Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ya terkedılmedı fırsat buldukca gırıp yazıyorum kı ben

Aman babası izliyor adam tv yi mi kapatacak, imkansız ötesi

Çok geçmiş olsun canım. Sevgiler.

fancynancy tatlim menu gece yedigin kurabiyeler haric menu guzel gecmis olsun neva ya da
Sağol kaptanım. Ve evet kahvemin yanında onlar olmadı maalesef.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bebeyim.

Callanetics'i araştırdım da çok ilgimi çekti gben bana biraz bahsedebilir misin? Nasıl başlamalıyım? İnternette callanetics egzersizlerini yaptıran önerebileceğin bir spor hocası veya bir web sitesi vs var mı? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Callanetics egzersizleri sırt ağrısı çekenlerde çok faydalı imiş. Ben de tüm gün masabaşında çalıştığım için gün içinde ve akşam sırtımda ağrı oluyor. Benim için çok faydalı olacak yaparsam.

Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.

canım benim izne ayrılanlar geri dönemiyor o yüzden sana izin mizin yok ona göre
canım kış malum ıhlamur cayı falan da içebilirsin içine zencefil karanfil tarcın at ohh misss

Ahaha aynı ben
Fonda açıkken bakmıyor mu? Ben tv açmıyorum henüz ama ola ki dışarıda falan denk geldi mi hipnotize olmuş gibi bakıyor. Öyle olunca benim açasım gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Cok fazla odaklanıyor tvye
Ben bunu hiç duymadım ve düşünemedim
Yeşil çayın yerini doldurabilecek ne içebilirim başka
Ya aslında emzirirken de hamilelikteki gibi bitki çaylarına dikkat edin diyorlar. Ben şu an hicbir bitki çayı içmiyorum diyebilirim. Kahvaltıda normal çay ve günde 1 fincan da Türk kahvesi.

Valla diyetisyen yazmıştı bana bu karışımı tatlım. Bugün etimeğin içeriğine baktım onda da şeker varmış aslında yediğimiz bir çok şeyin ıçınde var maalesef.
Etimekte seker mi var cok uzuldum su ann.
Cok tesekkur ederim hemen bakiyorum 100 kalori videosuna.
Kadinlar klubunde konusu vardi ben ordan indirmistim callanetics - 10 saatte 10 yas genclesin - videosu bendeki. 80lerde cekilmis bir video, goruntusu eski, yeni jenerasyonda var mi yaptiran bilmiyorum ama sahiden etkili. 80lerin pilatesi
Bulamazsan gondermeye calisirim uzun video yaklasik 1 saatlik, hareketlere alisinca 40dkda bitiyor. Baslangic seviyesi ayrica belirtilmiyor esneyebildigin kadar diyor hep rahmetli Callan teyze. İsinmayla basliyor 5 hareket, sonra karin (4 hareket) bacak (4) kalca (2) esneme (5) hareketleri ve pelvis (2) hareketleri. En son ayaklarla sandalye sikma var ve bitiyor. Hic nabiz yukseltmiyor squatgirlden sonra sana sikici gelebilir

Selamlar
Bugün okulda sunumum vardı o yüzden ancak girebildim. Bu dönemi de atlattık artık umarım bir sonraki direkt bitirme jurisi olur
Hadi gecmis olsun :)
Bizimki de ayni, hipnotize olmus gibi baktigini soyleyince cocuk drmuza, "evde acmaya baslayin 15dk 20dk merak etmeyin ilgisi dagilacak, ama hic acmazsaniz cok degisik geleceginden her gordugu ekrana yapisacak" dedi. Oyle yapiyorum 10 gundur, ilk 5 dk gozunu ayirmiyor sonra oncesinde ne yapiyorsa devam ediyor. Dene istersen
Hic aklima gelmemisti ama hamileyken icemeyince emzirirken icememek mantikli. Bulacagim bir ikame artik.

bugün kü menüm
sabah
5 hurma + 200 ml süt
öğle
4 hurma + 1 kase yoğurt
ara
1 ayran
3 hurma
akşam
5 hurma + 1 kase yoğrt olucak

2 lire su (şuan 1,5 oldu)
1 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
1 sade soda

45 dk leslie 3 mil yaptım sabah
akşamada ip atlıcam inşallah
gayet iyiyim umarım 3 günüde böyle atlatırım

Bende belfıtığı var aslında ve squatgirl'de beli zorlayan hareketler olabiliyor.
Callanetics sırt kaslarını rahatlatıp güçlendirirse belki belime de faydası olabilir.
Egzersizlerine muhakkak bakacağım ve yapacağım. Bahsettiğin videoyu indirmeye çalışacağım. İndiremezsem senden yardım isterim canım.
Çooook teşekkürler. Sağolasın.

Callanetics çok eski bir egersiz seklidir. Platesin ablası sayılabilir. Beline iyi gelecektir. Ama cok zorluyor. O kaslar nasil yanıyor anlatamam. Ben bundan 20 yıl önce yapıyordum. Ah o eski günler

Çok ilginçmiş, mantıklıymıș aslında :)
Biz babaya da yasakladık
Bizde de durum su an öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…