- 23 Ağustos 2012
- 14.782
- 39.097
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #265.661
bugün kü menüm
sabah
5 hurma + 200 ml süt
öğle
4 hurma + 1 kase yoğurt
ara
1 ayran
3 hurma
akşam
5 hurma + 1 kase yoğrt olucak
2 lire su (şuan 1,5 oldu)
1 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
1 sade soda
45 dk leslie 3 mil yaptım sabah
akşamada ip atlıcam inşallah
gayet iyiyim umarım 3 günüde böyle atlatırım
Aman omletten ne olacak dünürAa hurma yoğurdu bende yapmıştım, inanılmaz bağırsak çalıştırıyo ama 2. Gün akşam kocaman omlet yemiştim bi yere kadar çekiliyor :)
Yapacağız. Boşlamak yok. Sende bir azim hissediyorum. Mezun edeceğiz inşALLAH.500 ip tamam, bakalım hergün yapabilecek miyim
Bugunku menümü paylaşmıştım ama öğlen ve akşam farklı yedim.Bugün de bunları yiyeceğim
Kalkınca 500ml su ve 2ceviz içi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates, biber, dereotu,maydanoz, nane
Yeşil elma
1 tn form etimek
Öğlen
Light ton balığı
Salata
1tn form etimek
ara
6tane ceviz ici
Akşam
2tn dolma, ıspanak
Ilave olarak sporumu yazarım. Akşam kızı okuldan ben alacağım geç kalmazsam yürümeyi planlıyorum.
Aman omletten ne olacak dünür
Çok iyisin tabii maaşallahh detoks su bitki çayları spor hepsi bir aradaa, prensess 50li kilolardaaabugün kü menüm
sabah
5 hurma + 200 ml süt
öğle
4 hurma + 1 kase yoğurt
ara
1 ayran
3 hurma
akşam
5 hurma + 1 kase yoğrt olucak
2 lire su (şuan 1,5 oldu)
1 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
1 sade soda
45 dk leslie 3 mil yaptım sabah
akşamada ip atlıcam inşallah
gayet iyiyim umarım 3 günüde böyle atlatırım
Ne demekk bulamazsan haberle ben bir şekilde sana ileticemBende belfıtığı var aslında ve squatgirl'de beli zorlayan hareketler olabiliyor.
Callanetics sırt kaslarını rahatlatıp güçlendirirse belki belime de faydası olabilir.
Egzersizlerine muhakkak bakacağım ve yapacağım. Bahsettiğin videoyu indirmeye çalışacağım. İndiremezsem senden yardım isterim canım.
Çooook teşekkürler. Sağolasın.
Sağolasın.Callanetics çok eski bir egersiz seklidir. Platesin ablası sayılabilir. Beline iyi gelecektir. Ama cok zorluyor. O kaslar nasil yanıyor anlatamam. Ben bundan 20 yıl önce yapıyordum. Ah o eski günler
Aleyküm selâm BanucugumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün ilk Fizik Tedavi seansıma gittimeccük elektrik verip gönderdiler diyebilirim Çıkışta iyice sıkı sıkı boynumu sardım hatta üzerimdeki çeketin kapşonunu da başıma örttüm hiç bir yerden rüzgar almayayım diye
Ağrım daha çok arttı nedense gerçitoplight demişti ağrı artabilir diye
İnşallah bir iki gün sonra ağrılarım geçmiş olur yoksa yine aynı şeyleri baştan yaşamak hiç istemiyorum
Bu arada beslenme gayet güzel geçti bugünYarın sabahda yine Hastaneye yollanıp Dahiliye doktoruna kan tahlillerimi yaptıracağım Sağ olsun zayıflama sürecimde olduğumu söyleyince 3 - 4 ayda bir gel bakalım değerlerine demişti en son gittiğimde 100 kgdum sanırım ve adam bana hayatta inanmam demişti Gerçi bir sürü hastayla her gün muhattap oluyor beni görünce hatırlamaz direk ama sağ olsun çok iyi bir doktor kimseyi kırmıyor
En azından cuma Sibele gittiğimde değerlerimi bilirim birde tabiki varsa eksik takviye yapılır ( bu ara unutkanlık hat safhada üstelik çok üşüyorumhatta hep derim yağlar gittikçe üşümeye başladım diye )
Demek ki bu günkü menüyü takip etmem siz gerekecek. Bakalım neler değişecek. Bu hafta bence bir daha tereyağ tüketme. Sonuçta yağ kaybetmek istiyoruz ama yağ tüketiyoruz. Kısır döngü gibi değil miİyi akşamlar, bugünkü menüm:
Kahvaltı:
3 ballı tereyağlı etimek, ( sabah konuştuğumuzda ben çoktan kahvaltı yapmıştım, nerden bilirdim son keyfim olacaklarnı)
1 kk peynir,
3 zeytin,
1 salatalık.
1 haslanmis yumurta
Aralar: 1 ceviz, 1 tam bugday unlu pogaca, 1 kase d vitaminli yogurt
Öğlen ve Akşam aynı:
1 porsiyon yumurtalı ıspanak kavurma
sarımsaklı yoğurt
1 etimek
Ara: 2 mandalina
1 buçuk saat yürüdüm ve callanetics yaptım. Callanetics de 10 u tamamlayacağım bakalım neler olacak.
Ben görünce baya baya nostalji yaşadım. O zaman spor salonuna gidiyordum. Çok zarif bir hocamız vardı. Balerinlerin yaptığı egzersizleri yapardık. Çok hoşuma giderdi.Sağolasın.Çok merak ettim arkadaşım. Hayırlısı. Bir yapayım bakayım. İnşallah belime iyi gelir.
Ferahcigim sen bu kadar kh tüketmezdin. Yada tuketirdinde menümü paylaşmazdın?kahvaltı:
10 tuzsuz zeytin
1er parça beyaz peynir
tulum peyniri
eski kaşar ve
tuzsuz yağsız dil peyniri
şekersiz çay
1 yumurta
2 tb ekmek
öğle
1 kase mercimek çorbası
5-6 yk bulgur
2 yk yoğurt
ara
filtre kahve sütlü
akşam
1 dilim antrikot
3 yk barbunya pilaki
2 yk makarna
çoban salata
tulum peyniri
gece
ananas çayı
su: 2 lt, daha içerim
spor: 35 dk eliptik, birde evin duvarları silindiiyi kalori yakmışımdır benceeee
Çok geçmiş olsun kuzulara. Bir an önce iyileşirler inşALLAH.pazar günü benim bücürlerin doğum güün partiis var kızlar. yarından itibaren hummalı bir çalışmaya giriyorum :)
hazırlıklara yarından başlayacağım, ancak biter. malum kız hasta olduğundan okula gitmiyor, oğluş desen onun da şakır şakır burnu akıyor. fırsat buldukça bir şeyler yapacağım işte. yarın bütün gün dışarıda olacağım, inşallah düzgün yemek yerim.
banucum dur biraz haftasonuna ağrıların iyice artacak anam ben nerde hata yaptım bu kadar ağrımıyordu diyeceksin hatta gece yatarken bile uyuyamauyacaksın ama sabret sık dişini biraz 10. günden sonra rahatlayacaksın emin ol tecrübe ile sabittir ama havalar soğuk üşütmeyeye dikkat et canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün ilk Fizik Tedavi seansıma gittimeccük elektrik verip gönderdiler diyebilirim Çıkışta iyice sıkı sıkı boynumu sardım hatta üzerimdeki çeketin kapşonunu da başıma örttüm hiç bir yerden rüzgar almayayım diye
Ağrım daha çok arttı nedense gerçitoplight demişti ağrı artabilir diye
İnşallah bir iki gün sonra ağrılarım geçmiş olur yoksa yine aynı şeyleri baştan yaşamak hiç istemiyorum
Bu arada beslenme gayet güzel geçti bugünYarın sabahda yine Hastaneye yollanıp Dahiliye doktoruna kan tahlillerimi yaptıracağım Sağ olsun zayıflama sürecimde olduğumu söyleyince 3 - 4 ayda bir gel bakalım değerlerine demişti en son gittiğimde 100 kgdum sanırım ve adam bana hayatta inanmam demişti Gerçi bir sürü hastayla her gün muhattap oluyor beni görünce hatırlamaz direk ama sağ olsun çok iyi bir doktor kimseyi kırmıyor
En azından cuma Sibele gittiğimde değerlerimi bilirim birde tabiki varsa eksik takviye yapılır ( bu ara unutkanlık hat safhada üstelik çok üşüyorumhatta hep derim yağlar gittikçe üşümeye başladım diye )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?