanışırsa sürekli izlemeye başlayabilir şimdiden fonda aç çalışsın dediBiz hiç açmıyorduk.
Ya ben neden bahsediyorum ufaklık daha 7aylık oldu bugün
Ya aslında emzirirken de hamilelikteki gibi bitki çaylarına dikkat edin diyorlar. Ben şu an hicbir bitki çayı içmiyorum diyebilirim. Kahvaltıda normal çay ve günde 1 fincan da Türk kahvesi.Ben bunu hiç duymadım ve düşünemedim
Yeşil çayın yerini doldurabilecek ne içebilirim başka
Etimekte seker mi var cok uzuldum su ann.Valla diyetisyen yazmıştı bana bu karışımı tatlım. Bugün etimeğin içeriğine baktım onda da şeker varmış aslında yediğimiz bir çok şeyin ıçınde var maalesef.
Cok tesekkur ederim hemen bakiyorum 100 kalori videosuna.İlk gün biraz zorluyor canım.
Doris'in önerisi şu: Eğer 40 dakikada 500 kalori egzersizi sizi çok zorluyorsa, önce 100 kalori yaktıran egzersizleri, sonra 200 kalori yaktıran egzersizleri, sonra 300 kalori yaktıran egzersizleri yapın, yavaş yavaş zorluğu arttırın diyor.
Dün 40 dakikada 500 kalori egzersizlerini yaparken, challenge'a ilk başladığım güne nazaran çok daha rahat yaptığımı farkettim. Kısacası zamanla açılıyor insan. İlk gün moralini bozmasın.
Kadinlar klubunde konusu vardi ben ordan indirmistim callanetics - 10 saatte 10 yas genclesin - videosu bendeki. 80lerde cekilmis bir video, goruntusu eski, yeni jenerasyonda var mi yaptiran bilmiyorum ama sahiden etkili. 80lerin pilatesiCallanetics'i araştırdım da çok ilgimi çektigben bana biraz bahsedebilir misin? Nasıl başlamalıyım? İnternette callanetics egzersizlerini yaptıran önerebileceğin bir spor hocası veya bir web sitesi vs var mı? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Callanetics egzersizleri sırt ağrısı çekenlerde çok faydalı imiş. Ben de tüm gün masabaşında çalıştığım için gün içinde ve akşam sırtımda ağrı oluyor. Benim için çok faydalı olacak yaparsam.
Hadi gecmis olsun :)Selamlar
Bugün okulda sunumum vardı o yüzden ancak girebildim. Bu dönemi de atlattık artık umarım bir sonraki direkt bitirme jurisi olur
Bizimki de ayni, hipnotize olmus gibi baktigini soyleyince cocuk drmuza, "evde acmaya baslayin 15dk 20dk merak etmeyin ilgisi dagilacak, ama hic acmazsaniz cok degisik geleceginden her gordugu ekrana yapisacak" dedi. Oyle yapiyorum 10 gundur, ilk 5 dk gozunu ayirmiyor sonra oncesinde ne yapiyorsa devam ediyor. Dene istersenAhaha aynı ben
Fonda açıkken bakmıyor mu? Ben tv açmıyorum henüz ama ola ki dışarıda falan denk geldi mi hipnotize olmuş gibi bakıyor. Öyle olunca benim açasım gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Cok fazla odaklanıyor tvye
Ya aslında emzirirken de hamilelikteki gibi bitki çaylarına dikkat edin diyorlar. Ben şu an hicbir bitki çayı içmiyorum diyebilirim. Kahvaltıda normal çay ve günde 1 fincan da Türk kahvesi.
ooohh iyi yapmışsın canım erisin yağlarO kadar anlatinca kalkip yaptim callayi ohh be
Bende belfıtığı var aslında ve squatgirl'de beli zorlayan hareketler olabiliyor.Etimekte seker mi var cok uzuldum su ann.
Cok tesekkur ederim hemen bakiyorum 100 kalori videosuna.
Kadinlar klubunde konusu vardi ben ordan indirmistim callanetics - 10 saatte 10 yas genclesin - videosu bendeki. 80lerde cekilmis bir video, goruntusu eski, yeni jenerasyonda var mi yaptiran bilmiyorum ama sahiden etkili. 80lerin pilatesi
Bulamazsan gondermeye calisirim uzun video yaklasik 1 saatlik, hareketlere alisinca 40dkda bitiyor. Baslangic seviyesi ayrica belirtilmiyor esneyebildigin kadar diyor hep rahmetli Callan teyze. İsinmayla basliyor 5 hareket, sonra karin (4 hareket) bacak (4) kalca (2) esneme (5) hareketleri ve pelvis (2) hareketleri. En son ayaklarla sandalye sikma var ve bitiyor. Hic nabiz yukseltmiyor squatgirlden sonra sana sikici gelebilir
Ne izni moniş? Yok sana izinSelam kızlar
Biz niçin paketli ürüne karşıyız bebemValla diyetisyen yazmıştı bana bu karışımı tatlım. Bugün etimeğin içeriğine baktım onda da şeker varmış aslında yediğimiz bir çok şeyin ıçınde var maalesef.
Callanetics çok eski bir egersiz seklidir. Platesin ablası sayılabilir. Beline iyi gelecektir. Ama cok zorluyor. O kaslar nasil yanıyor anlatamam. Ben bundan 20 yıl önce yapıyordum. Ah o eski günlerBende belfıtığı var aslında ve squatgirl'de beli zorlayan hareketler olabiliyor.
Callanetics sırt kaslarını rahatlatıp güçlendirirse belki belime de faydası olabilir.
Egzersizlerine muhakkak bakacağım ve yapacağım. Bahsettiğin videoyu indirmeye çalışacağım. İndiremezsem senden yardım isterim canım.
Çooook teşekkürler. Sağolasın.
Biz babaya da yasakladık
Aman babası izliyor adam tv yi mi kapatacak, imkansız ötesi
Sağol kaptanım. Ve evet kahvemin yanında onlar olmadı maalesef.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bebeyim.
Çok ilginçmiş, mantıklıymıș aslında :)Bizimki de ayni, hipnotize olmus gibi baktigini soyleyince cocuk drmuza, "evde acmaya baslayin 15dk 20dk merak etmeyin ilgisi dagilacak, ama hic acmazsaniz cok degisik geleceginden her gordugu ekrana yapisacak" dedi. Oyle yapiyorum 10 gundur, ilk 5 dk gozunu ayirmiyor sonra oncesinde ne yapiyorsa devam ediyor.
Bizde de durum su an öyleBiz babaya da yasakladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?