Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa hurma yoğurdu bende yapmıştım, inanılmaz bağırsak çalıştırıyo ama 2. Gün akşam kocaman omlet yemiştim bi yere kadar çekiliyor :)

Kızlar bu sabah bugünkü menumu paylasmistim ama tüm gün degisik şeyler ye
Bugunku menümü paylaşmıştım ama öğlen ve akşam farklı yedim.
Öğlen
tavuk but ve salata 1tn form etimek
Akşam
2 etli biber patlıcan dolması 1 servis kaşığı ıspanak site
1.ara 6 tam ceviz ici
2.ara 1 küçük paket bitter çikolata. 30gr bitter 2 porsiyon meyve yerine diyetisyenim verdi
2 sade Türk kahvesi
1 büyük kupa yeşil çay
3lt su
500 ip atlama
30dk karın kol bacak direnç lastiği ile çalışıldı.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün ilk Fizik Tedavi seansıma gittim eccük elektrik verip gönderdiler diyebilirim Çıkışta iyice sıkı sıkı boynumu sardım hatta üzerimdeki çeketin kapşonunu da başıma örttüm hiç bir yerden rüzgar almayayım diye
Ağrım daha çok arttı nedense gerçi toplight demişti ağrı artabilir diye
İnşallah bir iki gün sonra ağrılarım geçmiş olur yoksa yine aynı şeyleri baştan yaşamak hiç istemiyorum

Bu arada beslenme gayet güzel geçti bugün Yarın sabahda yine Hastaneye yollanıp Dahiliye doktoruna kan tahlillerimi yaptıracağım Sağ olsun zayıflama sürecimde olduğumu söyleyince 3 - 4 ayda bir gel bakalım değerlerine demişti en son gittiğimde 100 kgdum sanırım ve adam bana hayatta inanmam demişti Gerçi bir sürü hastayla her gün muhattap oluyor beni görünce hatırlamaz direk ama sağ olsun çok iyi bir doktor kimseyi kırmıyor

En azından cuma Sibele gittiğimde değerlerimi bilirim birde tabiki varsa eksik takviye yapılır ( bu ara unutkanlık hat safhada üstelik çok üşüyorum hatta hep derim yağlar gittikçe üşümeye başladım diye )

Çok iyisin tabii maaşallahh detoks su bitki çayları spor hepsi bir aradaa, prensess 50li kilolardaaa
Ne demekk bulamazsan haberle ben bir şekilde sana ileticem

İyi akşamlar, bugünkü menüm:
Kahvaltı:
3 ballı tereyağlı etimek, ( sabah konuştuğumuzda ben çoktan kahvaltı yapmıştım, nerden bilirdim son keyfim olacaklarnı)
1 kk peynir,
3 zeytin,
1 salatalık.
1 haslanmis yumurta

Aralar: 1 ceviz, 1 tam bugday unlu pogaca, 1 kase d vitaminli yogurt

Öğlen ve Akşam aynı:
1 porsiyon yumurtalı ıspanak kavurma
sarımsaklı yoğurt
1 etimek

Ara: 2 mandalina

1 buçuk saat yürüdüm ve callanetics yaptım. Callanetics de 10 u tamamlayacağım bakalım neler olacak.

Callanetics çok eski bir egersiz seklidir. Platesin ablası sayılabilir. Beline iyi gelecektir. Ama cok zorluyor. O kaslar nasil yanıyor anlatamam. Ben bundan 20 yıl önce yapıyordum. Ah o eski günler
Sağolasın. Çok merak ettim arkadaşım. Hayırlısı. Bir yapayım bakayım. İnşallah belime iyi gelir.

kahvaltı:
10 tuzsuz zeytin
1er parça beyaz peynir
tulum peyniri
eski kaşar ve
tuzsuz yağsız dil peyniri
şekersiz çay
1 yumurta
2 tb ekmek

öğle
1 kase mercimek çorbası
5-6 yk bulgur
2 yk yoğurt

ara
filtre kahve sütlü

akşam
1 dilim antrikot
3 yk barbunya pilaki
2 yk makarna
çoban salata
tulum peyniri

gece
ananas çayı

su: 2 lt, daha içerim
spor: 35 dk eliptik, birde evin duvarları silindi iyi kalori yakmışımdır benceeee

pazar günü benim bücürlerin doğum güün partiis var kızlar. yarından itibaren hummalı bir çalışmaya giriyorum :)
hazırlıklara yarından başlayacağım, ancak biter. malum kız hasta olduğundan okula gitmiyor, oğluş desen onun da şakır şakır burnu akıyor. fırsat buldukça bir şeyler yapacağım işte. yarın bütün gün dışarıda olacağım, inşallah düzgün yemek yerim.

Aleyküm selâm Banucugum
InşALLAH bu fizik tedavi iyi gelir. Evet başta ağrılar biraz artıyor ama sonra geçiyor diye biliyorum. Kan değerlerin icinde düşmüştür diye düşünüyorum. Yoksa vücut neden ısrarla eski kilosuna dönmek istesin
Güzel haberlerle bekliyoruz seni

Demek ki bu günkü menüyü takip etmem siz gerekecek. Bakalım neler değişecek. Bu hafta bence bir daha tereyağ tüketme. Sonuçta yağ kaybetmek istiyoruz ama yağ tüketiyoruz. Kısır döngü gibi değil mi

Sağolasın. Çok merak ettim arkadaşım. Hayırlısı. Bir yapayım bakayım. İnşallah belime iyi gelir.
Ben görünce baya baya nostalji yaşadım. O zaman spor salonuna gidiyordum. Çok zarif bir hocamız vardı. Balerinlerin yaptığı egzersizleri yapardık. Çok hoşuma giderdi.

Ferahcigim sen bu kadar kh tüketmezdin. Yada tuketirdinde menümü paylaşmazdın?
2 dilim tbe
1 kase çorba
5-6yk bulgur pilavı
Barbunya in grubu ama bitkisel pro diyelim
2yk makarna
Yaklaşık 5-6 dilim ekmeğe denk geliyor hepsi.
Sebze tüket biraz. Menüde hiç sebze görmüyorum. Kapuska yap, ıspanak yap, bol limonlu pırasa yap. Hatta 1yk yağ ile yap sınırsız ye. Böylece gözün de doyar
Bu arada diyetisyen öyle yemeğimi az yediğimi anladı. Akşama sınırsız sebzenin yanına pro ekledi. Böylelikle benimde gözüm doyuyor
Yinede afiyet olsun canım. Spor yapmışsın tüm gün. O kh'lar sana iyi gelmiştir. Birseyde kalmamıştır. Siz de iyice yancı oldunuz. Hadi toparlayın da listeye gelin listenin altı uzadıkça üzüyor

Çok geçmiş olsun kuzulara. Bir an önce iyileşirler inşALLAH.
Yanına badem ceviz kayısı vs al. Arabada dursun canım. Ben birde böyle durumlarda yazmışmıydım bilemiyorum aç bitir hindi füme alıyorum. Namet gurme'yi beğeniyorum ama bulamazsam aç bitir iyi gidiyor. 2 paketi 1 porsiyon beyaz et yapıyor.

banucum dur biraz haftasonuna ağrıların iyice artacak anam ben nerde hata yaptım bu kadar ağrımıyordu diyeceksin hatta gece yatarken bile uyuyamauyacaksın ama sabret sık dişini biraz 10. günden sonra rahatlayacaksın emin ol tecrübe ile sabittir ama havalar soğuk üşütmeyeye dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…